Bilde 1 av Stovnerfaret 64Bilde 2 av Stovnerfaret 64
Digital salgsoppgave
Stovnerfaret 64

0982 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lyst og attraktivt rekkehus o/ 3 plan med solrik terrasse og hagedel - 2 bad - Nyere kjøkken - Garasje - Familievennlig!
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
98 m²
Bruksareal (BRA)
134 m²
Bruttoareal (BTA)
147 m²
Fellesutgifter
kr 4 330 / Mnd
Prisantydning
kr 4 490 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 161 000
Totalpris
kr 4 666 504
Fellesformue
kr 20 560
Byggeår
1966
Tomt
Fellestomt 37248 m²
Oppdragsnummer
75210061
card-default

Camilla Therese Schrøder

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Camilla
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
Prisantydningkr 4 490 000,-
Fellesgjeldkr 161 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 666 504
Eiendom
Stovnerfaret 64, 0982 Oslo

Matrikkel
Gnr. 102 bnr. 616, andelsnr. 126 i Stovner Borettslag med orgnr. 848513342 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 147 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1966

Tomt
Fellestomt 37248 m²

Prisantydning
4 490 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 161 000,- pr. 01.04.21
Andel fellesformue: kr. 20 560,- pr. 01.04.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
4 490 000,- (Prisantydning)
161 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 651 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 666 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 330,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader: 4.191,-
TV: 139,-

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Trond Kjetil Bremnes Trine Lise Bremnes

Beskrivelse
- Lyst og attraktivt rekkehus over 3 plan
- Romslig bolig på 134m2 BRA
- Sørvestvendt terrasse på hele 28m2
- Egen hagedel
- Gode solforhold
- Familievennlig
- Store vindusflater
- Lyst og luftig
- God standard
- Praktisk planløsning
- Pent kjøkken fra 2015 med lur barløsning
- Delvis åpen planløsning
- 2 bad, hvorav ett er fra 2018
- Romslig stue
- Peis
- 3 soverom
- Stort disponibelt rom i underetasje, innredet som stue
- Automatsikringer
- Garasjeplass
- Hyggelig og barnevennlig borettslag
- Kort vei til skoler & barnehager
- Minutter til bussholdeplass
- Stovner senter i gangavstand
- Marka som nærmeste nabo
- Flytt rett inn
- Sjelden sjanse, bør sees!

Parkering
Parkering i egen garasje i rekke.
Gjesteparkering på annviste plasser.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Veletablert, attraktivt og barnevennlig boligområde på Gamle Stovner, nord i Oslo. Nærområdet består av rekkehus og villabebyggelse og har relativt kort avstand til Stovner Skole, Haugenstua skole, Stasjonsfjellet ungdomsskole og Tokerud ungdomsskole samt flere barnehager. Stovner videregående skole ligger også i nærheten, ved Stovner senter, som er ca. 15 minutters gange fra boligen. Her er finner du blant annet diverse forretninger, MENY, COOP, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, tannlege mm. Nye Stovner Senter er åpnet og senteret ble utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det blir også satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Blant annet har Espressohouse, Nishiki sushi og Resturant Gondol åpnet. Utenfor senteret finner en flotte Fossumparken, hvor det er opparbeidet sitteplasser,  basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Fossumparken er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen.

Diverse aktivitetstilbud som friidrettsbane, golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter, klatresenter og treningssenter finnes også i nærområdet og boligen ligger tett mot marka. Oslos nyeste attraksjon heter Stovnertårnet og er også beliggende i nærområdet. Dette er en 260 meter lang gangbane som slynger seg 15 meter opp mellom trærne. Det er gratis inngang til tårnet, som holder åpent døgnet rundt. Turen opp til høydepunktet snor seg opp gjennom trestammer, bladverk og himmel, og er tenkt som en spasertur opp i lufta, en form for oppdrift i vinden. På kveldstid er tårnet pyntet med vakker belysning. Marka med sine mange skogsveier, fiskevann og lysløyper åpner for gode turmuligheter sommer som vinter.

Det er et godt kollektivt transporttilbud i området; det er busstopp i umiddelbar nærhet og kort avstand til tog fra Lørenskog eller Høybråten stasjon. På Stovner senter finner du T-banen, hvor linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen til Sognsvann) tar deg videre inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner, med linje 64 og 65 til Furuset samt 67 til Galgeberg. Området har en gunstig plassering med tanke på sentrale innfartsveier til Oslo, som E6, Østre Aker vei og Trondheimsveien. Dine daglige innkjøp kan gjøres på SPAR nærbutikk, som ligger kun et par minutter fra boligen, alternativt er det flere forretninger på Haugenstua og kort avstand til kjøpesenter på Stovner og flere store kjøpesentre på Lørenskog. Området ligger ca. 13 km fra Oslo sentrum og ca. 38 km fra Gardermoen.

Bydel Stovner ligger flott til øverst i Groruddalen med grenser til Nittedal, Lørenskog, Skedsmo og bydelene Grorud og Alna. Bydelene har kjente delområder som Høybråten, Vestli, Stovner, Rommen og Haugenstua. Det bor om lag 30.000 innbyggere i bydelen og det finnes en rekke fine møteplasser og turpunkter. Med grenser til Gjelleråsmarka er Liabakken og Liastua blant bydelens viktigste rekreasjonsplasser. Storstua på Haugenstua, Rommensletta skulpturpark med sneglehuset lekeplass, Nedre Fossum Gård og Haugenporten er andre spennende turmål. Gjennom Groruddalssatsingen har det også blitt gjennomført mange tiltak på Haugenstua.

I tillegg har Lørenskog Vinterpark SNØ åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Dette er et stort innendørs vintersportanlegg, og visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget vil være det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende anlegget her: http://www.xn--sn-mka.no/forsiden/

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av rekkehus, villabebyggelse og lavblokker.

Tomt
Fellestomt, 37248 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-7: Stovner Skole
8-10: Tokerud Skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Stovnerfaret
Linje: 64A, 65, 120

T-bane
Stasjon: Stovner
Linje: 4, 5

Tog
Stasjon: Lørenskog
Linje: L1

Inneholder
Camilla Schrøder ved din lokale eiendomsmegler EIE Stovner har gleden av å presentere Stovnerfaret 64, et lyst og attraktivt rekkehus over 3 plan med stor og solrik terrasse på hele 28m2 og egen hagedel med svært god intern beliggenhet i det populære og veldrevne Stovner Borettslag på Gamle Stovner. Borettslaget ligger sentralt til i naturskjønne omgivelser med umiddelbar nærhet til marka, hvilket gjør dette til et ettertraktet og meget hyggelig boligområde.

Dette er en praktisk og romslig bolig på 134m2 BRA som innehar en gjennomtenkt og familievennlig planløsning, med blant annet 3 gode soverom, meget romslig stue med peisovn, TV-stue i underetasje, 2 bad og separat toalett.. Boligen holder en god standard og har blant annet lysmalte veggoverflater, nytt bad fra 2018 og nyere kjøkken fra 2015. Boligen er godt vedlikehold og fremstår som innflyttningsklar.

SJELDEN SJANSE, BØR SEES!

Rekkehuset går over 3 plan og inneholder:

1.etasje:
Entre, gang/trapperom, stue/spisestue, kjøkken og en stor sydvestvendt terrasseplatting på hele 28m2 med tilhørende hagedel

2.etasje:
Gang/trapperom, baderom, toalettrom og 3 soverom

U. etasje
Gang/trapperom, bad/toalett/vaskerom og bod/rom innredet som stue


I tillegg medfølger en garasjeplass i rekke.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Rekkehus tilhørende Stovner Borettslag på Stovner i Oslo kommune. Felles tomt for borettslaget, opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning
og prydbusker. Asfalterte internveier og felles sittegrupper.

Rekkehus over 3 etasjer, oppført i 1966. Gulvflater i kjeller av betong og etasjeskillere av av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong
og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av panelte og malte overflater. Takkonstruksjon i pulttaksform utvendig tekket med takpapp,
ikke besiktiget. Oppvarming med elektrisitet og varmekabel på baderom i U.etasje.

Adkomst via første etasje. Leiligheten består av u.etasje: Baderom. 1.etasje: Entre, gang/trapperom, kjøkken, stue og spisestue. 2.etasje:
Gang/trapperom, toalettrom, baderom og 3 soverom. Entredør av typen trefiber med glassfelt. Vinduer og balkongdør fra 1982 og 1984 med
trerammer har 2 og 3 soverom.

Bod i u.etasje. Parkering i garasjerekke og på gjesteparkering.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 98 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 134 kvm

Boder
Bod i underetasje

Standard
1. etasje

Entre
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av et hyggelig rom som gir et godt førsteintrykk av boligen. Entreen er av god størrelse og har rikelig med plass for garderobeskap og oppbevaringsmøbler. Her er det godt å komme hjem, eller å ønske gjester velkommen. Malte panelerte veggoverflater og flislagt gulv.

Kjøkken
Lekkert kjøkken fra 2015 i praktisk utforming som byr på rikelig med skap- og benkeplass. Innredningen består av glatte hvite fronter, laminert benkeplate, nedfelt oppvaskkum og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, kombiskap, induksjonsplatetopp og ventilator. Fliser og lys under overskap bidrar til en moderne og delikat følelse. Kjøkkenet har hyggelige spiseplasser i lur barløsning på en praktisk kjøkkenøy. Dette er et kjøkken som virkelig oser av matglede! Lysmalte veggoverflater og flislagt gulv. Integrerte hvitevarer medfølger, øvrige hvitevarer medfølger ikke.

Spisestue
Mellom stue og kjøkken er det god plass for en stor spisestue hvor du kan samle familie og venner for hyggelige måltider. Store vindusflater bidrar til en lys og luftig atmosfære. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv. Fra spisestuen kommer du ut til en stor sørvestvendt terrasse og egen hagedel.

Stue
Stor og hyggelig stue med god plass til sofagruppe og medievegg. Den åpne løsningen med spisestuen skaper god romfølelse som egner seg godt til samlinger med familie og venner. En hyggelig peis skaper en lun atmosfære og sprer god varme på kjøligere dager. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Terrasseplatting/hagedel
Fra spisestuen kommer du ut til en stor sørvestvendt terrasseplatting på hele 28m2 samt egen hagedel med gode solforhold og hyggelig utsyn over nærområdet. Terrassens gode størrelse gjør at det enkelt kan møbleres med sittegruppe, lounge og grill. I tillegg finner du her en praktisk redskapsbod. For øvrig er markise montert. Fra terrasseplattingen har du adkomst til hagen som fremstår som meget hyggelig. Her er det rikelig med boltringsplass for både store og små, og alt ligger til rette for lange solrike sommerdager!

2. etasje

Soverom 1
Stort og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. God oppbevaringsplass i stort garderobeskap. Store vindusflater sørger for godt lysinnslipp. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 2
Boligens andre soverom passer perfekt som barnerom. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Det er god oppbevaringsplass i garderobeskap. Store vindusflater sørger for godt lysinnslipp. Malte veggoverflater i en moderne farge og parkettgulv.

Soverom 3
Boligens tredje soverom passer perfekt som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. God plass til å sette inn garderobeskap. Store vindusflater sørger for godt lysinnslipp. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Bad
Romslig bad i praktisk utforming. Innredningen består av dusjkabinett, servant med underskap og speilskap. Videre har badet plass for oppbevaringsmøbler. Badet har opplegg for vaskemaskin. Malte veggoverflater og flislagt gulv.

Separat toalett
Meget praktisk separat toalett som maksimerer bruken av badet. Innredningen består av vannklosett, servant og speil. Praktiske vegghyller skaper rom for oppbevaring. Malte veggoverflater og flislagt gulv.

U. etasje

Bad/toalett/vaskerom
Flott og moderne flislagt bad fra 2018 i moderne og praktisk utforming med gulvvarme og nedesenket himling med innfelte downlights. Innredningen består av stor dusjsone med innfellbare dører av herdet glass, vegghengt WC, servant med underskap speilskap og opplegg for full vaskesøyle med vaskemaskin og tørketrommel. Badet fremstår som pent med tidsriktige fliser og moderne løsninger.

Bod/innredet rom
Meget praktisk rom med en rekke bruksmuligheter. Rommet er i dag innredet som ekstra stue. Perfekt boltreplass for de yngre som får en slags egen "avedeling". Lysmalte veggoverflater og gulvteppe.

Trapperom
Praktisk trapperom med god oppbevaringsplass i store garderobeskap. Malte veggoverflater og laminatgulv.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, peis i stue og varmekabler på baderom i underetasjen

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 330,- pr.mnd.
Felleskostnader: 4.191,- TV: 139,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: OBBK01-98207901636
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: 6.456.018,-
Restløpetid: 5 år 6 md.
Term pr.år: 12
Type rente:Flyt
Rente:1,78%

Lånenummer: OBBK02-98207901644
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: 24.444.608,-
Restløpetid: 18 år 10 md.
Term pr.år: 12
Type rente:Flyt
Rente:1,78%

Andel fellesgjeld utgjør pr. 01.04.2021 kr. 161.000,-. Herav:

Lånenummer: OBBK01-98207901636
Restsaldo: 33.627,-
Kapitalkostnader: 543,-

Lånenummer: OBBK02-98207901644
Restsaldo: 127.317,-
Kapitalkostnader: 668,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6652704

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 955 125,- Som sekundærbolig Kr. 3 438 448,-

Borettslag
Borettslag: Stovner Borettslag, Orgnr: 848513342

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Det ble vedtatt på ekstraordinær generalforsamling at garasjene skal byttes. Dette vil medføre en økning i felleskostnader på ca. 550,- pr. måned.
Garasjene vil bli større, og det vil bli tilrettelagt for EL-billader. Lader må så eventuelt kjøpes av eier.
Oppstart etter sommeren, avhengig av om kommunen holder tidsplanen.

Dyrehold
Det er ingen regler vedr. dyrehold i borettslagets vedtekter eller husordensregler.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Området er regulert til bolig i reguleringsplan.
Megler har innhentet kopi av situasjonskart, målebrev og reguleringsplaner m/bestemmelser. Disse vil bli sendt ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 490 000,- (Prisantydning)
161 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 651 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 666 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 2 (Kr.17 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.51 960)
Tilrettelegging (Kr.10 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.3 750)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Foto (Kr.3 950)
Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Totalt kr. (Kr.113 404)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0061

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Camilla Therese Schrøder

Saksbehandlere
Camilla Therese Schrøder
EIE Stovner
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 35 61 00 / E-post: csc@eie.no

Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Stovnerfaret 64
For mer om objektet
Stovnerfaret 64

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: