Bilde 1 av Buskveien 53Bilde 2 av Buskveien 53
Digital salgsoppgave
Buskveien 53

3236 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sydvendt B/L enebolig i kjede med stort renoveringsbehov, så her kan du skape ditt drømmehjem! Garasje.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
110 m²
Bruksareal (BRA)
110 m²
Fellesutgifter
kr 5 865 / Mnd
Prisantydning
kr 1 990 000
Omkostninger
kr 1 160
Fellesgjeld
kr 248 207
Totalpris
kr 2 239 367
Fellesformue
kr 49 482
Byggeår
1986
Tomt
Fellestomt 16684 m²
Oppdragsnummer
87210089
card-default

Rasmus Boutenko

Eiendomsmegler | Kontorsjef
Les om Rasmus
Prisantydningkr 1 990 000,-
Fellesgjeldkr 248 207,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 239 367
Eiendom
Buskveien 53, 3236 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 90 bnr. 10, andelsnr. 24 i Østerøya Borettslag med orgnr. 954416704 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 110 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1986

Tomt
Fellestomt 16684 m²

Prisantydning
1 990 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 248 207,- pr. 29.06.21
Andel fellesformue: kr. 49 482,- iht. fjorårets likningsoppgave

Felleskostnad
Kr. 5 865,- pr. mnd,  som inkluderer: Forretningsførsel, kommunale avgifter, tv, internett, forsikring og vedlikehold av bygning, brøyting/strøing, betjening av fellesgjeld

Eier
Martin Eriksen Kristine Larsen

Selger: Vestfold Tingrett

Parkering
Garasje i felles rekke
Oppstillingsplass foran huset*

*Styret har varslet at det i forbindelse med endring av bygningene i borettslaget kan bli mer restriktiv praksis med parkering foran boligene.

Beliggenhet
Eiendommen ligger på Busk - et lite og familievennlig område på Østerøya. Området er kjent for å være særdeles barnevennlig, spesielt med tanke på de flotte turmulighetene og den korte avstanden til fantastiske badeplasser både på Hagaløkka såvel som barnevennlige Skjellvika. For de erfarne turvandrerne som ønsker lengre utflukter, er kyststien rett ut døren og utover Østerøya! Borettslaget ligger i en rolig blindvei, og inne på området finnes en lekeplass til glede for de minste. For øvrig er det ca. 4 km. til Sandefjord sentrum, og innenfor 10 min. gange finner du Sjuveenga/Lahelle bryggeanlegg som ligger til Lahellefjorden, som er meget populær på de varme årstider med flotte holmer og et yrende båtliv. Er båt en lidenskap finner man også båtslipp på Lahellebrygga. Her på Busk får du nærhet til både skog og vann, så her kan drømmen om ditt eget sommerparadis gå i oppfyllelse!

Tomt
Fellestomt, 16684 m². Tomten tilhører boligselskapet, men kjøper vil normalt sett kunne disponere det arealet som naturlig tilfaller boligen. Avtalen følger av dagens praksis/muntlig avtale med styret, og har således ikke rettsvern.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Megler anmoder interessenter å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.

Skole/barnehage
Gokstad barneskole og Varden ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 110 kvm
Totalt bruksareal: 110 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 55 m²: vaskerom, gang, kjøkken, stue

Andre etasje
P-rom 55 m²: bad, gang, 4 soverom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1986.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 19.08.21 utført av Jan Erik Rossavik. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

BRL rekkehus over to plan som er bygget i 1986. Det er eget loft med adkomst via loftsluke fra gang. Det medfølger garasjeplass og egen platting på 28 kvm. Det er gjort noen oppgraderinger på tidlig 2000 tallet. Dette gjelder en del på badet, bereder og innvendige overflater. BRL har skiftet vinduer og en verandadør rundt 2011. Varmepumpen er relativt ny. Som det fremkommer i rapporten er det registrert mye symptomer på avvik fra normal tilstand. En del av dette kommer som følge av alder, bruk og forventet levetid. Generelt slitt leilighet med oppgraderingsbehov. Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens krav til brann, lyd, isolering, inneklima er strengere. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: kjøkken har høy slitasje og har fått TG3. Selger opplyser om et hull i vegg bak skoskap i soveromsgang.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Kjedet enebolig i veletablert borettslag på Busk. Boligen bærer preg av etterslep på modernisering, og har en del slitasje på innvendige overflater - kjøkken i særdeleshet. For øvrig gir dette den rette kjøper et blankt lerret, så her kan du få det akkurat som du vil! Huset er romslig, og har en effektiv planløsning. Eiendommen ligger rett mot syd, så hagen og terrassen har meget gode solforhold. Med kort avstand fra parkeringen og flott, solrik beliggenhet, har denne boligen en meget fordelaktig plassering innad i laget. Velkommen til en hyggelig visning!

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 09.12.1986 som omhandler Enebolig. Denne omfatter ikke endringer i planløsning eller fasade etter den ble utstedt.

Byggetegninger fra kommunen datert 21.11.1984, viser at et av soverommene ble byggemeldt som bod, og er følgelig ikke godkjent for varig opphold. Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Evt. søknad om godkjenning av tiltaket i tråd med dagens bruk skjer for kjøpers regning og risiko. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell ulovlighetsoppfølging fra kommunen sin side. Kopi av attesten og byggetegninger kan fås ved henvendelse til megler.

El-anlegg i hovedsak er fra byggeåret. Sikringsskap er plassert i gang. Hovedsikring på 63 amper. Skrusikringer og en automatsikring med til sammen 8 kurser. Anlegget er forøvrig ikke vurdert. Det settes ingen tilstandsgrad. Skal tilstand avklares må anlegget kontrolleres av en fagmann.

Oppvarming
Peisovn, varmepumpe og varmekabel på bad og vaskerom. Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sandefjord kommune opplyser om følgende kommentarer fra feiervesenet: ikke utført feiing, brennbart material inntil skorstein, mangler gulvplate foran sotluke. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Eiendommen selges ikke av eier, og megler har følgelig ikke mottatt energiattest. Det tas derfor utgangspunkt i energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Kjøper vil eventuelt måtte energimerke boligen etter handelen på eget initiativ og regning, dersom dette er av betydning.

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 5 865,- pr. mnd. Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:
Driftskostnader kr. 3 437,- / Avdrag kr. 1 336,- / Renter kr. 383,- / Dugnad kr. 50,- / Bredbånd kr. 599,- / Strøm garasje kr. 60,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Forretningsfører har ikke opplyst at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften.

Eiendommen selges ikke av eier, og megler har således ikke motatt opplysninger om faste løpende kostnader for eiendommen.

Nye eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Kostnader knyttet til strømforbruk og nettleie.
Årlig forsikringspremie.

Utgiftene vil variere etter den til enhver tid eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Boligselskapet har en total gjeld på kr. 8 820 415 pr. 29.06.21.
Andel fellesgjeld er kr. 248 207 pr. 29.06.21.
Andel fellesformue er kr. 49 482,- iht. fjorårets likningsoppgave.

Borettslagets lån har følgende betingelser:
Saldo: 5 130 232,-
Lånevilkår: 1.9 % p.a.
Siste termin: 30.08.2031
IN-ordning: ja

Saldo: 3 690 183,-
Lånevilkår: 1.9 % p.a.
Siste termin: 30.06.2045
IN-ordning: nei

Boligselskapet har tilrettelagt for individuell nedbetaling av fellesgjeld i det ene lånet. Kontakt megler for ytterligere informasjon rundt dette.

Borettslaget planlegger å skifte ut tak, kledning og isolasjon. Tiltaket er foreløpig kun på prosjektstadium, og det er ikke stipulert noen prosjektkostnad. Kjøper vil måtte regne med at dette prosjektet vil kunne medføre økninger i fellesgjelden og i de månedlige felleskostnadene dersom det blir gjennomført. Arkitekt vil presentere et forslag for borettslaget i høst, og dette kan presenteres for kjøper. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret av boligselskapets fellespolise i Ly Forsikring ASA med polisenummer: 127522

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 703 420,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 2 532 313,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Borettslag
Østerøya Borettslag, Orgnr: 954416704
Forretningsfører: USBL Sandefjord
Styreleder i boligselskapet er: Bjørnar Håland
Borettslaget består av 38 leiligheter.
Dugnad, plenklipping og måking må påregnes.
Planlagte påkostninger: det planlegges å bytte tak, kledning og isolasjon på samtlige hus.
Foretatte oppgraderinger de senere år: opparbeidet ladestasjon for el-bil på parkeringsplassen, oppfrisket lekeplass og grøntanlegg på borettslagets tomt.

Borettslagets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler.
Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Borettslaget har sikringsordning for ubetalte fellesutgifter, levert av Klare Finans AS.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere, og ingen kan eie mer enn én andel.

Det foreligger forkjøpsrett for boligbyggelagets medlemmer og denne avklares når stadfestelsen er rettskraftig. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
VVS-anlegg som er fra byggeåret. Varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet og er fra 2005. Vannrør i kobber og avløp i plast. Stoppekran er ikke lokalisert. Ingen synlige lekkasjer på lett tilgjengelige steder. Anlegget er for øvrig ikke vurdert. Skal anleggets tilstand og utskiftningsbehov avklares må anlegget kontrolleres av en fagmann.

Dyrehold
Dyrehold er i utgangspunktet tillatt, men skal alltid søkes om. Se vedlagte ordensregler pkt. 3, og borettslagets "Vedlegg vedr. dyrehold i Østerøya borettslag".

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Situasjonskart
- Husordensregler
- Budskjema
- Orientering om tvangssalg ved medhjelper

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Foruten om andel fellesgjeld, overdras andelen fri for pengeheftelser. Iht. burettslagslova § 5-20 har borettslaget legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G.

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom:
Dnr. 1794, tgl. 04.03.1986 - erklæring/avtale
Bestemmelse om vann- og kloakkledninger, samt rett for å kommunen å kjøpe ubebygget grunn til offentlig bruk.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig og felles parkeringsplass iht. reguleringsplan 19830002-Søndre Gjekstadskog, Kastetskogen, datert 03.08.1993.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse, samt gul og rød støysone i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Eiendommen overtas og gjøres opp av kjøper tre mnd etter medhjelper sender begjæring om stadfestelse til tingretten. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette. Dersom eiendommen ved overtagelse ikke er fraflyttet, må kjøper selv begjære eiendommen fraveket og bære omkostningene knyttet til dette. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge eventuelle nye nøkler.

Forkjøpsrett avklares når stadfestelsen er rettskraftig, og kjøper løses fra stadfestelsen dersom noen benytter sin forkjøpsrett.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, gebyrer og øvrige kostnader:

1 990 000,- (Prisantydning)
248 207,- (Andel av fellesgjeld)

2 238 207,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

1 160,- (Omkostninger totalt)

2 239 367,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Fellesgjeld utgjør kr 248 207,- og vil følge andelen, men skal ikke innbetales med
oppgjøret.
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.
Interessenter som benytter forkjøpsrett må i tillegg betale gebyr for dette til boligbyggelaget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse. Om beboer av eiendommen ikke er fraflyttet innen oppgjørsdagen, er kjøper likefullt ansvarlig for å innbetale fullt oppgjør.

Vederlaget
Selger betaler provisjon til medhjelper, utlegg og eventuelle andre kostnader som følge av tvangssalget.
Medhjelper godtgjøres ihht §3-3 i forskrift av 04.12.1992 om tvangssalg ved medhjelper.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn- og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0089

Budgivning
For tvangssalg gjelder det egne budregler, og disse er nærmere beskrevet i "Orientering om tvangssalg ved medhjelper". Alle budgivere må sette seg inn i nevnte orientering før det kan gis bud.

Bud må være skriftlig og legitimert, samt finansieringsplan må oppgis. Det er ikke anledning til å legge inn forbehold i budet. Budjournal utleveres kjøper når eiendommen er solgt, som er når stadfestelseskjennelsen er avsagt.

Grunnet systembegrensninger er det dessverre ikke anledning til å gi inn bud elektronisk med bank-ID på tvangssalg. Budskjema fra salgsoppgaven må benyttes, sammen med godkjent legitimasjon.

Boligkjøperpakke
Det er ikke mulig å tegne boligkjøperforsikring da dette er et tvangssalg.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Lovanvendelse
Eiendommen selges som et tvangssalg ved medhjelper i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse, og avhendingslova er i sin helhet tilsidesatt. Det presiseres at salgsformen avviker vesentlig fra ordinære boligsalg etter den frivillige modellen. Tvangssalg ved medhjelper er en rettslig inndrivelsesprosess, og er ment å i alle tilfeller sikre høyest mulig pris for kreditorenes felles formuesgode, og derigjennom innfri tidligere eiers misligholdte betalingsforpliktelser. Regelverket som regulerer tvangssalg er et annet enn det som regulerer frivillig salg, og kan av noen oppleves rigid og lite forbrukervennlig.

Salgsoppgaven består av en "salgsoppgavedel" med bilder og informasjon om boligen, og en "dokumentdel" med tilstandsrapport og andre relevante dokumenter for kjøpet. Hele salgsoppgaven, dvs. både salgsoppgavedel og dokumentdel må grundig gjennomgås før bud inngis. Interessenter oppfordres særlig til å lese vedlegget "Orientering om tvangssalg ved medhjelper" som ligger i salgsoppgavens dokumentdel.

Tvangssalg innebærer bl.a. at kjøper bærer større risiko for eiendommens tekniske tilstand. Kjøpet kan ikke heves, og kjøper har ingen, eller begrensede muligheter til å framsette eventuelle mangelsbeføyelser. Er opplysninger imidlertid holdt tilbake, eller boligens tilstand er vesentlig redusert i forhold til på visningstidspunktet, kan den ansvarlige bli erstatningspliktig, eller prisavslag kreves, jfr § 11-39. Et eventuelt mangelskrav må rettes tidligere eiers kreditorer.

I tvangssalgssaker kan det forekomme at boligen overleveres uten at rydding og rengjøring har funnet sted, eller at nøkkelsett ikke er komplette. Dette er forhold som ligger utenfor medhjelperoppdraget og omkostninger i slike tilfeller må dekkes av kjøper. NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes dersom løsøre og tilbehør mangler ved tiltredelse.

Vi gjør oppmerksom på at reglement vedrørende tidsfrister for bud, overtakelse og rutiner for oppgjør er annerledes fra et normalt salg. Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille boligselgerforsikring / boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.

Megler bes kontaktet dersom noe skulle være uklart.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Kontorsjef Rasmus Boutenko

Saksbehandlere
Rasmus Boutenko
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Kontorsjef
Mob: 41 44 47 64 / E-post: rbo@eie.no

EIE Sandefjord

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Buskveien 53
For mer om objektet
Buskveien 53

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: