Bilde 1 av Båtstangveien 24CBilde 2 av Båtstangveien 24C
Digital salgsoppgave
Båtstangveien 24C

3230 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 10 900 000

Omkostninger: kr 288 920Totalpris: kr 11 188 920
VISN. LØRDAG Særdeles lekker gjennomført funkisbolig fra 2020 med flott beliggenhet i blindvei. Barnevennlig og solrikt!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
160 m²
Bruksareal (BRA)
204 m²
Kommunale avgifter
kr 1 064 / Mnd
Prisantydning
kr 10 900 000
Omkostninger
kr 288 920
Totalpris
kr 11 188 920
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 334 m²
Oppdragsnummer
87230179
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 10 900 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 900 000,-)kr 272 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 11 188 920
Eiendom
Båtstangveien 24C, 3230 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 131 Bnr. 304 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 204 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 334 m²

Prisantydning
kr 10 900 000,-

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Anticimex AS Sandefjord
Rapportdato: 04.09.23
Type rapport: Tilstandsrapport

Eier
John-Richard Haugen Anine Strand

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til en praktfull, nyoppført funkisbolig med flott beliggenhet på Lofterød. Her får man et meget lettstelt og praktisk hus - med deilige uteplasser og fin planløsning. Herlig vestvendt beliggenhet, med sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Perfekt plassering i blindvei - slik at man bor svært stille og fredelig. Her anbefaler vi virkelig at man kommer på visning - for dette er en bolig som må oppleves!

Kort fortalt:

- Nyoppført funkis fra 2020
- Fin planløsning over tre plan
- Dobbelgarasje
- Gjennomgående høy standard og svært påkostet
- Fantastiske turområder og sjøen med bademuligheter i umiddelbar nærhet

Parkering
Dobbel garasje med automatisk portåpner. Plass til flere biler i egen gårdsplass.

Beliggenhet
Velkommen til populære Lofterød og Båtstangveien! Her finner du flotte turområder og sjøen i umiddelbar nærhet. Bl.a. Granholmen badestrand med flotte sandstrender, gressletter og svaberg. Herlig lysløype i skog og mark i Marum hvor også byens helt nye Golfbane ligger. I nærområdet, ved Granholmsletta, ligger det en flott Meny butikk med rikt utvalg for hele familien. Store Bergan barneskole ligger ca. 1,5 km unna og Ranvik Ungdomsskole ca. 3 km nordover. Sandefjords lufthavn Torp ligger ca. 15-20 minutters kjøring unna, med mange spennende destinasjoner i inn- og utland.

Vi ønsker velkommen til hyggelig privatvisning i Båtstangveien!

Tomt
Eiet tomt, 334 m².
Skrånende tomt opparbeidet med asfaltert gårdsplass og trapp i terreng i hage med plen og blomsterbed, singel og naturtomt.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.
Megler oppfordrer interessenter til å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.

Skole/barnehage
Store Bergan barneskole og Ranvik ungdomsskole. Flere barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 160 kvm
Totalt bruksareal: 204 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Underetasje
P-rom 24 m²: Hall, vaskerom og gang.
S-rom 42 m²: Dobbel garasje, teknisk rom og bod.

Første etasje
P-rom 69 m²: Stue, bad og 2 soverom

Andre etasje
P-rom 67 m²: Stue og kjøkken i åpen løsning, soverom med eget bad.
S-rom 2 m²: bod/garderobe.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex AS Sandefjord, datert 04.09.23. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Frittliggende enebolig med intergrert dobbel garasje beliggende på Lofterød i Sandefjord Kommune. Boligen er over tre plan. Adkosmt i boligens
1.etasje. Asfaltert gårdsplass med biloppstillingsplasser. Skrånende tomt med plenaraeler, diverse beplantning og grusete områder. Sydvestvendt,
sydøstvendt og nordøstvendte balkonger i 2.etasje og en sydvestvendt balkong i 1.etasje.
Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur i mur/betongkonstruksjon. Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttervegger i trekonstruksjon med
utvendig liggende og stående trekledning. Vinduer i 3-lags glass. Yttertaket har pulttaksform og tekket med folie. Oppvarming er via elektrisitet.
Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Boligen har fått følgende TG3: Ingen.
Boligen har fått følgende TG2:
- Det kan ikke verifiseres om det er tilstrekkelig tettesjikt vaskerommets veggflater. Ikke mulig å måle lokalfall rundt sluket.
- Risiko belyst i forhold til at underetasjen ligger under bakkenivå. Det er ikke registrert forhøyede fuktverdier.
- Ukjent om det er gjennomført radonmåling. Selger har fått dokumentasjon fra utbygger i etterkant at radonduk er lagt.
- Ukjent om det er musesperre bak trekledning. Selger har fått dokumentasjon på at musesperre er lagt.
- Visse skjevheter i konstruksjonen (gjelder kun terrasse ut fra hovedsoverommet).
- Utvendig trapp mangler håndløper
- Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren.

Boligen er oppført etter bustadoppføringsloven og det er 5 års reklamasjonsfrist ovenfor utbygger.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Boligen har en høy gjennomgående standard over det hele - med bruk av høykvalitetsprodukter i samtlige rom. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Planløsning er utarbeidet av Plan-A design. Man entrer boligen fra asfaltert gårdsplass til overbygget inngangsparti og lekker ytterdør i dempet sort fra Harmonie. Her kommer man inn til romslig hall med god takhøyde og trapp opp til 1.etasje. Her er det delikate fliser med innfelte messinglister (som går igjen ellers i huset også). Praktisk innebygget garderobe under trapp for god lagringsplass. Videre inn til vaskerom med innredning fra IKEA med benk, skap og opplegg til vask/tørk. Inn til garasjen som har fin plass til to biler - og praktisk bod med hyller på begge sider som rommer mye oppbevaring. Det er også montert to stk Easee (smartlader) for lading av EL-bil. Elektrisk garasjeport. Perfekt å kunne gå tørrskodd rett i bilen fra boligen.

Videre opp til 1.etasje hvor man finner ungdomsavdelingen med tv-stue, bad og to soverom. Her får man fin romfordeling - og perfekt gjesteavdeling for de som ikke har barn i hus. Badet er meget delikat og innredet i marmorflis i lekker kombinasjon. Strai baderoms innredning med fine detaljer som armaturer i matt sort, helstøpt vask og rennesluk i dusj. Soverommene har begge fin størrelse. Fra tv-stuen er det utgang til overbygget veranda.

Til slutt kommer man opp i boligens 2.etasje, som er hovedavdelingen i huset. Her er det god takhøyde, tv-krok, spisestue og kjøkken. Dette rommet må oppleves, med unik lysinnslipp fra syd og vest - samt et herlig kjøkken med alt du kan drømme om. Innredningen er fra Strai og har fargen dempet sort. Benkeplater i silestone sten, 3 cm og fantastisk kvalitet og utseende. Hvitevarer fra AEG som stekeovn, oppvaskmaskin, dampovn og kjøleskap. Eico platetop med 6 soner. Eico ventilator som er montert i tak - slik at ingenting forstyrrer utsynet eller kontakten med spisestuen. Særdeles smarte løsninger med innfelte skap i vegg med lyslister. Skyvedør ut til veranda gjør at man bringer omgivelsene "inn" og skaper en unik atmosfære. Dette rommet må oppleves! Montert utvendig zipscreen med fjernkontroll.

Hovedsoverom har god garderobeløsning, og eget master-bad. Spesielt påkostet med suverene detaljer, samt innredning fra Strai, tapwell armaturer, rennesluk og dusjvegg i messing. Se forøvrig bilder for det rette inntrykk. Det også fin utsikt til Granholmsundet store deler av året fra 2.etasje.

Alt i alt en utrolig gjennomført og påkostet bolig - som er klar for innflytting.

Noen andre nøkkelpunkter:

- Boen enstavet eik på gulv
- Innvendige dører i dempet sort med messing håndtak og skjulte hengsler
- Alle rom er malt med LADY Pure Color
- Rikelig med ekstra belysning både inne og ute.

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Strai kjøkkeninnredning fra byggeår med mørke profilerte fronter. Benkeplate i steinmateriale med nedfelt oppvaskkum i komposittmateriale med ettgreps blandebatteri og nedfelt induksjonstopp. Komfyrvakt. Takhengt ventilator med avtrekk. To integrerte stekeovner, integrert oppvaskmaskin og
to integrerte kjøle/fryseskap. Gulvflater belagt med parkett. Gulvvarme. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med malte flater. Integrerte
downlights i nedsenket kasse i himling. Vannrør av typen rør i rør. Waterguard. Avløpsrør i plastmateriale.

Bad 1. etasje: Flislagt bad fra byggeår. Gulvvarme. Dusjhjørne med nedsenket gulv og dusjvegger i glass og veggmontert to-greps blandebatteri tilkoblet regn og hånddusj. Frittstående badekar med ett-greps blandebatteri tilkoblet hånddusj. Innredning med mørke slette fronter og heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Mekanisk avtrekk tilkoblet boligens ventilasjonsanlegg. Himlingsflater med malte flater og innfelte downlights. Vannrør av typen rør i rør. Avløpsrør i plastmateriale. To sluk hvorav ett i stål og plastmateriale og ett i plastmateriale.

Bad 2. etasje: Flislagt bad fra byggeår. Gulvvarme. Dusjnisje med nedsenket gulv og dusjvegg i glass og veggmontert to-greps blandebatteri tilkoblet regn og hånddusj. Innredning med mørke slette fronter og dobbel heldekkende servant med ett-greps blandebatterier. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Mekanisk avtrekk tilkoblet boligens ventilasjonsanlegg. Himlingsflater med malte flater og innfelte downlights. Vannrør av typen rør i rør. Avløpsrør i plastmateriale. Sluk i stål og plastmateriale.

Vaskerom fra byggeår. Gulvflater belagt med fliser og gulvvarme. Sokkelflis på vegg. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med malte flater og
innfelte downlights. Innredning med lyse slette fronter og benkeplate i laminat med nedfelt skyllekum i stål med ett-greps blandebatteri. Opplegg for
vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør i rør i rør. Avløpsrør i plastmateriale. Sluk i plastmateriale. Mekanisk avtrekk tilkoblet boligens
ventilasjonsanlegg.

Øvrige rom 1. etasje: Gulvflater belagt med parkett. Gulvvarme. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med malte flater. Innfelte downlights i himling i stue og på begge soverom. Slette mørke innerdører. Garderobeskap på begge soverom.

Øvrige rom 2. etasje: Gulvflater belagt med parkett. Gulvvarme (usikkert om det er gulvvarme i bod). Veggflater med malte flater Himlingsflater med malte flater. Innfelte downlights i deler av himling i stue og i deler av himling på soverom. Slette mørke innerdører. Garderobeskap på soverom.

Rom under terreng: Gulvflater med fliser, gulvbelegg og synlige betongflater. Gulvvarme i hall. Sluk i gulv på teknisk rom. Veggflater med malte flater og plater. Himlingsflater med malte flater og plater. Innfelte downlights i himling i hall. Garderobeskap under trapp i hall. Mørke slette innerdører. To el-billadere i garasje. Garasjeport i metall med elektrisk portåpner.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 06.10.2020. Boligens utforming per i dag ikke er helt i samsvar med siste godkjente tegninger hos kommunen, og attesten ikke omfatter endringer i planløsning eller fasade etter den ble utstedt. Endringene på planløsning i forhold til originaltegninger, har ikke betydning for rombruken.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.
Selger har krysset av i egenerklæringen på at det ikke forefinnes samsvarserklæring, men det er feil. Den fremlegges av selger ved overtagelse.

Oppvarming
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 12 766 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over tolv terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:

Et estimert årlig strømforbruk på ca. 22500 kwh/år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 6.325,-.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Tryg med polisenummer: 8555841

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2021:

Som primærbolig kr. 1 265 929,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.

Som sekundærbolig kr. 4 557 344,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 3181786 og 3183322, tgl. 15.10.2020 - bestemmelser om vann- og kloakkledninger (fremføring og vedlikehold)  samt bestemmelser om søppelstativ.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ingen utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.

Overtagelse
Etter avtale. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

kr 10 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 272 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 900 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 273 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 173 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 188 920,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning. Det tas forbehold om endring i offentlige gebyr.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,00%
50 000 Minimum
50 000 Maksimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

Sosiale medier kr. 4 900,-

EIE Look kr. 5 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-23-0179

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr: 919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Båtstangveien 24C
For mer om objektet
Båtstangveien 24C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: