Bilde 1 av Lyseskrenten 58 BBilde 2 av Lyseskrenten 58 B
Digital salgsoppgave
Lyseskrenten 58 B

0383 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og hyggelig vertikaldelt tomannsbolig | Flere uteområder | Garasjeplass | Peis | Idyllisk og naturskjønn beliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
12
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
108 m²
Bruksareal (BRA)
108 m²
Bruttoareal (BTA)
118 m²
Fellesutgifter
kr 3 804 / Mnd
Prisantydning
kr 10 000 000
Omkostninger
kr 258 590
Fellesgjeld
kr 33 820
Totalpris
kr 10 292 410
Fellesformue
kr 91 419
Byggeår
1996
Tomt
Fellestomt 1837 m²
Oppdragsnummer
50210200
card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegar
Prisantydningkr 10 000 000,-
Fellesgjeldkr 33 820,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 249 570,-
  
Totalpris kr 10 292 410
Eiendom
Lyseskrenten 58 B, 0383 Oslo

Matrikkel
Gnr. 10 bnr. 612 snr. 12 orgnr. 977330742 i Oslo kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 118 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at kontor og soverom i andre etasje er byggemeldt og godkjent som henholdsvis sportsbod og bod. Kjøper overtar risikoen knyttet til dette, herunder risikoen for evt. ulovlighetsoppfølging fra kommunens side. Søknad om bruksendring/godkjenning av boligen i tråd med dagens utforming/bruk skjer for kjøpers regning og risiko.

Antall soverom
3

Byggeår
1996

Tomt
Fellestomt 1837 kvm. Seksjonen har eksklusiv bruksrett til hageparsell iht. sameiets ordensregler.

Prisantydning
10 000 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 33 820,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 91 419,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
10 000 000,- (Prisantydning)
33 820,- (Andel av fellesgjeld)

10 033 820,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
249 570,- (Dokumentavgift)

258 590,- (Omkostninger totalt)

10 292 410,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 804,- pr. mnd.

Felleskostnadene økte med 10% fra juni 2021 for å dekke investeringen i infrastruktur til elbilladere.
Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er også normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Eier
Ronny-André Bendiksen Marianne Wilhelmsen

Beskrivelse
Lyseskrenten 58 B er en lys og fin tomannsbolig med flere gode kvaliteter og eneboligfølelse. Boligen går over to plan med en moderne og sosial planløsning. Det er flere fine uteområder med bl.a. takterrasse og koselig hageflekk ved inngangsparti.

Parkering
Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Plassen er på enden av garasjen slik at man kun har nabobil på én side. Garasjeplassen er utstyrt med oppheng for dekk. Flere gjesteparkeringsplasser utendørs som tilhører sameiet.

Nabosameiet og dette sameiet klargjør i disse dager infrastruktur i garasjeanlegg slik at det blir mulig å installere elbillader. Kjøper må eventuelt selv bekoste godkjent ladeboks som passer til anlegget. Boksen vil måle strømforbruket og sameiet bestemmer hvordan avregning skal skje og til hvilken pris. Kjøp av ladeboks og installasjon av denne er estimert til kr 17 500.

Forøvrige gode parkeringsmuligheter i gate og tilliggende gater.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et stille og rolig område på Ullern/Bjørnsletta. Etablert boligstrøk på grensen mellom Oslo og Bærum,  tett på den idylliske Lysakerelven.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra Lysehagan som ligger rett ca. 300 meter fra boligen. Litt lenger unna finner du Coop Prix Lilleakerveien som også tilbyr post i butikk. Ønsker man ytterligere servicetilbud har CC Vest, samt Røa Senter et godt utvalg med sine butikker og servicetilbud. Oslo sentrum ligger for øvrig godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil, samt Oslos sykkelveinett i umiddelbar nærhet.

Beliggenheten er kort sagt optimal for deg som ønsker trivelige og grønne boomgivelser, men fremdeles nærhet til byen.

Tomt
Fellestomt, 1837 kvm. Seksjonen har ekslusiv bruksrett til hageparsell som ikke kan benyttes av andre, verken til opphold eller gjennomgang.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i finnannonsen (https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=233790136&_=44471%2C3833378472). Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Eiendommen ligger i et område med godt utvalg av skoler og barnehager. Boligen sogner til Lysejordet skole, samtidig ligger Lilleaker skole heller ikke langt unna. Montessoriskolen Lyse også innenfor en avstand på 1,5km. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Øraker og Bjørnsletta, som for øvrig er en barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Gangavstand til off. komm. med t-bane fra Bjørnsletta T-banestasjon som tar deg til Majorstuen på rett over 10 minutter. Majorstuen fungerer som et kollektivt knutepunkt og herfra kan du ta deg videre til de fleste steder av byen.

Kort vei til bussforbindelser som 13B og 32, linje 32 har også nattbuss.

8 minutters gange til Øraker trikkestopp med linje 13.

Fritidstilbud
For den aktive er det gode muligheter for aktivitet og rekreasjon i området. På Ullern idrettsanlegg finner man flott kunstgress hele sommeren. Eiendommen grenser til Lysakerelven hvor det går en trivelig tursti i flotte omgivelser. Elven innbyr til gode turmuligheter sommerså vel som vinterstid, og selvsagt til spennende oppdagelsesturer for små og store.

Populære Mærradalen, ligger heller ikke langt unna, med flotte turområder.På vinterstid kan man gå på ski via Mærradalen opp til Bogstad og videre inn i marka.På sommerstid er det bademuligheter på Sollerudstranda, Bygdøy, Kalvøya og Kadettangen. Langs fjorden er det også spennende båtliv.

For sport og idrett er det kort vei til Ullern idrettsanlegg og Øraker idrettshall. På Ullernbanen er det lagt kjøleelementer i bakken for lang bandy-sesong, og skøytebanen er åpen for alle når det ikke er treninger. Det er her barna treffes i helgene. Det er også kunstgressbane og fotballtreninger hele året. Det er bygget en ny flerbrukshall på Ullernbanen med gode idrettstilbud. På Øraker er det basket og håndball. På Røa ligger Sats/Røa Bad med treningssenter og svømmehall. Sats treningssenter også ved CC Vest.

Inneholder
Halvpart av tomannsbolig over to plan med følgende romfordeling:
1. etasje:
Entré, to soverom, toalettrom/baderom, kjøkken og spisestue.

2. etasje:
Soverom, kontor, stue.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Philip Østvik v/ Anticimex:

Gulvsystemer, grunn og fundamenter:
Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Grunnmur av typen lettklinkerbetong fra byggeår.

Yttervegger:
Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon. Utvendige fasader består av pussede og malte overflater. Sameiet hadde et stort oppussingsprosjekt i 2017 der sameiets fasader i stor grad ble fornyet. Boligen fikk laget ny fasade nederste 60 cm med ny avrenning og bygget ble malt, samt ny bunnsvill.

Takkonstruksjoner:
Takkonstruksjon i saltaksform utvendig tekket med takplater.

Drenering:
Drenering fra 2017. Ingen synlig grunnmurspapp langs yttervegger (drenering bak beslag).

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 108 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 108 kvm

Boder
En oppbevaringsbod og et vedskjul/skur i hagen.

Kjøkken
Lyst og fint kjøkken i åpen løsning med innredning fra Invita med slette fronter og delvis integrerte hvitevarer. Overskap med belysning og Gaggenau ventilator med kullfilter. Benkeplate av heltre med nedsenket oppvaskkum og delvis flislagt over benkeplate. Med unntak av kjøleskap medfølger alle hvitevarer. Disse inkluderer bred (90 cm) induksjonstopp fra Bosch, to innebygde Siemens kombiovner og oppvaskmaskin, samt fryser under benkeplate.

Kjøleskap, induksjonstopp, begge stekeovner og den ene delen av kjøkkenet var nytt i 2015. Vegg- og himlingsflater på kjøkken ble malt i 2021. Varmtvannsbereder fra Oso på 116 liter (fra 1995) er også plassert på kjøkkenet.

Bad
Bad fra byggeår med flislagt gulv med varme, flislagte vegger og malt himlingsflate med avtrekksvifte i himling/innkassing. Badet har innredning med glatte skuffefronter og servanter i rustfritt stål, innmurte speil, overbelysning, stikkontakter, vegghengt toalett og badekar med innfellbar dør. Det ble montert nye fronter på badet i 2016 og nytt badekar, vegghengt dusj og dusjvegg i 2018.

Badet har i tillegg opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og stikkontakter på vegg.

Overflater
Gulvflater med parkett, malte vegg- og himlingsflater.

Gulv på kjøkkenrom og i hele andre etasje var nytt i 2015. Vegg- og himlingsflater er nymalte i 2021 på kjøkken og gjesterom, samt en vegg i stue.

Standard
For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 21.11.2006 som omhandler tomannsbolig/rekkehus. Dette var gjenopptagelse av henlagt byggesak. Gammelt saksnr. 199001689. Derfor er ferdigattesten datert lenge etter faktisk byggeår.

Det foreligger godkjennelse av melding datert 22.06.1996 vedrørende 2 stk. sportsboder. Saken er henlagt etter sjekkliste for avslutning av byggesaker etter gammel lov og meldinger.

Det foreligger approbasjon datert 05.01.1996 vedrørende garasjer+boder. Denne saken er også henlagt etter sjekkliste for avslutning av byggesaker etter gammel lov og meldinger.

Oppvarming
Oppvarming med peisovn, elektrisk med panelovner og varmekabler på bad og gang.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2021 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Eiendomsskatt 2021: kr. 4 338,-.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 804,- pr.mnd. som inkluderer:
Felles kommunale avgifter, husforsikring, snømåking, felles strøm, renter og avdrag av fellesgjeld.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: 1450.13.93763 i Fornebu Sparebank
Restgjeld: kr 786 515,87
Seksjonens andel restgjeld: kr 33 820
Restløpetid: Siste termin 01.09.2026
Lånetype: Annuitet
Termin pr. år: 12
Rente: 6 %

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forretningsfører har ikke oppgitt månedlige kapitalkostnader for seksjonen.
Iht. budsjett for 2021 er sameiets avdrag på kr 121 200 og renter kr 39 000.

Iht. sameiebrøk (10/130) er årlige renter for seksjonen stipulert til kr 3 000 og avdrag kr 9 323.
Dette tilsvarer at månedlige kapitalkostnader stipulert utgjør:
Avdrag: kr 777
Renter: kr 250

Årsregnskap
Sameiets regnskap for 2020 viste et overskudd på kr 163 000 mot budsjett på ca. 137 000. Årsaken til differansen var i hovedsak mottatt forsikringsoppgjør i 2020 for kostnader i 2019. Overskuddet ble brukt til å nedbetale gjeld med kr 103 000. Per 31.12.2020 hadde sameiet kr 219 000 innestående i banken.

Sameiet hadde i 2020 driftskostnader på kr 451 161 og driftsinntekter på kr 656 481.

For 2021 er det budsjettert med et årsresultat på kr 44 385, inntekter på kr 517 000 og kostnader på kr 433 615.

Forsikring med polisenummer
Veno Forsikringsmegling AS Polisenummer: 16373-97988

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 945 037,- Som sekundærbolig Kr. 7 002 134,-

Sameie
Sameie: Boligsameiet Lyseskrenten 56/58, Orgnr: 977330742

Forretningsfører
Økonomistyring Ålesund AS

Tekniske installasjoner:
Elektrisk markise med vindmåler for automatisk inntrekk ved vind.

Dyrehold
Katt og hund er tillatt. Øvrige dyrehold skal godkjennes av styret.

Annet
Følgende løsøre/tilbehør medfølger ikke boligen:
  • Knaggrekke på hovedsoverom
  • Smal hylle i trapp
  • Taklampe i gang
  • Vegglampe i stue
  • Lamper over spisebord på kjøkken
  • Vegghengt hylle på kjøkken
  • Kjøleskap
  • Runde knagger på barnerom
Forøvrig henvises det til liste over løsøre/tilbehør.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Tinglyste servitutter:
1955/2424-1/105  Bestemmelse om veg tinglyst 17.02.1955 
Overført fra: 0301-10/612
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/66345-1/105  Erklæring/avtale tinglyst 29.09.1989 
Byggeforbud på nærmere angitt avstand
Overført fra: 0301-10/612
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/51573-1/105  Erklæring/avtale tinglyst 29.08.1990 
Plikt til medvirkning til fradeling mv.
Overført fra: 0301-10/612
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/60378-1/105  Erklæring/avtale tinglyst 09.10.1990 
Erkl. vedr. bebyggelse/utskillelse av d.e. m/midl.t. unntak fra veilovens parag.67 på følg. vilkår. Lyseskrenten godkj. inntil videre i sin nåværende bredde mv. Avståelse av veigrunn vederlagsfritt mot visse betingelser.
Overført fra: 0301-10/612
Gjelder denne registerenheten med flere

1991/12702-2/105  Pantsettelseserklæring tinglyst 13.03.1991
Beløp: NOK 20 000
Panthaver: Sameiet  
Lnr: 1123599
Uten opptrinnsrett med plikt til å vike prioritet for inntil 90 % av lånetakst
Gjelder denne registerenheten med flere

1991/12702-1/105  Seksjonering tinglyst 13.03.1991 
opprettet seksjoner:
snr: 12
formål: Bolig
sameiebrøk: 10/130
Eiendommen er oppdelt i 12 seksjoner

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger med reguleringsbestemmelser S-4220. Eiendommen grenser til friområde (turvei) med reguleringsbestemmelser S-2257. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 000 000,- (Prisantydning)
33 820,- (Andel av fellesgjeld)

10 033 820,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
249 570,- (Dokumentavgift)

258 590,- (Omkostninger totalt)

10 292 410,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.4 950)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.36 600)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.11 872)
Look (Kr.3 500)
Markedspakke 1 (Kr.16 450)
Oppgjør (Kr.6 700)
Provisjon (Kr.69 886,74)
Totalt kr. (Kr.152 458,74)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-21-0200

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Saksbehandlere
Vegar Giæver
EIE Røa
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 48 12 35 17 / E-post: vg@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lyseskrenten 58 B
For mer om objektet
Lyseskrenten 58 B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: