Bilde 1 av Åsrumveien 27Bilde 2 av Åsrumveien 27
Digital salgsoppgave
Åsrumveien 27

3242 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Enebolig i blindvei - garasje - koselig hage
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
140 m²
Bruksareal (BRA)
225 m²
Bruttoareal (BTA)
246 m²
Kommunale avgifter
kr 808 / Mnd
Prisantydning
kr 2 900 000
Omkostninger
kr 99 520
Totalpris
kr 2 999 520
Byggeår
1965
Tomt
Eiet tomt 1012 m²
Oppdragsnummer
87210204
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Prisantydningkr 2 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 85 500,-
  
Totalpris kr 2 999 520
Eiendom
Åsrumveien 27, 3242 Sandefjord
Gnr. 160 bnr. 49 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 225 kvm, Bruttoareal: 246 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1965

Tomt
Eiet tomt 1012 m²

Prisantydning
2 900 000

Eier
Tom Roar Granerød Heidi Granerød Lea Thorbjørn Granerød Morten Granerød Arve Granerød

Parkering
Stor frittliggende garasje med plass for 1 bil som ble omsøkt og oppført i 1968. Forøvrig pakering for flere biler i egen gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i attraktivt og populært område, nær Haukerød ca 4. km. fra sentrum. Boligen ligger sydvendt med stor hage og innglasset terrasse! Nærområdet er meget barnevennlig med Haukerød barneskole og Runarhallen i gangavstand. Det er kort vei til praktfullt turterreng med lysløype om vinteren (rett bak boligen) , dagligvareforretninger med lange åpningstider, og Haukerødkrysset med diverse servicetilbud. Sandefjords flotte stadion på Pindsle som ligger like i nærheten, og her blir mange spennende kamper i tippeligaen spilt. Anlegget huser også treningsenter, apotek, blomsterforretning og MENY Arena dagligvareforretning med rikt utvalg for hele familien. Forøvrig finnes det også mange butikker på dette området med alt til hus og hjem. Praktisk og flott enebolig med god plass og sentral beliggenhet - perfekt for barnefamilier!

Tomt
Eiet tomt, 1012 m²
Pent opparbeidet hagetomt. Belegningsstein og asfalt i gårdsplass.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 140 kvm
Totalt bruksareal: 225 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 109 m²: Hall, gang, bad, kjøkken, stue, spisestue og 2 soverom.
S-rom 12 m²:  Innglasset terrasse.

Kjeller
P-rom 31 m²: Kjellerstue, toalettrom og vaskerom/dusjrom.
S-rom 73 m²: Kjellernedgang, trappegang, kjølerom, 4 boder og hobbyrom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1965.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 28.10.21 12:53 utført av Anticimex AS Sandefjord. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Frittliggende enebolig beliggende på Haukerød/Lasken i Sandefjord Kommune. Boligen er over to plan pluss et kaldloft med lav takhøyde. Adkomst i
boligens 1.etasje. Innglasset sydvendt balkong. Gårdsplass med belegningsstein og biloppstillingsplasser. Frittstående. garasje. Beplantet tomt med plenarealer og prydbusker.
Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker. Etasjeliller i trekonstruksjon. Vinduer i 2-lags glass med karmer og
rammer i tre. Yttervegger i murkonstruksjon. Utvendige fasader med pussede og malte murflater, tgelstein og stående trekledning. Yttertaket har
saltaksform oppført i trekonstruksjon og tekket med takstein. Oppvarming er via elektrisitet, vedfyring og luft til luft varmepumpe.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: overflate badegulv samt innkledd pipe (kjellerstue)  har fått TG3.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Boligen bestiller normal til enkel standard og oppgradering må påregnes.

Kjøkkeninnredning av ukjent alder med slette fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Nisje for
frittstående komfyr. Ventilator med avtrekk. Gulvoverflate med gulvbelegg. Veggoverflater med malte flater. Laminatfliser på vegg mellom benk og
overskap. Himling med malte flater. Vannrør i kobber fra byggeår. Avløpsrør i plastmateriale og jern/soil.

Bad fra omkring år 1987. Gulvoverflate med gulvbelegg med oppkant på vegg. Gulvvarme. Vegger med våtromstapet. Hvite takplater i himling.
Innredning med hvite profilerte fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt servant med ett-greps blandebatterier. To veggskap, speil og lysarmatur
med stikkontakt samt speil på vegg over servant. Gulvmontert toalett. Dusjkabinettet. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk via ventil i himling. Vannrør i
kobber fra omkring år 1987. Synlige avløpsrør i plastmateriale. Sluk av ukjent alder og utførelse. Oppbevaringsskap med hvite slette fronter.
Våtrommet har en generell tilstand hvor totalfornying må påregnes.

Øvrige rom i 1. etasje har gulvflater belagt med parkett, laminat og gulvbelegg. Gulvvarme i hall. Veggflater med tapetserte og malte flater. Himlingsflater med hvite takplater. Profilerte innerdører. Garderobeskap på ett soverom og i hall.

Vaskerom i kjeller fra byggeår. Gulvoverflate med pussede og malte betongflater. Gulvbelegg på gulv i dusj. Veggoverflater med malte murflater.
Våtromstapet i dusj. Panel i himling. To vegghengte skyllekar i plast med veggmontert kaldt og varmtvannskran. Dusjhjørne med veggmontert togreps
blandebatteri tilkoblet hånddusj. Elektrisk avtrekksvifte i vegg. Vannrør i kobber fra ulike årstall men hovedsakelig fra byggeår. Synlige
avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Sluk i jern/soil fra byggeår.

Øvrige kjellerrom har gulvflater med vegg til vegg teppe, gulvbelegg og malte betongflater. Veggflater med tapet, panel og synlige
pussede murflater. Himlingsflater med panel og tresonittplater. Slette innerdører. Garderobeskap i kjellerstue.
Kjellerrom har arbeidsbenk og skap fra eldre kjøkkeninnredning.

Uinnredet kaldtloft med adkomst via luke med stige fra gang. Loftet er delvis gulvet.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 08.03.1966 som omhandler opprinnelig enebolig med 4 rom, kjøkken, bad og wc. Det er også gitt ferdigattest for påbygg 20.02.1984. Byggetegninger fra kommunen fra 1966 og 1983 samsvarer med dagens bruk av boligen  for 1. etasje (1 soverom er innlemmet i stue, men da godkjent for varig opphold). 
Samtidig viser tegninger for kjeller at kjellerstue ble byggemeldt som disponibelt rom, og er følgelig ikke godkjent for varig opphold. Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som primærrom. Evt. søknad om godkjenning av tiltaket i tråd med dagens bruk skjer for kjøpers regning og risiko. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Kopi av attester, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse hos megler.

Oppvarming
Ved og elektrisk oppvarming.
Det er registrert 1 Jøtulovn og 1 Contura. Siste feiiing ble gjennomført på Jotulovnen i september 2021. Feier kom ikke til på Contura. Siste tilsyn ble utført i november 2013 og feier opplyser at skorstein er kledd inn. Kjøper overtar ansvar for nytt tilsyn med eventuelle feil og mangler.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking av boligen er ikke gjennomført av fullmekting og energimerke G- kan derfor legges til grunn.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 9 689,36 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Eiendommen selges ikke av fullmektig og megler har således ikke motatt opplysninger om faste løpende kostnader for eiendommen.

Nye eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Kostnader knyttet til strømforbruk og nettleie.
Årlig forsikringspremie.
Kostnader knyttet til kabel-tv og internett.

Utgiftene vil variere etter den til enhver tid eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 1 131 703,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 4 074 130,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og de er derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 3595 , tgl. 25.08.1964 - bestemmelse om gjerde
Dnr. 10121, tgl. 22.12.1987 - byggeforbud på nærmere avgitt avstand og bestemmelser om vann- og klokkledninger.

Rettighet:
Denne eiendommen har veirett over gnr. 160, bnr. 3 som eies av Sandefjord kommune. Dnr. 3741, tgl. 02.07.1991.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig iht. reguleringsplan 20070009 nr. datert 13.12.2007.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse og støysone i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra E-18 rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, gebyrer og øvrige kostnader:

2 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
85 500,- (Dokumentavgift)

99 520,- (Omkostninger totalt)

2 999 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Fellesgjeld utgjør kr ,- og vil følge andelen, men skal ikke innbetales med
oppgjøret.
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.
Interessenter som benytter forkjøpsrett må i tillegg betale gebyr for dette til boligbyggelaget.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 30 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0204

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Åsrumveien 27
For mer om objektet
Åsrumveien 27

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: