Bilde 1 av Myrvollkroken 10Bilde 2 av Myrvollkroken 10
Digital salgsoppgave
Myrvollkroken 10

2008 Fjerdingby • Rælingen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Påkostet rekkehus på veletablert felt | 4 sov, 2 bad| Vannbåren v.| 1 fast p-plass, mulighet for 2 | Vestvendt
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
43
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
129 m²
Bruksareal (BRA)
139 m²
Fellesutgifter
kr 1 829 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 788 / Mnd
Prisantydning
kr 6 400 000
Omkostninger
kr 176 969
Totalpris
kr 6 576 969
Fellesformue
kr 6 908
Byggeår
2022
Tomt
Eiet tomt 41 m²
Oppdragsnummer
32230127
card-default

Ellen Celine Heireth

Eiendomsmegler | Partner
Les om Ellen
Prisantydningkr 6 400 000,-
Forhåndsvarsling forkjøpsrettkr 7 769,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Dokumentavgiftkr 158 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 6 576 969
Eiendom
Myrvollkroken 10, 2008 FJERDINGBY

Matrikkel
Gnr. 96 Bnr. 373 Snr. 43 i Rælingen kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 139 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2022

Tomt
Eiet tomt 41 kvm

Prisantydning
6 400 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Lars Erik Bergersen Takstdato: 25.09.23 08:54

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.22
Andel fellesformue: kr. 6 908,- pr. 31.12.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 7 769,- (Forhåndsvarsling forkjøpsrett)
kr 158 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 167 719,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 567 719,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 576 969,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 829,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Kr. 9 456,70 pr. år

Eier
Elin Camilla T Bergskaug Magnus Bergskaug

Beskrivelse
Ellen Celine Heireth v/ EIE eiendomsmegling presenterer Myrvollrkoken 10 - En stilren bolig med rent og moderne design med nøye utvalgte detaljer. Med fire romslige soverom og to fullt utstyrte bad, gir den god plass til hele familien. Den familievennlige planløsningen legger til rette for en komfortabel livsstil.

Samlet sett tilbyr denne boligen en moderne, funksjonell og behagelig livsstil for hele familien med god plass, solrike utendørsområder, og en elegant design.

Høydepunkter:
4 soverom & 2 moderne bad
Ettstavsparkett
Familievennlig nabolag i ettertraktet boligområde
Kort vei til skoler og barnehager
Solrik terrasse
Familievennlig planløsning
Vannbåren varme i gulv
Mulighet for 2 parkeringsplasser med elbillader
Lave felleskostnader
Omtrent 4 år igjen av nybyggaranti
Idielt for barnefamilier og nyetablerte

Parkering
Boligen disponerer to biloppstillingsplasser i felles parkeringskjeller, der en medfølger handelen. Det er mulighet for å kjøpe plass nummer to om ønskelig. Det er montert elbillader på begge parkeringsplassene.

Beliggenhet
Boligen er beleilig plassert på den ettertraktede Hektneråsen. Dette området byr på den perfekte balansen mellom naturskjønnhet og i nærheten av byliv, med umiddelbar nærhet til Østmarka samtidig som sentrumsfasiliteter er lett tilgjengelige. Med kun en kort kjøretur på under 10 minutter kan du nå Lillestrøm, som gir deg tilgang til et bredt spekter av butikker, restauranter og andre bekvemmeligheter.

Dersom du foretrekker kollektivtransport, vil du sette pris på at boligen er innen gangavstand fra bussholdeplassen på Nedre Rælingsveg. Herfra kan du enkelt ta bussen til ulike destinasjoner i området. I tillegg er Hektneråsen FUS barnehage også bare en kort spasertur unna, noe som gjør livet enklere for småbarnsforeldre.

Som en beboer på Hektneråsen, vil du ha en overflod av muligheter for friluftsliv og trening året rundt. Uansett om det er sommer eller vinter, kan du nyte flotte turer og utendørsaktiviteter i Østmarka, som ligger like i nærheten.

For barnefamilier er Hektneråsen det ideelle stedet å bo. Det finnes hele tre barnehager i nærområdet, som gir foreldre valgfrihet og bekvemmelighet når det gjelder barnepass. I tillegg er det en kort og trygg gangvei ned til Smestad barneskole, noe som gjør skoleveien enkel og bekymringsfri for barn.

Bebyggelse
Området består hovedsaklig av boligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 41 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Fra boligen er det kort gangavstand til Smestad barneskole og skolebussordning til Marikollen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog.
Med bil fra området tar det ca. 11 min til Lillestrøm, 14 min til Strømmen, 30 min til Oslo S og 37 min til Oslo lufthavn.

Inneholder
Planløsning
1. etasje: Entré, teknisk rom, bad, kjøkken og stue.
2. etasje: Gang, bod, omkledningsrom, bad og 4 soverom.

Byggemåte
Rekkehus tilhørende Smestadtunet Boligsameie beliggende i Rælingen Kommune. Boligsameiet består av 67 seksjoner med felles tomteareal.
Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen og diverse beplantning.

Boligbygg over 2.etasjer, kaldtloft samt parkeringskjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekke av betong. Etasjeskille av tre mellom 1 og 2.etasje. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med takstein(taket er besiktiget fra bakkeplan). Boligen har glatt entrédør av tre med glassfelt. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggår. Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme samt radiatorer tilknyttet varmesentral.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 129 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, stue, kjøkken, gang, bad, omkledningsrom og fire soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 139 kvm

Boder
Boligen har et teknisk rom i 1. etg på 6 kvm, en bod i 2. etg på 4 kvm, samt en bod ved biloppstillingsplassene på ca. 6.6 kvm.

Standard
Entré
Entreen i boligen er innbydende og gir et flott førsteinntrykk av hjemmet. Gulvet er dekket med store og stilige fliser, og taket er utstyrt med downlights som gir god belysning. Veggene er malt i en jevn og nøytral farge, som gir et rent og lyst inntrykk.

I entreen finner du en moderne og romslig garderobeløsning som gir god lagringsplass for klær og annet utstyr. Det tilstøtende badet er praktisk plassert i nærheten av entreen, noe som er spesielt nyttig i en travel hverdag for småbarnsforeldre.

Entreen fungerer som et praktisk knutepunkt i boligen, med tilgang til både kjøkkenet og stuen. Dette gir en effektiv og funksjonell flyt i hjemmet, noe som er ideelt for en travel livsstil.

Bad
Boligen har to elegante bad med moderne fasiliteter. Begge badene er utstyrt med flislagte gulv, behagelig vannbåren gulvarme og stilige malte himlingsflater med integrerte downlights.

På badene finner du veggmontert innredning med heldekkende servant, komplett med et praktisk speil som har belysning og en stikkontakt på veggen for bekvem bruk. Dusjnisjene har glassdører og ettgreps armaturer for en komfortabel dusjopplevelse.

Toalettene på badene er veggmonterte og har innebygget sisterne fra Tece, noe som gir en moderne og plassbesparende løsning. Badet i første etasje har også et praktisk opplegg for vaskemaskin, mens badet i andre etasje er utstyrt med et tidsriktig badekar for avslappende badestunder. Disse to badene tilbyr både funksjonalitet og stil i boligen.

Kjøkken
Topp moderne kjøkken med minimalistisk design med glatte fronter og en elegant benkeplate av stein. Over benkeplaten, ved platetoppen, finner du en praktisk veggmontert kjøkkenplate. Hvitevarene er av høy kvaliterer og du på dette kjøkkenet får du det lille ekstra med en en bred platetopp, vinkjøler, høyskap, samt en glassvegg som skiller seg ut. Videre har rommet integrerte hvitevarer som inkluderer en oppvaskmaskin, stekeovn og et kombinert kjøleskap med frysedel. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

Gulvet i kjøkkenet er kledd med en varm og naturlig parkett, mens veggene har en tidløs finish med malte, glatte flater. Taket er utstyrt med downlights for å sikre godt lys i arbeidsområdet og skape en trivelig atmosfære.

Stue
Stuen i boligen har en åpen løsning mot kjøkkenet, og hele boligen er preget av en moderne og tidløs ettstavsparkett. Stuen er romslig og gir muligheten til å ha en separat spisegruppe og et TV-område.

Fra stuen er det en utgang til en fantastisk vestvendt uteplass som nyter gode solforhold. Markterrassen føles som en naturlig forlengelse av stuen, spesielt i løpet av sommerhalvåret, og gir en herlig utendørs opplevelse. Dette gir et ideelt sted for avslapning, underholdning og hyggelige stunder utendørs.

Soverom
Boligen tilbyr hele fire romslige soverom, som alle er plassert i andre etasje. Hovedsoverommet er spesielt luksuriøst, med en ekstra god størrelse og en tilknyttet walk-in closet som gir rikelig med lagringsplass.

De tre andre soverommene er også sjenerøse i størrelse og gir tilstrekkelig plass til senger, garderobeskap og annet nødvendig møblement. Disse rommene er ideelle som barnerom, og den praktiske planløsningen med alle soverommene og badene i samme etasje gjør boligen svært barnevennlig. Dette gir en komfortabel og praktisk opplevelse for hele familien.

Tilvalg:
 • Overflater:
 • 1 stavs hvitoljet eikeparket i alle rom unntatt gang og bad.
 • Hvitmalt trapp med heltre hvitpigmentert eiketrinn.
 • Veggfliser på bad i plan 1.
 • Vegg og gulvfliser på bad i plan 2.
  
 • Bad
 • Baderomsinnredning med heldekkende servantplate og speilskap på bad i plan 2.
 • Badekar med integrert badekararmatur på bad i plan 2.
 • Slukrist i dusj med Tile Insert på bad i plan 2.
  
 • Kjøkken
 • Redesign av kjøkkenløsning med endring av skaptyper og fronter.
 • Stein benkeplate med underlimt kjøkkenvask og planlimt pop-up stikk.
 • Røroshetta Luna kjøkkenventilator
 • Oppgraderte hvitevarer. AEG oppvaskmaskin med ComfortLift, AEG induksjon platetopp 80cm, AEG innbygningsovn, AEG kombi kjøleskap og AEG innbygning vinskap
 • Heldekkende speilvegg
  
 • Teknisk
 • El-billader på p-plass i garasje
 • Spotterpakke med soneinndeling i stue og kjøkken. Hver sone styres av egen dimmer.
 • Spotterpakke trapp og gang i plan 2. Endebryter med dimmer i plan 1 og plan 2.
 • Solavskjerming
 • Utvendig screens på vinduer og balkongdør som vender mot hagen.
 • Ekstra parkeringsplass i garasje

Utdrag fra egenerklæringsskjema
Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja, ladeanlegg i garasjeanlegget.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger følgende for eiendommen:
-  ferdigattest datert 08.05.2023 som omhandler Myrvollkroken 2-40, 5-31, 42-56, 58-74 og 76-88.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme, samt radiatoerer tilknyttet varmesentral.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A

Kommunale avgifter
Prognose for 2023 er kr. 9 457.
I 2022 var fakturert beløp på kr. 10 490,88.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Rælingen kommune pdd.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 829,- pr.mnd.
Felleskostnader inkluderer garasje og ekstra garasjeplass, samt felleskostnader

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i kostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen fellesgjeld per september 2023.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: SP3776539.1.5

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Smestadtunet boligsameie, Orgnr: 928503763
Sameiets navn er Smestadtunet Boligsameie.
- Sameiet består av 58 boligseksjoner og 9 næringseksjoner i eiendommen gnr 96 bnr 373 Rælingen Kommune.
- Under bygget etableres egen parkeringskjeller med 50 parkeringsplasser og 29 boder.44 av parkeringsplassene og 22 av bodene i parkeringskjeller organiseres som tilleggsdel til seksjon. Resterende 6 p-plasser og 3 boder organiseres som egne næringsseksjoner (N-59 til 67). Disse kan kun omsettes til eiere av boligseksjon i eierseksjonssameie.
- Noen av parkeringsplassene er HC -plasser, jfr. p. 2-2. Dette gjelder og p-plasser organisert som næringsseksjon. Utbygger fordeler parkeringsplassene ved innflytting/seksjonering, senere er det styret som forvalter næringsseksjonen.
- De enkelte bruksenheter består av en hoveddel samt en eller flere tilleggsdeler som f.eks tillegg grunn. Private balkonger/terrasser inngår i bruksenhetene for bolig.
- Inndelingen i hoveddeler og tilleggsdeler samt sameiebrøkens størrelse, fremgår av seksjoneringsbegjæringen.

Forretningsfører
BORI BBL

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1930/900125-1/8  Bestemmelse om grustak  
 15.01.1930 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Forsøkt innhentet av megler.

1957/103932-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
 10.09.1957 
 Rettighetshaver: Rælingen kommune
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Forsøkt innhentet av megler.

1959/100058-1/8  Skjønn  
 08.01.1959 
Rettighetshaver:Lillestrøm kommunale vannverk
Overført fra gnr 96 bnr 10
B 21/1957
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Forsøkt innhentet av megler.

1959/100058-2/8  Skjønn  
 08.01.1959 
Bestemmelse om vannrett
Rettighetshaver: Lillestrøm kommunale vannverk
B 21/1957
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Forsøkt innhentet av megler.

1963/101411-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
 25.04.1963 
Rettighetshaver: Rælingen kommune
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Kort forklart: Rælingen kommune har rett til å ha liggende, tilsyn, vedlikeholds- og reparasjonsarbeid en offentlig vannledning over gnr./bnr. 96/7 og 96/10.

1967/100039-1/8  Skjønn  
 03.01.1967 
Bestemmelse om avståelse av veggrunn
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Forsøkt innhentet av megler.

1974/102574-1/8  Best. om adkomstrett  
 03.05.1974 
rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:96 Bnr:48  
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Kort forklart: Gnr. 96 bnr. 48 har rett til framkomstvei til sin eiendom over gnr. 96 bnr. 7 langs traveen til den gamle Rælingsvei. Alt vedlikehold av veien samt snøryddig er grunneierne uvedkommende.

2013/589049-1/200  Bestemmelse om veg  
 12.07.2013 
rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:96 Bnr:73  
rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:97 Bnr:33  
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Kort forklart: Gnr./bnr. 96/73 og 97/33 har veirett over arealer på gnr./bnr. 96/7, som ligger innenfor området FV1 i reguleringsplanen for Smestad.

2017/1026589-1/200  Bestemmelse om veg  
 20.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:96 Bnr:7  
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Forsøkt innhentet av megler.

2019/292550-1/200  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler  
 11.03.2019 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Kort forklart: Hafslund Nett AS har rett til bygging og evigvarende rett (stedsevarig rett) til drift, vedlikehold og fornyelse av kabler i traséen på eiendommen. Personale, transportmidler og ev. nødvendige underentreprenører skal ha rett til uhindret adgang til Kabelanlegget. Grunneier skal, om mulig, varsles på forhånd om arbeid på anlegget. Netteier er ansvarlig for å rette opp i ev. skader på veier og/eller eiendommen for øvrig som måtte oppstå på grunn av Netteiers transport og ferdsel. Ta kontakt med megler ved spørsmål.

2019/1210250-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
 14.10.2019 21:00 
Rettighetshaver:MYRVOLD SØR VEL  
Org.nr: 922751625
Overført fra: 3027-96/373
Gjelder denne registerenheten med flere
Kort forklart: Eiere av eiendommen, samt flere eiendommer i nærheten, plikter å være medlem i Myrvold Sør Vel, org.nr. 922 751 625.

2021/1563334-1/200  Bestemmelse om gangrett/rett til sti  
 13.12.2021 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:RÆLINGEN KOMMUNE  
Org.nr: 952540556
Rettighetshaver allmennheten
Gjelder denne registerenheten med flere
Kort forklart: Gnr. 96 bnr. 373 gir allmennheten tilgang til ferdsel på gangsti som benevnt f_GTD i reguleringsplan med planid 209.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Det er i vedtektene fastsatt at styret skal varsles skriftlig ved ny seksjonseier eller leietaker av en seksjon. Dette gjelder også utleie av parkeringsplasser.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp, og har private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Reguleringsbestemmelser til Reguleringsplan for Myrvold Sør, del av gnr. 96, bnr. 7, m.fl. Datert 27.01.2017, revidert 09.03.2017. Plan nr.: 209

Området:
- Området er regulert til frittliggende og konsentrert småhusbebyggelse, lekeplass og uteoppholdsareal, og veigrunn.
- Eiendommen ligger i et radonutsatt område med middels til lav aktsomhet.
- Eiendommen ligger i gulv støysone fra veg.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 7 769,- (Forhåndsvarsling forkjøpsrett)
kr 158 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 167 719,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 567 719,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 576 969,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke Premium+ (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Visningshonorar, 2 stk visning gratis som avtalt (Kr.6 000)
Provisjon (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 000)
Markedspakke 1 løfting av finn-annonse ved relansering 29.12 (Kr.1 500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.30 718,50)
Foto Premium+ (Kr.8 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Totalt kr. (Kr.155 030,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
32-23-0127

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr: 929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Ellen Celine Heireth

Saksbehandlere
Ellen Celine Heireth
EIE Lørenskog
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 90 50 85 51 / E-post: eche@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Myrvollkroken 10
For mer om objektet
Myrvollkroken 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: