Bilde 1 av Tårnvegen 47Bilde 2 av Tårnvegen 47
Digital salgsoppgave
Tårnvegen 47

2380 Brumunddal • Ringsaker kommune

Prisantydning

kr 6 950 000

Omkostninger: kr 182 770Totalpris: kr 7 132 770
BRUMUNDDAL - Spektakulær og moderne leilighet helt nede ved Mjøskanten - Panoramautsikt over Mjøsa - Innflyttingsklar!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
44
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
94 m²
Bruksareal (BRA)
100 m²
Prisantydning
kr 6 950 000
Omkostninger
kr 182 770
Totalpris
kr 7 132 770
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 2035 m²
Oppdragsnummer
72210396
card-default

Trym Fremstad

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Trym
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
Prisantydningkr 6 950 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,-)kr 173 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 7 132 770
Eiendom
Tårnvegen 47, 2380 Brumunddal, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 392 snr. 44, leilighetsnr. 404 orgnr. 928186679 i Ringsaker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 100 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 2035 kvm

Prisantydning
6 950 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Per salgsdato er det ingen fellesgjeld eller fellesformue i sameiet.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 950 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,-))

kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

--------------------------------------------------------

kr 182 770,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 7 132 770,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnader for leiligheten er estimert til kr. 4 358,- per måned.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene skal dekke styrehonorar, strøm/energi i fellesarealer, vedlikehold av eiendommen, forsikring av bygg, kommunale gebyrer og diverse andre utgifter. Per parkeringsplass betales det kr. 150,- per måned. I tillegg betales det for TV/Brebånd fra Altibox på kr. 599,- samt akonto fjernvarme på kr. 1 204,- i felleskostnader. Felleskostnadene hensyntar ikke eiendomsskatt, kostnad for egen strøm, og vannforbruk.

Det understrekes at budsjettet vi har fått oppgitt er utkast fra Sameiet Mjøskanten, og endringen kan derfor forekomme.

Kommunale avgifter
Eiendomsskatten for 2022 er vedtatt til kr. 5 950,- per år i henhold til opplysninger fra Ringsaker kommune.

Eier
Zeljko Baran Rigmor Baran

Parkering
Med leiligheten følger det en parkeringsplass med el-billader i carport. Forøvrig er det fri parkering på ikke reserverte plasser ved leilighetene og rundt Mjøstårnet.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i Brumunddal og har en fantastisk beliggenhet helt ved Mjøskanten. Her kjøper du både en leilighet og en måte å leve på. Området har forlokkende tur-, båt-, og bademuligheter. I umiddelbar nærhet finner du Mjøstårnet med restaurant, brygge og båthavn. Skibladnerbrygga blir en av dine nye naboer, hvor Mjøsas hvite svane, Skibladner legger til havn. I nærområdet finner du også fantastiske Mjøsparken med blant annet badeplass, restaurant om sommeren, lekepark, og skøytebane om vinteren for å nevne noe. Det er gangavstand inn til Brumunddal sentrum hvor du finner alt du trenger av butikker og servicetjenester. Det går også turveg for sykkel og rekreasjon langs Mjøskanten helt til Hamar. Avstandene er korte til andre sentrale områder i regionen. Det tar 15 minutter til Hamar, 35 minutter til Lillehammer og Gjøvik og i løpet av en time er du på Gardermoen.

Brumunddal kan by på flere bakerier og kaféer, og en rekke butikker med personlig service og et godt vareutvalg. Vil du skjemme deg litt bort med en bedre middag en kveld, enten alene eller sammen med familie eller gode venner, har du flere restauranter å velge imellom. Brumunddal byr også på fine turområder hele året. Du kan enten rusle nede ved Mjøsa, langs elva eller ta deg en topptur til Høsbjør, Bangsberget eller Bjørgeberget som tilbyr fantastisk utsikt. Avstand til Sveum idrettsanlegg og Brumunddalshallen er ca. 2,5 km, hvor du finner en rekke aktivitetsmuligheter.

Tomt
Fellestomt, 2035 kvm
Felles eiertomt for sameiet på ca. 2 035 m². Fellesarealer kommer til å bli pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte veger og parkeringsarealer.
Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.


 

Inneholder
Areal og fordeling leilighet:
Totalt: 100 m2 BRA / 94 m2 P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom: Stue/kjøkken, 2 bad og 2 soverom.
Følgende rom er inkludert i S-rom: Bod.Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra arealrapport levert av sertifisert takstmann Kristian Langstrand. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene

Byggemåte
Boligbygget er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger i trekonstruksjon. Vinduer og terrassedør i tre-lags glass. Oppvarming med vannbåren varme. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Leiligheten har gulvflater belagt med fliser og parkett. Veggflater med plater og malte flater. Himlingsflater med plater. Varme i gulv i gang, stue, kjøkken og soverom ved stue. Vinduer og terrassedør i 3-lags glass fra byggeår.

Boder
I leiligheten er det en bod på 6 kvm.

Standard
Velkommen til denne unike 3-roms leiligheten med tiltalende standard i attraktive Mjøskanten! Eiendommen har en meget god beliggenhet i vannkanten med gangavstand til sentrum. Leiligheten går over ett plan med 2 soverom, 2 bad, bod, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt en balkong med fantastisk panoramautsikt over Mjøsa. Det medfølger en parkeringsplass i felles carportannlegg med elbillader. Leiligheten har gjennomgående lyse fargevalg, stilig parkett i samtlige rom, downlights på badene og helt rå utsikt. Bumunddal sentrum byr på flere bakerier, kaféer, og en rekke butikker med personlig service og et godt vareutvalg.

Trivelig entré med praktisk adkomst til bod for ytterligere oppbevaring.

Stuen er lys og luftig med store vinduer som sørger for godt med lysinnslipp og nydelig utsikt over Mjøsa. I den romslige stuen er det god plass til en sofagruppe, TV-krok med tilhørende sittegruppe og spisestue. Fra stuen er det direkte utgang til en herlig og sydvestvendt balkong med panoramautsikt. Det er åpen stue- og kjøkkenløsning noe som gjør hverdagen mer praktisk og hyggelige middager blir mer sosiale og avslappende.

Moderne kjøkkeninnredning fra HTH med slette fronter, kjøleskap med frysedel, integrert oppvaskmaskin, mltifunksjonsovn og innebygd espressomaskin. Kaffemaskinen lager alt fra intens espresso til en skummende cappucino, samt et bredt utvalg andre varme drikker. På kjøkkenet er det også Nordic Spirit kjøkkenøy med benkeventilator og induksjonsplatetopp integrert i ett. Kjøkkenhetta vil ikke være synlig når enheten ikke er i bruk.

Leiligheten har 2 lyse og fine soverom. I henhold til bygningstegningene som er gitt fra kommunen er det tegnet inn et tredje soverom i samsvar med stue, dette soverommet er ikke bygget.

Badene er flislagt med varme i gulv og nedsenket himling med plater og downlights. Baderomsinnredning består av vegghengt servantskap, speil med lys og stikkontakt i overkant, Regnfallsdusj i hjørnet med innfellbare dører og vegghengt toalett. Det ene badet er tilknyttet hovedsoverommet. På badet i gangen er det opplegg for vaskemaskin.

Velkommen til en hyggelig visning i Mjøskanten!

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 15.09.21. Ferdigattest må begjæres når følgende arbeid er utført: Friområdet og gangvei, asfaltarbeider og tilsåing av grøntarealer. Arbeidet må utføres innen 02.05.2022.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 03.06.2020. I bygningstegningene er det tegnet inn et tredje soverom i samsvar med stue, dette soverommet er ikke bygget.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gang. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av vannbåren gulvvarme i gang og stue/kjøkken.
Dersom beboelsesrom ikke har oppvarmingskilde ved visning, følger dette heller ikke med boligen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Fordeling felleskostnader
Fordeling av felleskostnader per måned:
Felleskostnader: kr. 2 405,-
TV/Brebånd: Kr. 599,-
Parkeringsplass i carport: Kr. 150,-

I tillegg betales det kr. 1 204,- for A-konto fjernvarme.

Faste løpende kostnader
Selger har ikke bebodd leiligheten og selger sitter dermed ikke på kunnskap om faste løpende kostnader. Faste løpende kostnader i tillegg til felleskostnader er strømforbruk på egen måler, fjernvarme, vannforbruk, innbo forsikring, TV/Internett osv.

Årsregnskap
Budsjettert årsregnskap viser et driftsresultat på kr. 127 514,-. Det understrekes at budsjettet vi har fått oppgitt er utkast fra Sameiet Mjøskanten, og endringen kan derfor forekomme.

Forsikring med polisenummer
Boligblokkene er forsikret i Gjensidige med polisenummer 91019352.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameie: Sameiet Mjøskanten,
Megler har ikke motatt husordningsregler fra sameiet. Vedtektene ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Eierbrøk: 1003/41520

Forretningsfører
Boligbyggelaget Usbl

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjennelse.

Tekniske installasjoner
Tv/Internett fra Altibox koster kr. 599,- i måneden og betales sammen med felleskostnadene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. Det gis ingen garantier for tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende utstyr/løsøre.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk og/eller Brann- og feiervesenet.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:
- Har ladeanlegg fra Easee for el-bil på medfølgende parkeringsplass i carport.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Følgende er tinglyst på seksjonen:

- Dagboknr. 12766689, tinglyst den 13.10.2021. Gjelder seksjonering.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet. Med de unntak som følger av eierseksjonsloven og disse vedtekter, har den enkelte sameier full rettslig råderett over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse.

Dersom en sameier leier ut sin seksjon, skal vedkommende påse at leietaker forplikter seg til å følge Sameiets vedtekter, ordensregler, samt vedtak fattet av årsmøtet og styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Sameiets eiendom har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Reguleringsplan:
Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for Mjøstårnet, fra 25.05.2016. Området er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål. Bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone,
Du gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i hensynssone for flomfare.

Kommuneplan:
Eiendommen omfattes av Kommuneplanens arealdel 2014-2025 i Ringsaker Kommune, med planid 2011050800. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til andre typer bebyggelse og anlegg, framtidig. Du gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i hensynssone for andre støysoner.

Sameiet har motatt nabovarsel om opparbeidelse av flytebrygge og landgang i tilknytning Skibladnerbrygga, samt midlertidig etablering av badstuebåt. Styret i sameiet har informert om at de vil ha møte med kommunen om denne saken for å ivareta Sameiets interesser.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 175 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 125 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 132 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.1 950)

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)

Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 500)

Markedspakke 1 (Kr.16 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 0,7%

Tilrettelegging (Kr.14 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0396

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Petter Bakke

Saksbehandlere
Trym Fremstad
EIE Hamar
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 99 51 52 77 / E-post: tf@eie.no

Petter Bakke
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 66 16 65 / E-post: pb@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tårnvegen 47
For mer om objektet
Tårnvegen 47

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: