Bilde 1 av Steinliveien 28 Bilde 2 av Steinliveien 28
Digital salgsoppgave
Steinliveien 28

1185 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

1/2-part av vertikaldelt tomannsbolig med flott tomt!: Stort potensiale - Attraktiv beliggenhet - Sentrumsnært - Garasje
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
139 m²
Bruksareal (BRA)
171 m²
Bruttoareal (BTA)
189 m²
Kommunale avgifter
kr 1 009 / Mnd
Prisantydning
kr 5 990 000
Omkostninger
kr 211 519
Totalpris
kr 6 201 519
Byggeår
1953
Tomt
Eiet tomt 786 m²
Oppdragsnummer
77200173
card-default

Kenneth Andreassen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Kenneth
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nathasha
Prisantydning kr 5 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 197 500,-
   
Totalpris kr 6 201 519
Eiendom
Steinliveien 28, 1185 Oslo

Matrikkel
Gnr. 160 bnr. 312 i Oslo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 171 kvm, Bruttoareal: 189 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1953

Tomt
Eiet tomt 786 m²

Prisantydning
5 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
197 500,- (Dokumentavgift)

211 519,50 (Omkostninger totalt)

6 201 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 103,54 pr. år

Parkering
Parkering i garasje på ca. 13,8 kvm og på asfaltert innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

Eier
Berit Eriksen

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL STEINLIVEIEN 28!

Kenneth Andreassen og Nathasha Pettersen v/ EIE har gleden av å presentere denne halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig med flott tomt! Boligen har en flott hage på både forsiden og baksiden, hvorav forsiden er vestvendt. Eiendommen anses som et oppussingsobjekt med enormt potensiale! Eiendommen går over 3 plan, hvor underetasjen består av kjellerstue, vaskerom, bod og krypkjeller. Mens 1. etasje består av stue med utgang til vestvendt terrasse, spisestue, kjøkken, wc, hall og entré. Her er det gode muligheter for store oppholdsrom! Videre har du 3 soverom og bad i 2. etasje.

Tomannsboligen ligger flott til i et attraktivt og veletablert villaområde på Karlsrud i bydel Nordstrand. Herfra er det kort avstand til servicetilbud ved Lambertseter senter, offentlig kommunikasjon ved Karlsrud T-bane stasjon, skoler og barnehager, i tillegg til gode rekreasjonsmuligheter med blant annet Ekebergsletta med flotte turområder.

Beliggenhet
Eiendommen ligger flott til i et attraktivt og veletablert villaområde på Karlsrud i bydel Nordstrand. Meget barnevennlig beliggenhet da eiendommen ligger i et stille og rolig boligområde. Området har et rikt fritidstilbud, samt kort vei til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon og et godt utvalg servicetilbud.

Fra eiendommen er det gangavstand til Lambertseter senter med blant annet 3 dagligvareforretninger (REMA, KIWI og Meny). I tillegg finner man bibliotek, kino, vinmonopol og en rekke forretninger og spisesteder m.m. Med bil tar det kun ca. 2 min å kjøre dit (1 km).

I nærmiljøet finner man blant annet Ekebergsletta med flotte turområder sommer som vinter, lysløype, idrettsanlegg, tennisbaner, minigolfbane, ridesenter og store friområder.

Det er nærhet til flotte turområder også i Østmarka, samt flere badeplasser langs fjorden. Få minutters gange til Elixia og Fresh treningssenter. I tillegg er det et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger.

Nærmeste barnehager er Tyrihans barnehage og Lille venn familiebarnehage som ligger 4 minutters gange fra boligen. Videre er populære Karlsrud skole ca. 600 meter unna.

Kort vei til Karlsrud T-bane stasjon, med hyppige avganger med både buss og T-bane. Med T-bane tar du deg til Oslo sentrum på ca. 16 min.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 786 m²
Boligen har tomt på 785,7 m2 opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og asfalterte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Underetasje, 62 kvm BRA:
Gang/trapperom, vaskerom og kjellerstue, samt innvendig bod og krypkjeller

1. etasje, 72 kvm BRA:
Vindfang, hall/trapperom, toalettrom, kjøkken, spisestue og stue.

2. etasje, 37 kvm BRA:
Gang/trapperom, baderom og 3 soverom.

Byggemåte
Grunnmur og fundamenter:
Grunnmur av typen mur og lettklinkerbetong, fra byggeår og tilbygningsår. Utvendige pussede og malte overflater.

Yttertak:
Takkonstruksjon av tre i saltaks form, utvendig tekket med betongtakstein fra 1987.

Yttervegger inkl. fasade og konstruksjon:
Yttervegger av bindingsverkskonstruksjon, utvendig kledd med malt trepanel.

Vinduer og ytterdører:
Vinduer av eldre type med trerammer har 1+1-lags glass. Vinduer fra 1978 og 1979 med trerammer har 2-lags glass. Vindu fra 1996 med trerammer har 2-lags glass. Terrassedør fra 1978 med trerammer har 2-lags glass. Entrédør av typen tre har glassfelt.

Terrasse:
Utgang fra stue til vestvendt terrasse på ca. 12,8 m2 med trapp til terreng. Gulvflater av terrassebord. Rekkverk av malt tre. Markise er montert på vegg. Dobbel stikkontakt på vegg.

Drenering:
Drenering fra byggeår og tilbygningsår. Stedvis synlig grunnmurspapp langs yttervegger.

Ildsteder:
Murt peisovn med Dovre peisinnsats med glassdører, i stue. Pipeløp av typen teglstein.

Frittstående byggverk:
Boligen har frittstående garasjebygning på ca. 13,8 m2 (2,59 x 5,35 m) av trekonstruksjoner. Garasje har intilliggende bod på ca. 8,7 m2. Gulvflater av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av bindingsverkskonstruksjon, utvendig kledd med malt trepanel. Takkonstruksjon av tre, utvendig tekket med papp/shingel. Garasjen har vippeport. I tillegg finnes frittstående utvendig bod på ca. 6,3 m2 av trekonstruksjoner.

Primærrom
Primærrom: 139 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 171 kvm

Boder
En utvendig bod i tilknytning til garasjen. Innvendig bod og krypkjeller i underetasjen, samt loft med en gulvflate på ca. 28 kvm.

Standard
4-roms tomannsbolig over 3 plan. Adkomst via trapp til overbygget inngangsparti i 1.etasje. Boligen består i underetasje av trapperom/gang, vaskerom og kjellerstue samt bod og krypkjeller. 1.etasje inneholder vindfang, hall/trapperom, toalettrom, kjøkken, spisestue og stue. 2.etasje består av gang/trapperom, baderom og 3 soverom. Gulvflater med parkett, laminat, gulvbelegg og tepper. Platekledning, malt panel, tapet og malte overflater på vegger. Malt panel, platekledning og malte overflater i skråtak og i himlinger. Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Flislagt baderom. Utgang fra stue til vestvendt terrasse på ca. 12,8 m2.

Kjøkken:
Gulvflater med gulvbelegg. Malte overflater på vegger. Eldre kjøkkeninnredning med glatte fronter, overskap med belysning under og ventilator med kullfilter. Laminert benkeplate og heldekkende benkebeslag med nedsenket utslagskum og oppvaskkum med to-greps armatur. Fliser over benkeplate og 2 doble stikkontakter på vegg samt 3 doble stikkontakter i lysarmaturer. Frittstående komfyr er plassert i nisje. Innebygget Bosch oppvaskmaskin. Frittstående Electrolux kjøleskap er plassert i hjørne. Platekledning i skråtak og i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc. Adkomst til spisestuen via kjøkken.

Bad:
Baderom fra ca. 1996 (merking i sluk). Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Høyskap og innredning med profilerte skapfronter og servant med Oras ett-greps armatur. Overskap, speil og belysning med stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Boblebadekar med Grohe ett-greps armatur med  hånddusj samt stang med forheng. Avtrekksventil på vegg. Platekledning i skråtak og i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber, i innredning og ved toalett. Avløpsrør av typen pvc.

Vaskerom:
Vaskerom fra byggeår, støpejernssluk. Ubehandlet murgulv og malte muroverflater på vegger. Utslagsvask med FM Mattsson ett-greps armatur. Stikkontakt på vegg. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil i luftepipe. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber av eldre type langs vegg og i himling. Avløpsrør av typen pvc og typen støpejern. Oso varmtvannsbereder fra 1987 på 198 L. er plassert i hjørne. Adkomst via hull i vegg uten dør, til krypkjeller.

Vaskerom:
Toalettrom. Gulvflater med gulvbelegg og baderomsplater på vegger. Servant med Oras ett-greps armatur. Speilskap med belysning på vegg. Frittstående toalett. Platekledning i skråtak og i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber, under servant. Avløpsrør av typen pvc.

Øvrige rom:
Gulvflater med parkett, laminat, gulvbelegg og tepper. Platekledning, malt tapet, malt panel og malte overflater på vegger. Malt panel, platekledning og malte overflater i skråtak og i himlinger. Skyvedørsgarderobe på ca. 1,8 m. på soverom B og ca. 1,4 m. i vindfang. Utgang fra stue til terrasse.

Eiendommen anses som et oppussingsobjekt det anbefales å sette seg inn i boligsalgsrapporten.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på tilbygget del datert 19.11.1981.

Elektrisk anlegg er hovedsakelig av typen skjult anlegg samt noe åpent anlegg. Sikringsskap har automatsikringer. Skap er plassert i gang/trapperom i 2. etasje, på vegg mot nabo. Hovedsikring har 3 x 32 Amp.

Oppvarming
Oppvarming med elektriske panelovner og varmekabel på baderom, kombinert med peis i stue.

Energimerking
Energiattest er rekvirert, dog ikke mottatt.

Kommunale avgifter
Kr. 12 103,54 pr. år

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten for 2020 er beregnet til kr 2 778,-.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 759 303,- Som sekundærbolig Kr. 6 333 491,-

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Hentet fra grunnboken:
1933/941894-1/105  Bestemmelse om deleforbud   02.06.1933 
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

1951/12539-2/105  Bestemmelse om veg   22.10.1951 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser

1953/4857-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   15.04.1953 
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om septiktank m.v.
Med flere bestemmelser

1953/7252-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   01.06.1953 
Gjelder denne registerenheten med flere

1953/9865-1/105  Bestemmelse om veg   25.07.1953 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

1953/15722-1/105  Erklæring/avtale   24.11.1953 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Dok. tgl. m/dbnr. 15722 - 15723
Gjelder denne registerenheten med flere

1954/468-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   12.01.1954 
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig
Dok. tgl. m/dbnr. 468 - 469
Gjelder denne registerenheten med flere

1967/5253-1/105  Best om garasje/parkering   18.04.1967 
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Dok. tgl. m/dbnr. 5253 - 5254

1986/45323-2/105  Best. om vann/kloakkledn.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
197 500,- (Dokumentavgift)

211 519,50 (Omkostninger totalt)

6 201 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.15 900)
Vask etter visning dekkes av meglerprovisjon (Kr.4 000)
Rabatt vask etter visning (Kr.- 4 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.44 727)
Visningshonorar x2 (ekstra time inkl) (Kr.5 000)
Foto (Kr.7 750)
Grunnpakke enebolig (Kr.6 784)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Provisjon (Kr.122 450)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.224 011)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-20-0173

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
Eie Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner Harald Hauge

Saksbehandlere
Kenneth Andreassen
Eie Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 86 31 26 / E-post: kea@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eie Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.