Bilde 1 av Gårdsveien 4Bilde 2 av Gårdsveien 4
Digital salgsoppgave
Gårdsveien 4

3230 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 6 500 000

Omkostninger: kr 178 520Totalpris: kr 6 678 520
Bolig med stort utviklingspotensiale - vestvendt beliggende - 350 meter til badeplass
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
266 m²
Bruksareal (BRA)
290 m²
Bruttoareal (BTA)
313 m²
Kommunale avgifter
kr 1 708 / Mnd
Prisantydning
kr 6 500 000
Omkostninger
kr 178 520
Totalpris
kr 6 678 520
Byggeår
1976
Tomt
Eiet tomt 853 m²
Oppdragsnummer
87210140
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Prisantydningkr 6 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-)kr 162 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 6 678 520
Eiendom
Gårdsveien 4, 3230 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 131 bnr. 159 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 266 kvm, Bruksareal: 290 kvm, Bruttoareal: 313 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1976

Tomt
Eiet tomt 853 m²

Prisantydning
6 500 000

Eier
Petter Tangen Merete Østerud

Parkering
Parkering i gårdsplass.

Beliggenhet
Velkommen til Gårdsveien 4!

Det er en glede å kunne presentere denne eiendommen som ligger i et meget attraktivt og ettertraktet område på Lofterød. Med sjønær og vestvendt beliggenhet ligger alt til rette for en meget trivelig bosituasjon for alle typer familier. Lofterød som ligger på vestsiden av Sandefjordsfjorden er idag ett meget populært boligområde grunnet sin flotte beliggenhet ved fjorden.

Dersom man går stien ned til vannet kommer man ned til flotte Lofterødbukten som har flotte svaberg og et fantastisk sted for morgenbadet eller å oppholde seg på varme sommerdager. I bukten går stien sydover til Båtstangveien og videre til Granholmen som huser et av Sandefjords flotteste friområder. Sommerstid yrer stedet når strender og svaberg inntas av befolkningen. Stedet er kjent som utfartsted helt tilbake fra 1905. For barn er området et eldorado med mulighet for mye aktivitet, blant annet har ro- og seileklubben i byen lokaler på stedet.
For turglade kan også nærområdet friste med lysløype i Marumskogen, hvor også byens flotte Golfbane ligger.

I nærområdet, ved Granholmsletta, ligger det flott Menybutikk med rikt utvalg for hele familien. Store Bergan barneskole ligger ca. 1,5 -2 km unna og Ranvik Ungdomsskole ca. 3,5-4 km nordover. Sandefjords lufthavn, Torp, ligger ca 20-30 minutters kjøring.

Eie eiendomsmegling ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Store Bergan barneskole. Bugården ungdomsskole. Flere barnehager i området.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 266 kvm
Totalt bruksareal: 290 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 72 m²: Leilighet 1 - Entrè, stue, kjøkken, innredet rom, dusjbad, toalettrom og 1 soverom.  Fellesareal: Entrè og trappegang.
S-rom 21 m²: 1 bod.

Andre etasje
P-rom 88 m²: Trappegang, entrè, stue, spisestue, kjøkken, toalettrom, dusjbad 1 soverom. Gang til leilighet i 3. etasje.
S-rom 3 m²: 1 bod.

Tredje etasje
P-rom 106 m²: Gang, 2 soverom, vaskerom, toalettrom, baderom, spisestue, stue og kjøkken.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1976.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 25.08.21 13:08 utført av Schau Takst AS. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Stor flermannsbolig med tre innredede leiligheter beliggende sentralt i Sandefjord. Bygget ble opprinnelig oppført i 1976, samt tilbygget og utvidet på seinere tidspunkt. Undertegnede har lite førstehåndskunnskap som kan dokumenteres, og således er rapportens presenterte fakta i stor grad basert på skjønnsmessige vurderinger, samt enkelte faktaopplysninger gitt av eier. Som det vil framkomme i rapporten foreligger det et generelt etterslep av vedlikehold. Leiligheten i 1.etg ble oppusset i 2012 og har således generelt «nye» installasjoner og innredninger. Tilstandsgrader er stedvis oppjustert fra det nivå opplevd stand skulle tilsi, grunnet bygningsdelenes alder vurdert opp mot statistisk forventet levetid. Samtidige er enkelte tilstandsgrader justert med bakgrunn i slitasjegraden og funksjonelle brukstilstand. Det er følgelig visst skjønn for å gi et så korrekt bilde av
bygningen som mulig.

Boligen er oppført med ringmurer av betong og blokker mot fjell og løsmasser.
Etasjeskiller består av betongelementer/hulldekke som etasjeskiller mellom 1. og 2.etg. Tilsynelatende forskalet og plasstøpt betongdekke mellom 2. og 3.etg. Utvendig registreres det for øvre dekke å være mye eksponert armering - dette gir korrosjon og over tid en svekkelse av konstruksjonen.
I 2.etg registreres planavvik - konkret årsak er for undertegnede ikke kjent, men antas å skyldes ulikt setningsmønster i overgang mellom elementer.
Yttervegger av mur og tegl, samt partier med stenderverksvegger med trekledning. Det oppgis at all kledning og rekkverk i tre er malt de seinere år. Sett over ett oppleves fasadene å være hele og greie, men «tidens tann» gjelder og et generelt vedlikehold finnes og må forventes.
Huset har gjennomgående eldre vinduer - stort sett to lags isolerglass, samt rammeverk av aluminium. Det må forventes kondensering- og frostproblematikk på både terrassedører og vinduer - dette grunnet minimal isolasjonsmengde i rammeverk. Vinduer og dørers forventede levetid er utgått - pråegn utskiftning. Presiseres at enkelte vinduer fikk ny glass i 2006, samt i 2017.
Boligens tak er tekket med banelagt papp som i følge leietaker er nylagt tidlig 1990-tallet. Undertegnede har ingen annen kilde til opplysningene og såldes kan dette avvik fra faktiske forhold. 75kvm stor takterrasse utenfor leilighet i 2.etg. Gulvdekke av impregnerte terrassebord over underliggende betongelementer. Det opplyser at membran, terrassegulv og rekkverk var nytt i 2012. Forholdsvis høy slitasjegrad på tilgjengelige materialer. Verandaen avsluttes naturlig mot terreng. 44kvm stor takterrasse utenfor leilighet i 3.etg. Deler av arealet er takoverbygget utenfor soverom. Trapp til lavereliggende terreng / til veranda i underetasjen. Rekkverk har underdimensjonerte stendere og kan således oppleves noe ustabilt.
Fra stue og vaskerom i 3.etg finnes utgang til støpt betongdekke i bakkant av huset. Dekke ligger i naturlig tilhørighet til terreng. Deler av arealet er
takoverbygget og her er anlagt lun uteplass med utepeis av teglstein.

Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
Ca 1990-Takpappen skiftet (dette i følge leietaker)
1986-Montert ny kjøkkeninnredning i 3.etg.
1993-Ny 300liter varmtvanntank i mellometasjen¨
2007-Nytt glass i terrassedør 2.etg.
2012-Forbedret drenering i bakkant av bygget
2012-Det opplyser at membran, terrassegulv og rekkverk var nytt på balkong 2.etg.
2016-Skiftet glass i flere alu-vinduer
2020-Kledning malt
2020-Skiftet enkelte kledningsbord
2021-Gjennomspylt sluk og avløpsrør ut av bygget
2021-Oppusset leilighet i 1.etg

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: vaskerom øverste etasje (sprikende skjøte i gulvbelegg kan medføre utetthet i gulv) samt etasjeskiller (eksponert armering med korrosjon)  har fått TG3.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
De innvendige overflater består av laminat, vinylbelegg, tepper og fliser på gulv, samt vegger av malte plater og tapet. Himling er hovedsakelig av
Takess-plater. Da deler av bygget har yttervegger av betong/mur vil kondensering med svertesopp registreres flere steder - dette er typisk å registrere i eldre bygg. Større parti med synlig fuktsvell i himling i trappegang 3.etg - dog tørt pr i dag.
Kjøkken i 1.etg nytt i 2012 - kjøkken leilighet 2.etg fra byggeår, samt kjøkkeninnredning fra 1986 i 3.etg. Nyeste innredningen framstår velfungerende, de to andre i slitt stand. Særlig innredning i 2.etg har betydelig slitasje.
Bad i 1.etg nyt ti 2012 - velfungerende, dog uten tilstrekkelig fall til sluk. Badene i begge overetasjer har slitasjegrad, elde og en utgått forventet levetid som tilsier at renovering må forventes.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse var gitt 28.04.1993, som omhandler ombygging til 3 leiligheter. Tillatelsen var gitt på følgende vilkår: 1. Det skal være brannslukningsutstyr i alle boenheter. 2. Inngangdører til boenhetene skal tilfredsstille bygningsforsikriften fra 1987 mht dørbredde, rømingsvei og lydforhold. 3. Trapp fra 2. til 3. etasje må utbedres slik at den får brannmotstand tilsvarende B 30. Det er uvisst om dette er utført.
Ferdigattest utstedes ikke på tiltak som er søkt før 01.01.1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell oppfølging fra kommunen sin side.

Det er et rom i 1. etasje som av takstmannen er omtalt som innredet rom, men dette er på kommunens tegninger godkjent som boder. Kjøper overtar ansvar for dette.

Oppvarming
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Feier har følgende kommentarer til skortstein og ildsted:
Ovn er defekt. Skorstein er kledd inn. Mangler tilfredsstillende feiemulighet. Kjøper overtar ansvar for dette.
Det skal være minst èn røykdetektor i hver etasje samt slokkeutstyr.

Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Fra 01.01.2020 er det ulovlig å fyre med fossilt brensel. Det foreligger dokumentasjon på at parafintank er tømt og røropplegg fjernet. Norva 24 spyletenikk opplyser at tanken kan ligge.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 20 496 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 1 434 505,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 5 164 218,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 1 servitutt på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 7755, tgl. 05.11.1981 - bestemmelse om rett til å legge samt vedlikehold/reparasjon av hovedvannledning.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Alle 3 leilighetene er p.t. utleiet. Dersom kjøper ønsker leietakeren oppsagt, bes dette meddelt megler skriftlig ved inngivelse av bud. For ordens skyld opplyses det at leietaker har tre - 3 - mnd. oppsigelsestid.
Utleie av 1. etasje: kr 7.700,-
Utleie av 2. etajse: kr 6.263,-
Utleie av 3. etasje: kr 7.500,-

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Hystadveien, og deler av eiendommen ligger i gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

I kommuneplan for Sandefjord er det vist en langsiktig utviklingsgrense. Ubebygd areal innenfor den langsiktige utbyggingsgrensen kan påregnes omdisponert til boligformål ved fremtidige kommuneplanrulleringer. Et areal ca. 56 m vest for den aktuelle eiendommen ligger innenfor den langsiktige utviklingsgrensen.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

178 520,- (Omkostninger totalt)

6 678 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 12 500,-
Provisjon : 1,00%
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0140

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no

EIE Sandefjord

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gårdsveien 4
For mer om objektet
Gårdsveien 4

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: