Bilde 1 av Grosvoldveien 671Bilde 2 av Grosvoldveien 671
Digital salgsoppgave
Grosvoldveien 671

3322 Fiskum • Øvre Eiker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Landlig eiendom med nyoppusset/renovert enebolig, anneks, garasje og sidebygning. Nær skole, barnehage og dagligvare.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
119 m²
Bruksareal (BRA)
123 m²
Bruttoareal (BTA)
137 m²
Prisantydning
kr 3 390 000
Omkostninger
kr 96 520
Totalpris
kr 3 486 520
Byggeår
1920
Tomt
Fellestomt 1953 m²
Oppdragsnummer
93210070
card-default

Tajinder Sharma

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Tajinder
Prisantydningkr 3 390 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 82 500,-
  
Totalpris kr 3 486 520
Eiendom
Grosvoldveien 671, 3322 Fiskum

Matrikkel
Gnr. 149 bnr. 4 i Øvre Eiker kommune

Kort fortalt
- Delikat enebolig over to etasjer.
- Hele boligen ble pusset opp i 2021.
- To garasjer og stor, gruset gårdsplass.
- Hage med plenareal og beplantning.
- Vestvendt markterrasse på 38 kvm.
- Delikat entré med garderobeplass.
- Nydelig stue og kjøkken i åpen løsning.
- Stilrent kjøkken fra 2021 med hvitevarer.
- Stue med fint lysinnslipp og spiseplass.
- Loftstue mellom soverommene i 2. et.
- Lekkert bad med deilig regnfallsdusj.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Tre soverom med plass til garderobe.
- Innvendig bod, uthus og sidebygning.

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 123 kvm, Bruttoareal: 137 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1920

Tomt
Fellestomt 1953 kvm

Prisantydning
3 390 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
82 500,- (Dokumentavgift)

96 520,- (Omkostninger totalt)

3 486 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Vann og avløp er privat ifølge kommunen. Det må påberegnes utgifter tilknyttet til tømming av slamavskiller og vedlikehold av vann og avløp. Kostnad per tømming for avløpsanlegget er kr. 3661,-. Kostander for tilsyn av avløpsanlegg, per år er kr. 542,-. Renovasjon betales det for 2 terminer. Årsgebyr renovasjon: Kr 3538,75.

Eier
Finans og bolig as v. Manpreet Kaur Dhillon

Beskrivelse
Grosvoldveien 671 er en delikat enebolig over to plan. Eiendommen ligger sydvendt til, mellom Grosvoldveien og tidligere E134. Det er ca. 10 km til Kongsberg og 4 km til Darbu med skole, barnehage og dagligvare. Tomten er romslig og pent opparbeidet med koselig hage, gruslagt gårdsplass og en vestvendt markterrasse på 38 kvm. I tillegg til boligen er tomten også bebygget med garasje, anneks og en sidebygning med garasje.

Boligen ble oppusset/renovert i 2021 med blant annet etterisolering av yttervegger, nye overflater, kjøkken og bad - her er det bare å flytte rett inn! Stuen ligger åpen mot kjøkkenet, og det luftige allrommet har godt lysinnslipp og spiseplass. Kjøkkenet har en landlig stil med integrerte hvitevarer. Videre har boligen en loftstue, et meget delikat bad og tre soverom.

Uteområde
Eiendommen ligger sydvendt til og er bebygget med enebolig, anneks og en sidebygning. Tomten ligger plassert på hjørnet mellom Grosvoldveien og tidligere E134, og er pent opparbeidet med plenareal, prydbusker og terrengbygget trapp. Ved en romslig gruslagt, gårdsplass er det støttemur i tresviller.

I forbindelse med inngangspartiet er det en stor, vestvendt markterrasse som ble oppført i 2021. Terrassen har spaltegulv av tre, levegg på én side, dobbel stikkontakt og stemningsfullt utelys. Med et areal på rundt 38 kvm er det nok av plass til både grilling, soling og sosiale sammenkomster.

Parkering
Det er gode parkeringsmuligheter i frittstående garasje, garasje i sidebygning og på gruslagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger sydvendt til på Krekling, mellom Grosvoldveien og tidligere E-134. Fra stedet er det ca 1-2 km til tettstedet Fiskum hvor det er dagligvareforretning, barneskole, barnehage, diverse idrettsanlegg og jernbanestasjon. Ca 10-15 minutters bilkjøring til Kongsberg bysentrum. Turterreng i nærheten og ca 40 minutters gange til Vegotjern hvor det er bade- og fiskemuligheter og hvor det er etablert møteplass med gapahuk til felles benyttelse for områdets beboere. Ca samme avstand til Haurevann hvor det også er fine bade- og fiskemuligheter

Tomt
Fellestomt, 1953 kvm

Adkomst
Tomten er skrående, og opparbeidet med plen/grøntareal. noe busker og planter, samt trær.Hekk motGrosvoldveien. Bekk krysser eiendommen bak uthus. (dels åpen/dels lagt i rør).Grus i innkjørsel/gårdsplass.Noe tilsig avvann på eiendommen.

Standard og innhold
Planløsning
1. etasje: Vindfang, gang, soverom, stue og kjøkken.
2. etasje: Trappegang, loftstue, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og bod.
Annet: Anneks og sidebygning.

Entré
Inngangspartiet vender mot vest og ligger i tilknytning til den store markterrassen. Inngangsdøren er hvitmalt og har glassfelt. Vel inne er også entreen, i likhet med øvrige rom, smakfullt oppusset i 2021 med tidsmessig laminatgulv og malte vegger i en nøytral gråfarge.

Et vindu tilfører naturlig lys og det er god plass til garderobeskap eller lignende. Videre innover er det gang i samme stil som entreen, med hvitmalt trapp opp til andre etasje. Mellom trapperommet og stuen er det dør med glassfelt.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger åpent mot stuen, med downlights i himling og en landlig kjøkkeninnredning fra 2021. Innredningen har takhøye skap på én side, grå, profilerte fronter og sort laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum i komposittmaterialer.

Mellom benk og skap er det sorte plater på veggene i bakkant. Hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys er integrert. Over induksjonstoppen er ventilator og komfyrvakt montert.

Stue
Stuen er todelt og av det tiltalende slaget. I grensen mot kjøkkenet er det mulighet for langbord og i den andre enden er det plass til sofaløsning med tilhørende tv-møblement. Gode vindusløsninger byr på dagslys og utsikt mot naturen.

Både kjøkkenet og stuen har delikate overflater med tidsmessig laminatgulv og malte vegger i en dus kalkfarge. Pipen i stuen er forblendet med vakker naturstein som matcher veggene, og det er mulighet for tilkobling av ildsted.

Loftstue
Sentralt mellom soverommene i andre etasje er det en liten loftstue. Stuen har enstavs laminatgulv og glatte malte vegger i to nyanser av grått. Et vindu åpner for naturskjønn utsikt og det er plass til en sofagruppe, kontormøblement eller lignende.

Bad/wc/vaskerom
I andre etasje har boligen et lekkert og stilfullt bad fra 2021. Vegg- og gulvflater er kledd med matte, lysegrå fliser i ulike størrelser. Videre er det gulvvarme, vegghengt toalett og downlights i himling. Bak en dusjvegg i glass er det dusjhjørne med hånddusj og regnfallsdusj.

Baderomsinnredningen er i hvit, høyglanset utførelse. Den har heldekkende dobbelservant, romslige skuffer og et speil med hylle. Ventilasjonen er basert på mekanisk avtrekk med vifte montert på vegg, og det er opplegg for vaskemaskin, skjermet i egen nisje.

Soverom og garderobe
Det er tre innbydende soverom i boligen. To soverommene ligger i andre etasje, hvorav ett har direkte adkomst til en bod som enkelt kan innredes som omkledningsrom. Det er plass til garderobeskap i de øvrige soverommene og i vindfanget.

For øvrig har boligen godt med lagringsplass i et anneks på 34 kvm og lagerrom i sidebygning. Sidebygningen er en tidligere enebolig som i dag består av lagerrom og garasje. Annekset har tre lagerrom, to med jordgulv og ett med tregulv.

Primærrom
Primærrom: 119 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg.: Vindfang, gang, 1 soverom, stue og kjøkken.
2.etg : Trappegang, bad, kontor og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 123 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest
Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Oppvarming - Teknisk
Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og gulvvarme på badet. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad, øvrig ventilasjon er naturlig. Det elektriske anlegget er fra 2021 og sikringsskapet har automatsikringer. I kjelleren er det montert separat trykkvannspumpe og en 200 liters varmtvannsbereder fra 2007.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Vann og avløp er privat ifølge kommunen. Det må påberegnes utgifter tilknyttet til tømming av slamavskiller og vedlikehold av vann og avløp. Kostnad per tømming for avløpsanlegget er kr. 3661,-. Kostander for tilsyn av avløpsanlegg, per år er kr. 542,-
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15000 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 6000,- pr år
Kostnader tilknyttet leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 600 000,- Som sekundærbolig Kr. 2 000 000,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
82 500,- (Dokumentavgift)

96 520,- (Omkostninger totalt)

3 486 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.
Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.
Vi ber kjøperen å undersøke eiendommen grundigere eller med sakkyndig, f.eks. en håndverker eller en takstmann, før en bindende avtale.

Vi minner om kjøperens undersøkelsesplikt. Hvis eiendommen har en feil som kjøper med en vanlig god undersøkelse av boligen kunne oppdaget på en visning kan kjøper ikke i ettertid hevde at dette er en mangel som selger må erstatte

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering/video (Kr.3 600)

Grunnpakke enebolig (Kr.3 950)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Markedspakke 1 (Kr.17 900)

Oppgjør (Kr.6 500)

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)

Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)

Provisjon (forutsatt salgssum: 3 290 000,-) (Kr.39000)

Tilrettelegging (Kr.9 950)

Totalt kr. (Kr.86 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-21-0070

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Tajinder Sharma

Saksbehandlere
Tajinder Sharma
EIE Drammen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 58 61 20 / E-post: tas@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Grosvoldveien 671
For mer om objektet
Grosvoldveien 671

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: