Bilde 1 av Bjerkefaret 13 og 15Bilde 2 av Bjerkefaret 13 og 15
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Bjerkefaret 13 og 15

1168 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 13 750 000 - 13 990 000

Arealer: 177 - 251 m²Antall enheter: 4 (2 solgt)Byggeår: 0
Ljan/Nordstrand | Ny vertikaldelt tomannsbolig | Garasje | Nydelig fjordutsikt | Hybel | 4 sov | 2 stuer | 3 bad
Last ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
4 - 4 soverom
Tomt
Eiet tomt 3168 m²
Oppdragsnummer
36229006
card-default

Jens Christian Killengreen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jens
card-default

Mari Rolfsen Ask

Eiendomsmegler MNEF
Les om Mari
Visninger
Mandag 17. jun.
18:15 - 19:00
Søndag 16. jun.
12:00 - 12:45
Meld deg på visning

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Arealer
Bruksareal (BRA-i): 251 kvm.

Beskrivelse
I Bjerkefaret på Ljan/Nordstrand har Line Solgaard Arkitekter AS tegnet 2 store vertikaldelte tomannsboliger. Boligenes arkitektur har et moderne preg med store glassflater. Hver bolig har disposisjonsrett til hage og eiendommen har en tilbaketrukket og skjermet beliggenhet. Det er gode solforhold og en fantastisk fjordutsikt.

Annen informasjon:
- Boligene er innflyttingsklare og ferdigattest foreligger.
- Lav kvm. pris. Kun fra kr 58.367,- pr kvm BRA.
- Moderne arkitekttegnede boliger med fokus på store
   vindusflater som gir gode lys- og utsiktsforhold.
- Tegnet av arkitekt Line Solgaard Arkitekter AS.
- Fritt beliggende, med stor hage, gode solforhold og
       støyskjermet
- Nydelig fjordutsikt.
- Boligene er innredet med hybel
- Utleiemegleren har estimert leieinntekt kr. 13.000,- pr. mnd.
- 4 soverom.
- 2 stuer.
- 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg og 1 biloppstillingsplass.
- Mulighet for kjøpe av ytterligere 1 garasjeplass ("førstemann
        til mølla")
- Vaskerom.
- God og arealeffektiv planløsning.
- Attraktivt beliggende i et veletablert og barnevennlig
        villaområde på Ljan.
- Boligene har en arealeffektiv og god planløsning, med god
       standard og de er bygget iht. TEK-17.
- Kort avstand til strender med flotte bademuligheter
        (Fiskevollbukta og Katten).
- Ved innmelding i Ljan Vel får man tilgang til badestrand.
        Se mer på http://www.ljansvel.no

Alt av materialer i standardleveransen er nøye utvalgt og tilpasset boligenes utforming og stil. Generøs takhøyde, 1-stavs eikeparkett og en flott peisovn fremhever boligenes kvaliteter.

Boligene har en moderne og praktisk planløsning. Det er lagt opp til egen inngang i kjelleren og rom i kjelleren er godkjent til varig opphold. Dette medfører at det er lovlig med utleie av hybel.

Innhold og standard
Tomannsboligen inneholder:

(BRA-i: 251 kvm)

1.etg.:
(BRA: 86 kvm)
Stor entre med plass til garderobe, gang, trappeløp, stort kjøkkenrom med plass til spisestue, hovedsoverom med plass til garderobe og walk-in-closet, samt bad "en suite".

2.etg.:
(BRA-i: 86 kvm)
Trappeløp, 2 soverom, baderom, separat toalett og stor stue med peisovn.

Underetasje:
(BRA- i: 80 kvm)
Trappeløp, teknisk rom, vaskerom, bod, stor sportsbod med utgang til hage. Gang med adkomst/tilgang hybel.

Hybel: Stor stue med egen inngang og åpen kjøkkenløsning i tillegg til baderom.

Bjerkefaret 13 og 15 er to halvpart vertikaldelte tomannsboliger som er tilnærmet identiske innvendig. Boligene har samme materialvalg, og planløsningene er speilvendte.

Et flott prosjekt med en attraktiv beliggenhet på Ljan. Boligene har en arealeffektiv og god planløsning, med god standard og leveres iht. TEK-17. En solrik tomt, hus spesielt tilpasset for barnefamilier, der sjøutsikt garasjeanlegg og biloppstillingsplass er elementer som fremhever boligenes kvaliteter.

Boligen har god standard og fremstår som attraktiv i dagens marked. Det er fokusert på store vindusflater som gir flott utsikt, gode lysforhold og et moderne preg.

Kjøkken:
Kjøkken fra HTH i serien Nordic Spirit, bygget med naturlig massivt eiketre. Frontene i eik utførelse med integrert grep i lameller. Overskap i serien Mono Hvit (NCS S0500-N) i standard høyde.

20 mm Laminatbenkeplate i Sandsten, med integrert underlimt vask Intra Omnia 1 i stål eller lignende. Blandebatteri type Silhouet i krom utførelse.

Kjøkkenventilator fra Røros Neptun er montert i overskap. Hvitevarer fra Electrolux som inkluderer stekeovn, koketopp, kjøl/frys og integrert oppvaskmaskin.

Baderom:
Delikate baderom med fliser fra Fagflis.

Vegghengt toaletter. Dusjvegger som er hengslet og er av herdet glass. På badene er det våtroms godkjente plater på veggene. Opplegg for vaskemaskin i vaskerom.

1 stk. kald utekran fra FM Mattsson er plassert på yttervegg under kjøkkenvindu. OSO varmtvannsbereder montert i bod/teknisk rom.

Gulv:
Flott1-stavs parkett i alle oppholdsrom. På baderom, wc, vaskerom, teknisk rom boder og i gang er det lagt fliser. Fliser levert av Fagflis.

Innervegger:
Innvendige vegger er av gips, sparklet og malt i fargen Tudor fra Jotun. På vegger i bad er det en kombinasjon av fliser (dusjsone og servantvegg) og vegger malt med våtromsmaling. Øvrige vegger, inkludert boder og vaskerom i kjeller, er malt i fargen Tudor fra Jotun.

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette kan medføre sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater, og glipper mellom tak/list kan forekomme.

Himlinger:
Alle himlinger er sparklet og malt i hvit farge.

Pipe/ildsted:
Peisovn fra Peisselskabet, type Vision Line.

Garasjekjeller/biloppstillingsplasser:
Garasjekjeller med totalt 6 biloppstillingsplasser ligger i nabobygget. Det er avsatt iht. gjeldende regulering plass til 2 stk biloppstillingsplasser på terreng. Til hver seksjon medfølger en biloppstillingsplass i garasjekjeller. Kjøpere som ønsker, gis anledning til å kjøpe 1 av 2 plasser ekstra inne i garasjekjeller (1 solgt), mot en pris på kr 300.000.Her gjelder førstemann-til-mølla prinsippet. De parkeringsplassene som ikke blir kjøpt vil bli felles areal og disponeres mellom de to resterende seksjonene.

I garasjekjeller er det montert en leddet garasjeport med motordrift. Farge på garasjeport er mørk grå, tilnærmet lik farge som på de utvendige vinduene på huset. Vegger og tak i garasjekjeller er i betong, ubehandlet. Det må derfor påregnes at synlige avslutninger kan stedvis være ujevne og med støpesår. Synlige svinnriss vil forekomme og er ikke gjenstand for reklamasjon

Beliggenhet
Attraktivt beliggende i et meget attraktivt, veletablert og barnevennlig villaområde på Ljan. Husene vil ligge tilbaketrukket fra vei i en blindvei. Vestvendt og solrik beliggenhet med en flott fjordutsikt fra flere rom i boligen, og da spesielt fra stue og kjøkken. Store vindusflater fremhever utsikten. Kort vei til barneskole, nærbutikk og offentlig kommunikasjon, samt kort vei til flere badeplasser langs fjorden. Tilgang til privat badestrand på Ljansbadet ved innmelding i Ljans Vel. Flotte turområder langs Ljanselven og rundt Hvervenbukta.

Kort vei til buss langs Mosseveien (ca. 10 min. til Oslo S), samt nærhet til buss i Ljabruveien og Ljan togstasjon. Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.: Ljan Tennisklubb med uteanlegg og boblehall vinterstid. Kort avstand til områdets lokale alpinbakke - Sloråsen med tilknytning til Ljan IF/Ljan Alpint. Hallagerjordet med flere fotballbaner og Skredderjordet med skøyteis om vinteren. Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress i umiddelbar nærhet. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien. Svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen. Bekkelaget sportsklubb(BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.

Kort vei til Østmarka med lysløyper å fine rekreasjonsområder sommer som vinter. Ekebergsletta med flotte turområder sommer som vinter, lysløype, idrettsanlegg, tennisbaner, minigolfbane, ridesenter, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. Treningsstudio: Evo på Sæter, Sats på Hauketo, ELIXIA på Lambertseter senter og Besthelse på Holtet.

Ved innmelding i Ljan Vel får man tilgang til badestrand.
Se mer på http://www.ljansvel.no

Tomt
Eiet tomt, 3168 kvm
Pent opparbeidet tomt bestående av gressplen og trær. Gruset adkomst.

Oppdragsnummer
36-22-9006

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Bjerkefaret 13 og 15
For mer om objektet
Bjerkefaret 13 og 15

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: