Bilde 1 av Stovnerveien 33DBilde 2 av Stovnerveien 33D
Digital salgsoppgave
Stovnerveien 33D

0982 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Del av arkitekttegnet 3-mannsbolig i rekke-Egen inngang i u.etg.-2 kjøkken-2 bad-Garasje-Byggeår 2002-Flott utsikt!
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
175 m²
Bruksareal (BRA)
175 m²
Bruttoareal (BTA)
196 m²
Kommunale avgifter
kr 1 165 / Mnd
Prisantydning
kr 6 810 000
Omkostninger
kr 177 270
Totalpris
kr 6 987 270
Byggeår
2002
Tomt
Fellestomt 1880 m²
Oppdragsnummer
75210084
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daria
Prisantydningkr 6 810 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 168 250,-
  
Totalpris kr 6 987 270
Eiendom
Stovnerveien 33D, 0982 Oslo

Matrikkel
Gnr. 102 bnr. 51 snr. 2 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 175 kvm, Bruksareal: 175 kvm, Bruttoareal: 196 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2002

Tomt
Fellestomt 1880 m²

Prisantydning
6 810 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 810 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
168 250,- (Dokumentavgift)

177 270,- (Omkostninger totalt)

6 987 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Det er ikke felleskostnader i sameiet.

Kommunale avgifter
Kr. 13 969.61,- for år 2021

Eier
Zulfiqar Ali Zobia Anwar

Beskrivelse
- Selveiet enderekkehus over 3 etasjer
- Egen inngang i u. etasje
- Rekkehuset er fra 2002
- Flotte utearealer med 3 solrike uteplasser
- Stor markterrasse i tilknytning til hage
- Terrassene med god plass for møblering og grill
- 2 hyggelige stuer hvor du kan samle venner og familie for hyggelige stunder
- Peis og varmepumpe i stue
- 2 praktiske kjøkken
- Store vindusflater
- 4 gode soverom
- 2 store bad og praktisk separat toalett
- Vaskerom
- Automatsikringer
- Vannforsyning med rør i rør system
- Fiberløsning for TV og bredbånd
- Garasje med elektrisk port samt biloppstillingsplass på sameiets tomt
- Nærområdet byr på "alt" du trenger i en travel hverdag
- Flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet
- Kort vei til Stovner Senter med "alt" du trenger i en travel hverdag

Parkering
Garasje med hems og elektrisk port samt biloppstillingsplass på sameiets tomt.

Beliggenhet
Veletablert, attraktivt og barnevennlig boligområde på Gamle Stovner - nord i Oslo. Nærområdet består av rekkehus og villabebyggelse og har kort avstand til Stovner Skole, Haugenstua skole, Stasjonsfjellet ungdomsskole samt flere barnehager. Stovner videregående skole ligger også i nærheten, ved Stovner senter, som er ca. 10 minutters gange fra boligen.

Stovner senter har en rekke servicetilbud og fasiliteter. Her finner du blant annet diverse forretninger, MENY, COOP, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, tannlege mm. Stovner Senter er ble utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det er satset stort på spisesteder, som Espressohouse, restaurant Gondol og Nishiki sushi. Utenfor senteret har du Fossumparken, hvor det er opparbeidet sitteplasser, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Linjeparken er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen.

Diverse aktivitetstilbud som friidrettsbane, golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter og treningssenter finnes også i nærområdet og boligen ligger tett mot marka. Marka med sine mange skogsveier, fiskevann og lysløyper åpner for gode turmuligheter sommer som vinter.

Det er et godt kollektivt transporttilbud i området; det er busstopp i nærområdet og togstasjoner på både Lørenskog og Høybråten. På Stovner senter finner du T-banen, hvor linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen til Sognsvann) tar deg videre inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner, med linje 64 og 65 til Furuset samt 67 til Galgeberg. Området har en gunstig plassering med tanke på sentrale innfartsveier til Oslo, som E6, Østre Aker vei og Trondheimsveien. Det er nærbutikk i området, forretninger på Haugenstua og kort avstand til kjøpesenter på Stovner og flere store kjøpesentre på Lørenskog. Området ligger ca. 13 km fra Oslo sentrum og ca. 38 km fra Gardermoen.

Bydel Stovner ligger flott til øverst i Groruddalen med grenser til Nittedal, Lørenskog, Skedsmo og bydelene Grorud og Alna. Bydelene har kjente delområder som Vestli, Stovner, Rommen, Haugenstua og Høybråten. Det bor om lag 30.000 innbyggere i bydelen og det finnes en rekke fine møteplasser og turpunkter. Med grenser til Gjelleråsmarka er Liabakken og Liastua blant bydelens viktigste rekreasjonsplasser. Storstua på Haugenstua, Rommensletta skulpturpark med sneglehuset lekeplass, Nedre Fossum Gård og Haugenporten er andre spennende turmål. Gjennom Groruddalssatsingen har det også blitt gjennomført mange tiltak på Haugenstua.

Lørenskog Vinterpark, SNØ, har åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Dette er planlagt å bli verdens største innendørs vintersportanlegg. Visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport samlet rundt en innendørs skihall. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget er det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende prosjektet her: http://www.xn--sn-mka.no/forsiden/

Bebyggelse
Området består av eneboliger og småhusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 1880 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-7 klasse: Stovner skole
8-10 klasse: Tokerud skole

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Fjellstuveien
Linje: 64A, 67, 120

Tog
Stasjon: Lørenskog
Linje: L1

T-bane
Stasjon: Stovner
Linje: 4, 5

Inneholder
Ali Hashmi ved din lokale eiendomsmegler Eie Stovner har gleden av å presentere Stovnerveien 33 D, et nyere og lekkert enderekkehus over 3 plan fra 2002 med en flott og barnevennlig beliggenhet på populære Stovner. Boligen ligger sentralt til i naturskjønne omgivelser med kort vei til marka, hvilket gjør dette til et ettertraktet og meget hyggelig boligområde.

Boligen er arealeffektiv og har en gjennomtenkt og familievennlig planløsning og har blant annet 4 soverom, 2 bad, separat toalett,  2 stuer og 3 solrike uteplasser. Boligen holder en god standard, og fremstår som delikat, tidsriktig og innbydende. Boligen har gode solforhold fra morgen til kveld. En flott sørvestvendt terrasse med hage inviterer til lange solrike sommerdager. Videre har boligen 2 nordøstvendte uteplasser med morgensol. Boligen har en god intern beliggenhet på feltet med parkering i felles garasje og utenfor boligen.

Denne unike eiendommen er godt vedlikeholdt og fremstår som innflyttingsklar. Dette er en perfekt bolig for deg som setter pris på en moderne standard, god kvalitet, familievennlig beliggenhet samt det lille ekstra.

SJELDEN SJANSE, BØR SEES!

Boligen inneholder:

1.etasje:
Entré, trapperom, stue/spisestue, kjøkken, wc og sørøstvendt veranda på 25m2.

2.etasje:
Bad/wc, trapperom, 3 soverom og sørøstvendt veranda.

U.etasje:
Entré, bad/wc, stue/kjøkken, soverom, vaskerom og sørvestvendt markterrasse på 17m2 med hageparsell.

U. etasje har egen inngang.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport.

Grunnmur i støpt betong eller leca. Øvrige bærekonstruksjoner i trebjelkelag og bindingsverk kledd med liggende trepanel. Takrenner/nedløpsrør/nødvendige beslag av sortlakkert stål. Kun visuelt befart fra bakken. Etasjeskiller av trebjelkelag. Utvendig kledning er løpende oppgradert. Saltak er tekket med betong takstein.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 175 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Entré, trapperom, stue/spisestue, kjøkken, wc
2. etasje: Bad/wc, trapperom, 3 soverom
U. etasje: Entré, bad/wc, stue/kjøkken, soverom, vaskerom

Bruksareal
Bruksareal: 175 kvm

Standard
1. etasje

Entre
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av et hyggelig rom med god oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Entreen gir et godt førsteintrykk av boligen, og er et hyggelig sted å komme hjem samt å ønske gjester velkommen. Lysmalte veggoverflater og flislagt gulv.

Separat toalett
I tilknytning til entreen har du et meget praktisk separat toalett som maksimerer bruken av badet. Innredningen består av vegghengt WC, servant med underskap og belyst speil.

Kjøkken
Meget praktisk kjøkken som byr på rikelig med skap- og benkeplass. Innredningen består av profilerte fronter, laminerte benkeplater og integrerte hvitevarer som komfyr, nedfelt platetopp, ventilator og oppvaskmaskin. Videre har kjøkkenet nedfelt oppvaskkum og stort kombiskap med kjøl- og frysedel. Kjøkkenet har god plass for en hyggelig spiseplass hvor hyggelige måltider kan nytes. Kjøkkenet har store vindusflater som sørger for en romslig atmosfære. Dette er et kjøkken som oser matglede. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv fra 2016

Stue
Romslig stue med en rekke møbleringsmuligheter. Stuen har store vindusflater, hvilket gjør boligen lys og luftig. Det er god plass til å møblere med sofagruppe med tilhørende stuemøblement og medievegg. Stuens romslige utforming gjør den til et yndet samlingspunkt for venner og familie. En hyggelig peis skaper en lun atmosfære og sprer god varme på kalde vintersdager. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv fra 2016. Fra stuen er det utgang til stor og solrik veranda. Det er montert varmepumpe.

Veranda
Fra stuen kommer du ut til en stor sørvestvendt veranda på hele 25m2 med morgensol og hyggelig utsyn over nærområdet samt store deler av groruddalen. Terrassens gode størrelse gjør at det enkelt kan møbleres med sittegruppe, lounge og grill

2. etasje

Bad
Stort flislagt bad i praktisk utforming med gulvvarme. Innredningen består av stort dusjkabinett, vegghengt WC, servant med underskap, sideskap, speil, vegghengte skap og WC. Badet fremstår som pent. Badet er av god størrelse, og har plass til flere brukere om gangen.

Soverom 1
Stort og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. God oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe med moderne fronter. Store vindusflater sørger for godt lysinnslipp. Lysmalte veggoverflater i en moderne farge og parkettgulv. Fra soverommet har du adkomst til en sørvestvendt balkong med gode solforhold og hyggelig utsyn over nærområdet og store deler av groruddalen.

Balkong
Fra hovedsoverommet kommer du ut til en sørvestvendt balkong med gode solforhold og hyggelig utsyn. Balkongen har plass for enkel møblering, og er et hyggelig sted å sitte.

Soverom 2
Boligens andre soverom passer perfekt som barnerom. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Det er god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe. Store vindusflater sørger for godt lysinnslipp. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 3
Boligens tredje soverom passer perfekt som barnerom. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. God oppbevaringsplass i stort garderobeskap. Store vindusflater sørger for godt lysinnslipp. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

U. etasje

Entre
Egen entre i underetasjen. Inngang fra terrassen. Fra entreen er det enkel adkomst til boligens øvrige rom.

Stue
Romslig stue med en rekke møbleringsmuligheter. Stuen har store vindusflater, hvilket gjør etasjen lys og luftig. Det er god plass til å møblere med sofagruppe med tilhørende stuemøblement og medievegg. Stuens romslige utforming gjør den til et perfekt samlingspunkt for barna. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Kjøkken
Moderne kjøkken i moderne og plassbesparende åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet byr på en rekke moderne detaljer og god skap og benkeplass. Innredningen består av profilerte fronter, laminert benkeplate, integrert mikrobølgeovn og komfyr i praktisk høyde, opplegg for vaskemaskin, nedfelt platetopp, ventilator og kombiskap.

Soverom
Stort og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. God plass for garderobeskap. Store vindusflater sørger for godt lysinnslipp. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Bad
Flislagt bad i praktisk utforming med gulvvarme. Innredningen består av dusjkabinett, servant med underskap, belyst speil og WC.

Vaskerom
Meget praktisk vaskerom som frigjør mye plass i boligen. Innredningen består av utslagsvask, varmtvannsbereder, dypfryser og opplegg for full vaskesøyle med vaskemaskin og tørketrommel. Flislagt gulv og malte veggoverflater.

Markterrasse/hage
Foran entreen finner du en meget flott markterrasse av god størrelse med tilhørende hage. Hagen/markterrassen er sørvestvendt og byr på gode solforhold. God boltringsplass for både store og små. Videre er det god plass for sittegruppe og grill. Her kan lange solrike sommerdager nytes!

Ferdigattest
Det foreligger brukstillatelse for rekkehus fra 2001. Brukstillatelsen er over 3 år og sluttnotat foreligger (henlagt uten ferdigattest).

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler i bad i 2. etasje. Peis og varmepumpe i 1. etasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 13 969,61 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Kvartal 1: 3 477,15,-
Kvartal 2: 3 489,36,-
Kvartal 3: 3 501,55,-
Kvartal 4: 3 501,55,-

Disse tallene gjelder for 2021.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt for 2021: kr. 2 096,-.
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter, eiendomsskatt, kabel-TV og innbo/hus forsikring. Denne listen er ikke uttømmende.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.000,- pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er ikke fellesgjeld i sameiet.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 678 185,- Som sekundærbolig Kr. 6 041 467,-

Sameie
Sameiet Stovnerveien 33A,D,E,F består av hus med tilsammen 4 boligseksjoner. Det ene huset er Stovnerveien 33A, og består av en enebolig med en boligseksjon. Det andre huset er Stovnerveien 33D,E,F består av et rekkehus med 3 boligsekjoner.
Det er ikke engasjert forretningsfører og det foreligger ikke regnskap/budsjett for sameiet. Det betales heller ikke faste månedlige felleskostnader.
Vedtekter fra 2012 foreligger.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Alla garderobeskap og alle integrerte hvitevarer medfølger.

Annet
Det er gjort endringer fra de opprinnelige tegningene i u.etasje. Soverom er opprinnelig bod og stue/kjøkken er opprinnelig hobbyrom. Verandaen i 1. etasje er også utvidet. Megler/selger kjenner ikke til at det er søkt om endringene hos kommunen. En eventuell godkjenning vil være kjøpers ansvar.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

2000/39099-2/105  Erklæring/avtale  
07.07.2000 
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/60004-1/105  Best. om adkomstrett  
03.09.2004 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:1131  
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune
v/Plan- og bygningsetaten
Gjelder denne registerenheten med flere

1924/901150-1/105  Bestemmelse om veg  
13.06.1924 
RETTIGHETSHAVER: MARIE FERNLØW
Overført fra: 0301-102/51
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/39099-1/105  Seksjonering  
07.07.2000 
opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 171/895
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 - 5

Utleie
Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 810 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
168 250,- (Dokumentavgift)

177 270,- (Omkostninger totalt)

6 987 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.47 110)
Tilrettelegging (Kr.10 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.12 500)
Foto (Kr.2 950)
Innhenting av grunnbok (Kr.404)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Totalt kr. (Kr.84 155)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0084

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere
Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Daria Zuzanna Dymarska
EIE Stovner
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 40 86 / E-post: dzd@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Stovnerveien 33D
For mer om objektet
Stovnerveien 33D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: