Bilde 1 av Trygve Nilsens vei 11Bilde 2 av Trygve Nilsens vei 11
Digital salgsoppgave
Trygve Nilsens vei 11

1061 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 3 850 000

Omkostninger: kr 110 270Totalpris: kr 3 960 270
Rekkehus over 3 plan med moderniseringsbehov | Flere utearealer | Garasje I Barnevennlig og sentral beliggenhet
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
123 m²
Bruksareal (BRA)
131 m²
Bruttoareal (BTA)
148 m²
Fellesutgifter
kr 400 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 168 / Mnd
Prisantydning
kr 3 850 000
Omkostninger
kr 110 270
Totalpris
kr 3 960 270
Byggeår
1984
Tomt
Fellestomt 126 m²
Oppdragsnummer
84200177
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
Visninger
Søndag 29. nov.
13:00 - 14:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 3 850 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-)kr 96 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 3 960 270
Eiendom
Trygve Nilsens vei 11, 1061 Oslo

Matrikkel
Gnr. 110 bnr. 86 i Oslo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 148 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1984

Tomt
Fellestomt 126 m²

Prisantydning
3 850 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
96 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

110 270,- (Omkostninger totalt)

3 960 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 013,22 pr. år Avgiften gjelder for kommunale avgifter og eiendomsskatt i 2020. Kommunale avgifter vil variere ut ifra vannforbruk.

Eier
Tanja Egede-Nissen
Hans Helmer Larsen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Brynjar Netskar har gleden av å presentere Trygve Nilsens vei 11. Et rekkehus over 3 plan med moderniseringsbehov, 3 soverom og garasjeplass i garasjehus i felles rekke. Eiendommen ligger i et hyggelig og meget barnevennlig boligområde på Ellingsrud vest i Oslo kommune med nærhet til Østmarka, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og skoler i alle trinn.

Boligen består av 3 soverom, omkledningsrom, bad, separat vaskerom, toalettrom, stue, spisestue, kjøkken, to boder og entré. Det er flere uteplasser med balkonger, markterrasse og hage.

Det må påregnes oppussing ved kjøp av denne boligen. Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Rekkehus med moderniseringsbehov beliggende på Ellingsrud Vest.
- Nærhet til Østmarka, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og skoler i alle trinn.
- Separat vaskerom.
- 3 soverom.
- Flere uteplasser og hage.
- Garasjeplass i garasjehus i felles rekke.

Parkering
Det er garasjeplass i garasjehus i felles rekke. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et hyggelig og meget barnevennlig boligområde på Ellingsrud vest i Oslo kommune. Eiendommen har kort gangavstand til Østmarka med badevann, turstier, sykkelveier, lysløyper og skiløyper mot Mariholtet, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ellingsrud idrettspark og friområde ligger til på Ellingsrudflaten og rommer mange fotballbaner, et ridesenter, tennisbaner og en flerbrukshall.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Furuset Senter, Ikea og Alna Senter, som alle ligger innenfor en radius på ca. 7 minutter bilkjøring, et variert utvalg. Metro Senter og Triaden / Lørenskog Storsenter ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss. Hvorav nærmeste holdeplass er Erling Michelsens vei som ligger ca. 300 meter fra boligen. Fra eiendommen er det gangavstand til Furuset og Bakås barneskole, samt Gran og Ellingsrud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bebyggelse
Området består for det meste av småhus bebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 126 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med eie eiendomsmegling skilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
<b>2.etasje - 43 kvm:</b> Bad, gang m/trapp, omkledningsrom, 2 soverom.
<b>1.etasje - 43 kvm:</b> Kjøkken/spisestue, stue.
<b>Underetasje - 37 kvm:</b> WC , vaskerom, entré, hall m/trapp, soverom.

Resterende rom er s-rom:
<b>Underetasje - 8 kvm:</b> 2 boder.

Byggemåte
Antatt direkte fundamentering med betongsåle på fjell / fast grunn. Antatt original drenering. Tradisjonell bindingsverk konstruksjon antatt isolert med isolasjonsmatter. Antatt 15 cm byggeår tatt i betraktning. Liggende malt / beiset panel. Uisolert salttakskonstruksjon utført med taksperrer. Utført over kaldtloft. Takfall på minst 10-15 grader. Det er sutaksplater under lekter / sløyfer. Betongtakstein. Inspisert fra balkong 2. etasje og fra kryploft. Etasjeskiller utført som bjelkelagskonstruksjon. Utførelse antas å være iht gjeldende forskriftskrav på oppførelsestidspunktet. Vinduer med 2/3 lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 1984.

For ytterligere informasjon om byggemåte se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Daniel P. Martens datert 12.11.2020. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 123 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 131 kvm

Boder
Det er lagringsplass i 2 boder i boligen.

Standard
<b>Entré</b>
Gjennom inngangsdøren kommer du inn i entréen. I hallen er det en skyvedørsgarderobe med oppbevaringsplass til yttertøy og sko.

<b>Stue</b>
I stuen er det god plass til sofaløsning og tv-møblement. Vindusflatene i rommet slipper inn godt med naturlig dagslys som tilfører rommet en lys atmosfære. I stuen er det en peis som kommer godt med på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til en utkraget balkong hvor det er plass til sittegruppe. På balkongen er det direkte tilkomst til utvendig lagringsrom.

<b>Kjøkken / spisestue</b>
Kjøkkenet har fronter i lakket finert utførelse, laminert benkeplate og innfelt kjøkkenvask. Det er god skap- og benkeplass i rommet til matlaging og oppbevaring av kjøkkenutstyr. Over kjøkkenbenken er det en flislagt vegg og det er avsatt plass til hvitevarer i rommet. På kjøkkenet er det god plass til spisebord slik at familien kan innta dagens måltider i felleskap. Fra spisestuen er det utgang til en markterrasse som har direkte adkomst til hagen. På terrassen er det en elektrisk markise som kommer godt med på solrike dager. På sommeren kan måltidene enkelt flyttes utendørs.

<b>Bad / wc</b>
Boligen har et bad i 2.etasje som har flislagt gulv og baderomsplater på veggene. Badet er innredet med et frittstående toalett, servant og et badekar. I underetasjen er det et toalettrom med epoxy på gulvet og malt tapet på veggene. Her er det et frittstående toalett og en vegghengt servant.

<b>Vaskerom</b>
Separat vaskerom som inneholder varmtvannsberederen, hovedstoppekran, stålservant og opplegg for vaskemaskin.

<b>Soverom og garderobe</b>
Det er tre soverom i boligen. På alle soverommene er det god plass til seng og leksepult. Fra hovedsoverommet er det adkomst til en utkraget balkong og et eget omkledningsrom. For øvrig er det lagringsplass i to boder i boligen.

<b>Eksempler på innvendige overflater:</b>
Gulv: Tre stavs eikeparkett. Gulvlaminat. Laminatflis. Vinyl.
Vegger: Malt mur. Malt tapet. Malte og sparklede gipsplater. Malte plater.
Himling: Malte plater.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Daniel P. Martens datert 12.11.2020.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 20.10.1989.

<b>Oppvarming og teknisk</b>
Boligen blir elektrisk oppvarmet med panelovner. Det antas varmekabler i bad, men dette er ikke testet av takstmann. Det er muligens etablert sentralt avtrekk på loft. Takstmann er ikke kjent med hvordan denne eventuelt styres. Ikke i drift på befaringsdagen. Det er ført avtrekkkanaler via ventiler i vaskerom, wc, bad og kjøkken til loft og ut over tak. Friskluftstilførsel via spalteventiler i vinduer. Veggventiler i begge boder. Røropplegg og vanninstallasjoner generelt fra byggeår. Hovedstoppekran og varmtvannsbereder i vaskerom. Sikringsskapet er plassert i entréen og har automatsikringer. Hovedsikring på 32 amp. Samsvar antall sikringer og angitte sikringer i kursfortegnelse. Jordet anlegg på kjøkken og bad. Øvrig anlegg er ujordet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 14 013,22 pr. år Avgiften gjelder for kommunale avgifter og eiendomsskatt i 2020. Kommunale avgifter vil variere ut ifra vannforbruk.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnadene inkluderer oppvarming til gangvei, felles strøm til garasjene og felles drift samt vedlikehold.

Rekkehusene i rekken har en felles konto som blir styrt internt til felles regninger og felles drift samt vedlikehold. Det er planlagt å opprette en ny trapp ute etter hvert.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: 6599177

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 527 124,- Som sekundærbolig Kr. 5 497 646,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten utført av takstmann Daniel P. Martens datert 12.11.2020:

- Drenering: Det er gitt TG 2 grunnet alder drenering.

- Vinduer: Generelt behov for overflatebehandling. Fof utside. Vridere med behov for smøring. Grunnet alder kan det ikke forventes samme isolasjonsevne som dagens vinduer. Det ble ved befaring ikke oppdaget punkterte glass, men det kan allikevel ikke utelukkes. Punktering er påregnelig som følge av vanlig slitasje og alder.

- Ytterdører og porter: En av balkongdørene med synlig råteskadet treverk på utside dør. Øvrige balkongdører med behov for generell overflatebehandling og smøring. Hovedinngangsdør med normal bruksslitasje . Velfungerende.

- Balkonger, terrasser ol. - 2. etasje: Generell stor slitasje på treverk. Konstruktivt velfungerende. Det ble ikke registrert slark eller svikt i konstruksjonen. Det utelukkes ikke at det kan være områder med råte i bærekonstruksjonen grunnet generelt mangelfullt vedlikehold.

- Balkonger, terrasser ol. - 1.etasje: Stor slitasje gulv flater. Stedvis svikt i terrassebord. Stedvis synlig råte. Grunnet mangelfullt vedlikehold. Markisemotor testet. Fungerer. Duk med revner og hull.

- Balkonger, terrasser ol. - 1.etasje: Generell stor slitasje på overflater. Stedvis råteskadet treverk. Det utelukkes ikke at det kan være områder med råte i bærekonstruksjonen grunnet generelt mangelfullt vedlikehold. Fremstår som konstruktivt stabil. Ikke tegn på svikt eller slark i konstruksjonen.

- Balkonger, terrasser ol. - Underetasje: Generell slitasje overflater. Behov for generell oppussing. Støttemur mot nabo med malingavflassing, samt mosegroing. Vegg konstruksjon mot nabo nord uferdig.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - 2. etasje / Bad: Uttalelser vedrørende skjulte forhold som membran og røropplegg er basert på antakelser
og observasjoner gjort på befaringsdagen. Fallforhold på gulv målt med lasermåler. Det ble registrert fall mot sluk. Merk at fallforhold under badekar ikke er kontrollert. Rutinemessig søk etter fukt i dusjsonens vegger i området ved blandebatteri utført med fuktindikator. Det var ingen indikasjoner på skadelig/ unormal fukt. Viser forøvrig til punktet "Egne forutsetninger" på side 3 i rapport. Normal bruksslitasje overflater. Servantskap med synlig slitasje.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - Underetasje / Vaskerom: Normal bruksslitasje overflater og innredning. Gulvbelegg ved sluk er skadet. Fallforhold på gulv målt med lasermåler. Det ble registrert fall mot sluk.

- Kjøkkeninnredning - 1.etasje / Kjøkken/spisestue: Eldre kjøkken med generell slitasje.

- Overflater på innvendige gulv: Overflater med generell slitasje. Behov for overflatebehandling.

- Overflater på innvendige vegger: Overflater med synlig slitasje og behov for overflatebehandling.

- Overflater på innvendig himling: Overflater med synlig slitasje og behov for overflatebehandling.

- Varme, generelt: Panelovner er av eldre dato og anbefales vurdert med hensyn til eventuell oppgradering til mer moderne ovner med energistyring og bedre effektivitet.

- Luftbehandling, generelt: Uviss effekt avtrekk boligen. Det anbefales at avtrekkssystemet kontrolleres av fagmann. Det bemerkes forøvrig at det er påvist lekkasje i takflater i området for gjennomføringer av ventilasjonskanaler. Det er begrenset friskluftstilgang til boligen med dagens ventiler. Det anbefales at vinduer åpnes daglig for lufting. Boligen ligger i et område med moderat til lav risiko for radonstråling. Kilde: geo.ngu.no/ kart/radon/
Det har blitt røyket i leiligheten.

- Elkraft, generelt: Det anbefales nærmere kontroll/besiktigelse av godkjent elektriker grunnet alder på anlegget.

- Skap og reoler - Underetasje: Trege dører. Behov for smøring av skinner. Generell slitasje overflater.

- Bygning, generelt - 1. etasje / Garasjerom: Det bemerkes at garasjedør var låst på befaringsdagen og innside er derfor ikke inspisert. Det ble registrert stedvis råte på utvendig panel samt på undertak bakside garasje. Her er det ikke etablert takrenne og takpanner er heller ikke trukket ut over undertaket. Fører til at overvann renner rett på undertak i dette området. Det er ikke etablert tett overgang mellom takpanner og takpapp. Vann vil renne inn under takpanner i disse områdene.

Følgende punkt har fått TG 3 i tilstandsrapporten utført av takstmann Daniel P. Martens datert 12.11.2020:

- Takkonstruksjoner: Det ble registrert stedvis områder på innside sutaksplater med fuktmerker. Stedvis vått gulv. Skyldes muligens drypp fra tak. I området med gjennomføringer av ventilasjonskanaler er det synlig råte i sutaksplatene. Merkbart vått i området. Nevnte forhold anbefales utbedret snarlig. Merk alder tak ca. 40 år. Takutskiftning anbefales vurdert. Takrenner må renses for mose etc.

Merk:
- Det gjøres spesielt oppmerksom at det har vært røykt i boligen og at kjøper selv må ta kostnaden forbundet med vask / fjerning av lukt.

Annet
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Private stikkledninger til offentlig nett. Adkomst fra offentlig via privat adkomst.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
96 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

110 270,- (Omkostninger totalt)

3 960 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.9 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 3 850 000,-) (Kr.49 900)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.104 540)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-20-0177

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
Eie Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
Eie Ski
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no

Eie Ski
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Trygve Nilsens vei 11
For mer om objektet
Trygve Nilsens vei 11

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.