Bilde 1 av Kapteinsvingen 15Bilde 2 av Kapteinsvingen 15
Digital salgsoppgave
Kapteinsvingen 15

3214 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 4 390 000

Omkostninger: kr 123 770Totalpris: kr 4 513 770
Lekker bolig med endebeliggenhet - Pent bad - Nytt kjøkken - Garasje - Flott hage - Gode solforhold - Sentralt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
131 m²
Bruksareal (BRA)
163 m²
Kommunale avgifter
kr 965 / Mnd
Prisantydning
kr 4 390 000
Omkostninger
kr 123 770
Totalpris
kr 4 513 770
Byggeår
1965
Tomt
Eiet tomt 595 m²
Oppdragsnummer
88230029
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 390 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-)kr 109 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 4 513 770
Eiendom
Kapteinsvingen 15, 3214 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 42 Bnr. 501 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 163 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1965

Tomt
Eiet tomt 595 kvm

Prisantydning
kr 4 390 000,-

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Anticimex AS Sandefjord
Rapportdato: 24.05.23
Type rapport: Tilstandsrapport

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 513 770,-

Kommunale avgifter
Kr. 11 579,54 pr. år

Eier
Martin Tangen

Beliggenhet
Meget attraktiv beliggenhet på Kapteinløkka i Bugården, rett nordvest for selve bykjernen i Sandefjord. Her bor man sentralt men allikevel tilbaketrukket i godt opparbeidet bomiljø. Her er det gangavstand til det aller meste, skoler og barnehager samt gode bussforbindelser til sentrum. Meny dagligvare ca 200 meter unna, perfekt for ukens innkjøp. Vakre Bugårdsparken ligger i rusleavstand, som er kjent for sitt mangfold av muligheter for privat og organisert idrett. Her finnes tennishall, badmintonhall, svømmehall, ishall, fotballbaner m.m. og ikke minst Bugårdsdammen med opplyst turløype. For de som helst vil se på fotball, ligger Sandefjord Fotball`s stadion, Release Arena, rett i nærheten og vil huse mange spennende kamper! Anlegget inneholder også treningssenter, apotek og dagligvareforretning, og Pindsleområdet kan by på et rikt serviceutvalg som XXL, Power, Megaflis, Plantehallen m.m. I det daglige liv er det verdt å nevne at det er flere dagligvareforretninger i området, som bl.a. MENY Stadiontunet og Coop Krokemoveien - perfekt for ukens innkjøp. Kort vei til E-18, ferjene i sentrum som går til Sverige, jernbanestasjonen, busstasjon og Torp flyplass. Dette er huset for deg som ønsker å bo med nærhet til det meste! Rasmus Boutenko i EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Tomt
Eiet tomt, 595 m². Tomten er smakfullt opparbeidet med stenet gangsti fra garasjen til inngangspartiet, inngjerdet hage med plen og trær, en flott hagestue som er innglasset og en stor terrasse med plass til både spisemøbler og loungesett. Hagen er også pent lyssatt - perfekt for sene sommerkvelder!

Parkering
Garasje med elbillader. Oppstillingsplass på egen tomt. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Adkomst
Ta Strandpromenaden ut av sentrum og til høyre, inn på Sandefjordsveien. Følg veien i ca. 1,5 km før du tar til venstre opp Peder Bogens gate frem til rundkjøringen ved Meny Stadiontunet. Ta 2. utkjørsel inn på Krokemoveien. Ta første mulige avkjørsel til høyre, inn på Eikåsveien. Ta første mulige avkjørsel til venstre, inn på Kapteinsvingen. Du får eiendommen på høyre hånd etter ca. 100 meter.

Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Eiendommen ligger i grenseområdet for Virik og Krokemoa skole, og sokner til Virik barneskole og Ranvik ungdomsskole. Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 131 m²
Totalt bruksareal: 163 m²

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje (plan 1 og 2)
P-rom 60 m²: Stue, to soverom, trimrom, vaskerom
S-rom 32 m²: Vinterhage, bod

Andre etasje (plan 3 og 4)
P-rom 71 m²: Entré, gang, bad, toalettrom, soverom, spisestue, kjøkken

Innglasset vinterhage på ca. 21 m² er medregnet i boligens bruksareal som sekundærrom. Frittstående garasje i fellesskap med nabo. Garasjeplass på ca. 20 m².

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex AS Sandefjord, datert 24.05.23. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Enebolig i rekke med garasje beliggende i Bugården i Sandefjord kommune. Skrånende tomt opparbeidet med gårdsplass og internsti med belegningsstein, plenarealer og diverse beplantning. Boligen er oppført med grunnmur av mur/betongkonstruksjon og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende og stående trekledning. Yttertak med saltaksform av trekonstruksjon tekket med takpapp. Ytterdører med profilert flate og glassfelt fra 2018 og ukjent årstall. Vinduer og terrasse/balkongdører med karmer/rammer av tre med to- og tre-lags glass fra ukjent årstall, 2018, 2019 og 2022. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Luft-til-luft varmepumpe. Naturlig ventilasjon via spalter i vinduer og luker i vegger i kombinasjon med mekanisk avtrekk på kjøkken, bad og bod 1.

Boligen har fått følgende TG3:
- Ildsteder / skorsteiner: brennbart inntil
- Forstøtningsmur: mangler rekkverk

Boligen har fått følgende TG2:
- Våtrom bad: membran / tettesjikt og overgang til sluk, fallforhold, avløpsrør
- Kjøkken: overflater gulv
- Toalettrom: ventilasjon, overflater gulv, avløpsrør
- Øvrige rom: overflater gulv, innerdører
- Loft: helhetsvurdering
- Innvendige trapper: innvendige trapper
- Teknisk anlegg: vannrør, hovedstoppekran, avløpsrør, annet
- Radon: radon
- Yttervegger: fasader inkl. kledning
- Dører og vinduer: dører
- Balkonger og terrasser: utkragede eller understøttede konstruksjoner
- Terrasser / platting på terreng: platting
- Stikkledninger: vann- og avløpsledninger

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Velkommen til Kapteinsvingen 15!

Dette er en flott, kjedet enebolig beliggende på enden, og huset er meget godt tatt vare på. Innvendig er boligen innredet i en moderne fargepalett, og på gulv er det for det meste 1-stavs laminat. Boligen kan også skilte med frokostbalkong i toppetasjen, og en stor hagestue og markterrasse i 1. etasje - perfekt for sommeren som er på trappene!

Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning mot spisestue. Ny innredning fra 2022, med slette fronter i sort utførelse. Benkeplater av fliser og nedfelt oppvaskkum. Alt du kan ønske deg av hvitevarer: To integrert komfyrer, fryseskap og kjølehjørne, oppvaskmaskin, nedfelt platetopp og en lekker ventilator.

Badet er fra byggeår, men er blitt pusset opp i 2023. Overflatene har fått et løft, samt nytt dusjkabinett og ny servant. Rommet fremstår som pent og er nøytralt innredet med farger og baderomsmøbler som de fleste kan like. Det er også flislagt gulv med varmekabler. Eget toalettrom med inngang fra hallen. Det er også eget vaskerom i kjelleren.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 24.01.1966 som omhandler enebolig, 6 rom, kjøkken, bad og 2 WC. Det foreligger også ferdigattest for innglasset veranda datert  18.10.2016.

Byggetegninger fra kommunen datert 21.07.1964, viser at dagens hall opprinnelig ble byggemeldt som vindfang og soverom. Videre viser de at barnesoverom ble byggemeldt som vaskerom/tørkerom. Trimrom / hjemmekontor i kjellerplan og kjellerboden er i sin helhet byggemeldt som ett, stort "Disponibelt rom" og følgelig ikke godkjent for varig opphold. Kjøper overtar ansvaret for dette. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.

Elektrisk anlegg
Årstall på det elektriske anlegget er fra ulike tidsperioder uten at dette kan angis mer spesifikk. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i trapp plan 1 og bod 1. 
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

Oppvarming
Luft-luft Mitsubishi varmepumpe fra 2022 er montert i spisestue. Peisovn i TV-stue. Siste tilsyn 10.01.18 og siste feiing 11.11.19.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 11 579,54 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over tolv terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:

Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 12 000 kwh. pr. år som (dette inkluderer nåværende eiers elbillading).
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 7 908.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Storebrand forsikring

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2021:

Som primærbolig kr. 814 171,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.

Som sekundærbolig kr. 2 931 016,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner
Vannrør i kobber og avløpsrør i plast og jern/soil er fra ulike tidsperioder uten at dette kan angis mer spesifikk. Stakeluke, hovedstoppekran, vannmåler og varmtvannsbereder av type Oso Super S200, 198 liter fra 2015 er plassert i vaskerom. Naturlig ventilasjon via spalter i vinduer og luker i vegger i kombinasjon med mekanisk avtrekk på kjøkken, bad og bod 1.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Energiattest
- Situasjonskart
- Kommuneplan

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 1 servitutt på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 559, tgl. 1981 - best. om veg og garasje / parkering
Nabo mot øst eier vestre garasjeplass, samt har gangrett til sin bolig over d.e.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ingen utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
 
Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.

Overtagelse
Etter avtale. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

kr 4 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 111 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 501 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 513 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning. Det tas forbehold om endring i offentlige gebyrer.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-

Avtalt fast pris : 35 000,-

Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

Sosiale medier kr. 4 900,-

EIE Look kr. 5 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-23-0029

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift, som pålegger oss å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften. Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les vår personvernerklæring på eie.no/personvern

Avdeling
EIE Stokke

Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA

Ansvarlig megler
Rasmus Boutenko
Eiendomsmegler | Fagansvarlig

Saksbehandlere
Rasmus Boutenko
dir.tlf: 33 48 22 09
e-post: rbo@eie.no

Emilie Sanne
dir.tlf: 33 48 22 06
e-post: esa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kapteinsvingen 15
For mer om objektet
Kapteinsvingen 15

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: