Bilde 1 av Kuanesvegen 54Bilde 2 av Kuanesvegen 54
Digital salgsoppgave
Kuanesvegen 54

5357 Fjell • Øygarden kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Skålvik | Familiedrømmen! Flott enebolig med god standard og egen åpen garasje. Stor altan med gode solforhold. Må sees!
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
182 m²
Bruksareal (BRA)
223 m²
Kommunale avgifter
kr 926 / Mnd
Prisantydning
kr 3 790 000
Omkostninger
kr 110 270
Totalpris
kr 3 900 270
Byggeår
1986
Tomt
Eiet tomt 858 m²
Oppdragsnummer
81220178
Prisantydningkr 3 790 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 96 250,-
  
Totalpris kr 3 900 270
Eiendom
Kuanesvegen 54, 5357 Fjell

Matrikkel
Gnr. 15 Bnr. 215 i Øygarden kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 182 kvm, Bruksareal: 223 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1986

Tomt
Eiet tomt 858 kvm

Prisantydning
3 790 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Atle Kallestad Takstdato: 08.06.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 96 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 97 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 887 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 900 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 108 pr. år

Eier
Niklas Sangolt Søvik Erik A Methlie Sangolt

Parkering
Parkering i garasje samt 2 parkeringsplasser på tomten, med henholdsvis plass til 4 + 2 biler.

Beliggenhet
Kuanesvegen ligger fint plassert i et barnevennlig område, med flott naturterreng rett utenfor døren. Dette kombinert med skole, barnehager og butikker kort vei fra boligen gjør at man har det meste man trenger rett i nærheten. I tillegg ligger Ågotnes senter ca. 10 minutter unna, samt at du har Sartor senter ca. 18 minutters kjøring unna for de større handleturene. Store arbeidsplasser som CCB Ågotnes ligger også innen få minutters kjøretur.

Både Ågotnes senter og Sartor Senter tilbyr et bredt utvalg av shoppingmuligheter og gode fasiliteter. Sistnevnte har fasiliteter som kino, treningssenter, restauranter mm.  Senterområdet er blitt omfattende utbygget de siste årene. Fra Sartor senter er det kort vei til Sotra Arena og Straume idrettspark, hvor det er mulighet for ulike aktiviteter og idretter. Her har man flere kunstgressbaner, både inne og ute, samt en stor flerbrukshall.

Boligen ligger for øvrig fint til ved en ende vei, så her trenger man ikke bekymre seg for gjennomgangstrafikk, bortsett fra kjøring til og fra boligene.

Bare 1000 meter unna finner man Skålevik barneskole. Her ligger også Skålevik idrettsplass som med sine flotte fasiliteter og nærhet til boligen vil være et eldorado for den fotballinteresserte. Nærmeste ungdomsskole er Tranevågen ungdomsskole på Ågotnes, samt at du finner Fjell ungdomsskole på Straume. Det er gode bussforbindelser til begge skolene.

Planlagt nytt lokalsenter på Møvik, samt ny barneskole vil medføre en oppgradering av veien mellom Skålevik og Møvik (2-3km fra boligen).

Er man lysten på en lengre tur anbefales det å legge turen til Fjell festning eller Liatårnet. Dette i kombinasjon med flere merkede stier fra i umiddelbar nærhet, gjør at man har mange valgmuligheter for søndagsturen. I Apalvågen marina har man gode muligheter i forhold til båtliv, fiske, kajakk og dykkemuligheter.

Tomt
Eiet tomt, 858 kvm

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
Underetasje: 115 kvm BRA / 76 kvm P-rom
1.etg: 83 kvm BRA / 83 kvm P-rom
Loftetasje: 25 kvm BRA / 23 kvm P-rom

Boligen går over 3 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
Underetasje: Stue/kjøkken, gang, entré, bad, vaskerom og soverom.
1.etg: Stue, kjøkken, 2 ganger, 2 soverom og bad.
Loftetasje: 3 soverom og gang.

I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod på ca. 2 kvm samt 1 stk fast parkeringsplass i åpen garasjeanlegg.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Atle Kallestad:

Grunn og fundamenter:
Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong og lettklinkerblokker. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn.

Yttervegger:
Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning.

Takkonstruksjoner:
Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med takstein.

Gulvsystemer:
Etasjeskillere av trekonstruksjoner.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:
Bad - Underetasje

Vaskerom - Underetasje

Kjøkken

Øvrige rom

Loft - innredet

Loft - uinnredet / råloft

Innvendige trapper

Etasjeskiller - Underetasje

Etasjeskiller - 1.Etasje

Etasjeskiller - Loftetasje

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)

Radon

Elektrisk anlegg - i bolig

Dører og vinduer

Yttertak

Balkonger, terrasser, veranda etc

Grunnmur, fundamenter

Drenering

Stikkledninger og tanker

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte og informasjon om tilstandsgrad og begrunnelse, se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen til Kuanesvegen 54 og familiens nye hjem! Boligen ligger stille, rolig og tilbaketrukket til i blindvei på populære og barnevennlige Skålvik. Beliggenheten er like ved både leke- og badeplasser, skoler og barnehager. Boligens beliggenhet er veldig ettertraktet, og den friske brisen fra fjorden er ikke til å ta feil av! I tillegg ligger Ågotnes senter ca. 10 minutter unna, samt har Sartor senter ca. 18 minutters kjøring unna for de større handleturene.

Boligen er meget velholdt, og løpende oppgradert i selgers eiertid. Du flytter inn i et godt hjem med god standard, hvor hele familien vil trives.

Du parkerer i egen åpen garasje, eller like nedenfor huset. Fra garasjen er det bare å rusle 5 meter på grusvei så er du ved inngangsdøren. Altanen er rett over som gir deg skjerming fra de våte dagene Vestlandet byr på.

Boligen har to innganger, en litt skjult på baksiden og en på fremsiden. Rund boligen finner du mye grøntområder og når du sitter og tar morgenkaffen kan du nyte utsikten mens robotklipperen går i bakgrunnen. Fra huset kan du umiddelbart traske rundt i skog hvor skogduer og en ekornfamilie har sitt rede. Om det frister kan du ta turen ned til sjølinjen og se om du får middagen på kroken!

Fra entréen i underetasjen kommer du til hallen som har direkte adkomst til alle rommene i etasjen. Huset har 2 bad, hvorav badet i hovedetasjen er nytt i 2022. Arbeidet er utført av fagfolk. Vaskerommet som er vegg- i vegg med badet er svært romslig, og det er her du finner fordelerskap for rør-i-rør system og varmtvannsberederen. Vaskerommet har også opplegg for vaskemaskin.

I første etasje finner man et romslig soverom, samt den store kjellerstuen, med kjøkken, som har vært nabolagets samlingsplass i mange år. Her har kameratgjengen hatt overnattingsbesøk, diskotek, spilt videospill, stekt pizza og drukket sine første øl til blandet mottagelse. Her er det også gode muligheter for utleie.

Vi går opp til hovedplanet, hvor den store stuen møter deg. Her er det god plass til både langbord til middagsbesøkene, og sofagruppe hvor familien kan samles for å se på favorittserien. Peisen i stuen varmer godt opp på sure høst- og vinterkvelder. Hvis du allikevel ikke føler at peisen varmer nok har du mulighet til å bruke den effektive varmepumpen. Fra stuen har du tilgang til begge altanene på fremsiden av huset og oppå garasjen. Her kan man nyte de gode solforholdene, mens man hører på favorittpodkasten.

Videre drar vi inn på kjøkkenet. Her er det plass til enda et spisebord til å nyte middagen i hverdagen. Hele familien kan også bidra med matlagingen grunnet de romslige forholdene og all benkeplassen. Både stuen og kjøkkenet preges av store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys inn til rommet.

Videre drar vi opp til loftetasjen. Totalt har boligen 6 soverom hvor 3 av de ligger i denne etasjen. Alle soverommene har plass til både seng og garderobeskap. Det ene soverommet har til og med egen balkong! Her har hele familien rikelig med plass til et helt livsløp, skolegang og sin første kjæreste.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 25.08.86 vedrørende at arbeidet er besiktiget på adressen Skålvik. For at det skulle kunne gis ferdigattest måtte følgene arbeid være utført:  Fullforing av pipe, restisolering av betongmurer mot kjeller, sikring av fot for trevegger mot vaskeromsgolv, rest. murpuss, avleidning av takvatn. Mrk. vedk. overgang mot altan understotta soyler- festing av trappevanget. Permanent trapp til bakinngang. Roykvarlere. Merk.og restarbeid er anvist pà plassen.
Fristen på dette var 10 måneder.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Varmepumpe samt peisovn i stue. Oppvarming med elektriske varmekabler i bad, gang entrè og soverom i underetasje og bad i 1. etasje. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 11 108 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 7103570

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 006 060,- Som sekundærbolig Kr. 3 621 814,-

Tekniske installasjoner
Tekniske anlegg fra varierende årstall.
Vannrør med rør-i-rør system og kobberrør.
Vanninntaksrør i plast.
Hovedstoppekran er plassert på vaskerom.
Synlige avløpsrør i plast.
Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på vaskerom.
Varmtvannsbereder på 294L (fra 2011) plassert på vaskerom.
Varmepumpe i stue fra 2021.
Mekanisk avtrekk (fra byggeår) på våtrom. Motor for mekanisk avtrekk er plassert på kaldtloft.

Diverse
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Det gjøres oppmerksom på at megler har fått tilsendt tegninger av kommunen. I kommunens arkiver finnes ingen innvendige tegninger eller ytterligere dokumentasjon på loftsetasjens tidligere eller nåværende bruk. Det er ikke uvanlig at det mangler tegninger fra denne perioden.
Bruken av rommene er definert etter dagens utnyttelse, og kan være i strid med boligens opprinnelige formål.

Mulighet for leie av båtplass samt erverv av deler av nabotomt:
Eier av gnr/bnr 15/11 er villig til å leie ut båtfeste utenfor brygge på nedsiden av eiendommen. Denne båtplassen ca. 100m fra eiendommen med god havn. Pris for leie: 2.500,- pr. år. Ta kontakt med megler for mer info.

Mulighet for erverv av tomteareal, sør og øst for boligen, mot at kjøper påtar kostnad med overførsel. Ta kontakt med megler for mer info.

Nabo hevder rett til to parkeringsplasser. Den ene plassen er uomstridt, mens den siste plassen er det noe uenighet mellom grunneier av 15/11 og nabo om plassering av denne. Selger etterstreber å innhente endelig dokumentasjon på den siste plassen før overtagelse. Konferer megler for mer informasjon.

Annet
Vi i EIE eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Stylistene og fotografene i Heem jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Rett til fritt å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Erklæring tinglyst 12.05.2021 med dagboknr 563559 vedrørende veirett for gnr.15 bnr.11.

Gnr/Bnr 15/11, 15/46, 15/109, 15/76, 15/230, 15/227, 15/218 har veirett over veien på tomten.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet fra offentlig til privat vei, offentlig vann og privat avløp ifølge Øygarden kommune.

Ifølge selger er det felles ledningsnett og septik mellom Kuanesvegen 54 og 52.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til LNFR - areal- nåværende ifølge Øygarden kommune.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i LNF-område. Det er ikke tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet enn den som har direkte tilknytning til landbruk eller stedbunden næring (tradisjonell landbruksvirksomhet).

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale. Selger er åpen for rask overtagelse.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 96 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 97 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 887 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 900 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 2,4%

Tilrettelegging: 12.900,-

Grunnpakke: 15.000,-

Markedspakke: 13.900,-

Oppgjørshonorar: 6.990,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp er det avtalt intet salg - ingen regning.

Oppdragsnummer
81-22-0178

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen Sentrum
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner Simon Aasen

Saksbehandlere
Simon Aasen
EIE Bergen Sentrum
Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 41 62 42 74 / E-post: saa@eie.no

Sigbjørn Helland
Mob: 40 76 84 75 / E-post: sh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kuanesvegen 54
For mer om objektet
Kuanesvegen 54

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: