Bilde 1 av Slåttsvelia 30ABilde 2 av Slåttsvelia 30A
Digital salgsoppgave
Slåttsvelia 30A

2386 Brumunddal • Ringsaker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BRUMUNDDAL - Nydelig bolig fra 2019 på ett plan med 3 soverom og moderne utførelse.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
20
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
86 m²
Bruksareal (BRA)
90 m²
Bruttoareal (BTA)
99 m²
Fellesutgifter
kr 2 463 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 146 / Mnd
Prisantydning
kr 3 050 000
Omkostninger
kr 82 770
Totalpris
kr 3 132 770
Fellesformue
kr 6 158
Byggeår
2019
Tomt
Fellestomt 3969 m²
Oppdragsnummer
72210300
card-default

Ingrid Bøhmer

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Ingrid
Prisantydningkr 3 050 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 73 750,-
  
Totalpris kr 3 132 770
Eiendom
Slåttsvelia 30A, 2386 Brumunddal

Matrikkel
Gnr. 35 bnr. 69 snr. 20 orgnr. 922827567 i Ringsaker kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 99 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2019

Tomt
Fellestomt 3969 kvm

Prisantydning
3 050 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Det er pt. ikke fellesgjeld i sameiet.
Andel fellesformue: kr. 6 158,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
3 050 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
73 750,- (Dokumentavgift)

82 770,- (Omkostninger totalt)

3 132 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 463,- pr. mnd.


Herav:
Felleskostnader kr. 2 134,-
Vedlikeholdsfond kr. 329,-

Inkludert i posten felleskostnader er renovasjon, snøbrøyting, gatebelysning, bygningsforsikring, forretningsførerhonorar mm.

Kommunale avgifter
Kr. 13 750 pr. år

Eier
Morten Bekkelund Kristin Nordby

Parkering
Med boligen følger biloppstillingsplass.

Beliggenhet
Boligen har en god beliggenhet i Slåttsvelia, et nyere boligfelt, ca. 4,3 km nord for Brumunddal. Fra boligen er det kort og trygg vei til barnehage og Hempa barneskole. Holdeplass for offentlig transport i Narudvegen.

I sentrum er de fleste servicefasiliteter man trenger i hverdagen. På sommerhalvåret er det opplegg på Torget, med både konserter, loppemarked og matarrangement. På vinterstid er det en fantastisk julegate, isskulpturer, issklie og skøytebane.

Det er flere hyggelige kaféer og spisesteder i sentrum. Verdt å nevne er Matfatet med kortreise produkter, Bakeriet i Brumunddal med sine ferske bakevarer og deilige kaffe, Hjørnet Gastrobar med mat fra grillen, City Meet and Eat som serverer tapas og småretter, og Frøken Pimpernell. Ønsker man et mer eksklusivt måltid er SMAK restaurant med fine dining å anbefale.

Sveum Idrettspark ligger ca. 2 km fra boligen. Her er det flere fotballbaner, friidrettsanlegg, ballbinge m.m. Her arrangeres det flere sportslige arrangement i løpet av året, og Brumunddal fotballs A-lag spiller sine hjemmekamper her.

Det er fine turstier langs elva Brumunda som renner ut fra Brumundsjøen i Ringsakerfjellet og ut i Mjøsa ved Brumunddal. Dette er også en av de viktigste gyteelvene for ørret i Mjøsa.

Vil du gå opp til et utsiktspunkt går det sti opp til Bjørgeberget med utsikt over herlig innlandsnatur.

Brumunddal er en by med mange initiativtakere, og det arrangeres blant annet strikkekafé, "jugerkvæll", quiz, afternoon tea og kvelder med "stuttrest" mat.

Tomt
Felles eiertomt for sameiet på ca. 3969 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

Sameiet eier også en ideell andel av eiendommen gnr. 35, bnr.68 som består av grøntarealer og parkeringsplasser. Eiendommen eies av «Sameiet Slåttsvelia B2 og B3», org.nr. 921 978 049 (gnr/bnr 35/67) med ideell andel 33/100 og «Slåttsveen Boligsameie B4 og B5» org.nr 922 827 567 (gnr/bnr 35/69) med ideell andel 67/100.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling:
90 m² BRA / 86 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Stue, gang, kjøkken, bad, gang og tre soverom.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Teknisk rom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takstrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Magnus Karlstad (Anticimex):
Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Yttervegger i trekonstruksjon med stående og liggende trekledning. Flatt tak av trekonstruksjon tekket med papp eller liknende (tak ikke inspisert). Vinduer og terrassedør i 3-lags glass fra 2018. Entrédør med glassfelt fra 2019.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra boligsalgsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG1 på bad (bortsett fra membran, tettesjikt og sluk inkl. rørgjennomføringer), vaskerom/teknisk rom, kjøkken, øvrige rom, skorsteiner inne i boligen, etasjeskiller, tekniske anlegg/VVS anlegg, P-rom, kursoversikt elektrisk anlegg, brannslokkingsutstyr og røykvarslere, yttervegger inkl. fasader og konstruksjon, vinduer og dører, yttertak, terrasser, og terrengforhold.
Det er gitt TG2 på membran, tettesjikt og sluk inkl. rørgjennomføringer på bad.
Det er ikke gitt TG3 på noen punkter.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Velkommen til Slåttsvelia 30A og denne flotte halvparten av tomannsbolig på Fossumfeltet! Boligen går over ett plan og inneholder åpen stue- og kjøkkenløsning, tre soverom, bad og vaskerom. Fra stuen er det utgang til sørvendt terrasse med flotte sol- og utsiktsforhold. Her får du et hjem du kan flytte rett inn i uten å tenke på oppussing. Boligen har en raus takhøyde, store vindusflater og moderne løsninger og fargevalg som vil falle i smak hos de fleste. Eiendommen er en del av et nyere område som er rolig og barnevennlig. Herfra er det kort og trygg veg til både barnehage og barneskole. Området byr ellers på fine turmuligheter og passer godt for den aktive familie. Med boligen følger biloppstillingsplass.
Hyggelig og overbygd inngangsparti tar deg inn i gangen. Her er det plass til omkledning og knagger for yttertøy. Tilknyttet inngangspartiet er også en praktisk sportsbod hvor det er godt med oppbevaringsplass.

Fra gangen tar du deg videre inn til stue og kjøkken. Her er blikkfanget de store vinduene som gir et fint utsyn og godt med dagslys inn. Den herlige takhøyden skaper et luftig og hyggelig oppholdsrom. Kjøkkenet har innredning fra Fossline med hvite og profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og fine arbeidsflater. Integrert koketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og stekeovn. Rommet har ulike møbleringsmuligheter med plass til både sitte- og spisegruppe. Peisovn sørger for ekstra varme på kjølige dager. Flere av vinduene har montert utvedige, elektriske screens.

Fra stuen er det utgang til den delvis overbygde uteplassen. Terrassen strekker seg fra østsiden av huset til sørsiden som gir fine solforhold gjennom store deler av dagen. Takoverbygget og leveggen sørger for et lunt uterom.

Det er tre soverom i boligen, med plass for seng og garderobe. Nåværende eier har etablert et walk-in-closet i ett av soverommene.

Boligen har ett lekkert bad med fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Rommet er innredet med heldekkende servant med skuffer under, speil med belysning, innfellbare dusjvegger, dusj på vegg og gulvmontert toalett. I tillegg til badet er det et praktisk vaskerom med flislagt gulv og plater på vegg. Rommet har opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på tomannsboligene datert 27.06.2019. Ferdigattest må begjæres når følgende arbeid er utført:
- Leilighet 32AB og bolig 28A.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert i 2018. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Sikringsskap med automatsikringer er plassert på teknisk rom. Boligen har skjult elektrisk anlegg. Hovedbryter på 32A.

Informasjonen er hentet fra boligsalgsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring. Elektrisk gulvvarme i gang, bad og vaskerom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 13 750 pr. år

Oppgitt beløp er fakturert i 2020. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er for inneværende år beregnet til kr. 3 738,-.  Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 463,- pr.mnd.

Herav:
Felleskostnader kr. 2 134,-
Vedlikeholdsfond kr. 329,-

Inkludert i posten felleskostnader er renovasjon, snøbrøyting, gatebelysning, bygningsforsikring, forretningsførerhonorar mm.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk på ca. 10 000 kwh i året.
Boligen har en årlig forsikringspremie (innbo) på ca. kr. 4 500,- i året.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er pt. ikke fellesgjeld i sameiet.

Årsregnskap
Sameiet hadde et positivt årsresultat på kr. 148 777,- for 2020. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. Sameiets arbeidskapital utgjorde kr. 112 798 per 31.12.2020.

Forsikring med polisenummer
Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Tryg Forsikring med polisenr. 7127404. Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 633 701,- Som sekundærbolig Kr. 2 281 325,-

Sameie
Eierseksjonen er en del av sameiet "Slåttsveen Boligsameie B4 og B5", orgnr. 922 827 567. Sameiet består av 21 boligseksjoner og to næringsseksjoner (teknisk bod for Enter Energi). OBOS er forretningsfører i sameiet. Det foreligger vedtekter og husordensregler, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i dette.

Sameiebrøk: 89/1450.

Sameiet deler på gressklipping og hver seksjon har ansvaret for dette ca. én gang i året.

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Det er installert fiber fra Eidsiva i boligen.
Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinner fra Systemair.
Screens etablert på flere av vinduene i stue.

Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk.

Det er innhentet opplysninger fra Brann- og Feiervesenet. Feiing ble sist gjennomført 19.01.2021. Tilsyn er ikke utført.

Hvitevarer medfølger ikke i handelen, dersom ikke annet er spesifisert under punktet "Standard". Se for øvrig vedlagte løsøreliste. Det gis ingen garantier for tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende utstyr/løsøre.

Selger opplyser om følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Vannlekkasje i tak vaskerom pga. manglende isolering av ventilasjonsanlegg, utbedret av Heggelund Bygg AS Vårpart 2021.
- Dokumentasjon: Gjort på garanti av utbygger.
- Byttet pakning på baderomsservant. Firmanavn: Brumunddal Rør AS.
- Vannlekkasje rundt pipe pga dårlig arbeid fra taktekker. Dette ble utbedret av Icopal AS mars 2020. Takplater rundt pipe ble også skiftet ut av utbygger.
- Påbygget terrasse sommer 2020.
- Lagt ut strøm til solskjerming, samt lagt opp 1 stk stikkontakt ute på terrasse.
- Samsvarserklæring: Vet ikke.
- Tilleggskommentar: I forbindelse med manglende isolering av ventilasjonsanlegg oppstod det en vannlekkasje i tak på soverom og vaskerom (vegg i vegg). Innvendig tak ble skiftet og ventilasjonsanlegg ble isolert. Dette ble gjort på garanti av utbygger.
- Tilleggskommentar: Våren 2021 ble komfyrvakt byttet ut da denne var defekt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har legalpant i eierseksjonen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre seksjonseierne har panterett i eierseksjonen for krav mot seksjonseieren og som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

Følgende er tinglyst på seksjonen:
- Dagboknr. 9602, tinglyst den 05.08.1993. Gjelder erklæring/avtale. Bestemmelser om restriksjoner i forbindelse med Narud Vannverk. Restriksjoner på eiendommer i soner omkring grunnvannskilden.
- Dagboknr. 1463750, tinglyst den 26.10.2018. Gjelder bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme. Enter Energi AS har rett til å anlegge, drifte og vedlikeholde rørgater til fjernvarme på eiendommene.

Tinglyst seksjonering med dagboknr. 327066. Sameiebrøk: 89/1450.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet. Det kan foreligge begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen omfattes av kommuneplanens areadel 2014-2025, planid. 2011050800. Området eiendommen ligger i er avsatt og utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen ligger innenfor hensyn- og sikringssone for "område for grunnvannsforsyning".

Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for Slåttsvevegen B1-5, planid. 2007060711. Området er regulert til boligbebyggelse. Eiendommen ligger innenfor sikringssone for nedslagsfelt drikkevann.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i et område under utvikling. Det må påregnes støy og anleggstrafikk.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 050 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
73 750,- (Dokumentavgift)

82 770,- (Omkostninger totalt)

3 132 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.1 950)

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør (Kr.5 995)

Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 500)

Markedspakke 2 (Kr.19 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 1,25%

Tilrettelegging (Kr.14 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0300

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Ingrid Bøhmer

Saksbehandlere
Ingrid Bøhmer
EIE Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Mob: 97 41 17 70 / E-post: ibo@eie.no

André Høgsveen
Eiendomsmegler
Mob: 97 59 20 32 / E-post: anh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Slåttsvelia 30A
For mer om objektet
Slåttsvelia 30A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: