Bilde 1 av Elvedalsveien 750Bilde 2 av Elvedalsveien 750
Digital salgsoppgave
Elvedalsveien 750

3158 Andebu • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Velholdt, eldre enebolig i landlige og barnevennlige omgivelser. Solrik, stor tomt med uthus, tømmerkoie og garasje.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
152 m²
Bruksareal (BRA)
175 m²
Bruttoareal (BTA)
196 m²
Kommunale avgifter
kr 317 / Mnd
Prisantydning
kr 2 290 000
Omkostninger
kr 80 270
Totalpris
kr 2 370 270
Byggeår
1950
Tomt
Eiet tomt 2280 m²
Oppdragsnummer
88200099
card-default

Renate Hoskuldsen de Gala

Eiendomsmegler
Les om Renate
Prisantydningkr 2 290 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 66 250,-
  
Totalpris kr 2 370 270
Eiendom
Elvedalsveien 750, 3158 Andebu

Matrikkel
Gnr. 264 bnr. 10 i Sandefjord kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 175 kvm, Bruttoareal: 196 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1950

Tomt
Eiet tomt 2280 m²
Det er foretatt ny oppmåling av tomten med noe tilleggsareal. Oppmålingen er formelt ikke ferdig, men opplyst at tomen blir på ca. 2500 kvm.

Prisantydning
2 290 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
66 250,- (Dokumentavgift)

80 270,- (Omkostninger totalt)

2 370 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 3 801,24 pr. år

Parkering
Det er parkering i en enkelgarasje på ca. 20 kvm og på egen, gruslagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Eier
Steinar Ellefsrød Terje Ellefsrød Bjørn Ellefsrød Kjell Ellefsrød

Beskrivelse
Elvedalsveien 750 er en stor, innholdsrik og godt vedlikeholdt eiendom i solrike og naturskjønne omgivelser. Her har du idylliske turområder rett utenfor døren, samt kort vei til badeplasser og oppkjørte skiløyper. Videre kan eiendommen skilte med en velstelt tomt på ca. 2,5 mål, et frittliggende uthus på 51 kvm, en koselig tømmerkoie og en enkelgarasje nede ved veien.

Eneboligen er oppført i 1950, og fremstår med noe tidstypisk innredning og eldre løsninger. Men her er potensialet stort, og drømmehjemmet kan skapes i landlige omgivelser. Stuen har to ildsteder og møbleringsfrihet, loftstuen/soverommet i 2. etg. har vedovn og balkong og kjøkkenet har velholdt retro-stil. Videre er det et bad/wc, et bad, vaskekjeller og ytterligere to soverom. Flere rom har garderobe, og det er lagringsplass i kneloft og i kjelleren.

Kort fortalt
- Godt vedlikeholdt enebolig fra 1950.
- Innholdsrik planløsning over 3 plan.
- Naturnær og solrik tomt på ca. 2,2 mål.
- Frittliggende uthus på ca. 51 kvm.
- En koselig tømmerkoie med peis.
- 2 garasjer og romslig gårdsplass.
- Entré/gang med plassbygde skap.
- Velholdt retro-kjøkken fra byggeår.
- Stor stue/spisestue med 2 ildsteder.
- Loftstue med vedovn og balkong.
- Bad/wc, bad og separat vaskerom.
- 3 gode soverom, 2 med garderober.
- Boligen har gode lagringsmuligheter.
- Varmtvannsbereder på ca. 190 liter.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i stille og barnevennlige omgivelser, ca. 7,5 km fra Andebu sentrum, i Sandefjord kommune. Området er landlig med åkerlandskap, skog og en rekke vann. Samtidig er det kort vei til Tønsberg og Sandefjord sentrum.

Både barne- og ungdomsskole ligger i sentrum, og her er også idrettsanlegg, lekeplasser og svømmehall. Det er planlagt en ny bydelspark ved skolene i Andebu sentrum, med skatebane, scene, klatretårn og lekeområde. Fra sentrum går det en natur- og kultursti til Vetan, hvor du har utsikt over det meste av Andebu sentrum og innover til Tønsberg.

For turinteresserte er det også vakre friluftsområder i blant annet Skøråsen, ved Trollvann, og i vestre Kodal. Rundt Heivannet og Svartåa er det mer enn 100 km med merkede stier. Området har også flere flotte badeplasser, blant annet Stålerødvannet med sandstrand og gressbakke. Her er det også badebrygge med stupebrett og toalett tilrettelagt for funksjonshemmede.

Tønsberg og Sandefjord ligger kun en kort kjøretur unna. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Sandefjord har også en rekke spennende spisesteder og et rikt kulturliv. Langs kysten er det en merket kyststi, og badestedene ligger som perler på en snor.

Bebyggelse
Enebolig fra ca. 1950 som er tilbygget på to sider rundt 1976. Garasje fra ca. 1980-tallet. Uthus med garasje fra 1950-tallet. Peiskoie fra eldre tid, som er satt opp på eiendommen rundt 1976.

Tomt
Eiet tomt, 2280 m²

Eneboligen ligger fint plassert på en naturnær og solrik tomt. Tomten består av et lett skrånende fjell- og jordareal, og er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker, hekk og asfaltert vei. I hagen er det flaggstang, og på en liten høyde er det satt opp en gammel tømmerkoie med laftede vegger, torvtak og natursteinspeis.

Ved inngangspartiet er det en overbygd uteplass med steinbelagt dekke og veggmontert utebelysning, og fra et av loftsrommene er det utgang til en overbygd balkong med et gulvareal på ca. 6,5 kvm. På tomten er det også et frittliggende uthus over to etasjer med en grunnflate på ca. 52 kvm. Uthuset har lagringsplass, garasje, grisehus og hønsehus.

Sandefjord kommune opplyser at det er en pågående sak som omhandler en arealoverføring mellom gbnr 264/7 og gbnr 264/10. Det er avholdt oppmålingsforretning, men oppmålingen er ennå ikke ferdig. Det ble enighet om at tømmerkoia skal tilhøre eiendommen, og grensen blir justert slik at den går rundt bygget. Grensen blir også justert i nord, så pløyd åker tilhører gården/nabotomten.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i Finn-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Velkommen til visning!

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det ca. 8,3 km til Andebu barneskole og Andebu ungdomsskole, som ligger rett ovenfor hverandre. I området ligger også Signo skole- og kompetansesenter, som tilbyr grunn- og videregående skole for barn med hørselsnedsettelse i kombinasjon med ulike funksjonsnedsettelser. Det finnes ellers et utvalg av barnehager i kommunen.

Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste bussholdeplass er Skarsholt som ligger rett ved boligen. Ved å benytte bil fra Andebu tar det ca. 16 min til Tønsberg sentrum, 21 min til Sandefjord lufthavn, 24 min til Sandefjord, 31 min til Larvik, samt 1 time og 13 min til Oslo.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny eller Kiwi, som ligger i Andebu sentrum. Andebu har et fint utvalg av butikker, blant annet vinmonopol. I tillegg er det kort vei til både Tønsberg og Sandefjord, med et godt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Inneholder
Totalt primærrom: 152 kvm
Totalt bruksareal: 175 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Sokkeletasje/kjeller:
P-rom 28 kvm: Gang/trapperom med utgang ut, bad og ett soverom.
S-rom 23 kvm: Vaskekjeller, 2 boder, 2 kott og krypkjeller.
Annet: En kjellerbod har takhøyde rett under 1,9 m. Ikke målbart iht. NS 3940 og ikke medtatt i arealer. Gulvflate på ca. 13 kvm.

Første etasje:
P-rom 102 kvm: Vindfang, hall/trapperom, trapperom til kjeller, kjøkken, stue/spisestue, bad/wc og ett soverom.
S-rom 0 kvm.

Andre etasje:
P-rom 22 kvm: Gang/trapperom og loftstue/soverom.
S-rom 0 kvm.
Annet: 2 kott, 2 kneloft og blindloft over begge tilbygg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Grunnmurer i antatt støpt betong med sparesten og noe i leca ifm. tilbygg i nord og støpt betong i syd. Ingen isolering. Yttervegger over plate og grunnmurer i bindingsverk av tre. Antatt ingen isolering i opprinnelig del og antatt isolert etter datidens byggeskikk i tilbyggene. Ingen synlig utvendig fuktsikring. Delvis kontrollert avrenning av takvann. Utvendige overflater av betong og trepanel. Vinduer med enkelt lag glass og varevinduer. Ytterdør med isolerglassfelt. Altan/terrassedør med isolerglass. Sperretak i tre med bordet undertak. Etterisolert mot loft og i skrå deler. Lufting via luftespalter over isolasjonen ifm kneloftene, forøvrig ingen synlige luftespalter. Kaldloft etter datidens byggeskikk. Antatt takstoler i tre for tilbygg og isolert etter datidens byggeskikk. Ingen inspeksjonsmulighet. Taket er tekket med enkeltkrum betongtakstein. Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandssrapport datert 19.10.20 utført av Vestfold Takstforum.

Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:  Eier har i siste to år fått lagt nytt renseanlegg sammen med nabo. Det er og boret nytt borevann, samt montert ny trykktank til dette og ny varmtvannsbereder. Sikringsskapet er skiftet i 2011. Varmepumpe, luft til luft, er montert i 2011. Ett vindu er satt inn/skiftet i 1995. Boligen fremstår som pent holdt, tross alder på en del bygningsdeler. Opprinnelig drenering, om så finnes, har alder og det er noe fukttransport og salt-/kalkutslag på grunnmurer i kjelleren. Det er og alder på dreneringen fra 1976. Vinduer og ytterdører har alder, spesielt ytterdør i kjeller. Opprinnelige rør og rør fra 1976 har alder. Det er og alder på elanlegget fra byggeår og det fra 1976. Badet i kjeller har utlevet normal levetid og er modent for renovering. Vaskekjeller har alder og bruksslitasje. Badet i 1. etasje, fra 1976, har alder, men er pent holdt tross alder. Taksten, renner, nedløp og beslag har alder. Ytterpanel har alder og litt råte på panel i mot nord. Innevenidge overflater har alder, men er pent holdt. Kjøkkeninnredningen har alder og litt bruksslitasje, men fremstår og som pent holdt. Garasjen har noe groing på taksten og alder på renner, nedløp og beslag. Forøvrig vanlig bruksslitasje. På uthuset er det nyere taksten, utenom over garasjedel. Uthuset har ellers alder og bruksslitasje generelt. Mindre deler av grunnmuren i det ene hjørnet, har smuldret litt opp og sten har falt ut. Ytterpanel har alder, uttørking og noe råte. Peisekoien har alder og noe råte i hjørnet sydøst og nordvest. Se også eiers egenerklæring, beskrivelsestekst og de enkelte punkter i rapporten.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Det er synlig fukttransport på eksponerte vegger i kjeller med stedvis synlig salt-/kalkutslag. Opprinnelig drenering er gitt TG 3 for utlevet levetid og redusert funksjon. Det er stedvis råte nederst på utvendig panel i nord. Råteskadet virke er gitt TG 3. Visuell kontroll fra bakkenivå. Trepanel er etter datidens byggeskikk og er ikke utlektet eller luftet. Kan medføre mulig skjult skade/svikt. Badet i kjelleren har fått TG3. Grunnmur i sydøstre hjørne på uthuset har noe oppsmuldring og det har falt flere stener ut. Gitt TG 3. Ytterpanel har alder, uttørking og stedvis noe råte. Råteskadet virke er gitt TG 3. Laftehjørner i sydøst og nordvest på tømmerkoia har noe råte. Gitt TG 3. Det er trebjelkelag direkte mot grunn uten inspeksjonsmulighet. Risikokonstruksjon og det kan ikke utelukkes at det her er, eller vil kunne komme fuktrelaterte skader. Blindrommet er luftet med en ventil i grunnmuren.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Entré
Eneboligen har et overbygd inngangsparti med asfaltert adkomst, støpt trapp og glassvegg mot gårdsplass. Vel inne er det et vindfang med panel på veggene og belegg på gulvet. I tillegg er det egen inngang til kjelleretasjen.

Kjøkken
Kjøkkenet er originalt fra byggeår, og fremstår som velholdt, men med tidstypiske detaljer og eldre løsninger. Innredningen har plassbygde skap med lysmalte fronter, laminatbenkeplater og benkebeslag i stål med utslagsvask og oppvaskkum. Det er fin plass til spisebord i rommet, og over kokesonen er det montert ventilator.

Stue
Stuen er av god størrelse, og den vinklede planløsningen gir fine, definerte soner for møblering. Her er det god plass til sofagrupper, lenestoler og tv-møblement, samt en spisestue for små og store anledninger. Rommet har behov for oppussing, men fremstår som godt vedlikeholdt. I ene stuedelen er det en oppmurt, åpen peis, og ved spisestuen er det varmepumpe fra 2011.

Loftstue
I andre etasje er det et romslig, innredet rom med flere bruksmuligheter. I dag brukes etasjen til soveplasser, og i et av rommene er det en god vedovn i støpejern for ekstra varme og hygge i etasjen. Det er også utgang til en overbygd balkong fra ene delen av etasjen.

Bad/wc
Boligen inneholder et bad/wc, et bad og et vaskerom - alle med behov for oppgradering for å oppnå dagens krav til standard. Førstnevnte ligger i første etasje, og har adkomst både fra vindfang og soverom. Badet har blå vinyltapet på veggene og lyst belegg på gulv med sluk. Innredningen har hvite fronter og består av en servant på en skapløsning, et speil og hylle, og rommet er utstyrt med et toalett og et dusjarmatur bak forheng.

Bad 2 og vaskerom
Badet i kjelleren har en kombinasjon av hvitmalte flater og mørkegrønne fliser på veggene og gulvet er i støpt betong. I tillegg til en enkel, vegghengt servant inneholder badet et speilskap og et innfliset badekar med dusjarmatur. I kjelleren er det også et separat vaskerom med malte murvegger og støpt gulv med sluk. Av innredning er det en utslagsvask, og rommet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Det er tre soverom i eneboligen - ett i første etasje, ett soverom/loftstue i andre etasje, og ett i kjelleretasjen. Soverommene får rikelig med dagslys fra store vinduer, og det er god plass til senger og tilhørende møblement. Ett av rommene har vedovn, og fra ett av de innredede loftsrommene er det utgang til en overbygd balkong med et gulvareal på ca. 6,5 kvm. Flere rom har garderobeløsninger, og det er lagringsplass i kneloft, i kott, i kjellerboder og i et frittliggende uthus.

Ferdigattest
Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
For denne eiendommen mangler den opprinnelige byggesakmappa i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Kommunen har tegning på tilbygg fra 1992. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 "Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998". Siden tilbygget ble omsøkt i 1992, betyr det at eiendommen kan benyttes uten ferdigattest.

Kopi av byggetegning på tilbygg fra 1992 kan fås ved henvendelse til megler. Det er byggetegning på 1. etasje. Det finnes ikke byggetegninger på kjeller eller 2. etasje.

Det finnes ingen byggetegninger på garasje fra ca. 1980-tallet, uthus med garasje fra 1950-tallet eller peiskoie fra eldre tid som er satt opp på eiendommen rundt 1976.

Oppvarming
Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, stråleovn og varmepumpe. Dette suppleres med vedfyring i stue, spisestue, loftstue og soverom i kjeller.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør ca. kr 3 801,24 pr. år. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.

I tillegg må ny eier belage seg på bl.a. følgende utgifter:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 9 300 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på ca. kr 8 800,-.

Tv-tilkobling via parabol. Fiber ligger inn til veggen men er ikke koblet til. Det koster ca. kr 10 000,- i tilkoblingsavgift. (Prisen er fra 2019, og det tas forbehold om evt. prisstigning.) Priser ifm. tv og internett kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Gjensidige med polisenummer: 84662409

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig Kr. 745 075,-
Som sekundærbolig Kr. 2 682 268,-

Tekniske installasjoner:
Synlige innvendige vannledninger i kobber. Synlig stikkledning i plast. Synlige avløpsledninger i plast/pvc, jern/soil og noe messing. Sluk i plast og jern/soil. Bunnledninger i opplyst plast til renseanlegget. Noe jern/soil fra kjeller og ut. Privat borevann og privat renseanlegg for avløp. Luft-til-luft varmepumpe, periodisk avtrekk fra bad/kjøkken. Tv-tilkobling via parabol. Fiber ligger inn til veggen men er ikke koblet til. Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra kjøkkenet. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Det er anlagt nytt privat renseanlegg for avløp sammen med nabo i 2019, og nytt borevann med ny pumpe og trykktank i 2020. Varmtvannsberederen ble fornyet i 2020, og rommer ca. 190 liter.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og de er derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Plankart
- Reguleringskart m/bestemmelser

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyrer. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst servitutter på eiendommen:
Dnr. 9000166, tgl. 23.05.1950 - Bestemmelse om adkomstrett. (Lot seg ikke bestille.)
Dnr. 2761084, tgl. 17.07.2020 - Bestemmelse om kloakkrenseanlegg. (Kan fås ved henvendelse til megler.)

Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3804 Gnr:264 Bnr:7

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av disse kan fås ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold. Det er krav om forsvarlige radonverdier ved utleie.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen har privat borevann.
Eiendommen har privat avløpsanlegg delt med nabo.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, og spredt bolig-, fritids- eller næringsbebyggelse,  i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

I LNRF-områder er det generelt bygge- og deleforbud, og det er ikke tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet enn den som har direkte tilknytning til landbruk eller stedbunden næring. Sandefjord Kommune opplyser at det er restriktiv praksis med henhold til bygging, endring og utskilling av eiendommer.

Odel og konsesjon
Fordi eiendommen er over to - 2 - dekar, forplikter kjøper seg til å undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kontraktssignering.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
66 250,- (Dokumentavgift)

80 270,- (Omkostninger totalt)

2 370 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 40 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

(I tillegg blir selger belastet for utlegg, samt grunn- og markedspakke.)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
88-20-0099

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
Eie Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Renate Hoskuldsen de Gala

Saksbehandlere
Renate Hoskuldsen de Gala
Eie Stokke
Eiendomsmegler
Mob: 91 81 97 66 / E-post: rdg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Elvedalsveien 750
For mer om objektet
Elvedalsveien 750

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.