Bilde 1 av Kiserødåsen 56ABilde 2 av Kiserødåsen 56A
Digital salgsoppgave
Kiserødåsen 56A

3231 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BUD INNKOMMET - Kjedet enebolig i blindvei - meget barnevennlig og innholdsrikt m.bl.a. 2 stuer, 2 bad, 3 soverom.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
5
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
116 m²
Bruksareal (BRA)
139 m²
Bruttoareal (BTA)
152 m²
Kommunale avgifter
kr 793 / Mnd
Prisantydning
kr 3 990 000
Omkostninger
kr 109 520
Totalpris
kr 4 099 520
Byggeår
1998
Tomt
Festet fellestomt 7006 m²
Oppdragsnummer
87210196
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Prisantydningkr 3 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 97 500,-
Transport av festekr 3 000,-
  
Totalpris kr 4 099 520
Eiendom
Kiserødåsen 56A, 3231 Sandefjord
Gnr. 132 bnr. 348 snr. 5 orgnr. 989830872 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 152 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1998

Tomt
Festet fellestomt 7006 m²

Prisantydning
3 990 000

Kommunale avgifter
Kr. 9 515 pr. år

Eier
Anders Haakestad

Parkering
Garasje og oppstillingsplass i gårdsplass.

Beliggenhet
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Kiserødåsen 56A!

Her får man en flott beliggenhet med kort avstand til strand og flotte turområder! Boligen ligger i et meget barnevennlig og populært boligområde. 
Kort vei til Granholmen badestrand med yrende liv sommerstid og hvor blant annet Sandefjord Seilforening holder til.
Gangavstand også rett inn i Marums flotte natur med oppkjørte skiløyper og lysløype. Her ligger også Sandefjord golfbane.
Terrassen er en perle om sommeren, med lite innsyn og mye boltreplass. Det er meget gode solforhold på eiendommen.

Kort vei til barnehager, skole, Menybutikk og idrettsanlegg. Ca. 5 km til Sandefjord sentrum, der Color Lines rute til Strømstad i Sverige, har flere daglige avganger. 20 min. kjøretur til Torp flyplass. 5 min. gange til lokale busser. Sykkelavstand til Ula, Kjerringvik og Eftanglandet med nydelige turområder ved sjøen!

Vi i EIE eiendomsmegling Sandefjord ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Tomt
Festet fellestomt, 7006 m²
For informasjon om festeforhold, henvises til punktet "Festeavtale" senere i salgsoppgaven.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.
Megler anmoder interessenter å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 116 kvm
Totalt bruksareal: 139 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 67 m²: Bad/vaskerom, entré, kjøkken og stue.
S-rom 23 m²: Bod og garasjerom.

Andre etasje
P-rom 49 m²: Tre soverom, loftsstue (mulighet for et fjerde soverom), bad, gang.
 
Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1998.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 07.09.21 07:43 utført av Onsrud Taksering AS. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

BYGNING
Vertikaldelt tomannsbolig som ble oppført med isolert bindingsverk over støpt plate i 1998. Boligen har utvendig liggende kledning
og saltak med dobbelkrum betongstein. Tomten er pent opparbeidet og det er terrasse med tilgang fra stue. Frittliggende redskapsbod er oppført i hage.
TILSTAND
I 2014 ble 2.etasje påbygget med nytt takoppløft og oppgradert innvendig med ny laminat og panel. Boligen fremstår i hovedsak med normal bruksslitasje uten alvorlige feil eller skader, men som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik som følge av påløpt alder på bygningsdeler som er fra byggeår. Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med vurderinger og tilstandsgraderinger.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Koselig familiebolig over 2 plan. Boligen kan by på totalt 3 soverom, 2 bad og 2 stuer (mulighet for å omgjøre loftsstue til et fjerde soverom ved behov). Inngangsparti med fliser på gulv med varmekabler som er malt i lyse og moderne fargevalg med gode lagringsmuligheter i bod.
Stuen er romslig med varme i gulvet og god plass til tv-seksjon og og egen stor spisegruppe. Fra stuen er det utgang til stor terrasse.
Romslig delvis åpen kjøkkenløsning med fronter i lyse profilerte fronter med benkeplate i laminat. Her er det gode lagringsmuligheter og mye benkeplass. Alle hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Badet i første etasje er malt i 2021 og har belegg på gulv med varmekabler og malte vegger. Badet inneholder dusjkabinett fra 2019, servant i innredning, wc og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet i andre etasje har belegg på gulv og tapet på vegger. Badet inneholder, dusjkabinett, servantinnredning, badekar, wc og varmeovn på vegg.

Velkommen til en hyggelig visning!

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.10.1998 og for takoppløftet (samt bruksendring til varig opphold i 2. etasje) den 29.09.2021.
Byggetegninger sendt til kommunen i 2014 samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse hos megler.

Oppvarming
Varmekabler i hele første etasje bortsett fra i boden, peisovn i stuen ellers elektrisk oppvarming. Feier bemerker at det ikke er montert plate under feieluke/sotluke. Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 9 515 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 23.000 kwh. pr. år (inkl. lading av el-bil).
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 5.200,-.
Årlig festeavgift er kr. 7.678,-.
Velavgift utgjør ca. kr. 200,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett med en avgift på kr 1.238,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Storebrand med polisenummer: 5597631

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 714 509,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 2 572 233,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Sameiet består av 16 seksjoner og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 1/16.

Eierseksjonssameiet er kun enkelt organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette. Det foreligger dog et enkelt oppsett på fordeling av felleskostnader og protokoller fra sameiermøter, som kan fremlegges på forespørsel.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Plankart
- Festekontrakt

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.

Det er tinglyst 3 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 5057, tgl. 15.08.1997 - bestemmelse om forbud mot markedsføring av produkter. (gjelder 10 år fra 1997 og har dermed utløpt).
Dnr. 2962, tgl. 29.05.1998 - bestemmelse om vann- og klakkledninger, felles vei og lekeplass. Rett til vedlikehold/reparasjon av vann- og kloakkledninger. Rett til å bruke samt vedlikeholdsplikt for felles vei. Bruksrett og vedlikeholdsplikt til felles lekeplass.
Dnr. 4655, tgl. 04.08.1998 - festekontrakt

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Festeavtale
Areal: 7 006 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2098, Festeavgift: 7678, Bortfester: Master Eiendom AS.
Festetiden utløper i 2098.
Årlig festeavgift kr. 7.678,-.
Regulering av festeavgiften skjer hvert 10. år, og neste regulering er i 2028, og vil være iht. KPI.
Det kreves ikke samtykke fra grunneier til overdragelse.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold.
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier. Utleie skal dog meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig iht. reguleringsplan Åsane-Kiserødåsen, datert 21.10.1995. 
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift)
3 000,- (Transport av feste)

109 520,- (Omkostninger totalt)

4 099 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 10 000,-
Avtalt fast pris : 35 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0196

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no
 

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kiserødåsen 56A
For mer om objektet
Kiserødåsen 56A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: