Bilde 1 av Båtstangveien 31Bilde 2 av Båtstangveien 31
Digital salgsoppgave
Båtstangveien 31

3230 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SOLGT!!! Oppfyll drømmen om ett liv v/sjøen i Båtstangvn! Klassisk og lekkert oppgradert villa m/dbl garasje. 4 sov
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
258 m²
Bruksareal (BRA)
317 m²
Bruttoareal (BTA)
358 m²
Kommunale avgifter
kr 825 / Mnd
Prisantydning
kr 8 490 000
Omkostninger
kr 218 520
Totalpris
kr 8 708 520
Byggeår
1952
Tomt
Eiet tomt 635 m²
Oppdragsnummer
87210035
card-default

Didrik Schou

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Didrik
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Prisantydningkr 8 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 202 500,-
  
Totalpris kr 8 708 520
Eiendom
Båtstangveien 31, 3230 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 131 bnr. 45 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 258 kvm, Bruksareal: 317 kvm, Bruttoareal: 358 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1952

Tomt
Eiet tomt 635 kvm

Prisantydning
8 490 000

Takstrapport
Takstmann: Fenger Knut Grøn
Takstdato: 24.11.21 10:29

Totalpris inkl. omkostninger
8 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
202 500,- (Dokumentavgift)

218 520,- (Omkostninger totalt)

8 708 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 900 pr. år

Eier
Geir Kjetil Oen Ann-Christin Thorud Oen

Parkering
Dobbel garasje i treverk bygget trolig ca 1997 med samme panel og takstein som hovedbygg.
Støpt gulv og nyere motorisert leddheiseport i aluminium med fjernåpner fra 2014. Ny elbil lader 2021.

Beliggenhet
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til "Strandly" - Båtstangveien 31!

Det er en glede å kunne presentere denne flotte eiendommen som ligger i et meget attraktivt og ettertraktet område i Båtstangveien på Lofterød. Beliggende nesten innerst i en blindvei med tusleavstand ned til badeplass opplever man reneste Sørlandsidyllen - Sjøluften, måkeskrik, båtmotorer og bølgeskvulp.

Med sjønær og barnevennlig beliggenhet ligger alt til rette for en meget trivelig bosituasjon for alle typer familier. Lofterød som ligger på vestsiden av Sandefjordsfjorden var opprinnelig et hytteområde og er idag blitt meget populært boligområde, grunnet sin flotte beliggenhet ved fjorden.
Derfor er det sjelden slike eiendommer kommer for salg, som har så mye plass og rom for alle i familien.

Dersom man følger veien sydover kommer man ned til flotte Odden som har flotte svaberg og et fantastisk sted for morgenbadet eller å oppholde seg på varme sommerdager. I bukten går stien sydover til Granholmen som huser et av Sandefjords flotteste friområder. Sommerstid yrer stedet når strender og svaberg inntas av befolkningen.
Stedet er kjent som utfartsted helt tilbake fra 1905. For barn er området et eldorado med mulighet for mye aktivitet, blant annet har ro- og seileklubben i byen lokaler på stedet.

For de voksne er det også greit å vite at eiendommen ligger nesten innerst i blindvei, med flere lekeplasser i området.
Dette gjør området stille, fredelig og ikke minst barnevennlig. Her er det masse barn som gleder seg til å få flere lekekamerater!

For turglade kan også nærområdet friste med lysløype i Marumskogen, hvor også byens flotte Golfbane ligger.

Båtplass er det mange som leier enten på Thorøya eller setter seg på liste på langbryggen i Berganbukten, slik at man kan nyte Sandefjordsfjordens flotte holmer og skjær, eller hva med å ta båten inn til byen for å handle?

I nærområdet, ved Granholmsletta, ligger det flott Menybutikk med rikt utvalg for hele familien. Sole barnehage og Store Bergan barneskole ligger ca. 1,5 -2.5 km unna og Ranvik Ungdomsskole ca. 3,5-4 km nordover. Sandefjords lufthavn, Torp, ligger ca 20-30 minutters kjøring unna.

EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Tomt
Eiet tomt, 635 kvm
Tomt opparbeidet med belegningsstein på romslig gårdsplass, og hage med plen, trær, prydbusker og blomsterbed. Lekestue til glede for de minste!
Romslig terrasse, helt i vest vil man få noe utsyn til sjøen.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.
Megler anmoder interessenter å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 258 kvm
Totalt bruksareal: 317 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 110 m²: Entré, hall, trapperom, toalett, stue, kjøkken, spisestue, stue

Andre etasje
P-rom 86 m²: Trapperom, gang, dusjrom, baderom, kontor, 4 soverom

Kjeller:
P-rom: 62 kvm: Trapperom, gang, vaskerom, kjellerstue
S-rom: 28 kvm. Uinnredet kjellerrom - inngang fra hage vest.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1952 / Modernisert: 2017.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 24.11.21 10:29 utført av Fenger Knut Grøn. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Eldre enebolig med kjeller og 2 plan oppført 1952 i treverk. Påbygget ca 28 m2 med kjeller, stue i 1. etasje og 2 soverom i 2. etasje. Renovert innvendig 2017 og 2021. Betongtakstein og liggende panel i gavl, samt tømmermannspanel. Boligen fremstår moderne innvendig etter oppgraderinger de senere år. Det er ikke registrert svekkelser utover normal slitasje og elde, men noe etterhengene vedlikehold utvendig. Det er ikke kjent om lekkasjer fra tak eller baderom. Elde og tidsmessighet kombinert med endret bruk, kan over tid avdekke skjulte feil og mangler som ikke oppdages ved visuell kontroll. Det er heller ikke unormalt med noe skjevheter i eldre bygninger.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Primærrom
Primærrom: 258 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 317 kvm

Standard
Lekker klassisk enebolig som er oppgradert innvendig 2017 og 2021.
FLATER:
Flislagt gulv med varmekabler i entré, hall og toalett. For øvrig 1 stav eik parkett i 1. etasje, kontor og gang i 2. etasje. Fliser med varmekabler i
kjellerrom og baderom. Nye tepper i soverom. Hovedsakelig malte plater på vegger og fliser på baderom. Malt panel i skråhimlinger 2. etasje, for øvrig malte plater i himlinger og malt panel i kjellerhimling.
KJØKKEN:
Ny kjøkkeninnredning 2017 med barløsning, hvite glatte fronter og kompositt kvarts benkeplate, integrerte hvitevarer som kjøleskap, 2 stekeovner, stor komfyrtopp med induksjon og komfyrvakt, ventilator med utlufting, samt integrert oppvaskmaskin. Toalett i 1. etasje oppusset 2021 med servantskap og vegghengt wc.
BAD/GJESTETOALETT/VASKEROM:
Flislagt baderom 2. etasje trolig fra 1991 med varmekabler, wc, Nytt badekar og ny baderomsinnredning med servant. Dusjrom med malt gulvbelegg og malt strie på vegger, ny baderomsinnredning og dusjkabinett. Nytt vaskerom 2021 med fliser på gulv med varmekabler,
innredning med skap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse vedr tilbygg til bolig og garasje var gitt 21.05.97 på følgende vilkår:
1. garasje er ferdig. 2. Terrasse må fullføres. 3. Div. småarbeider gjenstår. Det er uvisst om dette er utført.
Plantegning datert 17.11.96 viser noe annerledes planløsning enn idag. Bl.a. er spis og kjøkken byttet plass, det er åpnet flere vegger i 1. etg. Bod i liten stue i 2. etg. er fjernet. Det er ikke mottatt noen tegninger på kjeller. Det er heller ikke bygget loftstue på garasjen.
Ferdigattest utstedes ikke på tiltak som er søkt før 01.01.1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell oppfølging fra kommunen sin side.

Kommunen opplyser følgende:
For denne eiendommen mangler det dokumentasjon på oppføring av bolig i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring.
Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 «Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998». Siden boligen er fra før dette, betyr det at eiendommen kan benyttes uten ferdigattes

Oppvarming
Oppvarming med varmekabler i entré, hall og toalett 1. etasje og baderom, samt i nyinnredet kjellerrom 2021. Nyere varmepumpe fra 2019 i stue og peis ovn i stor stue. For øvrig panelovner.
Sikringsskap med 63A hovedsikringer og 22 kurser, alle med automatsikringer fra 2017, hvorav en ny kurs til elbil lader er fra 2021.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Sandefjord kommune opplyser om følgende kommentarer fra feiervesenet: Mangler trinn på tak, dette vil selger ordne før overtagelse.
21.03.2017: Ikke feiet. Ingen feiemulighet.
Kjøper overtar ansvaret for dette.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 9 900 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tilegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 26 000 kwh. pr. år.
- Med EL-Bil i 2021 tilsvarer estimat på 30 000 Kwh

Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 8 112,-
Årlig vei-/velavgift utgjør ca. kr. 1000,-

Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 121 552,- Som sekundærbolig Kr. 4 037 587,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Selger skal bebygge eiendommen i syd. Se tegninger av fasaden i prospektet. Fasade nord vil bli den som vil ligge mot eiendommen som selges.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Det skal tinglyses en avstandserklæring på eiendommen. Se vedlegg i salgsoppgaven. Ny eier må akseptere dette.

1949/73-2/29  Best. om vann/kloakkledn.  
11.01.1949 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2013/467406-1/200  Erklæring/avtale  
10.06.2013 
Rettighetshaver:SANDEFJORD KOMMUNE  
Org.nr: 916882807
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/467406-2/200  Bestemmelse om bebyggelse   - ikke lov til å bygge nærmere ledningen enn 4 m.
10.06.2013 
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen har ikke separat utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Det ligger off.ledningsnett over eiendommen og erklæring vedr. dette er tinglyst. se vedlegg.
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Regulering
KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato):
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019)
Flomfare Kommuneplan (24.9.2019)
GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område?
Nei
BEBYGGELSESPLAN
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL?
Nei
REGULERING UNDER ARBEID
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen?
Nei
PLANFORSLAG
Eksisterer det planforslag som berører eiendommen?
Nei
KOMMENTARFELT:
Eiendommen ligger i 100-metersbeltet langs sjøen. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser og byggegrenser for eiendommer i 100-metersbeltet som kan medføre restriksjoner av fremtidige tiltak på eiendommen, jf. pbl. § 1-8.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
202 500,- (Dokumentavgift)

218 520,- (Omkostninger totalt)

8 708 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-

Provisjon : %

29 900 Minimum

Inklusiv mva

Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0035

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler Didrik Schou

Saksbehandlere
Didrik Schou
EIE Sandefjord
Daglig leder | Eiendomsmegler
Mob: 91 68 92 68 / E-post: ds@eie.no

Paal Hegdahl
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Båtstangveien 31
For mer om objektet
Båtstangveien 31

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: