Bilde 1 av Slåttmyrvegen 3Bilde 2 av Slåttmyrvegen 3
Digital salgsoppgave
Slåttmyrvegen 3

2390 Moelv • Ringsaker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

MOELV - Eldre enebolig med oppgraderingsbehov. Gangavstand til sentrum. Solrik tomt.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
94 m²
Bruksareal (BRA)
146 m²
Bruttoareal (BTA)
161 m²
Kommunale avgifter
kr 967 / Mnd
Prisantydning
kr 1 100 000
Omkostninger
kr 54 020
Totalpris
kr 1 154 020
Byggeår
1956
Tomt
Eiet tomt 1885 m²
Oppdragsnummer
72210282
card-default

Trude Stina Hval Ekeberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Trude
Prisantydningkr 1 100 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 40 000,-
  
Totalpris kr 1 154 020
Eiendom
Slåttmyrvegen 3, 2390 Moelv

Matrikkel
Gnr. 378 bnr. 497 i Ringsaker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 161 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
Byggeår er ukjent. Mottatte ortofotorapport for eiendommen viser bebyggelse på eiendommen i 1956. Bygningsmassen er derfor antageligvis eldre enn dette.

Tomt
Eiet tomt 1885 kvm

Prisantydning
1 100 000

Totalpris inkl. omkostninger
1 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
40 000,- (Dokumentavgift)

54 020,- (Omkostninger totalt)

1 154 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 600 pr. år

Eier
Arne Syversen

Parkering
I garasje og på egen gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger ca. én kilometer sør for Moelv sentrum. I sentrumskjernen er de fleste servicefasiliteter med ulike forretninger og butikker. Fra sentrum er det også godt kollektivtilbud med buss og tog. Fra eiendommen er det gangavstand til barneskole, svømmehall, idrettshall og ungdomsskole. Området byr ellers på fine tur- og rekreasjonsområder blant annet i Moskogen og langs Mjøsa. Moelv ligger i underkant av en halvtime unna Mjøsbyene Hamar, Gjøvik og Lillehammer.

Tomt
Eiet tomt, 1885 kvm

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Historisk oppgitt areal: 1902,3 kvm.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling:
Totalt: 146 m² BRA / 94 m² P-rom
Kjeller: 51 m² BRA
1. etasje: 58 m² BRA / 57 m² P-rom
2.etasje: 37 m² BRA / 37 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Vindfang, gang, trapp, bad, kjøkken og stue.
2. etasje: Trapp, gang og to soverom.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Kjeller: Bodareal.
1. etasje: Bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takstrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Erik Haave (Anticimex):
Støpt plate på mark og grunnmur i betong.
Yttervegger i bindingsverk kledd med liggende panel. Saltak i trekonstruksjon utvendig tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Adkomst til kaldloft via luke i gang og knevegger. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Boligen har ytterdør med profilerte overflater utvendig og glatte flater innvendig av tre med glass fra ukjent årstall. Vinduer og terrassedør med tolags glass og karmer/rammer av tre fra 1979. Vinduer av eldre type i kjeller.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra boligsalgsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG1 på kaldloft bortsett fra overflater vegger/undertak, pipe og ildsteder, etasjeskiller, andre VVS-tekniske anlegg, kursoversikt, røykvarslere og brannslokkingsapparat, konstruksjon, og yttertak (inspeksjonsmulighet, takvinkel, konstruksjon, takgjennomføringer, gesimsløsninger, skorsteiner over tak).
Det er gitt TG2 på bad, kjøkken, øvrige rom, rom under terreng, overflater vegger/undertak på kaldloft, innvendige trapper, varmtvannsbereder, vann- og avløpsrør, fasader inkl. kledning, vinduer og dører, yttertak (tekkingsoverflate og undertak, beslag, renner, nedløp og snøfangere), terrasse, og garasje.
Det er gitt TG3 på grunnmur.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Velkommen til Slåttmyrvegen 3 og denne eneboligen på romslig tomt i Moelv. Her bor du ca. 1 km sør for Moelv sentrum hvor du finner de fleste servicefasiliteter. Tomten er solrik og ligger på en høyde med fin utsikt over nærområdet. Boligen har fin planløsning med romslige rom og er et godt utgangspunkt. Eiendommen og boligen bærer preg av eldre standard og manglende vedlikehold, men for deg som er klar for å jobbe sene kvelder og brette opp ermene er dette en flott mulighet til å skape drømmeboligen!

Du ankommer eiendommen på gruset gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Du tar deg inn i boligen via overbygd inngangsparti. Inne i gangen er det plass til omkledning og praktisk oppbevaring i garderobeskap.

Boligen har en lys og romslig stue med store vindusflater. Rommet er møbleringsvennlig med plass til sitte- og spisegruppe. Luft-til-luft varmepumpen er praktisk plassert og sørger for en lun innetemperatur gjennom hele året. Fra stuen er det utgang til terrasse.

Separat kjøkken av god størrelse. Eldre innredning med laminerte skrog og laminert benkeplate. Skapene har profilerte fronter med hvit utførelse. Plass til frittstående kjøleskap og komfyr.

Det er to soverom i boligens 2. etasje. Rommene er av god størrelse med plass for seng og garderobe.
Badet er plassert i 1. etasje. Rommet har belegg på gulv og våtromsplater på vegg. Badet er innredet med dusjvegger og håndvask. Opplegg for vaskemaskin. Boligen har praktisk separat toalettrom med gulvmontert toalett.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det er ikke utstedt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for noe av bygningsmassen. Dette er normalt da det ikke var krav til ferdigattest da boligen ble oppført.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i lovverket som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som ble søkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige, men bare at saken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke kunne kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt og/eller samsvarer med det som er byggesøkt. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Sikringsskap med 8 automatsikringer, overspenningsvern og hovedsikring på 63 Amp plassert i andre etasje. Digital strømmåler installert i 2017. Synlig elektrisk anlegg.

Informasjonen er hentet fra boligsalgsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner og stråleovn i kombinasjon med luft til luft varmepumpe og vedfyring i stuen, kjøkken og soverom i andre etasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 11 600 pr. år

I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er for inneværende år beregnet til kr. 4 880,-. Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under punktet kommunale avgifter påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til TV og Internett.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 669331714

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 487 184,- Som sekundærbolig Kr. 1 753 862,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.

Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom ved vergefullmakt. Det må legges til grunn at vergen har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk.

Det er innhentet opplysninger fra Brann- og Feiervesenet. Feiing ble sist gjennomført i 20.10.2020. Tilsyn ikke utført da ingen var hjemme. Ved siste tilsyn ble det gitt følgende anmerkninger:
- Stengsel/hengsling på feie/sotluke er defekt (røykløp).
- Gamle ildsteder som ikke er i bruk bør fjernes å hullet mures igjen.
Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

Hvitevarer medfølger ikke i handelen, dersom ikke annet er spesifisert under punktet "Standard". Se for øvrig vedlagte løsøreliste. Det gis ingen garantier for tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende utstyr/løsøre.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig.
Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
- Dagboknr. 2582, tinglyst den 18.04.1973. Gjelder borett. Denne vil bli slettet i forkant av overtagelse.
- Dagboknr. 8344, tinglyst den 14.10.1974. Gjelder bestemmelse om vann/kloakkledning.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig veg.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Mottatt brev vedrørende utbedring av privat stikkledning med krav om utbedring innen 15.10.2000. Det foreligger ikke dokumentasjon hos kommunen om at dette er utført.

Regulering
Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2014-2025, planid. 2011050800. Området eiendommen ligger i er avsatt og utnyttet til boligbebyggelse. Den ubebygde nabotomten er avsatt til nåværende grønnstruktur.

Eiendommen omfattes også av kommunedelplan Moelv, planid. 2020010947 med plannavn "Dobbeltspor Jernbane, Brumunddal-Moelv". Planarbeidet startet i mars 2020 og målet er et vedtatt planforslag i 2023. For mer informasjon om planprosessen se www.banenor.no.

Eiendommen ligger innenfor støysone fra jernbanen. En liten del av eiendommen ligger innenfor høyt støynivå (rød sone), mens resten av tomten og bebyggelse ligger innenfor lavt støynivå (gul sone).

Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for "Slettum-Smedstuen", planid. 1984031510122. Området er regulert til boliger og kjørevei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
40 000,- (Dokumentavgift)

54 020,- (Omkostninger totalt)

1 154 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.6 500)

Markedspakke 1 (Kr.14 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon (Kr.35 000)

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0282

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis.
Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e).

I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører,
f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Trude Stina Hval Ekeberg

Saksbehandlere
Trude Stina Hval Ekeberg
EIE Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 90 15 56 60 / E-post: tse@eie.no

André Høgsveen
Eiendomsmegler
Mob: 97 59 20 32 / E-post: anh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Slåttmyrvegen 3
For mer om objektet
Slåttmyrvegen 3

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: