Bilde 1 av Munkerudveien 64CBilde 2 av Munkerudveien 64C
Digital salgsoppgave
Munkerudveien 64C

1165 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktiv 1/2-part av vertikaldelt tomannsbolig (2009). Solrik og skjermet markterrasse/hage med luftig utsyn. Garasje.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
8
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
149 m²
Bruksareal (BRA)
156 m²
Bruttoareal (BTA)
173 m²
Fellesutgifter
kr 1 934 / Mnd
Prisantydning
kr 11 300 000
Omkostninger
kr 279 020
Totalpris
kr 11 579 020
Byggeår
2009
Tomt
Eiet tomt 3093 m²
Oppdragsnummer
58210068
card-default

Selma Nygaard Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom
Les om Selma
Prisantydningkr 11 300 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 270 000,-
  
Totalpris kr 11 579 020
Eiendom
Munkerudveien 64C, 1165 Oslo

Matrikkel
Gnr. 181 bnr. 291 snr. 8 orgnr. 995444070 i Oslo kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 173 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2009

Tomt
Andel i felles, eiet tomt på 3 093 kvm.

Sameiet består av åtte seksjoner. Den enkelte sameier har enerett til bruk til deler av fellesarealene som vist under vedlegg 1 til vedtektene. Denne seksjonen har, i følge teginger før seksjonering, enerett til bruk av ca 420 kvm av fellesarealene.

Prisantydning
11 300 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
11 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
270 000,- (Dokumentavgift)

279 020,- (Omkostninger totalt)

11 579 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnader til sameiet utgjør kr 5 800,- per kvartal.

Felleskostnadene inkluderer felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, internett/bredbånd fra Telia, mm.

Eier
Merete Kristiansen Jan Blegeberg

Beskrivelse
Innholdsrik 1/2-part av vertikaldelt tomannsbolig, populært beliggende i familievennlig villaområde på Munkerud/ Nordstrand. God intern beliggenhet i sameiet med skjermet markterrasse og hage med gode solforhold, luftig utsyn mot syd og vest, samt tilbaketrukket beliggenhet fra Munkerudveien. Fra boligen har man gangavstand til Munkerud skole, flere barnehager, turområder, mm. Boligen sto ferdig oppført i 2009 og holder dermed en god standard.

KORT OM BOLIGEN:
- Attraktiv familiebolig på 156 kvm, fordelt på tre plan
- Fire soverom og ekstra oppholdsrom
- To flislagte bad og eget vaskerom
- Stor, innvendig bod som kan benyttes som treningsrom
- Romslig og pent Sigdal-kjøkken med integrerte hvitevarer
- Pent inngangsparti med adkomst til hagen
- Markterrasse på ca 55 kvm og hage med frukttrær
- Garasjeplass medfølger

Parkering
Det medfølger en parkeringsplass i dobbeltgarsje med port. I sameiet er det fire biloppstillingsplasser (to utenfor henholdsvis nr 62 og 64), hvor det praktiseres førstemann til mølla. Ellers er det gateparkering etter gjeldende regler.

Beliggenhet
Boligen har en attraktiv beliggenhet litt tilbaketrukket fra Munkerudveien, i bydel Nordstrand. Barnevennlig med gangavstand til Munkerud skole, samt flere barnehager i området. Det er kort vei til nærbutikk og offentlig kommunikasjon, med trikk på Ljabru og Sæter, eller buss på Ljabru og i Nordstrandveien. Sæter torg har et godt utvalg av butikker, kafeer og serveringssteder, samt andre servicetilbud. Videre er det kort kjøretur til Lambertseter senter. Fra boligen har man nærhet til flotte turområder, med umiddelbar nærhet til friluftsområder langs Ljanselva og gangstier videre inn til Østmarka. Ekebergsletta er også hyggelig, for både store og små. Kort vei også til flere strender langs Oslofjorden, med eksempelvis Nordstrand Bad, Katten og Hvervenbukta.

Nordstrand har et bredt aktivitetstilbud. Nordstrand IF med fotball, håndball og allidrett har Niffen som hovedbase, og er innenfor kort sykkelavstand. Nordstrand tennisklubb har uteanlegg nær Sæter, og innendørs hall ved Nordseter. Det er skolemusikkorps og speider, samt Nordstrand turn ved Leirskallen. Lambertseter IF og Bækkelaget Sportsklubb er også svært aktive klubber i nærmiljøet.

Inneholder
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over tre plan.

U.etasje (P-rom/BRA: 43kvm/50kvm): hall, trappegang, bad, vaskerom, bod og to soverom.
1.etasje (P-rom/BRA: 53kvm/53 kvm): trappegang, stue og kjøkken. Utgang fra stue til sydvendt markterrasse på ca 55 kvm og hage.
2.etasje (P-rom/BRA: 53kvm/53kvm): trappegang, gang, bad og tre soverom. Tilgang til uinnredet råloft med adkomst via loftsluke med stige i gang.

Seksjonsbrøk: 157/1256.

Byggemåte
Boligen har gulv mot grunn av betong. Grunnmur av betongkonstruksjon. Bærende konstruksjoner og skillende dekker av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende kledning. Valmet takkonstruksjon utvendig tekket med takstein.

Primærrom
Primærrom: 149 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 156 kvm

Standard
Attraktiv halvpart av tomannsbolig med standard fra 2009. Gulvene i tørre oppholdsrom er belagt med tre-stavs parkett. Fliser innenfor inngangsdøren i underetasjen. Malte vegg- og himlingsflater med taklamper og noe downlights. Profilerte innvendige dører. Innvendig trappeganger i trekonstruksjoner med rekkverk og håndløpere av tre. Sikringsskap med automatsikringer plassert i vaskerom. Boligen har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.

U.etasje:
Entré: Fin entré med plass til å henge fra seg ytterklær. Glatt Swedoor entrédør fra byggeår, med glassfelter og Yale Doorman-lås.

Soverom: Godt soverom med skyvedørsgarderobe.

Ekstra oppholdsrom: Stort rom med gode vindusflater. Rommet kan brukes som et ekstra oppholdsrom eller et fristed for ungdommen, alt etter behov.

Innvendig bod: Stort lagringsrom med god plass til oppbevaring. Nåværende eier har benyttet det som treningsrom.

Bad: Pent, flislagt bad med varme i gulv. Eget dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt servant med ett-greps armatur med speil og belysning over servant. Videre er badet utstyrt med gulvstående toalett og avtrekksventil i himling.

Vaskerom: Stort og praktisk vaskerom med fliser på gulv med gulvvarme. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benkeseksjon. Videre er vaskerommet utstyrt med vegghengt utslagsvask i rustfritt stål, Oso varmtvannsbereder på 200 liter fra 2009, samt Villavent sentralstøvsuger fra byggeår. Det er installert avtrekksventil i himling.

1.etasje:
Stue: Romslig stue med gode vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette, kombinert med god gulvplass, gir en god romfølelse. Fra stuen har man også luftig utsyn mot syd og vest. Det er installert automatiske screens på flere av stuevinduene som vender mot vest. Stuen sin gode størrelse gjør det mulig å møblere i ulike soner. Fra stuen har man tilgang til vestvendt luftebalkong.

Kjøkken: Delikat Sigdal-kjøkken med kjøkkeninnredning med profilerte fronter. God skapplass i over- og underskap, samt rikelig med benkeplass. Benkeplate av laminat med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål, med ett-greps armatur. Kjøkkenet har delvis åpen løsning mot stuen der spisebordet markerer det naturlige skillet mellom de to rommene. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn med induksjon platetopp og mikrobølgeovn fra Siemens, gir et helhetlig inntrykk. Frittstående kjøleskap med fryser og frittstående vinkjøler medfølger ikke i handelen. Videre er kjøkkenet utstyrt med diverse stikkontakter, belysning under overskap, vegghengt ventilator med avtrekk ut av bygget, samt brannslange under kjøkkenbenk.

Uteplass: Utgang fra stue til sydvendt markterrasse på ca 55 kvm. Her har man god plass til ulike utemøblement! Videre tilgang til boligens sjarmerende hage, med beplantning som frukttrær, prydbusker, mm. Markterrassen og hagen er skjermet og har gode solforhold. Markterrassen består av trekonstruksjoner og er belagt med terrassebord. Den er videre utstyrt med stikkontakter, utebelysning og markise.

2.etasje:
Hovedsoverom: I denne etasjen ligger tre av boligens soverom. Hovedsoverommet er av meget god størrelse og har fin plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Skyvedørsgarderobe gir rikelig med lagringsmuligheter for klær og sko. På dette rommet har man også plass til ytterligere møbel, eksempelvis kommode, barneseng eller annet.

Soverom: Etasjens andre soverom er også av god størrelse. Rommet ble utvidet fra det som opprinnelig var tegnet, etter ønske fra nåværende eier. Rommet har god plass til seng, skrivepult, mm og passer perfekt som ungdom-/barnerom. Man har tilgang til vestvendt luftebalkong, som er fin til å lufte eksempelvis dyner. Flott og luftig utsikt fra dette rommet også! På vinduene har man lagt på en folie som holder litt av solen ute sommerstid, og holder rommet mer svalt enn normalt.

Soverom: Etasjens tredje soverom (boligens fjerde) har også samme luftige utsikt og tilgang til vestvendt luftebalkong. Rommet er utstyrt med garderobeskap og blir i dag benyttet som kontor.

Bad: Stort, flislagt bad med varme i gulv. Et godt sted å starte dagen! Badet har både eget dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj, samt et frittstående badekar med armatur tilkoblet hånddusj. Familievennlig med badekar, som er populært for både store og små! Vegghengt servantskap gir lagringsmuligheter for toalettartikler, mm. Vegghengt speil med overbelysning over servant. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse og avtrekksventil i himling. Vindu gir naturlig lysinnslipp samtidig som det gir mulighet for ekstra lufting.

Følgende bygningselementer er vurdert til tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten:
- Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det, bad 2.etasje: Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen som ikke har avrenning til sluk under badekar har ingen/redusert mulighet til å nå sluk.
- Sanitærutstyr og innredning, bad 2.etasje: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
- Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer, bad 2.etasje: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.
- Fallforhold (gulv), vaskerom: Lokalfall til sluket er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 3 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
- Overflater gulv: Parkettgulvet bærer stedvis preg av alder og slitasje.
- Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger), rom under terreng: Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Dette anses som en risikokonstruksjon med hensyn til fukt. Symptomer på utilsiktet fuktighet er ikke observert. Til informasjon: Det er ikke registrert noen unormale fuktmålinger under befaringstidspunktet.
- Konstruksjonsoppbygging, loft: Lekkasjemerker i området der skorstein/røykrør er ført gjennom taket. Dette kan synes å være gamle fuktmerker og lekkasjested er opplyst at skal være utbedret. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Vann fra yttertak og bortledning, drenering: Takvann har kun utkast på markterassen uten at det er forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på tomannsboligen.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på våtrom, kombinert med ventilasjonsanlegget. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Faste løpende kostnader
- Eiendomsskatt: kr 8 822,-
- Strømforbruk oktober 2020-september 2021: ca kr 24 000,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen lån.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 81937077

Den enkelte seksjonseier må selv sørge for å ha hjemforsikring/innboforsikring som dekker innbo og løsøre.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 564 486,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Sameie
Munkerudveien 62-64 Sameie, organisasjonsnummer 995444070.

Eierseksjonssameiet Munkerudveien 62-64 består av åtte boligseksjoner. Til hver seksjon er knyttet enerett til bruk av en bruksenhet med tilleggsareal. Sameiebrøkene bygger på bruksenhetenes areal.

Telia er leverandør av kabel-TV tjenester til sameiet, i tillegg til bredbånd, telefoni og digital-tv. Sameiet har ingen avtale om vaktmestertjeneste. Det gjennomføres dugnad hvert år.

Oversikt over større vedlikehold- og rehabiliteringsarbeider:
- 2021: Fasadevask og takvask i august.
- 2020: Rens av samtlige ventilasjonssystem.
- 2017: Bygningsmassen i sameiet utvendig malt med to strøk. Det ble benyttet samme type maling/beis som i 2010. Samtlige tak ble også vasket/renset for mose/alger.
- 2015: Vask av alle seksjoner utvendig, samt garasjer og gjerde i front. Utført av Renseservice.
- 2012: Ny granittmur mot Munkerudveien 60. Betalt av sameiere i nr 62.
- 2011: Laget trapp i bratt bakke på sydsiden av sameiet. Ny granittmur mot Munkerudveien.
- 2010: Bygningsmassen i sameiet ble utvendig beiset to strøk med Jotun.

Forretningsfører
Forretningsførselen utføres av styret.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
Vannrør av typen rør-i rør system og synlige forkrommede vannrør på vegg fra byggeår. Synlige avløpsrør i plast fra byggeår. Hovedstoppekran er plassert på inntaksledningen i vaskerom. Fordelerskap til rør-i rør systemet er plassert på vaskerom og tilstøtende vegg mot bad 2. etasje. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Regulering
Tomten til sameiet er regulert til byggeområde for bolig.

Follobanen går i bakken under deler av sameiet.

I grunnboken heter det: Munkerudveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til framtidige vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
11 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
270 000,- (Dokumentavgift)

279 020,- (Omkostninger totalt)

11 579 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 900)
Provisjon (Kr.97 200)
Overtagelse (Kr.2 000)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.2 000)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.2 790)
Grunnpakke (Kr.12 900)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Totalt kr. (Kr.144 690)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0068

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Siviløkonom Selma Nygaard Thorkildsen

Saksbehandlere
Selma Nygaard Thorkildsen
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Eiendomsmegler / Siviløkonom
Mob: 97 97 75 14 / E-post: snt@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Munkerudveien 64C
For mer om objektet
Munkerudveien 64C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: