Bilde 1 av Grytestien 5Bilde 2 av Grytestien 5
Digital salgsoppgave
Grytestien 5

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

*BUD INNKOMMET* Stor familiebolig m/godkjent utleieleilighet, solrik terrasse m/basseng, dobbel garasje, peis, loftstue.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
217 m²
Bruksareal (BRA)
254 m²
Bruttoareal (BTA)
279 m²
Kommunale avgifter
kr 1 447 / Mnd
Prisantydning
kr 4 290 000
Omkostninger
kr 129 770
Totalpris
kr 4 419 770
Byggeår
1998
Tomt
Eiet tomt 671 m²
Oppdragsnummer
88210093
Prisantydningkr 4 290 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 113 750,-
  
Totalpris kr 4 419 770
Eiendom
Grytestien 5, 3160 Stokke

Matrikkel
Gnr. 501 bnr. 132 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 217 kvm, Bruksareal: 254 kvm, Bruttoareal: 279 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1998

Tomt
Eiet tomt 671 kvm

Prisantydning
4 290 000

Eier
Frode Hansen Renate Hansen

Beskrivelse
Grytestien 5 er en super familiebolig med godkjent 3-roms utleieleilighet i sokkeletasjen. Eiendommen har sol fra morgen til kveld og er pent opparbeidet med hage, gårdsplasser, dobbeltgarasje og usjenerte uteplasser. Hovedterrassen har nedfelt basseng med oppvarming - en drømmeplass for hele familien. Beliggenheten er barnevennlig, med nærhet til skole, barnehage og fine turområder m.m.

Boligen er pent oppusset i de senere år, i en hjemmekoselig stil det er lett å like. Boligen har en fin stue med peis, spisestue med varmepumpe og et hyggelig kjøkken med spiseplass. Videre er det bad med både badekar og dusjkabinett, samt vaskerom med direkte utgang. I andre etasje har boligen tre fine soverom, toalettrom og en lys, romslig loftstue. Boligen har flere garderobeløsninger og god lagringsplass. Velkommen!

Parkering
Det er stor gårdsplass med gode parkeringsmuligheter ved inngangspartiet i første etasje, og dobbel garasje med nyere, dobbel aluminiumsport. I tillegg er det singlet gårdsplass ved sokkelleiligheten. Garasjen har utebelysning, innlagt strøm og belysning, samt delvis gulvet lagringsloft. I bakkant av garasjen er det utebod. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i landlige, solrike og barnevennlige omgivelser på Gryte i Stokke, i Sandefjord kommune, ca. 6,7 km vest for Semsbyen og omtrent midt mellom Stokke og Andebu. Boligen ligger rett ved Arnadal idrettsanlegg som har fotballbaner og klubbhus. Det er også umiddelbar nærhet til flotte turområder i skog og mark. Blant annet er det kort vei til Sti For Øye, en flott turløype med utendørs galleri.

Det er også kort vei til flere vann, blant annet Kulerødvannet og Askjemvannet som begge innbyr til bading og fisking. Litt lengre unna ligger Trollsvann med Trollvannstua som er et populært turmål, og i tursesongen er det åpent for servering på søndager. Vannet er godt egnet for padleturer, og områdene rundt har over 100 km med merkede turstier.

I Andebu ligger Andebuparken - et nyere parkområde med blant annet gangveier, klatretårn, skateareal, liten utendørsscene og sittebenker. Om vinteren er det mulighet for islegging, aking og skileik.

Tomt
Eiet tomt, 671 m²

Eiendommen ligger i et etablert boligfelt og har gode solforhold fra morgen til kveld. Tomten er pent opparbeidet med hage, uteplasser og to gårdsplasser med singel. Den ene gårdsplassen tilhører hovedboligen, ligger østvendt og har dobbel garasje, mens den andre ligger nordvendt og tilhører sokkelleiligheten. Det er montert utebelysning flere steder og utestikk.

Hagen har plenareal, prydbusker og hekk som skjermer for innsyn. Fra stuen, spisestuen, hagen og gårdsplassen er det adkomst til en inngjerdet, stor veranda med nedfelt stålbasseng med oppvarming. Uteplassen, inkludert bassenget, er ca. 55 kvm. Her ligger alt til rette for at fine sommerdager kan nytes hjemme.

Boligen har også en delvis overbygd, østvendt terrasse med adkomst fra vaskerommet, hvor det bl.a. er plass til jacuzzi (medfølger ikke). Utenfor sokkelleiligheten er det en overbygd, nordvestvendt platting. Det er montert utebelysning rundt huset og på garasjeveggen.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i Finn-annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Fra boligen er det gangavstand til Vennerød barneskole og skoleskyssordning til Stokke ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærliggende områder. Nærmeste barnehage er Elverhøy barnehage som ligger ca. 2,4 km fra eiendommen.

Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste holdeplass ligger ca. 170 meter fra boligen. Til Stokke stasjon er det ca. 7,7 km, eller 10 minutters kjøretur. Ved å benytte bil fra Gryte tar det ca. 12 min til Andebu, 15 min til Tønsberg, 15 min til Sandefjord lufthavn Torp, 18 min til Sandefjord sentrum og 25 min til Larvik.

Rema 1000 og Extra på Sem, samt Kiwi og Meny i Stokke er nærmeste dagligvarebutikker. Både Andebu, Sem og Stokke har flere, ulike butikker og spisesteder. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 15 min å kjøre til bymessige fasiliteter i Tønsberg.

Inneholder
Totalt primærrom: 217 kvm
Totalt bruksareal: 254 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 94 kvm: Entré, gang, bad, vaskerom, stue, spisestue og kjøkken.
S-rom 0 kvm.

Andre etasje
P-rom 50 kvm: Loftstue, gang, toalettrom og 3 soverom.
S-rom 0 kvm.
Følgende er ikke måleverdige areal og ikke medregnet i arealoppsettet: Bod i 2.etasje på grunn av mindre en 60 cm fri bredde i en høyde på 1,90 meter.

Underetasje
P-rom 73 kvm: Vindfang, stue, gang, bad, kjøkken og 2 soverom.
S-rom 4 kvm: Bod.

Annet
Dobbel garasje på 33 kvm.
Utvendig bod på ca. 9 kvm i underetasje har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling.
Redskapsbod på 5 kvm i tilknytning til garasje er ikke medregnet i arealoppsettet.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1998.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 08.10.21 utført av Jon Simonsen. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Frittliggende enebolig med sokkelleilighet og dobbel garasje beliggende på Grytefeltet i Sandefjord Kommune. Boligen er over tre plan med hovedadkomst i 1.etasje. Egen inngang til leilighet i underetasje. Gruslagt gårdsplass med biloppstillingsplasser. Beplantet tomt med plenarealer og prydbusker. Utebod bak garasje. Utvendig svømmebasseng. Sydvestvendt balkong og østvendt terrase i 1.etasje. Nordvestvendt platting i underetasje. Carport i underetasje.

Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker. Etasjeskillere i trekonstruksjon. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Yttertaket har saltaksform og tekket med betongtakstein. Oppvarming er via elektrisitet, vedfyring samt luft til luft varmepumpe.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen har ingen TG 3-bemerkninger.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Entré
Boligen har et østvendt inngangsparti med utelampe, nyere terrasseplatting og inngangsdør. Entreen er stor og praktisk med en bred skyvedørsgarderobe. En del av rommet har flislagt gulv, og under er det gulvvarme. Resten av entreen har laminat med flismønster. Veggene er malt i varm gråfarge og i himling er det hvitmalt panel med innfelt downlights.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom og har plass til spisebord foran to vinduer. Rommet har enstavs laminatgulv som står godt til veggene som er malt i lysegrått. I tillegg til dagslys er det downlights i himling og belysning under overskapene. Innredningen er fra Huseby Kjøkken. Skap og skuffer har profilerte fronter som ble lakkert i vaniljefarge for noen år siden, og benkeplatene er i mørk laminat fra 2015. Videre har kjøkkenet oppvaskkum i stål, ventilator med avtrekk og opplegg for oppvaskmaskin. Over kjøkkenbenken har veggen plater med flismønster.
Komfyr med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger i handelen.

Stue og spisestue
Boligen har en koselig stue og spisestue som ligger i åpen løsning med hverandre. Rommene har grått, enstavs laminatgulv og vegger malt i en delikat grønnfarge. I himling er det hvitmalt paneltak. Stuen har en god og hyggelig varmekilde i en peis med innsats, mens spisestuen har varmepumpe som gir både varme og kjøling. Fra spisestuen er det utgang til balkong/veranda, mens stuen har tofløyet dør til terrasse med nedfelt basseng.

Loftstue
I andre etasje har boligen en lun, trivelig loftstue med to vinduer og fine takvinkler. Rommet har gulvbelegg med parkettmønster, blåmalte panelvegger og hvitmalt panelhimling. Loftstuen ligger som et sosialt knutepunkt mellom soverommene, og har god plass til sofa og tv-møblement.

Bad/wc/vaskerom
Hovedboligen har bad, vaskerom og toalettrom. Badet ligger i første etasje og er utstyrt med både badekar og dusjkabinett, samt toalett og baderomsinnredning. Innredningen består av benkeskap med heldekkende servant, to veggskap, et høyskap og speil med overlys. Rommet har sjøgrønne gulvfliser, gulvvarme, hvite veggfliser og bordkant som matcher gulvfargen. Badet har mekanisk avtrekk tilkoblet sentralavtrekksvifte plassert på kryploft.

Toalettrom
Toalettrommet ligger i andre etasje. Rommet har gulvbelegg, grønnmalte vegger, vindu fra 2020 og hvitmalt paneltak. Toalettrommet er utstyrt med gulvfestet toalett og møblement med skuffer og heldekkende servant. Over servanten er det speil og lysarmatur med stikkontakt. Avtrekk er mekanisk og tilkoblet sentralavtrekksvifte plassert på kryploft. Det ble i april 2021 foretatt reparasjoner på rommet i regi av forsikringsselskap, etter vannlekkasje fra toalett.

Vaskerom
Vaskerommet har utgang til en delvis overbygd terrasse. Rommet har gulvbelegg med oppkant på vegg, gulvvarme og malte veggflater. Videre er det vegghengt skyllekum i stål, uttak for vaskemaskin og mekanisk avtrekk tilkoblet sentralavtrekksvifte på loft.

Soverom og garderobe
Hovedboligen har tre fine soverom i andre etasje som er malt i henholdsvis blått, lilla og beige. Alle har plass til garderobeløsning og fikk nye vinduer i 2020. Boligen har skyvedørsgarderobe i gangen utenfor det ene soverommet og i entreen i første etasje. Det er for øvrig gode lagringsmuligheter i en innvendig bod, i bod bak garasjen, på delvis gulvet garasjeloft og i en stor bod med utvendig adkomst i underetasjen.

Sokkelleilighet
Leiligheten i underetasjen er en 3-roms med egen inngang og parkering. Leiligheten består av vindfang, stue, kjøkken, gang, bad og 2 soverom. Vindfanget er flislagt, og i stue og kjøkken er det lagt nyere laminatgulv. Stuen har både gulvvarme og vedovn.

Kjøkkenet har god plass til stort spisebord og er utstyrt med innredning i L-form. Innredningen har hvite fronter, laminatbenkeplater, nedfelt oppvaskkum og benkebelysning. Det er nisje til kjøleskap og opplegg for oppvaskmaskin. Over komfyrplassen er det ventilator med avtrekk. Viftemotor ble byttet omkring år 2016. Kjøkkenet har lysmalte vegger, trehvitt paneltak og fliser over kjøkkenbenk. Komfyren medfølger i handelen.

Badet har flislagte vegger og gulv, gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Rommet er utstyrt med dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning. Innredningen består av et vegghengt møblement med profilerte skapdører og heldekkende servant, samt veggskap og speil med overlys. Badet har mekanisk avtrekk tilkoblet sentralavtrekksvifte plassert i kjøkkenskap.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 16.02.1999 som omhandler "Bolig med hybelleilighet". Denne omfatter ikke endringer i planløsning eller fasade etter den ble utstedt. Byggetegninger fra kommunen datert 03.12.1997, viser at spisestuen i 1. etg. ble byggemeldt som soverom. Mindre endringer på/i bygg som ikke endrer forutsetningen for kommunens opprinnelige godkjennelse vil normalt sett være lovlige, dog vil inngripen i bærende konstruksjon, samt endring i teknisk installasjon kunne være søkepliktig. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell oppfølging fra kommunen sin side.

Byggetegninger fra kommunen datert 03.12.1997, viser at entréen ble byggemeldt som bod, og gangen i 2. etg. ble byggemeldt som bod, og disse er følgelig ikke godkjent for varig opphold. Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Evt. søknad om godkjenning av tiltaket i tråd med dagens bruk skjer for kjøpers regning og risiko. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell ulovlighetsoppfølging fra kommunen sin side. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse til megler.

Det foreligger godkjente byggetegninger på garasjen, men ikke ferdigattest.

Oppvarming
Boligen har elektrisk oppvarming og vedfyring. Det er varmepumpe i spisestue, peis i stue og vedovn i sokkelleilighet. Bad, vaskerom, deler av entré i hoveddel, samt stuen i sokkelleiligheten har gulvvarme.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 17 360 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 27 506 kwh. pr. år hoveddel og 14 647 kwh. pr. år utleiedel.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 6 021.
Kostnader til brøyting av liten stikkvei ned til utleieleilighet avtales hvert år. Privat brøyteavtale med 2 naboer.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av fiber. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i IF med polisenummer: 0298591

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 1 016 891,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 3 660 808,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner:
Boligen har to varmtvannsberedere på 194 liter fra byggeår og to sikringsskap med automatsikringer. Det er opplegg for sentralstøvsuger i hovedboligen, men sugeenhet er ikke montert. Sentralavtrekksvifter er plassert på kneloft i andre etasje og i kjøkkenskap i underetasjen. Det er lagt inn fiber til hovedbolig og en egen til sokkelleilighet.

Diverse
Det ble utført tilsyn av det elektriske anlegget i boligen og i leiligheten 17.11.2020. Det ble, ved stikkprøve, ikke funnet noen feil eller mangler som ga vedtak om utbedring.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Alle taklamper som er fastmontert og montert med sukkerbit, medfølger i handelen.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Boligsalgsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Grunnkart
- Reguleringsplankart

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst 1 servitutt på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter denne:
Dnr. 9000133, tgl. 25.10.1977 - Rettighet/leiekontrakt - Gjelder ikke denne eiendommen.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Boligen har egen utleiedel som er godkjent som separat boenhet av kommunen. Utleiedelen er p.t. utleid. Dersom kjøper ønsker leietakeren oppsagt, bes dette meddelt megler skriftlig ved inngivelse av bud. For ordens skyld opplyses det at leietaker har tre - 3 - mnd. oppsigelsestid. Dagens leieinntekter er kr 7 700,- pr. mnd.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Det er ikke septiktank på eiendommen iht. opplysninger fra kommunen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig iht. reguleringsplan Skåum II, datert 17.06.1985.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Det er igangsatt reguleringsarbeid for Midtre Gryte, gbnr. 501/1 m.fl. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for etablering av boligområde (frittliggende og konsentrert småhusbebyggelse) med tilhørende anlegg. Planområdet ligger ca. 250 meter sør for den aktuelle eiendommen.
Kopi av grunnkart og reguleringsplankart er vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.  Reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Odel og konsesjon
Eiendommen er ikke odels- eller konsesjonsbelagt.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

4 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
113 750,- (Dokumentavgift)

129 770,- (Omkostninger totalt)

4 419 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 35 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 13 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0093

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Renate Hoskuldsen de Gala

Saksbehandlere
Renate Hoskuldsen de Gala
Eiendomsmegler
Mob: 91 81 97 66 / E-post: rdg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Grytestien 5
For mer om objektet
Grytestien 5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: