hero a hero b
Digital salgsoppgave
Vækerøveien 126K

0383 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stort enderekkehus med solrik hage, utsikt og flott beliggenhet. Oppussingsobjekt med påbyggingsmuligheter. Garasje
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
130 m²
Bruksareal (BRA)
145 m²
Bruttoareal (BTA)
160 m²
Fellesutgifter
kr 4 584 / Mnd
Prisantydning
kr 6 700 000
Omkostninger
kr 15 334
Fellesgjeld
kr 78 956
Totalpris
kr 6 794 290
Fellesformue
kr 24 709
Byggeår
1978
Tomt
Fellestomt 10484 m²
Oppdragsnummer
51200078
card-default

Jannicke Sebelien

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jannicke
Prisantydning kr 6 700 000,-
Fellesgjeld kr 78 956,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett kr 7 325,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 6 850,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk kr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk kr 480,-
   
Totalpris kr 6 794 290
Eiendom
Vækerøveien 126K, 0383, Oslo

Matrikkel
Gnr. 28 bnr. 956, andelsnr. 81 i Lysejordet borettslag med orgnr. 948305097 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 145 kvm, Bruttoareal: 160 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1978

Tomt
Fellestomt 10484 m²

Prisantydning
6 700 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 78 956,- pr. 01.08.20
Andel fellesformue: kr. 24 709,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. fellesgjeld
6 700 000,- (Prisantydning) 78 956,- (Andel av fellesgjeld) 6 778 956,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 15 334,50 (Omkostninger totalt) 6 794 290,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.4 584,- pr.mnd.
Inkludert i felleskostnadene: kabel-TV, bredbånd, renhold, vakthold, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring, drift og vedlikehold, renter og avdrag m.m.

Kr.5797 ,- betales hvert kvartal inkl.eiendomsskatt

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i felles lukket anlegg. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Eier
Henry Vilhelm Wetaas bo

Beskrivelse
Jannicke Sebelien ved Eie eiendomsmegling presenterer dette enderekkehuset med påbyggingsmuligheter og stort potensial. Boligen ligger høyt og fritt med kanskje den beste interne beliggenheten? Her kan du skape din nye drømmebolig!

Her bor du i barnevennlige omgivelser med trygg og bilfri vei til skole og barnehager. Rema 1000 på borettslagets tomt, og busstopp rett ved inn/utkjøring til borettslaget.

Verdt å merke seg:
- Utgang fra spisestuen til østvendt markterrasse på ca. 12,5 kvm og hage med sol hele dagen
- Utgang fra stue til vestvendt balkong på ca. 9,4 kvm
- Elektrisk markise fra 2018 med fjernkontroll
- Godt med lagringsplass
- Innholdsrik bolig over 3 plan
- Påbyggingsmuligheter i øverste plan
- Skap din nye drømmebolig i hyggelige omgivelser
- Flott intern beliggenhet - ligger øverst i feltet med utsikt
- Lave omkostninger - ingen dokumentavgift
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
- Skole og barnehage i umiddelbar nærhet
- Nærhet til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter
- Rema 1000 på borettslagets eiendom.

Beliggenhet
Eiendommen grenser til idylliske rekreasjonsområder langs Lysakerelven med fine turstier til Bogstad og videre innover mot Nordmarka.

Svært hyggelig borettslag med flere lekeplasser rundt om på området, samt pent opparbeidede grøntområder med beplantning og sittegrupper. Akebakke på området om vinteren. Sats / Røa bad, et moderne badeland og treningssenter ligger en kort busstur unna.
Nedenfor Lysejordet, på "Sletta" finnes Lysejordet grendehus som kan leies av private til ulike arrangementer.

Området er barnevennlig med kun noen minutters bilfri skolevei til Lysejordet Skole som boligen sogner til. Kort avstand til både videregående- og ungdomsskole, samt flere barnehager. Området er lagt til rette for at barn og unge skal få en aktiv og innholdsrik fritid.

Kort gangvei til Rema 1000 på Lysejordet (som ligger på borettslagets tomt) og Nærbutikken Joker i Vækerøveien. Kort kjøretur til Røa senter (ca. 5 min) der det er et bredt utvalg av servicetilbud, blant annet apotek, vinmonopol, post, stor dagligvare med ferskvaredisk, frisør,  blomsterforretning, m.m. I tillegg flere caféer, bakerier, samt sushirestaurant. Ellers er det kort vei til CC-Vest senter om man ønsker et utvidet tilbud av forretninger og tjenester.

Man trenger ikke å dra langt fra boligen for å finne gode turmuligheter. Rett utenfor døren finner man en glimrende start på turen, med en flott sti langs Lysakerelven. Boligen har et godt utgangspunkt for rekreasjon og fritid, og ikke langt unna ligger marka klar med alle sine muligheter. Her er det et stort opplevelsespotensiale, med et terreng som tilbyr både smale og brede stier, samt turkombinasjoner for enhver smak. I retning Sørkedalen, Tryvann og Bogstadvannet finnes det fantastiske rekreasjonsmuligheter; sommer- som vinterstid. Flotte skiløyper tar deg enkelt inn i Nordmarka og Bærumsmarka. Kort vei til Bogstad badeplass og Bogstad Gård som er et populært utfartssted med kafé og diverse aktiviteter for barn. Kort vei til Wyllerløypa/ Tryvann alpinbakke som ligger kun 10 min. unna med bil. Det er også kort avstand til idrettsklubber som Røa, Ullern, Fossum og Njård. På Røa finner du dessuten treningssenteret EVO og Røa bad med svømmehall og Sats. Her er det fritidstilbud for alle og enhver!

Dette er et praktisk område med det gode kollektivtilbudet og kort reisevei inn til Oslo sentrum. Det er også enkel ferdsel med bil mot sentrumskjernen av Oslo.
Nærmeste bussholdeplass er ca. 4-5 minutter fra boligen, hvor du har buss 32 "Kværnerbyen - Voksen Skog". På Røa har du øvrige buss - og T-baneforbindelser. Herfra vil du kunne ta T-bane 2 "Ellingsrudåsen- Østerås" som har flere avganger i timen og tar deg enkelt ned til Majorstuen på 12 minutter. Det er også kort vei til T-banestasjonen på Åsjordet og Bjørnsletta hvor du kan ta T-bane 3 "Kolsås - Mortensrud". På Røa har du også flere bussforbindelser og flybussen. I tillegg går Flytoget fra Lysaker Stasjon, som heller ikke ligger langt unna. For nærmere informasjon; se www.ruter.no.

Tomt
Fellestomt, 10484 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Rekkehus over tre plan som inneholder
Underetasje: Entre, gang/trapperom, vaskerom, separat wc, badstue, soverom og bod.
1. etasje: Trapperom, bad, 2 soverom og bod.
2. etasje: Trapperom, kjøkken, spisestue og stue.
Boden i underetasjen er på ca. 7 kvm og boden i 1. etasje er på ca. 8 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Pål Einar Sommeling:
Boligen ble oppført i 1978 (GAB-register). Gulvflater i kjeller av mur og etasjeskillere av tre.
Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader har malte muroverflater og har innslag med malt trepanel.
Takkonstruksjon av tilnærmet flatt tak utvendig tekket med papp/membran.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 130 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 145 kvm

Boder
Det er veldig godt med lagringsplass i boligen, tilsammen ca.15 kvm, se plantegning og salgsrapport.

Standard
Boligen er opprinnelig en 6-roms som er omgjort til en 4-roms. Alle interne vegger er lettvegger og planløsningen kan enkelt endres. Her har du muligheten til å skape din nye drømmebolig. Boligen fremstår som et oppussingsobjekt med påbyggingsmuligheter. Gå inn på borettslaget hjemmeside www.lysejordet.no for mer info.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Kjøkken
Sivesind kjøkkeninnredning med profilerte fronter, overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Heltre benkeplate og heldekkende benkebeslag med nedsenket utslagsvask og oppvaskkum med Oras ett-greps armatur. Fliser over benkeplate og stikkontakt med 4 uttak på vegg samt stikkontakt under overskap. Frittstående Logik komfyr med keramisk koketopp er plassert i nisje. Komfyrvakt på vegg. Innebygget Whirlpool oppvaskmaskin. Frittstående Zanussi kjøleskap med fryser er plassert i nisje. Malt overflate i himling.Alt av hvitevarer medfølger.

Bad/wc
Flislagt bad fra byggeår. Høyskap, innredning og servant med ett-greps armatur. Overskap, speil og belysning med stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Badekar med Oras ett-greps armatur med hånddusj. Avtrekksventil i innkassing på vegg. Malt overflate i himling. Stråleovn er montert på vegg, over dør.

Vaskerom fra byggeår med gulvbelegg og tapetserte vegger. Overskap på vegg. Utslagsvask med to-greps armatur. Dusjkabinett med ettgreps armatur med hånddusj samt forheng. Opplegg for vaskemaskin og stikkontakt i overskap. Avtrekksventil på vegg. Malt overflate i himling. Adkomst til badstue og toalettrom fra vaskerom.

Separat wc med gulvbelegg og delvis flislagte vegger. Servant med Damixa ett-greps armatur. Speilskap med belysning på vegg. Frittstående toalett. Avtrekksventil på vegg. Malt overflate i himling.

Badstue i tilknytning til vaskerom. Gulvflater med gulvbelegg, belagt med trelemmer. Trepanel på vegger og i himling. Benker langs en vegg. Belysning på vegg. Tylo badstuovn er montert på vegg.

Overflater
Gulv: Gulvflater med parkett, laminat, gulvbelegg og tepper, fliser i entre.
Vegger: Tapet og platekledning på vegger.
Himling: Malte overflater i himlinger.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på rekkehus, datert 1982.

Oppvarming
- Elektrisk oppvarming med panelovner.
- Oso varmtvannsbereder fra 2014 på 200 L, er plassert i hjørne av innvendig bod, i U. etasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Eiendomsskatten er inkludert i felleskostnadene og blir fakturert hvert kvartal.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 584,- pr.mnd.
Kabel-TV, bredbånd, renhold, vakthold, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring, drift og vedlikehold, renter og avdrag m.m. Kr.5797 ,- betales hvert kvartal inkl.eiendomsskatt

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: EIKA2-152031576
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats: 1,85%
Restløpetid: 19 år og 11 mnd.
Restsaldo: 14.254.089,-
Restsaldo andel: 78.956,- Kapitalkostnader: 396,-

Fordelingen mellom renter og avdrag er ikke opplyst av forretningsfører.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 10 275 704,-
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 8 841 793.-
Årsresultatet i 2019 var til sammen kr 1 187 318,-.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 77342201

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 006 511,- Som sekundærbolig Kr. 7 223 439,-

Borettslag
Borettslag: Lysejordet borettslag, Orgnr: 948305097

- Egen hjemmeside: www.lysejordet.no.
- Info om påbygging ligger på borettslaget hjemmeside. Se utbyggingsløsning C1
- Forretningsfører er OBOS.
- Telenor Norge AS er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Borettslaget har en avtale med ISS Eiendom om vaktmestertjeneste.
- Borettslaget har avtale med Norsk Vektertjeneste om vakthold.
- Borettslaget har avtale med Økonomisk Løsninger AS om renhold av fellesarealene.
- Fellesvaskeriet er i underetasjene i terrasseblokkene, Vækerøveien 118,126 og 130.
- Grilling er tillatt ved bruk av gass- eller elektrisk grill.
- Det er ikke tillatt med dyrehold i borettslaget uten godkjenning fra styret, se husordensregler..
- Borettslaget har god vedlikeholdshistorikk, se vedlagt årsberetning for nærmere informasjon.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets- og OBOS medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Det er borettslaget som betaler medlemskontingenten for alle som har en eierandel i boligen, og kontingent innkreves derfor via felleskostnadene i borettslaget. Innmeldingsavgiften er kr. 500,-.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Boligen er tømt og vasket før foto og visning, og blir ikke ytterligere vasket til overtagelse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 700 000,- (Prisantydning) 78 956,- (Andel av fellesgjeld) 6 778 956,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 15 334,50 (Omkostninger totalt) 6 794 290,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Finansavisen (Kr.4 000) Grunnpakke borettslag (Kr.14 872) Provisjon (Kr.77 289,56) Oppgjør (Kr.6 700) Tilrettelegging (Kr.12 700) Tingl. hjemmelserklæring (Kr.480) Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.21 441) Visningshonorar (Kr.3 690) Markedspakke 1 (Kr.16 500) Look (Kr.3 800) Totalt kr. (Kr.161 472,56)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
51-20-0078

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
Eie Skøyen
Org. nr:945064358
Karenslyst Allé 49
0279 Oslo
Tlf: 22 06 30 00, Fax: 22 50 32 68

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Jannicke Sebelien

Saksbehandlere
Jannicke Sebelien
Eie Skøyen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 57 03 48 / E-post: jase@eie.no

Eie Skøyen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.