Bilde 1 av Kamfjordgata 48Bilde 2 av Kamfjordgata 48
Digital salgsoppgave
Kamfjordgata 48

3217 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nydelig klassisk villa med perfekt beliggenhet rett ved Indre Havn. Fantastisk hagetomt. Meget solrikt.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
143 m²
Bruksareal (BRA)
143 m²
Kommunale avgifter
kr 1 113 / Mnd
Prisantydning
kr 4 990 000
Omkostninger
kr 147 670
Totalpris
kr 5 137 670
Byggeår
1880
Tomt
Eiet tomt 365 m²
Oppdragsnummer
87230182
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Prisantydningkr 4 990 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 131 250,-
  
Totalpris kr 5 137 670
Eiendom
Kamfjordgata 48, 3217 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 175 Bnr. 86 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 143 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1880

Tomt
Eiet tomt 365 kvm

Prisantydning
4 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 131 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 132 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 122 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 137 670,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 354 pr. år

Eier
Gina Charlotte Skjølet Pål Rasmus Werner

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Kamfjordgata 48! Eiendommen ligger skjermet og privat til, tross den sentrale plasseringen. Hage og uteområdet er skjermet for vær og vind, og har et eget mikroklima. Solrikt fra morgen til kveld. Gruset innkjørsel fra hovedvei og parkering på egen tomt. Opplegg for lader til el-bil. God lagringsplass i nyoppført uthus/ utebod.
 
Kort vei til alle fasiliteter og 3 gode matbutikker innen et par minutters gange. Deriblant Vestfold beste Meny og den velkjente "Brødrene Berggren", der man kan kjøpe lokal sjømat og nykokte reker. Sentrumskjernen ligger en koselig spasertur unna, og her finnes en mengde forskjellige butikker og kulturelle tilbud, gallerier og restauranter, samt ferge til Strømstad. Sandefjord har ellers alt en by trenger innen korte avstander, som lege, tannlege, kommunale tjenester og lignende. Her trenger du ikke bil i hverdagen.

Kamfjordgata er blindvei, og det er dermed svært lite trafikk i gaten generelt. Grønli er et stille område, med verneverdig bebyggelse, noe som gjør at utbygging av større leilighetsbygg osv ikke er en mulighet. Dette kommer til å være et rolig villaområde også i framtiden. De seneste årene har området blitt betydelig pusset opp, og kommunen har gode planer for grøntområder i umiddelbar nærhet.

Sjøfronten ligger et steinkast (2 minutter gange) fra eiendommen, med blant annet Sandefjord Motorbåtforening, hvor det er mulig å få plass til båt, om man ønsker det. På bryggene i "Nye Kilen" er flott å ta et bad på de varme sommerdagene, eller en spasertur i solnedgangen.

Huset er gammelt, og har all sjarm det innebærer, som synlige laftevegger og nydelige detaljer på fasaden, god planløsning og romslig følelse. Huset er betydelig pusset opp og godt vedlikeholdt, og fremstår som en fin blanding av gammelt og nytt. Opparbeidede uteplasser på alle sider av huset, og tilgang via dører rundt hele. Altanen i andre etasje er meget solrik og usjenert. Her kan man nyte morgenkaffen i solen, eller slappe av med en podcast på øret.

Nyt det gode liv i solrike Sandefjord i denne flotte boligen, som har mange bruksmuligheter. Det er ikke boplikt, og ingen eiendomsskatt i Sandefjord Kommune.

Med Torp Flyplass, togstasjon og fergen til Strømstad i nærheten er Sandefjord et godt utgangspunkt for fritidsreiser eller pendling

Parkering
Parkering på egen tomt.

Beliggenhet
Meget sentral beliggenhet, rett ved brygga og indre havn. Til daglig kan ukens innkjøp gjøres i en av sentrums mange dagligvareforretninger, f.eks. Kiwi Museumsgata eller Rema og Meny som ligger like i nærheten i umiddelbar nærhet. I området bak ligger Preståsen som er et flott sentrumsnært friområde som passer godt for en oppfriskende joggetur eller en rolig spasertur ved Brydedammen.

Sandefjord sentrum kan by på et rikt utvalg butikker, samt gode shoppingmuligheter på Hvaltorvet kjøpesenter. Midt i sentrumskjernen ligger Byparken med yrende liv, arrangementer og marked gjennom sommeren. Syd i sentrum ligger også byens grønne lunge - Badeparken som er et mye brukt rekreasjonsområde for alle sentrums beboere. Brygga er også godt utrustet med rastauranter - vi nevner Pir4 pizzarestaurant, La Scala for de som liker italiensk mat og Geir Scheie på Brygga 11 som kan tilby nydelig sjømat!

Det er ellers kort vei til nydelige badeplasser ved fjorden, som for eksempel Skjellvika, Langeby og Vøra som ligger ca. 10-15 min kjøring fra boligen. Alle har langgrunne, barnevennlige strender og toalettfasiliteter. Sandefjord har en kystlinje på hele 82,5 km, noe som gir mulighet for å oppleve sommerlykken i vannkanten. Med kort gangavstand til sentrum kan man også nyte et yrende liv sommerstid.

Tomt
Eiet tomt, 365 kvm
Nydelig opparbeidet tomt med gårdsplass, gressplen og uteplasser. Tomten er ikke nøyaktig oppmålt. Se kartskisse i salgsoppgaven/nettutgaven.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Inneholder
Totalt primærrom: 143 kvm
Totalt bruksareal: 143 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 95 m²: Entre, toalettrom, gang, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom og et soverom

Andre etasje
P-rom 48 m²: Gang, bad og tre soverom

Boligen har to sør-vendt terrasser på henholdsvis 1 m2 og 2 m2 i tillegg til underbygget altan på ca. 7 m2.
I tillegg har boligen en frittstående bod på ca. 5 m2.
Deler av 2 etg./innredet loft er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra , datert . Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Boligen er oppført på grunnmurer av naturstein, stripefundamenter av betongstein og ringmur av ukjent type. Deler av boligen har krypekjeller. Åpen kryperom under tilbygge mot sør. Tilbygg mot nord med støpt gulv mot grunn. Etasjeskiller av trekonstruksjon. Yttervegger av trekonstruksjon kledd med stående trekledning. Kombinerte takfater av saltak og pultak tekket med takstein. Profilerte ytterdører med glassfelt. Tofløyede koblede balkongdører og vinduer med 2-lags glass samt 1-lags glass i ytre ramme. Tofløyet balkongdør med 2-lags glass. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Naturlig ventilasjon.

Boligen har fått følgende TG3: Etasjeskiller - 2. etg.
Boligen har fått følgende TG2: Våtrom - Vaskerom 1 etg. Våtrom - Bad 2 etg. Kjøkken - 1. etg. Toalettrom (Ikke våtrom). Øvrige rom - 1. etg. Krypkjeller. Loft - innredet - 2. etg. Loft - uinnredet / råloft. Innvendige trapper. Etasjeskiller - 1. etg. Tekniske anlegg. Elektrisk anlegg. Yttervegger inkl. fasader. Dører og vinduer.  Yttertak. Balkonger, terrasser. Drenering. Forstøtningsmurer. Stikkledninger og tanker. Frittstående byggverk

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 143 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 143 kvm

Standard
Bad opplyst å være fra 2015. Gulv med gulvbelegg. Vegger med baderomsplater. Himling/skråtal med panel. Vegghengt servantinnredning med slette skuffefronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys på vegg over servant i tillegg til stikkontakt på vegg. Dusjkabinett med dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Avløpr fra dusjkabinett i avløpsrør. Gulvstående toalett. Naturlig avtrekk med ventil på vegg. Panelovn på vegg. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast. Vannrør fra ukjent årstall. Avløpsrør fra bad er opplyst å være fra 2018.

Vaskerom pusset opp i 2018. Gulv med gulvbelegg. Vegger med malte plater. Himling med panel. Opplegg for vaskemaskin. Naturlig avtrekk med ventil i vegg. Varmvannsbereder av typen Oso Hotwater S200 fra 2018. Vannrør av kobber. Avøpsrør av plast.

Bad 2.etasje: Bad opplyst å være fra 2015. Gulv med gulvbelegg. Vegger med baderomsplater. Himling/skråtal med panel. Vegghengt servantinnredning med slette skuffefronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys på vegg over servant i tillegg til stikkontakt på vegg. Dusjkabinett med dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Avløpr fra dusjkabinett i avløpsrør. Gulvstående toalett. Naturlig avtrekk med ventil på vegg. Panelovn på vegg. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast. Vannrør fra ukjent årstall. Avløpsrør fra bad er opplyst å være fra 2018.

Kjøkken med delvis åpen løsning mot spisestue og gang. Gulv belagt med laminat. Vegger med malte flater. Himling med panel. Kjøkkeninnredning med profilerte fronrter opplyst av selger å være fra omkring 2019. Stedvis overskap med glass i dører. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Benkeplatebelysning under overskap og stikkontakter på vegg, Integrerte hvotevarer med komfyr i høyskap, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Vegghengt ventilator. Avsatt plass til kjøleskap med frysedel. Vannrør av kobber fra ukjent årstall. Synlige avløpsrør av plast.

Toalettrom fra ukjent årstall. Gulv belagt med folierte fliser. Vegger med panel. Himling med panel. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av forkrommet kobber.

Gulvflater med laminat og fliser. Stedvis med gulvvarme. Gulvflater belagt med laminat og fliser. Veggflater med malt tapet, brystningspanel, panel og eksponert laft. Himlingsflater med panel. Profilerte innerdører stedvis med glass.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Endring på bygg som ikke endrer forutsetningen for kommunens opprinnelige godkjennelse er normalt sett lovlig, men inngripen i bærende konstruksjoner og teknisk installasjon kan være søkepliktig. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest. Det foreligger ikke komplette tegninger innvendig av boligen, men kommunen har oversendt fasadetegninger datert 20.06.1997 for innbygging av veranda og tilbygg datert 15.08.2002 med vindfang, wc og kontor i 1.etasje. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Gulvvarme i 1.etasje (unntatt stue og vaskerom). Peis i spisestue. Ellers vanlig elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 13 354 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:

Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 15.000 kWh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr .
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 7850325

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 135 629,- Som sekundærbolig Kr. 4 088 264,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1928/910169-1/29 Erklæring/avtale
30.03.1928
Bestemmelse om benyttelse
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/3345-1/29 Best. om vann/kloakkledn.
00.06.1999
rettighetshaver:Knr:0710 Gnr:175 Bnr:74
rettighetshaver:Knr:0710 Gnr:175 Bnr:81
rettighetshaver:Knr:0710 Gnr:175 Bnr:85
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2005/7184-1/29 Rettsbok
29.09.2005
Rettsforlik inngått 09.08.2005 sak 05-049734TVI
Vedk. adkomstrettigheter m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere.
 
Ta kontakt med megler for eventuelle spørsmål til disse.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen ligger både innenfor kommuneplanen, og eldre reguleringsplan:

Kommuneplanens arealdel 2019.
Gul sone iht. T-1442. (Støy)
Flomfare. Fortetting. Krav vedrørende infrastruktur. Boligbebyggelse,Nåværende.
Reg plan:
710 19820002 Grønli (31.3.1982) Annet spesialområde (Historisk & antikvarisk verdi, vesentlig boligformål.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 131 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 132 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 122 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 137 670,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 45 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

Sosiale medier kr. 4 900,-

EIE Look kr. 5 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-23-0182

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr: 919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kamfjordgata 48
For mer om objektet
Kamfjordgata 48

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: