Bilde 1 av Hølandsgata 7 Bilde 2 av Hølandsgata 7
Digital salgsoppgave
Hølandsgata 7

0655 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sjelden mulighet på Kampen! Hel tomannsbolig fra 1850 med fantastisk hage og tomt på hele 575 kvm. Stort potensiale!
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
146 m²
Bruksareal (BRA)
148 m²
Bruttoareal (BTA)
166 m²
Kommunale avgifter
kr 1 434 / Mnd
Prisantydning
kr 12 850 000
Omkostninger
kr 319 020
Totalpris
kr 13 169 020
Byggeår
1850
Tomt
Eiet tomt 575 m²
Oppdragsnummer
91200100
card-default

Ingrid Beate Thompson

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Ingrid
card-default

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Halid
Prisantydning kr 12 850 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 305 000,-
   
Totalpris kr 13 169 020
Eiendom
Hølandsgata 7, 0655 Oslo

Matrikkel
Gnr. 232 bnr. 175 i Oslo kommune

Boligtype
Tomansbolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 148 kvm, Bruttoareal: 166 kvm

Hovedbygget:
1. etasje, primærrom: 74 kvm.:  Bad, entré, gang/hall, stue 1, stue 2, kjøkken, soverom
1. etasje, sekundærrom: 2 kvm: Kott

2. etasje, primærrom: 72 kvm.:  Bad, trapperom, stue, kjøkken, gang, soverom

Loft: loftsareal på ca. 39 kvm. gulvareal (ikke målbart areal).
Tilleggsareal: krypkjeller under delerav boligen med tilgang via to luker i grunnmuren. Krypkjelleren er på totalt ca 14 kvm. (ikke målbart areal).

Sekundærrom, utvendig stall/bodareal:
23 kvm.: Stall/bod
26 kvm:  Diverse boder (ikke målbart areal).

Antall soverom
2

Byggeår
Antatt 1850

Tomt
Eiet tomt 575 m²

Prisantydning
12 850 000

Totalpris inkl. omkostninger
12 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
305 000,- (Dokumentavgift)

319 020,- (Omkostninger totalt)

13 169 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 202 pr. år

Parkering
Det er innført beboerparkering i dette området, noe som betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år og kr. 600,- pr. år for el-bil. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon, ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Eier
Inger Marie og Tor Nilssens dødsbo ved fullmaktshaver Johan Dag Steen

Beskrivelse
Unik mulighet på Kampen! Horisontaldelt tomannsbolig fra rundt 1850. Et hus med mye historie og bøtter med sjarm. Stor tomt på hele 575 kvm med en fantastisk hage, flere boder og en nydelig stall.

"Et hus til gaten i 2 etasjer, og en kvistleilighet øverst. Gårdsrommet skråner ned mot en brattlent hage og var innelukket på 3 sider. Med boligen øverst, med uthusene til venstre og nabohusets endevegg i mur på motsatt side, var det som en liten verden for seg, og uten gjenboere, da gatens nr 9 ble revet etter en brann i 1938. Huset ligger sydvendt med utsikt mot Ekeberg kneisende bak Vålerenga kirke. Mot øst over Jordal. Rett nedenfor, på andre siden av hagegjerdet, ligger det siste av 4 mursteinshus på rekke i Jordalsgata. Disse ble bygget av fanger som boliger til fangevoktere ved Oslo Krets- og Botsfengsel." Utdrag av boken "Huset på Kampen", skrevet av Hans Erik Steen.

Avdøde Inger Marie Nilssen, født Steen, ble tildelt Kampens Byggeskikkpris 2014 for, som det heter i bedømmelsen: "Påskjønnelse for prisverdig ivaretagelse av Kampens historiske særpreg."

Dette er virkelig en eiendom med følelsen av at man har sin egen lille verden. Nabotomten er omregulert til friomåde, så bak uthusene og stallen på den ene siden av tomten er det i dag grøntområder. På den andre siden av tomten grenser hagen til nabohusets endevegg, som kun har noen små vinduer, og man har dermed nesten intet innsyn. Boligen er i stor grad bevart i sin originale form, blant annet med originale vinduer. Boligen ønsker seg en ny eier som kan gi den et friskt pust, nytt liv og masse kjærlighet!

Hjertelig velkommen på visning.

Beliggenhet
Boligen har en fin beliggenhet i et attraktivt boligområde på sjarmerende Kampen i Oslo. Det er kort gange til alle hovedstadens fasiliteter, butikker, skoler og barnehager mm. Området har en fin blanding av velholdte blokker og eldre trehusbebyggelse.

Kampen ligger mellom Tøyen, Ensjø, Vålerenga og Galgeberg. Området beskrives ofte som en idyllisk oase midt i byen med koselige gater, sjarmerende småhus og herlige parker som skaper en stemningsfull atmosfære. Bomiljøet er vennlig og de som først bosetter seg her flytter sjelden mer enn noen få hundre meter.

I umiddelbar nærhet finner du flere trivelige parker, som Klosterengaparken, Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk have, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Jordal er i forandring og her vil det komme en helt ny ishall og grøntområder, med åpning av Hovinbekken, mm. Det kort vei til Tøyenbadet. For den som er glad i musikkfestivaler, er det bare en kort sykkeltur til Tøyenparken og Øyafestivalen.

Svartdalsparken, og turområdet langs Alnaelven byr på flotte tur- og treningsmuligheter i en av Oslos få "urskoger". Østmarka og Nordmarka er også innen rekkevidde via T-bane fra Tøyen eller Ensjø, og byr på milevis med tur- og skiløyper, idylliske badevann og et antall koselige sportsstuer.

Hele syv matbutikker innen en liten omkrets, bl.a. Rema1000 i nabobygget, Kiwi på Vålerenga og Coop Extra på Galgeberg. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tøyen, Grønland Basar, Hasle Torg og Fyrstikktorget et rikt og variert utvalg av forretninger.

Kampen og nærområdet har et rikt utvalg av serveringssteder. Galgen og Smia på Vålerenga, Kampen Bistro, Galleri Bastian og LilleKampen, er noen av de mer kjente stedene som byr på både god mat og konserter.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av sjarmerende trehusbebyggelse og nyere boligblokker.

Tomt
Eiet tomt, 575 m²
Pent opparbeidet tomt med plen, busker, rosebusker, trær, steinheller og belegningsstein.

Den nederste delen av tomten ligger under reguleringsplan S-3113 datert 30.08.1989. Denne reguleringsplanen omregulerer området fra byggeområde for boliger og friområde, til byggeområde for offentlig bygning (barnehage). Eiendoms- og Byfornyelsesetaten informerer om at det i dag ikke ligger noen planer om å bygge en barnehage på tomten, men det foreligger heller ikke noe forslag om å omregulere denne reguleringsplanen. Hjemmelshavere som berøres av denne reguleringsplanen kan selvfølgelig søke omregulering.
Dersom det besluttes å bygge barnehage, og delene av tomten blir ekspropriert, vil grunneiere ha krav på erstatning. Størrelsen på denne erstatningen baseres på markedsverdi ut i fra takst i henhold til gjeldende reguleringsplan, og endelig størrelse på erstatningen blir fastsatt etter skjønnsloven.
Kjøper overtar risiko for dette.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barnehager:
Hurdalsgata barnehage (0-6 år) 0.1 km
Åkeberg barnehage (0-5 år) 0.2 km
Internasjonal kulturbarnehage (0-6 år) 0.2 km

Skoler:
Kampen skole (1-7. kl.) 0.5 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 0.7 km
Vålerenga skole (1-7 kl.)  0.8 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.)  0.5 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10. kl.) 1.5 km
Etterstad videregående skole 1.1 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Hovedbygget:
1. etasje: Bad, entré, gang/hall, stue 1, stue 2, kjøkken, soverom, kott
2. etasje: Bad, trapperom, stue, kjøkken, gang, soverom
Loft: loftsareal på ca. 39 kvm. gulvareal (ikke målbart areal).

Tilleggsareal: krypkjeller under deler av boligen med tilgang via to luker i grunnmuren.  Krypkjelleren er på totalt ca 14 m2 (ikke målbart areal).

Stall/bodareal:
Stall og diverse boder

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Aleksander Røv.

Hovedbygget:
Fundamenteringen av bygget er ukjent. Grunnforholdende/massene rundt bygget er leire. Grunnmur er stablemur/sparesteinsmur. Det antas at det ikke er noen annen drenering rundt huset enn den naturlige dreneringen i terrenget. Vegger er antatt oppført med laftet tømmervegger kledd med trepanel utvendig. Eldre koblede vinduer. Nyere fylltre ytterdør. Saltakskonstruksjon i tre tekket med takstein. Bratt innvendig tretrapp med malte flater. Teglsteinspipeløp. Selger opplyser om at pipeløpene nylig er rehabilitert innvendig. Eldre ildsteder i begge etasjene. Etasjeskillere er trebjelkelag fra bggeår. Vann- og avløpsrør i boligen er av eldre alder. Vannrør utført i kobber og avløpsrør i støpejern. Varmtvannsbereder fra 1988 på ca. 200 liter er plassert på badet i 1. etasje.

Stallbygning:
Stallbygning med reisverksvegger i tre med utfyllende murkonstruksjon. Teglsteinsgulv. Pulttakskonstruksjon i tre, tekket med stein. Peisovn og pipeløp.

Bod/uthus:
Enkelt uisolert uthus/bodhus med reisverksvegger og stående trekledning. Jordgulv.

Tilstandsgrad 2:
Drenering:
Boligen har ikke etablert et drenerende system rundt grunnmuren. Ved inspeksjon av krypkjeller var det ingen tegn til større fuktproblemer, dog anbefales det å etablere et drenssystem rundt bygget ved en rehabilitering.
Fundamentering:
Bygget har sunket og det er synlige skeivheter i konstruksjonene som følge av dette. Grunnmassene rundt huset er leire og stein, og det kan virke som grunnen har vært eller er noe ustabil.
Bjelkelag:
Det er foretatt stikkmålinger som viser skeivheter i bjelkelagene.
Yttervegger:
Det er noe mindre råte i vannbrett nederst på veggen. Noe bobler i malingen på den ene gavlsiden. Panelen virker å ellers være i relativt god stand. Det gjøres oppmerksomhet rundt at det ikke er foretatt inngrep for å se hvirdan veggene er bygget opp eller tilstanden lengre inn forbi ytterkledningen. Skulte feil og/eller skader må påberegnes i et bygg som er 170 år gammelt.
Pipeløp og ildsted:
Skorsteinen (pipeløpet over tak) synes å være i noe dårlig stand utvendig. Det er synlig løs puss og sprekker i fuger. På loftet er pipeløpet i dårlig stand (overflater). Innvendig pipeløp er ikke inspisert, men eier informerer om at pipeløpet nylig er innvendig rehabilitert.
Ildstedene er av eldre alder og bør kontrolleres og evt. rehabiliteres før bruk.
Sanitærinstallasjoner:
Varmtvannsberederen er 30 år gammel. Den anbefalte brukstiden på berederen etter Byggforskserien 700.330 er 20 år.
Vann- og avløpsrør er av eldre alder og har utløpt den anbefalte brukstiden, men det ble ikke registrert synlige lekkasjer på befaringsdagen. Anbefalt brukstid på kobberrør er 30 år (BKS 700.330), og bør derfor skiftes ut ved en rehabilitering av sanitæranlegget eller våtrom. Anbefalt brukstid på avløpsrørene er 40-50 år (BKS 700.330).
Innvendige overflater generelt:
Overflatene bærer preg av alder og slitasje.
Kjøkkeninnredning i begge etasjer:
Innredning og utstyr bærer preg av alder og slitasje.

Tilstandsgrad 3:
Hovedbygget:
Vinduer:
Eldre koblede vinduer. Enkelte vinduer med knust/sprekt glass. (Disse er nå, i følge arvingene, skiftet ut.) Vinduene har behov for en full rehabilitering for å sette de tilbake i en god stand.
Overflater innvendige himlinger (tak) på loftet:
Det er synlige tegn etter tidligere lekkasjer rundt pipe og takvindu. Det er ikke utført inngrep i konstruksjonen og derfor er ikke tilstanden videre inn i takkonstruksjonen kjent. Innvendige overflater er ikke blitt skiftet ut eller pusset opp etter taktekkingen.
Badene i begge etasjer:
Badene har ingen fungerende fuktsikring og bør ikke brukes slik det står. Det er løs våtromstapet på veggene og sanitærutstyret bærer preg av alder og slitasje. En full våtromsrehabilitering av begge badene må forventes.

Stallbygning:
Stallens veggfasade fremstår som pen, men det er behov for oppretting og avstiving av bygget. Fundament og endevegg (gavlvegg) har sklidd ut og står skeivt. Taket er ikke utbedret på mange år og det er en kraftig svai/nedbøyning i taket. Råte i omramming rundt vindu.
Utvendig bodhus:
Bakvegg mot nabotomt er skiftet ut/rehabilitert i nyere tid. Bygget står skeivt som følge av setninger. Bygget har derfor behov for avstivning og en oppretting helt eller delvis. Noe utskifting av kledning og dører samt en takrehabilitering må påberegnes.

Primærrom
Primærrom: 146 kvm.

Bruksareal
Bruksareal: 148 kvm

Boder
Det er flere boder på eiendommen.
23 kvm.: Stall/bod
26 kvm:  Diverse boder (ikke målbart areal).

Standard
Boligen har en eldre standard med behov for oppussing. Det er etablert kjøkken og bad i begge etasjer. Badene ble innredet i 1972, og har behov for oppgradering. Flotte tregulv og panelerte vegger, ellers tapetserte og malte overflater, alt med behov for oppussing.
Vinduene i 2. etasje er restaurert. Ovnene er også nylig restaurert.
Takstmman Aleksander Røv har befart boligen og det er flere forhold som har fått TG 2 og TG 3. Interessenter oppfordres derfor til å gjennomgå tilstandsrapporten grundig, og gjerne ha med seg fagkyndig på visning. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt ilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på bolilgen, men huset er antatt oppført rundt år 1850.
Det foreligger ferdigattest for reparasjonsarbeider datert 09.08.1935 og ferdigattest for innredning av baderom i 1. og 2. etasje datert 29.05.1972.
Kommunen opplyser at byggesaksarkivet er ufullstendig, og det foreligger ikke mistanke om ulovlig oppføring.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming i tillegg til ildsteder. Boligen har flere ildsteder i begge etasjer, Disse er av eldre alder, og bør kontrolleres og eventuelt rehabiliteres før bruk.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 17 202 pr. år

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 9 434,- for 2020.
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 551 783,- Som sekundærbolig Kr. 9 186 419,-

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Annet
Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli
tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Radonmåling
I utleieboliger, som er omfattet av strålevernforskriften, stilles det bindende krav til radonnivåene. Strålevernforskriften stiller krav til at årsmiddelverdien av radon i oppholdsrom i utleid bolig må være under 200 becquerel per m?. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Dette er viktig å merke seg dersom man kjøper bolig som helt eller delvis skal leies ut. Utleier skal kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlige. Dokumentasjonen skal ikke registreres hos myndighetene, men den skal være tilgjengelig både for leietaker og ved et eventuelt tilsyn. For ytterligere informasjon om radon, se www.nrpa.no/radon.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommens grunnboksblad som omhandler avtale om livsvarig borett (denne faller bort da vedkommende er avdød), og bestemmelse om kloakkledning.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn).

Den nederste delen av tomten ligger under reguleringsplan S-3113 datert 30.08.1989. Denne reguleringsplanen omregulerer området fra byggeområde for boliger og friområde, til byggeområde for offentlig bygning (barnehage). Eiendoms- og Byfornyelsesetaten informerer om at det i dag ikke ligger noen planer om å bygge en barnehage på tomten, men det foreligger heller ikke noe forslag om å omregulere denne reguleringsplanen. Hjemmelshavere som berøres av denne reguleringsplanen kan selvfølgelig søke omregulering.
Dersom det besluttes å bygge barnehage, og delene av tomten blir ekspropriert, vil grunneiere ha krav på erstatning. Størrelsen på denne erstatningen baseres på markedsverdi ut i fra takst i henhold til gjeldende reguleringsplan, og endelig størrelse på erstatningen blir fastsatt etter skjønnsloven.

Boligen er vernet og ligger på Byantikvarens "Gule liste."
Dette var barndomshjemmet til avdøde billedhugger Knut Steen, og det er bestilt "Blått Skilt" fra Oslo By's Vel som skal monteres på veggen til minne om ham.

For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler.. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
12 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
305 000,- (Dokumentavgift)

319 020,- (Omkostninger totalt)

13 169 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 15 000 000,-) (Kr.150 000)

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Oppgjørshonorar (Kr.6 900)

Markedspakke (Kr.14 900)

Visnings-/ overtagleseshonorar (Kr.2 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-20-0100

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
Eie Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic

Saksbehandlere
Ingrid Beate Thompson
Eie Ensjø
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 91 62 72 38 / E-post: ibt@eie.no

Halid Talic
Eie Ensjø
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 79 09 93 / E-post: ht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.