Bilde 1 av Skogvegen 9 Bilde 2 av Skogvegen 9
Digital salgsoppgave
Skogvegen 9

2005 Rælingen • Rælingen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rælingen/Rud: Attraktiv enebolig m/ 5 sov. - Flott, solrik beliggenhet - Endetomt - Utsikt - Garasje - Rett ved marka!
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
202 m²
Bruksareal (BRA)
232 m²
Bruttoareal (BTA)
254 m²
Kommunale avgifter
kr 1 483 / Mnd
Prisantydning
kr 7 300 000
Omkostninger
kr 203 519
Totalpris
kr 7 503 519
Byggeår
1985
Tomt
Eiet tomt 625 m²
Oppdragsnummer
77200172
card-default

Jonas Huser

Eiendomsmegler/ Partner
Les om Jonas
Prisantydning kr 7 300 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 14 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 187 500,-
   
Totalpris kr 7 503 519
Eiendom
Skogvegen 9, 2005 Rælingen

Matrikkel
Gnr. 104 bnr. 402 i Rælingen kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 202 kvm, Bruksareal: 232 kvm, Bruttoareal: 254 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
1985

Tomt
Eiet tomt 625 m²

Prisantydning
7 300 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 500,- (Dokumentavgift)

203 519,50 (Omkostninger totalt)

7 503 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr 17 795 pr. år.

Eier
Jarle Rulnes Magnussen Tone Myhrer

Beskrivelse
Dette kan nå bli ditt nye hjem! Velkommen til Skogvegen 9, her presentert av Jonas Huser og Eie eiendomsmegling.

Meget attraktiv og innholdsrik familiebolig over to plan, med god planløsning. Huset inneholder blant annet 5 soverom, 2 stuer, 2 bad, 2 walk-in-closets, separat vaskerom, og et lekkert kjøkken.

Standarden fremstår som normalt god, og boligen er godt vedlikeholdt. I praksis kan man bare ta med seg sine eiendeler, og flytte rett inn! Her er det nok av boltringsplass for små og store, med gode muligheter for at barn og voksne kan trekke seg tilbake ved besøk o.l.

Huset byr i tillegg på en stor og solrik terrasse. Her kan man nyte sommermånedene til det fulle, med alt det innebærer. I tillegg er det utgang til en romslig balkong fra det ene soverommet i 1. etasje (boligens øverste plan). Her kan man tusle ut i tøfler med rykende fersk kaffe i hånden, mens man ser hvordan nabolaget våkner til liv... Legg til fuglekvitter og soloppgang, så får man knapt en bedre start på dagen? Solen kommer opp ved soloppgang på balkongen, og går ned ca. kl. 21 midtsommer på terrassen (ifølge selger).

På eiendommen er det tilknyttet garasjeplass, samt god plass til biler og gjestebesøk for øvrig, på egen singlet gårdsplass. Den fornøyelige hagen er pent opparbeidet med plen, hekk og blomsterbed. Her er det nok areal til både lek og hobbygartneri m.v.

Velkommen til visning!

Beliggenhet
Skogvegen er en blindvei, med i underkant av 10 flere hus videre i veien. Eiendommen fremstår som meget barnevennlig, uten gjennomgangstrafikk, og med marka rett ved.

Boligen ligger under 2 km fra Lillestrøm og har flott utsikt over nærområdet og øvre deler av Øyeren. Rælingen er meget sentralt beliggende i forhold til Oslo sentrum.

O f f e n t l i g  t r a n s p o r t
Ekspressbuss fra Øvre Rælingsveg, rett nedenfor boligen, til Oslo S tar ca. 30 minutter og har hyppige avganger i rushtiden. Selv i rushtiden tar det bare ca. 20 minutter med bil til Økern/Helsfyr. Fra Lillestrøm stasjon går det ekspresstog til Oslo S gjennom Romeriksporten ca. hvert 10. minutt. Toget tar ca. 10 minutter fra Lillestrøm til Oslo. Flytog fra Lillestrøm stasjon til Oslo Lufthavn tar ca. 12 min.

S e r v i c e t i l b u d
Dagligvarehandelen kan gjøres på fks. Kiwi Slynga (1 km med bil), og Joker Nedre Rælingsvei (2 km med bil).

Ca. 2 km unna finner du både Strømmen og Lillestrøm. Lillestrøm byr på alle bymessige fasiliteter og servicetilbud. Her finner du et godt utvalg av butikker, restauranter og barer, kino, teater og mye mer. Strømmen har Norges største kjøpesenter, her skal du kunne finne det meste du måtte ønske.

S k o l e r / b a r n e h a g e r
Fra Skogvegen 9 er det gangavstand til bl.a. Rud barneskole (1,4 km) og barnehage ved Øgårdshøgda. Videre kan man ta buss/bil til Sandbekken ungdomsskole (4,1 km), og til  Lillestrøm vgs, Strømmen vgs, Skedsmo vgs, Mailand vgs og  Rælingen vgs.

Fr i t i d s t i l b u d
I umiddelbar nærhet har du skogen ved din side. Turstier i Østmarka starter rett over veien fra eiendommen. Denne delen av marka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter, med et godt opparbeidet nett av tur- sykkelstier og skiløyper.

Området byr også på et etablert og variert utvalg av organisert idrett for barn og unge. Rælingen har blant annet fotballag, håndballag, skiklubb for både alpint og langrenn, korps, teater, dans og mye mer.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 625 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
E n e b o l i g
P-rom: 202 m2
Bruksareal: 232 m2
Bruttoareal: 254 m2

Rominndeling:
1. etasje, 117 m2 BRA: 2 Stuer, kjøkken, trappegang, bad, 2 soverom og walk-in-closet.
U. etasje, 115 m2 BRA: Vindfang, 3 soverom, trappegang, vaskerom, walk-in-closet og bad.

Stor, utvendig terrasse utenfor stue på ca. 60 m2.
Balkong med adkomst fra soverom 1 i 1. etasje.

Byggemåte
- Støpt plate fundamentert på antatt fjell.
 - Grunnmur er oppført i Leca med pussede flater som er overflatebehandlet på utv. side og delvis utforet og plateslått på innv. side.

- Av naturlige årsaker er kontroll av drenering og drenerende masser begrenset. Dreneringen antas å være utført i henhold til praksis på oppføringstidspunktet. Det er ukjent  hvilken type drenering som er lagt rundt boligen. For nærmere undersøkelse av drenering må dette gjøres med rørinspeksjon eller oppgraving.

- Yttervegger er oppført i bindingsverk, antatt isolert med 15 cm mi-ull, oppført med liggende panel som er overflatebehandlet i 2017 plateslått på innvendig side med overflatebehandling.

- Innvendige dører i malt utførelse og malt profil utførelse. Malt ytterdør med glassfelt. Terrassedør i 2 lags isolerglas. Glassdør mellom stue/kjøkken og stue/soverom. Vinduer i 2- lags isolerglass med malte karmer på innvendig og utvendig side. Alle vinduer er skiftet i senere tid unntatt 3 stk.

- Saltak tekket med takstein. Taket er tekket om i 2017.  - Renner, nedløp og beslag i stål fra 2017.

- Stor, utvendig terrasse utenfor stue på ca. 60 kvm., oppført i impregnerte materialer og malt rekkverk. Terrassen er fundamentert på garasje. Terrassen er delvis overbygget. Terrassen er fra 2018 og 2020.
- Elementpipe ført over tak. Aldri vært fyrt i av eier.
- Etasjeskiller mellom etasjer i trebjelkelag. Antatt isolert etter gjeldende forskrifter på oppføringstidspunktet.

Primærrom
Primærrom: 202 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 232 kvm

Boder
Stor bod innvendig, samt lagringsmulighet i garasjen.

Standard
Enebolig oppført i 1985. Boligen er oppgradert i senere tid med bl. a.:
- Endret garasje til soverom (ikke omsøkt).
- Pusset opp peisstue og omgjort til soverom.
- Pusset opp soverom i u. etasje og gjort om til walk-in-closet.
- Oppgradert vaskerom og bad i u. etasje.
- Oppgradert vindfang.
- Oppgradert stue og kjøkken med ny innredning.
- Oppgradert bad i 1. etasje i 2008 av tidligere eier.
- Generell overflatebehandling og oppgradering av 1. etasje.
- Oppgradert yttertak med osb plater, sløyfer, lekter og takstein, samt snøfangere og renner med nedløp i 2017.
- Skiftet alle vinduer unntatt 3 stk.
- Malt utvendig i 2017.
- Ny terrasse med trapp fra 2018.
- Noe oppgradering på el. anlegg i senere tid. m.m.

Ifølge tilstandsrapporten er det satt TG 2 på drenering på bakgrunn av alder og forventet levetid. Samt TG 2 på rom under terreng.
Bad 1 etasje fra 2008 har fått TG 2
Noe innvendige overflater og innvendige trapper har fått TG 2
VVS: TG 2 er satt på bakgrunn av eldre røropplegg fra byggeår.

I n n v e n d i g e  o v e r f l a t e r
Boligen fremstår i lyse og trivelige farger. Gulvene er belagt med parkett, laminat og fliser. Vegger er belagt med panel, smartpanel og malte flater. Alle himlinger er belagt med panel og takess. Boligen er generelt overflatebehandlet i senere tid. Noe gjenstående arbeider i u. etasje.

S t u e | Herlig, sosial arena
Den store, flotte stuen i 1. etasje gir gode innredningsmuligheter. Her er det plass til sofagruppe, lesekrok, romslig spiseplass m.m. De store vindusflatene byr på utsikt mot Øyeren, i tillegg til å gi stuen en meget lys og luftig atmosfære. Legg merke til de stilige og rustikke panelveggene, som leder inn til kjøkkenet - husets andre hjerterom.

K j ø k k e n | Lekkert og brukervennlig
Det romslige kjøkkenet er praktisk innredet med en stilren og moderne kjøkkeninnredning i gråmalt profil utførelse med laminat benkeplate. Innredningen er fra IKEA, merke Bodbyen, montert i 2016. Tidløs design og meget god skap- og benkeplass. Det medfølger integrerte hvitevarer, som kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp, samt komfyr og mikro i en gjennomtenkt arbeidshøyde. I kjøkkenarealet er det i den andre delen god plass til sittegruppe. Glassdørene mot stuen kan enkelt åpnes helt opp, eller lukkes tilbake når kokken for eksempel ønsker arbeidsro.

S o v e r o m | 5 innbydende værelser
I 1. etasje er det 2 soverom, hvorav ett med tilknyttet walk-in-closet. Her ser vi den samme rustikke panelveggen som i stuen. Fra soverom 2 er det utgang til en romslig balkong. I underetasjen er det 3 soverom, hvorav det ene er tilknyttet walk-in-closet. Alle rom har sjeldent god størrelse og plassutnyttelse. De er også gjennomgående nøytrale og tiltalende - hva angår overflater på vegger og gulv.

B a d | 1. etasje
Det er ett fullverdig baderom i hver etasje. Begge bad er flislagt, og har varme i gulvet. På det øverste badet er det dusj med glassdører, toalett og høyglans sort innredning med servant, med mye skuffeplass. Badet er fra 2008, og er oppført av tidligere eier.

B a d | U. etasje
Det nederste badet er fra 2015, og inneholder dusj med glassdører, vegghengt toalett og innredning med servant. Ved siden av badet er det inngang til vaskerommet.

V a s k e r o m | Flott innredet
Vaskerommet er bygget opp med flislagt gulv med varmekabler, og flislagte vegger. Her er det innredet med 2 høyskap, samt benkeplass med vask, og ett skap under. Under benken er det god plass til 3 maskiner.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen, datert 12.12.1987.
Soverom i underetasjen var tidligere garasje. Eier har ikke omsøkt dette til kommunen.

Oppvarming
Boligen har elektrisk oppvarming, gulvvarme i store deler av underetasjen, og varmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 17 795 pr. år Vann 6658 Avløp 6882 Renovasjon 3780 Branntilsyn, feiing 475

Eiendomsskatt
Det er ikke innført eiendomsskatt i kommunen pt.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, strømforbruk, velforening, TV/Internett, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 697 305,- Som sekundærbolig Kr. 6 110 298,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Tilbehør: Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.
Kjøpmannsdisk på kjøkken medfølger ikke. Hvitevarer på vaskerommet medfølger ikke.
- Eiendommen er tilknyttet Øvre Rud vel velforening.
- Kr. 300,- i året til velforeningen.

Se vedlagt egenerklæringsskjema, da mya av arbeidet i boligen er utført av eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Boligen har offentlig adkomst og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Regulering
Området er regulert til boligformål. Det er ingenting i reguleringsplanen som skal ha betydning for boligens beliggenhet.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 500,- (Dokumentavgift)

203 519,50 (Omkostninger totalt)

7 503 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 750)

Grunnpakke enebolig (Kr.6 784)

Markedspakke 2 (Kr.19 900)

Meglerprovisjon (0,9 %)

Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-20-0172

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
Eie Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Jonas Huser

Saksbehandlere
Jonas Huser
Eie Lillestrøm
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 91 36 87 59 / E-post: jhu@eie.no

Eie Lillestrøm
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.