Bilde 1 av Storvolltjønnveien 43Bilde 2 av Storvolltjønnveien 43
Digital salgsoppgave
Storvolltjønnveien 43

7370 Brekkebygd • Røros kommune

Prisantydning

kr 2 390 000

Omkostninger: kr 71 020Totalpris: kr 2 461 020
Pen, & meget godt vedlikeholdt hytte med usjenert beliggenhet, ca. 400m fra riksgrensen.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Hytte
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
68 m²
Bruksareal (BRA)
68 m²
Kommunale avgifter
kr 371 / Mnd
Prisantydning
kr 2 390 000
Omkostninger
kr 71 020
Totalpris
kr 2 461 020
Byggeår
1979
Tomt
Eiet tomt 1739 m²
Oppdragsnummer
97220306
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 2 390 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)kr 59 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 900,-
  
Totalpris kr 2 461 020
Eiendom
Storvolltjønnveien 43, 7370 Brekkebygd

Matrikkel
Gnr. 96 Bnr. 77 i Røros kommune

Boligtype
Hytte

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1979

Tomt
Eiet tomt 1739 kvm

Delarealer:
Fritidsbebyggelse: 1 628 kvm.
Gangvei: 2 kvm.
Jord- og skogbruk: 109 kvm.

Prisantydning
2 390 000

Tilstandsrapport
Bygningsdeler med TG2

Bad
- Ventilasjon: Våtrommet har kun naturlig ventilasjon. Naturlig ventilasjon gir som regel mindre effektiv luftutskifting enn mekanisk ventilasjon, noe som kan medføre økt fuktpåkjenning i våtrommet.
- Overflater gulv: Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent, men forholdet kan tyde på bevegelser i gulvkonstruksjonen.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det vurderes at det ikke er benyttet membran på våtrommets vegger. Konsekvens er at baderommet har økt risiko for fuktskader i konstruksjoner som utsettes for
fuktbelastning. Ytterligere undersøkelser anbefales. Grunnet plassering av dusjkabinett er det ikke mulig å foreta undersøkelse av sluket. Utførelse vedrørende tettedetaljer /tilstand er ukjent. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Fallforhold (gulv): Gulvet er flatt/ingen fall på gulvflater. Forholdet kan føre til vannansamlinger rundt sluket, i tillegg til at fallet vurderes som ikke tilstrekkelig for å hindre at vann kan renne ut i tilliggende arealer til våtrommet ved en eventuell lekkasje.

Kjøkken
- Overflater gulv: Det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent.

Øvrige rom
- Overflater gulv: Det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent.
- Innedører: Dørbladet på soverom kommer i kontakt med karmen, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes.
- Annet: Deler av etasjen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Krypekjeller
- Innvendig inspeksjon: Deler av krypekjeller har redusert tilkomstmulighet, og er ikke undersøkt. Det gjøres oppmerksom på at krypekjelleren kan være utsatt for skader eller feil utførelse som ikke ble registrert grunnet begrenset tilkomst. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand på hele bygningsdelen. Erfaringsmessig er krypkjellere en risikokonstruksjon som er skadeutsatt. For å danne seg et bilde av tilstanden, bør det gjøres ytterligere undersøkelser.

Ildsteder: Sotluke har ingen underliggende ubrennbar plate. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Etasjeskiller
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i gang, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 15 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Fasade inkl. kledning: Bygningens ytterkledning/fasade har stedvis slitt overflatebehandling. Forebyggende tiltak må påregnes. Bygningens ytterkledning/fasader har stedvise symptomer på slitasje og elde, og det ble observert enkelte råteskader. Tilstanden tyder på behov for tiltak.

Vinduer: Enkelte vinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden usikker.

Yttertak
- Tekking: Selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader er TG2 valgt for å belyse risiko. Det foreligger usikkerhet vedrørende taktekkingens alder. Ukjent alder tilsier at bygningsdelens forventet gjenværende levetid også er ukjent. Ytterligere undersøkelser anbefales. Det registreres stedvis mosevekster på yttertaket, som kan påvirke levetiden til taksteinen negativt. Tiltak anbefales.
- Konstruksjon: Takkonstruksjonen viser mindre/tydelige tegn til skjevheter og svanker. Forholdet kan være tegn på underdimensjoneringer i takkonstruksjonen. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Terresse på terreng: Terrasse med tilhørende rekkverk har synlige symptomer på slitasje/elde.

Fundamenter: Det observeres sprekker og riss på enkelte pilarer. Forholdet kan tyde på setningsskader eller forringelse av betongen. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Drenering
- Vann fra yttertak og bortledning: Nedløpsrør for takvann er ført direkte ned i grunnen. Konsekvens kan være økt fuktbelastning på grunnmuren. Tiltak anbefales.
- Alder: Dreneringens tilstand har påvirkning på krypekjellerens bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes for å belyse risiko.

Septiktank: Ukjent alder, type og tilstand. Ingen fremlagt dokumentasjon. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Se også Tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 61 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 451 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 461 020,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 4 447,56 pr. år Årsgebyret inkl. eiendomsskatt, feiing og renovasjon.

Eier
Sissel Frogner

Parkering
På egen tomt.

Beliggenhet
Pent beliggende eiet eiendom, ca. 400m fra Riksgrensen. Hytta ligger i Storvolltjønna hyttefelt i Vauldalen på nordsiden av RV31, like øst for Vauldalen fjellhotell og Tollstasjonen. Ca 10 min kjøring til Tanndalen alpinanlegg, 20-25min til Funesdalen alpinalegg, 10min til Brekken med dagligvare og bensinpumper ++ og ca 43km til Røros sentrum. Vauldalen beskrives ofte som det mest genuine området for de lange skiturer og vandring gjennom hele året. Området er ett av de absolutt snøsikre og hver vinter faller det 3-4 meter myk nysnø over de storslagne fjellområdene.

Tomt
Tomt opparbeidet med gruslagte veier, diverse beplantninger og biloppstillingsplass.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Fritidsbolig på ett plan bestående av: Entre, gang, stue, kjøkken, bad og tre soverom.
Utgang fra entre til terrasse.

Byggemåte
Boligbygg oppført i 1979. Oppført på pilarer. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med shingel. Entrédør med sikkerhetslås. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass.

Utdrag fra selgers Egenerklæringsskjema:
- Skiftet kobling og la varmekabel i rør til hovedkran. Firmanavn: Rør på Røros AS. Det foreligger kvittering på utført arbeid.

Se også Egenerklæringsskjema vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Primærrom
Primærrom: 68 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 68 kvm

Boder
Boligen disponerer 1 utvendig bod oppmålt til ca. 11 kvm.

Standard
Bad: Baderom oppgradert i 2003 (i følge huseier). Gulvflate belagt med gulvbelegg. Malt panel på vegger. Panelbord i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Vegghengt møblement ved speil. Dusjkabinett med dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil på vegg. Varmtvannsbereder plassert i hjørne. I følge huseier er det tappepunkt på bad, slik at vannanlegget kan tappes ned før vinterstid.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra 2003 (i følge huseier). Innredning med profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Frittstående komfyr og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med heltre gulv. Vegg- og himlingsflater i malt panel. I følge huseier er det tappepunkt på kjøkken, slik at vannanlegget kan tappes ned før vinterstid.

Øvrige rom: Gulvflater belagt med fliser og heltre gulv. Vegg- og himlingsflater i malt panel og panel. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Krypkjeller: Steinmasser i grunn. Pilarer av betong. Overliggende etasjeskillere av trekonstruksjoner. Asfaltplater i himling. Synlige vann og avløpsrør.

Tekniske installasjoner: Tekniske anlegg fra varierende årstall. Vannrør av kobber. Vanninntaksrør i plast. Hovedstoppekran er plassert på bad. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Varmtvannsbereder på 50L (fra 2003) plassert på bad. I følge huseier er det tappepunkt på bad og kjøkken, slik at vannanlegget kan tappes ned før vinterstid.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 09.05.1978. Disse tegningene viser kun fasadetegninger og ikke tegninger av det innvendige planløsningen. Det er derfor ikke mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper over ansvar for nevnte forhold.

Det er mottatt byggetegninger for tilbygg, datert 16.02.2003. Tegningene inneholder 3 soverom, wc, vask, stue, kjøkken og bod. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Naturlig ventilasjon.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 4 447,56 pr. år Årsgebyret inkl. eiendomsskatt, feiing og renovasjon.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr 2 287,- (inkl. i årsgebyret)

Faste løpende kostnader
Eiendommen har årlige utgifter til bomvei og avgift  på kr 500,- pr. år til Storvolltjønna hytteforening.

Formuesverdi
Formuesverdi kr 150 000 pr. 31.12.2020

Diverse
Hytta selges delvis møblert. Tørkehylla over peisen medfølger ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1956/725-1/65 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
25.04.1956
Grensegangssak
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1957/17-1/65 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
04.01.1957
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver: AL Brekken Vannverk
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1977/1509-1/65 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
12.04.1977
Rettighetshaver: Vauldalen Vannverk AL
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1977/2745-1/65 BESTEMMELSE OM VANNRETT TINGLYST
15.06.1977
Rettighetshaver: Vauldalen Vannverk AL
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1977/6019-5/65 FORBUD MOT NÆRINGSVIRKSOMHET TINGLYST
07.12.1977
Uteglemt registrert
Rettet etter tingl. §18
24.09.2021. Arkivref. 21/46051-1
OVERFØRT FRA: 5025-96/77

1977/6019-6/65 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
07.12.1977
Gjelder også bestemmelse om fellesanlegg og ledninger
Uteglemt registrert
Rettet etter tingl. §18
24.09.2021. Arkivref. 21/46051-1
OVERFØRT FRA: 5025-96/77

1982/3180-1/65 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
02.07.1982
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/1510-1/65 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
17.03.1986
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/4163-1/65 ELEKTRISKE KRAFTLINJER TINGLYST
26.10.2000
Rettighetshaver: RØROS ELEKTRISITETSVERK AS
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/2533-1/65 JORDSKIFTE TINGLYST
30.05.2006
Sak nr. 0061/2004-1600
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/932920-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
10.11.2011
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:49 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere
2011/932920-2/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
10.11.2011
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:49 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/932952-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
10.11.2011
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:48 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/932952-2/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
10.11.2011
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:48 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/932979-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
10.11.2011
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:50 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/932979-2/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
10.11.2011
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:50 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/933002-1/200 BESTEMMELSE OM PARKERING TINGLYST
10.11.2011
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:51 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/933002-2/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
10.11.2011
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:51 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/262456-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
04.04.2013
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:1 Fnr:24 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/262456-2/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
04.04.2013
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:38
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/262456-3/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
04.04.2013
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:39 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/262456-4/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
04.04.2013
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:40
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/262456-5/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
04.04.2013
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:41
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1205626-3/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
29.12.2016
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:59
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1205626-4/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
29.12.2016
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:59
gjelder felles vannpost
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1207279-3/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
29.12.2016
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:61
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1207279-4/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
29.12.2016
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:61
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1210326-2/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
30.12.2016
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:60 F
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1210326-3/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
30.12.2016
:Knr:5025 Gnr:96 Bnr:60 F
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
OVERFØRT FRA: 5025-96/1
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Boligen har privat stikkledning tilknyttet felles vannverk. Utvendige vann- og avløpsledninger er fra 2003 (i følge huseier). Privat septiktank.

Regulering
Eiendommen er regulert til fritidsbolig i reguleringsplan.

Det er ikke boplikt på eiendommen.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
I Røros kommune er det nedsatt konsesjonsgrense (nullgrense). Det betyr at det må innleveres "Egenerklæring om konsesjonsfrihet i kommuner med nedsatt konsesjonsgrense" til kommunen (for stempling) som deretter skal vedlegges skjøtet.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 61 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 451 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 461 020,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:




Provisjon (forutsatt salgssum: 2 490 000,-) (Kr.50 000)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Visningshonorar (Kr.2 490)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-22-0306

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros-Eiendomsmegling AS
EIE Heimdal
Org. nr:930815551
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Daniel Lanto
EIE Trondheim
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 85 30 70 / E-post: dal@eie.no

Saksbehandlere
Robel Ablel Mebrahtom
EIE Trondheim
Saksbehandler / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 90 24 51 48 / E-post: rm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Storvolltjønnveien 43
For mer om objektet
Storvolltjønnveien 43

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: