Bilde 1 av Løkkevegen 3ABilde 2 av Løkkevegen 3A
Digital salgsoppgave
Løkkevegen 3A

2006 Løvenstad • Rælingen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Enebolig med stor tomt - Moderniseringsbehov - God planløsning - Skap ditt drømmehjem - Familievennlig beliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
150 m²
Bruksareal (BRA)
206 m²
Bruttoareal (BTA)
229 m²
Kommunale avgifter
kr 1 180 / Mnd
Prisantydning
kr 5 850 000
Omkostninger
kr 179 020
Totalpris
kr 6 029 020
Byggeår
1965
Tomt
Eiet tomt 1041 m²
Oppdragsnummer
77210318
Prisantydningkr 5 850 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 165 000,-
  
Totalpris kr 6 029 020
Eiendom
Løkkevegen 3A, 2006 Løvenstad

Matrikkel
Gnr. 106 bnr. 184 i Rælingen kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 206 kvm, Bruttoareal: 229 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstadsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene. Trapperom/gang samt gang i underetasje er medtatt i arealberegninger som adkomst til kjellerstue. Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er fremlagt godkjent bruksendring for deler av underetasje og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Inntilliggende garasje er ikke medtatt i arealberegninger, da det kun er utvendig adkomst.

Antall soverom
3

Byggeår
1965

Tomt
Eiet tomt 1041 kvm

Boligen har tomt på 1 040,9 kvm opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og asfalterte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass.

Prisantydning
5 850 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
165 000,- (Dokumentavgift)

179 020,- (Omkostninger totalt)

6 029 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Estimerte kommunale avgifter:
Kr. 14 149,-

De kommunale avgiftene faktureres fra både Rælingen og Lillestrøm kommune.
Rælingen kommune fakturerr 5 702,- per år for 2021 for  renovasjon, avløp og branntilsyn/feiing.

Lillestrøm kommune leverer vann, hvor vanngebyrer består av et fastgebyr på kr. 725,- per år + forbruk på kr 25,74 per kubikk for 2021.

Eiendommen faktureres pr. d.d. kun fastgebyr vann fra Lillestrøm kommune, da det ikke er registrert noe målt forbruk og eiendommen ikke har vært bebodd den senere tid. Estimert forbruk er ca. 100 kubikk per voksen, og noe mindre per barn. Estimert forbruk er her satt til 300 kubikk. Avlesning av målt vannforbruk skal foretas normalt hvert å, og forbruket beregnes med vannmåler. Forbruksgebyret betales à konto basert på fjorårets forbruk. Avregning skjer på 1. termin (faktura) året etter. Har du betalt for mye à konto får du tilbake penger, mens har du betalt for lite vil dette bli fakturert. Dette ifølge Lillestrøm kommune.

Vannmåleren til huset har vært fryst og må skiftes ut. Kjøper vil være ansvarlig for å skifte ut vannmåler og eventuelt andre defekte deler.

Eier
Jarl Kristen Fjerdingby

Beskrivelse
Alexander Søvik v/ EIE eiendomsmegling presenterer her en innholdsrik enebolig med stor tomt, beliggende på Løvenstad i Rælingen. Rolig og populært villaområde med relativt lite biltrafikk.

Eiendommen har bl.a. integrert garasje og en stor og pent opparbeidet tomt med beplantning, plenarealer og prydbusker. Videre kan boligen by på en meget god og innholdsrik planløsning over 2 etasjer. Romslig stueareal i 1. etasje med store vindusflater, samt peisovn. Separat kjøkken med store muligheter for å kunne skape et drømmekjøkken. I samme etasje finner vi også 3 soverom, bad, toalettrom og entré.

Kjelleretasjen har en stor kjellerstue (opprinnelig godkjent som hibbyrom) med peis, samt flere uinnredete rom/god lagringsplass.

Eiendommen har behov for modernisering, for å oppnå dagens standard. Stort potensial! Se under "standard" for nærmere beskrivelse. Det vises for øvrig til vedlagte boligsalgsrapport.

Meget familievennlig beliggenhet, med kort vei til barnehager/skoler, fritidsaktiviteter, marka, badevann, dagligvareforretninger, offentlig transport m.m.

Med litt innsatsvilje på oppussingsfronten, kan dette virkelig bli en moderne og lekker familiebolig!

Parkering
Parkering i garasje og på asfaltert innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Løvenstad i Rælingen kommune, nær Strømmen og like ved grensen til både Lillestrøm og Lørenskog kommune.

Gangavstand til alle off. og private servicetilbud som bla. buss, togstasjon, barnehage, barne- og ungdomsskole og Strømmen storsenter. I tillegg er det kort vei til Akershus Universitetssykehus.

Barne-/familievennlig:
Eiendommen har en meget familievennlig beliggenhet. Det finnes flere barnehager i nærheten, og det er kort vei til skoler i alle trinn, som Løvenstad skole (1-7 klasse), Sandbekken ungdomsskole (8-10 klasse) og Rælingen videregående skole. Rælingen vgs. er en populær skole med bl.a. egen idrettslinje. I Lillestrøm ligger både Lillestrøm og Skedsmo videregående. Lillestrøm vgs. har en anerkjent og meget populær musikk- og danselinje. Her har mange musikere startet sin karriere.

Kort fortalt:
Hagan barnehage - ca. 400 m.
Heimen barnehage - ca. 1,4 km.
Løvenstad skole (barneskole) - ca. 1 km
Henholdsvis Løvenstad barnehage og Løvlia barnehage ligger ved Løvenstad skole.
Rud skole (barneskole) - ca. 1,7 km.
Sandbekken skole (ungdomsskole) - ca. 1,5 km.
Lillestrøm VGS - ca. 2,8 km (ca. 7-8 min med bil).
Lørenskog VGS - ca. 2,9 km (ca. 6 min. med bil).)
Mailand VGS (Lørenskog) - ca. 4,6 km (ca. 8-9 min. med bil).
Rælingen VGS - ca. 4,2 km (ca. 7-8 min. med bil).
Strømmen VGS - ca. 1,6 km (ca. 4 min med bil).

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra Løvenstad m/post i butikk. Det er samtidig kort vei til Strømmen og Lillestrøm med de aller fleste bymessige fasiliteter. Lillestrøm sentrum byr på bla. kjøpesenter, restauranter, treningssentre, butikker og dagligvarehandel. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et rikt og variert uteliv. På Strømmen finner man Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Også Metro og Triaden på Lørenskog ligger godt innen rekkevidde.

Fritid/rekreasjon:
I tillegg til sin sentrale beliggenhet har eiendommen nærhet til flotte turområder i Rælingsåsen. Fra boligen kan du blant annet ta turen opp til Ramstadslottet og Bjønnåsen. Bjønnåsen er kjent for å ha Østmarkas beste utsikt. Her er det satt ut benker og bord, samt en retningsviser som forteller deg hva du ser på. Utsikten er vel verdt turen opp. Ellers er det gangvei like ved eiendommen som går via Sørlihavna og videre inn til Losby.

I Rælingen finnes Marikollen idrettspark, et eldorado for fritidsaktiviteter både for barn og voksne. Her er blant annet alpinbakke, flere kunstgressbaner, nyere idrettsanlegg, idrettshall og en helt ny aktivitetspark. Marikollen er for tiden under en spennende utbygging og det vil bli enda flere aktivitetstilbud for hele familien etterhvert.

En kort spasertur fra eiendommen ligger Åmotdammen, et populært badested med bl.a. flytebrygge, toalett og fiskemuligheter. Herfra er det fine gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs vannet.

En kort sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad - Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva.

Nylig åpnet verdens råeste helårsarena for snø opplevelser - SNØ. Parken har et areal på ca. 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med Big jump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året rundt.

Kollektivtransport/bil:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det er buss både i retning Oslo og Lillestrøm. Med bil fra Løvenstad tar det ca. 3 min til Strømmen, 5 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og ca. 25 min til Oslo lufthavn. Med tog fra Lillestrøm er man i Oslo sentrum på 10 minutter og Oslo Lufthavn på 12 minutter.

Buss - Løvenstad senter - ca. 550 m.
Buss - Stalsberghagen - ca. 500 m.
Tog - Strømmen stasjon - ca. 1,6 km (ca. 5 min. med bil).
Tog  - Lillestrøm stasjon (10 min. direkte til Oslo) - ca. 3 km (ca. 6 min med bil).

Bebyggelse
Området består stort sett av eneboliger og småhusbebyggelse

Tomt
Eiet tomt, 1041 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
4-roms (3 soverom samt øvrige rom) enebolig over 2 plan. Adkomst via trapp til inngangsparti i 1. etasje.

Boligen består i underetasje av trapperom/gang, gang og kjellerstue samt 4 uinnredede rom. 1. etasje inneholder vindfang, entré, trapperom, baderom, toalettrom, kjøkken, spisestue/stue, gang og 3 soverom.

Utgang fra soverom og spisestue/stue til markterrasse.
Inntilliggende garasje.

Byggemåte
Boligen ble oppført i 1965. Gulvflater i underetasje av mur samt stein/jordgulv og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med beiset trepanel. Takkonstruksjon av tre i vinklet saltaksform utvendig tekket med eternittplater.

Primærrom
Primærrom: 150 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etasje: Vindfang, entre, baderom, toalettrom, spisestue, stue,trapperom, gang og 3 soverom.
Underetasje: Trapperom/gang, gang og kjellerstue.

Bruksareal
Bruksareal: 206 kvm

BRA per etasje:
Underetasje: 44 kmv BRA
1.etasje: 106 kvm BRA

Boder
Det er 4 uinnredede rom i kjelleretasjen.

Standard
BAD:
- Baderom fra byggeår, sluk av typen støpejern.
- Flislagt gulv og vegger delvis kledd med baderomstapet, forøvrig panelplater på vegger.
- Innredning med profilerte skapfronter og servant med ett-greps armatur.
- Speil samt hylle på vegg.
- Frittstående toalett.
- Dusjkabinett med skyvedører av glass og integrert ett-greps armatur med hånddusj.
- Avtrekksventil i himling.
- Panelplater i himling.
- Delvis synlige vannrør av typen kobber fra byggeår, langs
vegg og i innredning.
- Avløpsrør av typen pvc som går inn i avløpsrør av typen kobber.
- Soilrør fra toalett, av typen støpejern.
- Stråleovn er montert på vegg, over dør.

TG2:
Overflater himling - Overflater vegger - Overflater gulv - Fallforhold (gulv) - Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og
vegger) ink. rørgjennomføringer. - Vannrør - Avløpsrør (ink. sluk) - Slukets tilkomstmulighet for rengjøring - Slukets
plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det - Ventilasjon - Sanitærutstyr og innredning -
Innfelte/gjennomgående installasjoner - Fukt i tilliggende konstruksjon Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på hele baderommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Rommet har behov for total fornying.

KJØKKEN:
- Gulvflater med gulvbelegg.
- Panelplater på vegger.
- Kjøkkeninnredning med glatte malte fronter og overskap med belysning under.
- Respatex benkeplate og heldekkende benkebeslag med nedsenket skyllekum og oppvaskkum med FM Mattsson ett-greps armatur.
- Fliser over benkeplate og enkel stikkontakt på vegg samt enkel stikkontakt i lysarmatur.
- Frittstående Gorenje komfyr med keramisk koketopp er plassert i nisje i hjørne.
- Opplegg for vaskemaskin under benkebeslag.
- Avtrekksventil i himling.
- Platekledning i himling.
- Delvis synlige vannrør av typen fleksi og typen kobber, i benkeskap.
- Avløpsrør av typen pvc som går inn i avløpsrør av typen støpejern.

TG2:
Ventilasjon: Kun naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
Overflater himling: Det ble observert tegn til fuksvelling etter tidligere lekkasje (trolig kondens) ved avtrekksventil over komfyr. Følgeskader kan ikke utelukkes. Til informasjon ble det på
befaringstidspunkt ikke registrert tegn til fukt.
Overflater gulv: Gulvflater bærer stedvis preg av slitasje.
Innredning Kjøkkeninnredningen bærer stedvis preg av alder/slitasje.

Avløpsrør: Henviser til punktet vannrør under teknisk anlegg.

TOALETTROM:
Flislagt gulv og panelplater på vegger. Servant med to-greps armaturer. Speil på vegg. Frittstående toalett. Avtrekksventil i himling.
Panelplater i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber fra byggeår, langs vegg og under servant. Avløpsrør av typen kobber, fra byggeår

TG2:
Overflater himling - Overflater vegger - Overflater gulv - Ventilasjon - Vannrør - Avløpsrør - Sanitærutstyr / innredning.

Helhetsvurdering TG 2 er valgt på grunn av toalettrommets alder med tanke på røropplegg samt andre installasjoner. Det ble ikke observert synlige feil eller skader på befaringstidspunktet.

ØVRIGE ROM:
- Gulvflater med gulvbelegg, parkett og tepper, tregulv i enkelte rom i U. etasje.
- Trepanel, panelplater og tapet vegger.
- Trepanel, panelplater og platekledning i himlinger. Garderobeskap på soverom. Utgang fra soverom A og spisestue/stue til markterrasse av skiferheller.

TG2:
Overflater himling: Det ble observert enkelte riss/sprekker i overgang taklist/himling, spesielt i gang og på soverom A. Forøvrig ingen merknader.
Overflater gulv: Gulvflater bærer stedvis preg av alder/slitasje. Lokal knirk i gulv ble observert, spesielt i entre og i stue.

ROM UNDER TERRENG:
U. etasje delvis under terreng. Enkelte rom har jord/steingulv.

TG2:
Overflater himling - Overflater vegger - Overflater gulv - Innerdører - Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger). -
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM) - Innfelte/gjennomgående installasjoner - Spesielle observasjoner.

Helhetsvurdering TG 2 er valgt på grunn av høy slitasjegrad. Underetasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Dette anses som en risikokonstruksjon med hensyn til fukt. Symptomer på utilsiktet fuktighet er observert. Ventilasjonen er vurdert til å ikke være tilstrekkelig (i tillegg er ventiler tettet igjen). "Kjellerlukt" er registrert.

ILDSTED/SKORSTEIN INNVENDIG:
Åpen murt peis med Dovre peisinnsats i kjellerstue. Kombinert peisovn med parafinbrenner i spisestue/stue. Pipeløp av typen teglstein.

Informasjon: Innvendige pipeløp og funksjonalitet er ikke vurdert. Dersom åpen peis i kjellerstue skal brukes må gnistfanger (gitter)
benyttes.

ETASJESKILLER U. ETASJE:
Etasjeskillere måles med bruk av laser for å finne eventuelle skjevheter. Stikkprøveprinsippet er benyttet, og det måles i 2 rom i hver etasje og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Kryssmåling i kjellerstue (husets lengderetning og bredderetning).

TG2:
Skjevhetsmåling Det er målt skjevheter i bredderetning av kjellerstue utover 10 millimeter innenfor 2 meter. Det gis derfor TG 2. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 23 mm. Det er målt mellom vegg mot gang/uinnredet rom og tilstøtende vegg. Forøvrig ingen merknader i den andre retningen av rommet som er målt.

Informasjon: Maksimale høydeforskjeller innenfor 2 meter er målt til: Lengderetning 10 mm. Bredderetning 23 mm.

ETASJESKILLER 1. ETASJE:
Etasjeskillere måles med bruk av laser for å finne eventuelle skjevheter. Stikkprøveprinsippet er benyttet, og det måles i 2 rom i hver etasje og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Entre og stue.

TG2:
Skjevhetsmåling Det er målt skjevheter i entre utover 10 millimeter innenfor 2 meter. Det gis derfor TG 2. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 13 mm. Det er målt mellom vegg mot vindfang og tilstøtende vegg. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.

Informasjon: Maksimale høydeforskjeller innenfor 2 meter er målt til: Entré 13 mm. Stue 7 mm.

TEKNISKE ANLEGG | VVS-ANLEGG :
- Vannrør av typen fleksi og typen kobber, hovedsakelig fra byggeår. Delvis synlig på baderom, toalettrom, 2 rom i U. etasje og i kjøkkeninnredning.
- Hovedstoppekran samt forbruksmåler er plassert i uinnredet rom i U. etasje (rom mot garasje med adkomst fra trapperom/gang).
- Avløpsrør av typen pvc, kobber og typen støpejern.
- Oso varmtvannsbereder fra 1998 på 198 L. er plassert i uinnredet rom i U. etasje (rett fram, ved bunn av trapp).
- Kombinert peisovn med parafinbrenner i spisestue/stue. Dagtank for parafinbrenner er montert på vegg i trapperom.
- Boligen har naturlig ventilasjon.
- Trådløs røykvarsler tilkoblet alarmanlegg samt røykvarsler er montert i himling i entré og i gang.

TG2:
* Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Alder på varmtvannsbereder har passert mer enn 50% av anbefalt brukstid og av den grunn heftes det usikkerhet til restlevetiden.
* Varmesentral (eksempelvis fyrkjele, varmepumpe, fjernvarme, pelletsanlegg, gasskjele etc.): Det er ikke kjent at det er foretatt service på det tekniske anlegget, og følgelig er det ukjent tilstand.
* Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vann og avløpsledninger har en alder som tilsier at mer enn 50% av anbefalt brukstid er passert. Det tilsier at gjenværende restlevetid er usikker

Informasjon: Mekanisk ventilasjon (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Til informasjon er ventilasjonen basert på naturlig ventilasjon.
Anlegget tilfredsstiller ikke dagens komfortforventninger, men er i tråd med gjeldende forskrifter i henhold til byggeår.

P-ROM:
- Takhøyder er på tilfeldige steder oppmålt til:
U. etasje: Trapperom/gang 2,25 m. Gang 2,10 m. Kjellerstue 2,09 m.
1. etasje: Vindfang, stue og toalettrom 2,38 m. Entré og kjøkken 2,39 m. Spisestue 2,37 m. Gang 2,42 m. Soverom A 2,40 m. Soverom B og soverom C 2,41 m. Baderom 2,35 m.

ELEKTRISK ANLEGG:
- Elektrisk anlegg er hovedsakelig av typen skjult anlegg.
- Sikringsskap har skrusikringer.
- Skap er plassert i vindfang, på vegg mot trapperom. Hovedsikringer har 2 x 35 Amp. Til informasjon har det elektriske anlegget kun vært gjenstand for en overfladisk visuell kontroll, hovedsakelig på utkikk etter løse ledninger og eventuell berøringsfare.

VINDUER/YTTERDØRER:
- Vinduer fra byggeår med trerammer har 2 lags glass, 1+1 lags glass i U. etasje.
- Dobbel terrassedør og terrassedør fra byggeår med trerammer har 2-lags glass.
- Entrédør av typen trefiber har sidefelt med glass.

TG2:
* Vinduer: Vinduer er av eldre type og har ikke den tetthet og isolerende
funksjon som dagens vinduer har. Gjenværende restlevetid anses derfor å være redusert/usikker.
* Dører: Dører er av eldre type og har ikke den tetthet og isolerende
funksjon som dagens dører har. Gjenværende restlevetid anses derfor å være redusert/usikker.

YTTERTAK/HOVEDTAK:
- Taktekking av eternittplater fra byggeår.
- Takkonstruksjon av tre i vinklet saltaks form, utvendig tekket med eternittplater fra byggeår (plater inneholder asbest).

TG2:
Inspeksjonsmulighet - Takvinkel/Takform - Konstruksjon - Tekkingsoverflate og undertak - Takvindu/Overlys - Beslag, renner, nedløp og snøfangere - Takgjennomføringer - Gesimsløsninger - Overløp på flate tak - Detaljer inn mot tilstøtende konstruksjoner - Sluk og andre avrenningsmuligheter inkludert fallforhold - Skorsteiner over tak

Helhetsvurdering: Taktekkingen bærer preg av høy alder og høy slitasje. Utskifting må påregnes (eternittplater inneholder asbest og må leveres på godkjent avfallsplass som spesialavfall).

TERRASSE:
- Utgang fra soverom A og spisestue/stue til vestvendt markterrasse på ca. 26 m2. Gulvflater av skiferheller. Markise er montert i tak (mot stue). Belysning på vegg.

GRUNNMUR, FUNDAMENTER:
- Fundament i form av såleblokk og støpt gulv samt grunnmur av typen betong/lettklinkerbetong, fra byggeår.
- Utvendige pussede og malte overflater.

DRENERING:
Drenering fra byggeår. Kun stedvis synlig grunnmurspapp langs yttervegger.

TG2:
Alder - Utvendig terreng, ink fuktsikring av grunnmur - Vann fra yttertak og bortledning - Risikoutsatt område - Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark - Fuktmålinger i lukkede konstruksjoner.

Helhetsvurdering: Dreneringens tilstand har påvirkning på boligens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut fra alderen på drenssystemet. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Det viser at det ikke er en enkel vurdering og mange forhold kan ha innvirkning. Det avhenger blant annet av byggegrunnens beskaffenhet. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men dreneringen i denne bygningen vurderes være passert
anbefalt brukstid. Det er således noe en kjøper må forholde seg til også i liknende aldersbetingede bygninger/boliger. Symptomer på utilsiktet fuktighet er observert.

STIKKLEDNINGER OG TANKER:
Stikkledninger av typen støpejern, fra byggeår.

TG2:
Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger) Vann og avløpsledninger i grunnen har en alder som tilsier at mer enn 50% av anbefalt brukstid er passert. Det tilsier at gjenværende restlevetid er usikker.
Oljetanker: Utvendig nedgravd oljetank (bak garasje). Ingen dokumentasjon som viser materiale, type, alder og om kontroll er foretatt. Av denne grunn hefter det en stor usikkerhet mht. tilstand.

FRITTSTÅENDE BYGGVERK/GARASJE:
- Boligen har inntilliggende garasjebygning på ca. 17,2 m2 (3,27 x 5,27 m innvendig mål). Gulvflater av grus og betongheller.
- Yttervegger og bærende konstruksjoner av bindingsverkskonstruksjon, utvendig kledd med beiset trepanel.
- Takkonstruksjon av tre i saltaks form, utvendig tekket med eternittplater.
- Garasjen har leddport og 4 vinduer. Belysning i tak og stikkontakt på vegg.

TG2:
Det er foretatt en forenklet og overordnet vurdering av tilstanden og i forhold til byggeår vurderes moderat vedlikehold være tilstrekkelig.
 
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver på denne eiendommen.

Byggetegninger:
Boligens er endret i forhold til opprinnelige godkjente tegninger datert i 1965, hvor bla. kjeller er delvis innredet med en påbegynt kjellerstue som på opprinnelig byggetegning er satt av til hobbyrom. Disse bruksendringene er ikke byggemeldt/omsøkt,og ingen av kjellerens rom er hos kommunen godkjent som rom for varig opphold. Dersom kjøper ønsker å søke om bruksendring hos kommunen av arealet i kjelleren til beboelsesrom, må kjøper selv på eget ansvar bekoste og besørge dette. Det er ukjent for megler og selger om bruksendringen vil bli godkjent hos kommunen

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, kombinert med peis i kjellerstue og kombinert peisovn med parafinbrenner i spisestue/stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 14 149 pr. år Gjelder renovasjon, avløp og branntilsyn/feiing. Vann er fra Lillestrøm kommune. Dette kommer i tillegg til de kommunale avgiftene
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pt. ingen eiendomsskatt i Rælingen kommune.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, vannavgift til Lillestrøm kommune, forsikringer, telefon, internett, strøm m.m. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Forsikring Polisenummer: 6306

Formuesverdi
Det foreligger ingen formuesverdi på eiendommen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Tilbehør: Komfyr og vaskemaskin (på kjøkkenet) følger med. Lysekrone over spisestuebord, samt to lampetter over skjenk i spisestuen følger ikke med.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Grunnboksutskrift pr. 22.09.2021 :
2004/18159-1/8  Best. om adkomstrett  26.10.2004 
rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:106 Bnr:38 og Gnr:106 Bnr:716  
Overnevnte eiendommer har rett til å anlegge, bruke og vedlikeholde adkomstveg og vann- og avløpsledninger over gnr. 106, bnr. 38. B
 
2007/303216-1/200  Bestemmelse om veg 02.04.2007 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:77 Bnr:1616 har rett til adkomstrett over gjeldende eiendommen i Løkkevegen 3A. Beliggenhet og bredde på atkomstveien fremgår av tinglyst situasjonskart datert 04.08.2006. De rettighetshavende eiendommene er forpliktet til å delta i vedlikehold og brøyting av den delen av veien de disponerer.
 
De tinglyste erklæringene med kart, ligger vedlagt i salgsoppgaven.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Vann faktureres fra Lillestrøm kommune.

Naboeiendommene i gnr. 106 bnr. 184/716 og gnr. 77 bnr. 116 har bruksrett/adkomstrett til vei- vann og avløpsledninger over eiendommen. Se overskriften "forpliktelser, rettigheter og servitutter" for utfyllende informasjon.

Regulering
Eiendommen er uregulert. I kommuneplanen er eiendommen avsatt til boligformål.

Det er kommuneplanens bestemmelser gjelder, hvor BYA for enebolig er 25% og BYA for tomannsbolig er 30%. Kjøper oppfordres til å kontakte kommunen for eventuelle utviklingsplaner på eiendommen.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
165 000,- (Dokumentavgift)

179 020,- (Omkostninger totalt)

6 029 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.82 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.8 700)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.39 358)
Foto (Kr.7 750)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 477)
Markedspakke 2 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.191 182)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0318

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Alexander Søvik

Saksbehandlere
Alexander Søvik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 98 23 96 49 / E-post: also@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Løkkevegen 3A
For mer om objektet
Løkkevegen 3A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: