Bilde 1 av Frydenbergveien 22Bilde 2 av Frydenbergveien 22
Digital salgsoppgave
Frydenbergveien 22

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SOLGT! VISNING AVLYST! Solid, velholdt familiebolig på stor tomt med dobbel garasje og skjermet, frodig hage.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
130 m²
Bruksareal (BRA)
247 m²
Bruttoareal (BTA)
269 m²
Kommunale avgifter
kr 805 / Mnd
Prisantydning
kr 3 790 000
Omkostninger
kr 118 520
Totalpris
kr 3 908 520
Byggeår
1956
Tomt
Eiet tomt 962 m²
Oppdragsnummer
88210104
Prisantydningkr 3 790 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 102 500,-
  
Totalpris kr 3 908 520
Eiendom
Frydenbergveien 22, 3160 Stokke

Matrikkel
Gnr. 458 bnr. 71 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 247 kvm, Bruttoareal: 269 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1956

Tomt
Eiet tomt 962 kvm

Prisantydning
3 790 000

Eier
Henny Gjermundrød

Beskrivelse
Stor og innholdsrik familiebolig i meget barnevennlig område. Eiendommen ligger et steinkast fra Moa og barneskolen, samt med busstopp rett over veien og kun en liten rusletur til ungdomsskolen. Barnehage, butikker og togstasjon ligger også i gangavstand.

Utendørs har eneboligen en stor, frodig hage, hvorav deler er vendt mot syd, og det er dobbel garasje til bilene. Dette er et solid og meget godt ivaretatt hus med romslig planløsning og oppvarming med flere ildsteder. Hovedplanen har et klassisk kjøkken med spiseplass og en sonedelt, luftig stue. I etasjen over er det et bad med dusjhjørne og badekar, eget wc-rom og tre luftige, gode soverom. Kjelleren har blant annet vaskerom, bod og innredet rom (ikke omsøkt).

Parkering
Boligen har en meget solid bygget dobbel garasje med elektrisk port i ekte Redwood, plassbygd arbeidsbenk, 3-fase kontakt, eget sikringsskap og lys, bygget i 1994. Det er lagringsplass over garasjen. I tillegg er det god plass til parkering på gårdsplassen.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et etablert og attraktivt boligområde ved Stokke sentrum, i Sandefjord kommune. Her bor du med skoler, barnehager og togstasjon i gangavstand. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, idretts- og svømmehall.

Rett ved boligen ligger den frodige bøkeskogen på Bokemoa. I skogen er det kultursti, lysløype og lekeområder som gir gode turmuligheter hele året. Stokke har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi, samt fin turvei, fra Tønsberg til Sandefjord. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien. Stokke idrettsanlegg ligger ved Stokke ungdomsskole, og Vestfold golfklubb, med 18-hulls golfbane, ligger mellom Vear og Melsomvik.

I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesodden, et kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Det er ellers ca. 5 min kjøring til Storevar badeplass og 10 min til badeplassen på Bogen.

Tomt
Eiet tomt, 962 m²

Tomten er forholdsvis stor, opparbeidet med steinsatt gårdsrom og herlig hage. Det er nivåforskjell på hagen, med trapp imellom, og masse plass til lek og ballspill.

På baksiden er det skjermet, med hagen grensende til støttemur, og det er frodig med trær, busker, planter og omkransende hekk. Solen kan nytes på en sydvendt terrasse på ca. 8 kvm, med flissatt dekke og trapp ned til hagen.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i Finn-annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Bokemoa barneskole, Stokke ungdomsskole og Gjennestad videregående skole. Kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og fly. Nærmeste bussholdeplass ligger rett over veien for boligen. Togstasjonen er tilknyttet Vestfoldbanen og ligger ca. 1,3 km unna, og det er ca. 12 min kjørevei til Sandefjord lufthavn.
Ved å benytte bil fra Stokke tar det ca. 14 min til Tønsberg, 15 min til Sandefjord, 23 min til Larvik og 16 min til Andebu.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stokke-senteret et variert utvalg av butikker, frisør og bakeri. I sentrum finner du ellers flere butikker og spisesteder, i tillegg til vinmonopol, bibliotek, helsetjeneste og offentlige kontorer. Det er kort vei til både Tønsberg og Sandefjord med alt av bymessige fasiliteter.

Inneholder
Totalt primærrom: 130 kvm
Totalt bruksareal: 247 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 76 kvm: Entre, kjøkken og stue.
S-rom 0 kvm.

Andre etasje
P-rom 54 kvm: Gang, toalettrom, bad og 3 soverom.
S-rom 0 kvm.

Kjeller
S-rom 73 kvm: Trappegang, kjellergang, kott under trapp, vaskekjeller, 1 uinnredet kjellerrom, 1 bod og 1 kjellerrom.

Annet
Dobbel garasje på 44 kvm.

Følgende er ikke måleverdig areal på grunn av følgende og derfor ikke medregnet i arealoppsettet:
Deler av 2. etasje på grunn av lav takhøyde/skråtaksregelen og kryploft i 2. etasje på grunn av lav takhøyde.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1956.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 11.10.21 utført av Jon Simonsen. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Frittliggende enebolig med dobbel garasje beliggende i Stokke i Sandefjord Kommune. Boligen er over tre plan pluss ett kaldloft med lav takhøyde. Hovedadkomst i boligens 1.etasje. Sydvendt terrasse. Gårdsplass med belegningsstein og biloppstillingsplasser. Beplantet tomt med plenarealer, prydbusker og støttemur i betong.

Enebolig oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i betongkonstruksjon. Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Yttertaket har saltaksform og tekket med takstein. Oppvarming er via elektrisitet og vedfyring.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen har ingen TG 3-bemerkninger.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Entré
Det er trapp opp til inngangspartiet, hvor en ytterdør under takutspring viser vei inn til en entré i lyse farger. Veggene har grå panel og det er belegg på gulvet. Ved trappen opp til andre etasje er det en nisje med hylle, både til sko, jakker og annet.

Kjøkken
Kjøkkenet har adkomst fra to sider og plass til kjøkkenbord ved vinduet med utsikt til nabolaget og bøkeskogen. Kjøkkeninnredningen består av to seksjoner med takoppbygde overskap med profilerte, lyse fronter, kombinert med glasskap. Innredningen har benkeplate i laminat med fliser i bakkant og dobbel vaskekum. Det er utstyrt med oppvaskmaskin, integrert kjøleskap og ventilator, ellers er det nisje til komfyr. Komfyren medfølger ikke i handelen. Oppvaskmaskinen medfølger.

Stue
Stuen er sonedelt, med god plass til stort spisebord i én del, og god plass til sofamøbler i de andre delene. Det er gode lysforhold og tofløyet glassdør til en terrasse, som vender mot syd. Stilen er gjennomgående med parkett på gulvene, og veggene er beige, med og uten panel. I den største stuedelen er pipen kledd med rød tegl, og det er tilkoblet en klebersteinsovn fra 2018. I den andre stuesonen står det en vedovn, så her skal ingen fryse.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har et bad og et wc-rom i andre etasje og eget vaskerom i kjelleren. Badet er velholdt, innredet med belegg på gulv og baderomsplater på vegger, alt i lyse fargetoner, og det er varme i gulv. Rommet har servantskap, veggskap og speil med overlys, samt toalett, badekar og et dusjhjørne med forheng.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre romslige soverom i andre etasje, alle med originale, malte eller oljet tregulv. På det ene soverommet står det en vedovn, og samme rom har bred skaprekke, dels med skyvedører. Det er skyvedørsgarderobe på ett av de andre soverommene og lagringsplass med bod i kjeller.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Eiendommen er oppført før 1998 og har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.
Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven om at ferdigattest ikke utstedes for bygg/endringer som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Sandefjord kommune opplyser: "Det foreligger ikke ferdigattest for oppføring av boligen i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 «Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998». Siden tiltaket er fra før dette, betyr det at tiltaket er lovlig uten ferdigattest.

Det foreligger godkjente byggetegninger på huset, datert (ikke datert). Byggetegningene viser at wc-rom i 2. etasje ble byggemeldt som kott, og er følgelig ikke godkjent for varig opphold. Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Evt. søknad om godkjenning av tiltaket i tråd med dagens bruk skjer for kjøpers regning og risiko. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell ulovlighetsoppfølging fra kommunen sin side.

Det var tidligere et tilbygg på huset. Byggetegningene på dette er fra 1974. Dette tilbygget ble revet i 1997.

Det foreligger godkjente byggetegninger på garasjen, datert (ikke datert). Byggetegningene samsvarer med dagens bruk av garasjen.

Det foreligger godkjente byggetegninger på "kvist", datert 22.09.1995. Byggetegningene samsvarer med dagens bruk.

Kopi av alle byggetegninger kan fås ved henvendelse til megler.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad, klebersteinsovn og vedovn i stue, samt vedovn på det ene soverommet. I tillegg er det panelovner.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 9 650 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 10 717 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 3 742. (Fullverdiforsikring på hus og garasje.)
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Selger tror det ligger fiber til tomtegrensa.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i IF med polisenummer: 6722303

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 777 202,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 2 797 928,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner:
Ventilasjonen er basert på naturlig avtrekk. Det er varmtvannsbereder på 198 liter og et elskap med automatsikringer.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
- Boligsalgsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Grunnkart
- Reguleringsplankart

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Det er ikke septiktank på eiendommen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig og gang-/sykkelvei iht. reguleringsplan Frydenbergveien- Holtet- Bokemoa, datert 19.03.1962, og Gang-/sykkelvei langs Frydenbergveien, datert 11.04.1988. For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse, gul sone og gang/sykkelvei i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Eiendommen ligger i gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".
Det er foreligger reguleringsplan for Stokke sentrum syd med tanke på etablering av frittliggende og konsentrert småhusbebyggelse. Området er delvis utbygd, men det forventes fortsatt ytterligere utbygging i området. Planområdet ligger ca. 150 m øst for den aktuelle eiendommen.

Kopi av grunnkart og reguleringsplankart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
Eiendommen er ikke odels- eller konsesjonsbelagt.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

3 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
102 500,- (Dokumentavgift)

118 520,- (Omkostninger totalt)

3 908 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 40 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 13 020,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0104

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Renate Hoskuldsen de Gala

Saksbehandlere
Renate Hoskuldsen de Gala
Eiendomsmegler
Mob: 91 81 97 66 / E-post: rdg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Frydenbergveien 22
For mer om objektet
Frydenbergveien 22

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: