Bilde 1 av Holmengrenda 25Bilde 2 av Holmengrenda 25
Digital salgsoppgave
Holmengrenda 25

0771 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrik og fin familiebolig | Herlige og solrike uteområder | Garasje | Peis | Naturskjønt, barnevennlig og usjenert
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
169 m²
Bruksareal (BRA)
184 m²
Fellesutgifter
kr 2 620 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 297 / Mnd
Prisantydning
kr 13 900 000
Omkostninger
kr 371 520
Totalpris
kr 14 271 520
Byggeår
1949
Tomt
Eiet tomt 364 m²
Oppdragsnummer
50210245
card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegar
card-default

Petter A.P. Jordbakke

Eiendomsmegler / Partner
Les om Petter
Prisantydningkr 13 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 357 500,-
  
Totalpris kr 14 271 520
Eiendom
Holmengrenda 25, 0771 Oslo

Matrikkel
Gnr. 27 Bnr. 2172 i Oslo kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 169 kvm, Bruksareal: 184 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1949

Tomt
Eiet tomt 364 kvm

Prisantydning
13 900 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Jan Petter Vie Takstdato: 08.05.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 13 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 357 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 358 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 14 258 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 14 271 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 557,54 pr. år

Felleskostnad
Kr. 2 620,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra boligforeningen etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er også normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Felles forsikring, forretningsførsel, drift & vedlikehold, snøbrøyting på felles veier m.m.

Eier
Ellen Kilde Evensen

Beskrivelse
 • Innholdsrikt og velholdt rekkehus
 • Stille og rolig beliggenhet tilbaketrukket fra hovedveien
 • Naturskjønne og usjenerte omgivelser
 • Holmengrenda er en blindvei med få boenheter
 • Sogner til populære Huseby barneskole
 • Flere gode barnehager i nærheten
 • Peis
 • Garasjeplass
 • Kun 3 minutter til t-bane

Holmengrenda 25 er et flott og innholdsrikt rekkehus over tre etasjer med fin beliggenhet i blindvei på Vestre Holmen. Beliggenheten er naturskjønn og skjermet med kort vei til skoler, barnehager, off. kommunikasjon, butikker m.m. Boligen holder god standard med lyse og delikate flater, samt bad og kjøkken fra 2005. Det er også en fantastisk sydvestvendt terrasse og hage med gode solforhold.

Kort vei til t-bane, servicetilbud, butikker og marka. Nærhet til Røa sentrum med utvidet utvalg butikker og servicetilbud.

Dette er en sjelden anledning til å få en stor bolig i denne grenda med utrolig hyggelig atmosfære.

Parkering
Garasjeplass i felles garasjerekke. I tillegg er det felles parkering innerst i rekken som alle kan bruke, perfekt parkering for gjester bl.a.

Ellers er det beboerparkering i gaten etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Rekkehus i naturskjønne omgivelser beliggende i etablert boligområde på Vestre Holmen med en meget attraktiv, rolig og hyggelig beliggenhet. Meget barnevennlig boområde med flotte utearealer og trafikkstille gate.

Boligforeningen er sammen med 6 andre selskaper eier av Gnr. 27 Bnr. 330, 1202, 1203, og 1204. Området er på totalt 21 mål og boligforeningen sin eiet andel er ca. 35%. Utover dette har hvert av foreningens 4 områder egne fellesarealer. Deler av dette arealet ligger bak Rema 1000 og er opparbeidet med fotballbane og lekestativ. Deler av arealene består også av store gressletter som er fine for lek, soling og grilling på sommerhalvåret.

Flere nærbutikker i gangavstand fra boligen, 2 minutters gange til Rema 1000 i krysset Stasjonsveien/ Lybekkveien, og kort vei til Coop Extra på Huseby og Rema 1000 ved Voksen. Søndagsåpen nærbutikk ved Holmendammen kun få minutter unna. Kort vei til Røa senter med bredt utvalg av servicetilbud som blant annet. bank, kafeer, sportsforretninger, klesforretninger, post, vinmonopol, apotek, blomsterforretning, dagligvarebutikker o.a. Diverse servicetilbud også på Holmen, Vinderen og Slemdal.

Tomt
Eiet tomt, 364 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i finnannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det kort gangavstand til Huseby barneskole, Hovseter ungdomsskole og Persbråten videregående skole. Det er også kort vei til Steinerskolen. Det er et godt utvalg av barnehager i nærområdet, hvor den nærmeste ligger 9 min gange unna.

Offentlig kommunikasjon
Det er ca. 3/4 minutters gange til t-bane på Holmen stasjon. Derfra går linje 2 Østerås/Ellingsrudåsen, som tar deg ned til Majorstuen på ca. 7 minutter. Bussholdeplass like ved, buss 45 stopper ved krysset Stasjonsveien/ Arnebråtveien.

Fritidstilbud
Det er mange idrettslag i nærområdet, herunder Vestre Aker Skiklubb, Ready og Røa. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski samt Tryvann skisenter og klatrepark i nærheten.

I umiddelbar nærhet ligger blant annet idrettsanleggene på Gressbanen (fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren), Holmenkollen tennisklubb, Njård (Sats) og Sats Røa Bad.

Det er mange gode turmuligheter og rekreasjonsområder sommer som vinter i nærheten av boligen. På Bogstadvannet er det mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Ved Bogstad gård finnes kafe, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger. Holmendammen byr på gode fiskemuligheter og nydelig gressplen hvor man kan nye en bedre piknik. Husebyskogen og Mærradalen ligger heller ikke langt unna og byr på koselige turløyper om sommeren, og skiløyper når snøforholdene er gode. Nordmarka byr på et bredt utvalg løypealternativer for både ski, sykkel og gange.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig Jan-Petter Vie:

Grunn og fundamenter:
Bolig fundamentert med støpt mur og såle, samt støpt grunnmur.

Yttervegger:
Trevegger med trepanel. Boligen ble malt utvendig i 2018.

Takkonstruksjoner:
Noe eldre taktekking av betongtakstein. Styret i boligforeningen har over tid registrert økende antall saker knyttet til tak. Ved fjorårets årsmøte ble det vedtatt tilstandsbasert takrenovering. Dvs. at styret, i samarbeid med entreprenør vurderer omfang og gjennomfører nødvendig vedlikehold etter prioritering og tilgjengelige midler.

Gulvsystemer:
Etasjeskillere i treverk.

Vinduer i boligen er en blanding av originale vinduer, vinduer fra 1986, vinduer fra 2009 og vinduer fra 2018/2020.

Garasje:
Garasje i felles rekke med støpt dekke, murvegger, pulttak med papp og vippeport. Garasjeport og mur ble malt for et par år siden.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 169 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 184 kvm

Standard
Flott rekkehus over tre etasjer. Huset er jevnlig vedlikeholdt opp igjennom årene med bl.a. slipte gulv i 2022, maling av flere overflater og slipt benkeplate i 2022, nytt sisalteppe i trapp i 2021, skiftet ytterdør i 2014, byttet innmat i sikringsskap i 2012, kjøkkeninnredning og hvitevarer fra 2005, deler av røropplegg skiftet i 2015, flislagt bad og separat toalett fra 2005, tilbygg fra 2009, ny varmtvannsbereder i 2003 m.m. Eldre drenering, soilrør, pipe, utvendig røropplegg, flere vinduer, vaskerom, innvendige dører og utvendig panel m.m.

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Kjøkken
Kjøkken og hvitevarer fra 2005. Innredning med malte fronter. Kjøkkenet er utstyrt med ventilator med avtrekk ut, integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Bad, vaskerom og toalett
Flislagt bad med varmekabler fra 2005 med innmurt badekar og servant med to blandebatterier. Badet har plassbygget innredning, overskap med glatte fronter og speil med lys. Det er foretatt hulltaking mot våtsone på bad, uten registrering av unormale fuktverdier.

Eldre vaskerom i underetasjen med utslagsvask og opplegg til vaskemaskin. Rommet er nymalt i 2022. Eldre sluk, deler av røropplegg og våtromskonstruksjon. Det er gitt tilstandsgrad 3 for vaskerom og rommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Huset har også separat toalett med servant og wc, pusset opp i 2005.

Overflater
Gulvflater belagt med tregulv, parkett, fliser, støpt gulv og malt gulv (kjellergulvet er malt med Epoxy). Sisalteppe i trapp fra 2021. Originalt tregulv er slipt og lakket.

Veggflater består av malt panel, fliser og malte flater.

Himlingsflater bestående av malt panel og malte flater.

VVS
Noe eldre vannrør i underetasje. Vannrør ellers er rør-i-rør opplegg fra 2005 til kjøkken, bad og wc. Eldre soilrør av støpejern og nyere avløpsrør i plast fra 2005.

Varmtvannsbereder på 300 liter fra 2003, plassert i vaskerom.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 1.10.1954 som omhandler våningshus (Hus 18. Del av rekkehus). Det understrekes imidlertid at boligens utforming per i dag ikke er i samsvar med ferdigattest/siste godkjente tegninger hos kommunen. I kjelleren er det innredet kjellerstue. I godkjente byggetegninger er det ikke rombenevnelse for rom i kjeller og det er derfor naturlig å anta at disse ikke er godkjent for varig opphold. Kjøper overtar risikoen knyttet til dette, herunder risikoen for evt. ulovlighetsoppfølging fra kommunens side. Søknad om bruksendring/godkjenning av boligen i tråd med dagens utforming/bruk skjer for kjøpers regning og risiko.

Det foreligger ferdigattest datert 11.12.1959 som omhandler garasje for seks biler.

Det foreligger godkjent melding datert 20.8.2009 og melding om ferdig byggearbeid datert 16.12.2009 vedrørende tilbygg (innbygging av terrasse i stue og utvidelse av overliggende terrasse).

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner. I tillegg er det åpen peis i kjellerstue og peisovn fra 2012 i stue i 1. etasje. Det er gulvvarme i gulv på kontor i kjeller, kjellerstue og i vinterhagen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 15 557,54 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Eiendomsskatt 2022: kr 9 473.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 620,- pr.mnd. som inkluderer:
Felles forsikring, forretningsførsel, drift & vedlikehold, snøbrøyting på felles veier m.m.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 90068596

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 2 556 336,- Som sekundærbolig Kr. 9 202 810,-

Boligforening
Sameie: Holmenhaugen Boligforening, Orgnr: 975506576

Det er pliktig medlemskap i foreningen, som består av 63 trehus med til sammen 107 boliger. Eierne av boligene er medlem av boligforeningen og betaler en forholdsmessig andel til dekning av vedlikehold og fellesutgifter

Det er obligatorisk medlemskap i Holmenhaugen Boligforening som sørger for  ytre vedlikehold av bygningene, som omfatter:
 • Vedlikehold og maling av utvendig panel og brannskillevegger, samt utvendig maling av vinduer og dører
 • Vedlikehold av rekkverk og gulv m/sinkbelegg på verandaer
 • Vedlikehold av baldakiner
 • Vedlikehold/omlegging av tak og takrenner
 • Reparasjon av piper og originale ventilasjonskanaler.
 • Vedlikehold av grunnmur, begrenset til grunnmuren over bakkenivå, ekskludert drenering
 • Vedlikehold av trapper
 • Vedlikehold som følge av skade på felles vann- og kloakkrør. Dersom kjellergulv må hugges opp i forbindelse med reparasjon, plikter boligforeningen å sette det i den stand det var

For ytterligere opplysninger om foreningen, se www.holmenhaugen.no.

Vedlikehold utført i sameiet
Utskiftning av panel utført i 2021
Det ble i fjor observert skjeggkre i en annen enhet i rekken. Alle leiligheter ble behandlet mot dette av et skadedyrfirma. Det er ikke observert skjeggkre i den gjeldende boligen

Fremtidig vedlikehold i sameie
Renovering av tak er under vurdering da det har vært en del rapporterte lekkasjer. Det ble vedtatt på årsmøtet for 2021 at styret skal, i samarbeid med entreprenør, vurdere omfang og gjennomføre nødvendig vedlikehold etter prioritering og tilgjengelige midler.

Regnskapsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Det er gitt tilstandsgrad 3 for manglende rekkverk på trapp til underetasje.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Tinglyste servitutter:
0/912169-1/105  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:0301 Gnr:27 Bnr:782  1/35 
 
0/912186-1/105  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:0301 Gnr:27 Bnr:2181  1/35 

1979/3597-2/105  Erklæring/avtale tinglyst 31.01.1979 
Pliktig medlemskap i huseierforening/velforening mv.
 
1979/3273-1/105  Registrering av grunn tinglyst 30.01.1979 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:27 Bnr:782

Utleie
Det er ingen begrensninger i utleie. Man står fritt til å leie ut hele eller deler av boligen, så lenge man leier ut rom godkjent for varig opphold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 13 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 357 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 358 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 14 258 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 14 271 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.5 000)
Grunnpakke enebolig (Kr.11 692)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.50 000)
Markedspakke 1 (Kr.19 950)
Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (Kr.114 400)
Totalt kr. (Kr.208 542)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-21-0245

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Saksbehandlere
Vegar Giæver
EIE Røa
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 48 12 35 17 / E-post: vg@eie.no

Petter A.P. Jordbakke
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 92 20 04 88 / E-post: pj@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Holmengrenda 25
For mer om objektet
Holmengrenda 25

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: