Bilde 1 av Kiserødveien 62 Bilde 2 av Kiserødveien 62
Digital salgsoppgave
Kiserødveien 62

3231 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Bud innkommet! Særdeles lekker bolig m/høy standard. Nydelig, barnevennlig beliggenhet. Solrikt og lettstelt uteområde.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
253 m²
Bruksareal (BRA)
253 m²
Bruttoareal (BTA)
270 m²
Kommunale avgifter
kr 765 / Mnd
Prisantydning
kr 8 900 000
Omkostninger
kr 232 270
Totalpris
kr 9 132 270
Byggeår
2008
Tomt
Eiet tomt 1175 m²
Oppdragsnummer
87190145
card-default

Jan Berg

Eiendomsmegler
Les om Jan
Prisantydning kr 8 900 000,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 216 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 14 650,-
   
Totalpris kr 9 132 270
Eiendom
Kiserødveien 62, 3231, Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 132 bnr. 418 i Sandefjord kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 253 kvm, Bruksareal: 253 kvm, Bruttoareal: 270 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
2008

Tomt
Eiet tomt 1175 m²

Prisantydning
8 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
216 250,- (Dokumentavgift)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

232 270,- (Omkostninger totalt)

9 132 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 180 pr. år
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.

Parkering
Dobbel garasje samt asfaltert gårdsplass

Eier
Morten Wegger

Beskrivelse
Har du lyst på et hus litt utenom det vanlige?
Et hus som ønsker deg velkommen med sin helt særegne stil?
Liker du å sitte foran peisen å drømme deg bort eller samle gjester rundt et langbord hvor takbjelkene visker historier fra en svunnen tid?
Fra den gamle Linaaegården i Sandefjord. Er du lei av hagearbeid og ønsker deg noe som klarer seg selv?
Sedummattene i oppkjørselen danner et vakkert bunndekke for rosene og skifter farge etter årstidene. Skråningen klarer seg utmerket uten mye arbeid. Rundt hele huset er det betong, som er nydelig å gå barbent på når solen har varmet den, og lukingen er blitt til en enkel spyling.
Krukker er også hage. En hage som kan varieres fra år til år. Med hagen følger et lite, koselig putehus som fungerer både som oppbevaring av sofaputer og lekestue til barna.Her trenger du ikke bruke dyrebar fritid på timevis med luking og plenklipping.
Du kan heller benytte den vakre Marumskogen mot vest, eller kyststien og badestrendene mot øst. Her bor du midt i smørøyet mellom sjø og skog, i en landlig atmosfære. Huset består primært av trebygninger, men hobbyrommet som eier bruker som Munthestue, ble bygget i mur noen år senere, er helt spesiell. Den oser av lun hygge som ikke kan vises på noe bilde. Her har det vært arrangert kulturkvelder, familiemiddager og samlinger med opptil 30-40 personer. Peisen/grua i dette unike rommet er helt spesiell med sin gode organiske utforming. Historiske fliser rammer inn den midterste stua og kjøkkenet og setter sitt spesielle preg på rommene. Sandsteinsveggene på noe av kjøkkenet gir rommet liv i små nisjer med greske relieffer. Ser du etter, kan du også oppdage små motiver i hver enkelt stein. Det store badet i 2. etasje har et vakkert relieff i skråtaket. I tillegg er det peis, stort dusjkabinett og boblekar som er laget slik at det ikke trenger å renses. Det er av typen Hurricane og kalles Tulipan. Badet er såpass stort at det lett kan benyttes til behandlingsrom. Det er god plass til både benk og en romslig sofa. I taket er det innebygde høytalere, så dette rommet byr kort og godt på en god porsjon velvære på mange plan. I samme etasje er det tre romslige soverom. Det var tidligere en loftstue midt i huset. Denne ble bygget om til skyvedørsgarderobe og et rom som kan benyttes til både kontor og soverom med utgang til balkong, og solnedgangen i vest. Store Bergan skole er særdeles populær, og mange som kommer tilflyttende ønsker seg nettopp denne skolekretsen. Fra huset til skolen går man på knappe 10 minutter. Det finnes også flere gode barnehager i nærområdet.
Dette huset passer perfekt for en travel familie som ønsker seg mest mulig fritid når man er hjemme. Her får du utearealer som er lette å holde, i tillegg er alle yttervegger nymalte og nøye vedlikeholdt. Garasjebygningen er tapetsert innvendig, og det er fliser på gulvet. Varmepumpe er også installert. Flottere garasje/verksted/bod skal man lete lenge etter.
Alt i alt er dette et hus og et område som er lett å trives i.

Beliggenhet
Boligen ligger på svært populære Store Bergan, ca. 5 km syd for bykjernen. Landlig og samtidig sentralt. Eiendommen har en sjelden flott beliggenhet med store uteplasser både mot øst, syd og vest. Her kan man nyte flotte sommerdager i usjenerte omgivelser. Boligen ligger sydvestvendt slik at man har sol fra tidlig om morgenen til sent på kveld. Området er svært barnevennlig med Store Bergan barneskole innen rusleavstand samt gode barnehager. Det er kun en kort spasertur ned til vakre Granholmen med deilige strender og servering. Praktfulle turområder, både sommer og vinterstid ligger i umiddelbar nærhet og innbyr til flotte turopplevelser. Lysløypa i Marumskogen like om hjørne. MENY Åsane rett i nærheten har et stort vareutvalg, perfekt for hele familien!

Bebyggelse
Området består av store og små eneboliger, rekkehus og småbruk.

Tomt
Eiet tomt, 1175 m²
Lettstelt og lekkert opparbeidet tomt. Stor gårdsplass for ekstra parkering og nydelige uteområder som omkranser huset. Solrik tomt og meget usjenert. Lekkert med belysning i oppkjørsel.

Adkomst
Fra Sandefjord sentrum kjører man RV 303 mot Granholmen. Ta f.eks. av mot Store Bergan barneskole, inn Store Berganveien og følg veien til skolen. Ta deretter til venstre inn Haneholmveien og deretter inn Kiserødveien til venstre. Boligen ligger på høyre side etter ca. 200 meter.

Skole/barnehage
Sore Bergan barneskole og
Ranvik Ungdomsskole.

Offentlig kommunikasjon
Gode bussforbindelr rett ved eiendommen.

Inneholder
Første etasje: Hall, vaskerom med wc, stue, kjøkken, spisestue og hobbyrom/brukes som stue.

Andre etasje: Gang, 3 soverom, bad og loftsstue/kontor/soverom

Utvendig anneks.

Dobbel garasje med lite verksted.
Lagerom i bakkant av garasjen.

De oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av om de er godkjent hos kommunen for varig opphold.

Byggemåte
Boligen er påbegynt i 2007 og ferdigstilt i 2008. Senere påbygget. Bygget er fundamentert med støpt gulv på grunn. Yttervegger i bindingsverk og noe leca. Vegger er utvendig panelt og noe er utvendig pusset. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein. Grunnmuren består av ringmur hvor det er pukket, isolert og støpt med plate på mark. Byggeåret tilsier at yttervegger normalt vil bestå av bindingsverk med antatt 15 cm isolasjon. Det er 15 cm isolasjon i tilbygg og  hobbyrom har ca 20 cm leca som er pusset.

Primærrom
Primærrom: 253 kvm
Første etasje: Hall, vaskerom, stue, kjøkken, spisestue og hobbyrom.
Annen etasje: Gang, 3 soverom, loftsstue/soverom og bad.
De oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av om de er godkjent hos kommunen for varig opphold.

Bruksareal
Bruksareal: 253 kvm
Første etasje: Hall, vaskerom, stue, kjøkken, spisestue og "hobbyrom".
Annen etasje: Gang, 3 soverom, loftsstue/soverom og bad.

Boder
Gulvet loft og bod i garasjen. Frittstående anneks.

Standard
Boligen holder en god standard og bærer preg av godt vedlikehold. I hall er det flis på gulv med gulvvarme, garderobeskap og alarm med kameraopptak. Vaskerom med innredning, utslagsvask og wc. Det er også en 287 liters vv tank og ekstra fryseskap. Stuen har parkett på gulv og dør til terrasseområdet mot vest. Lekkert JKE kjøkken fra byggeår, historisk flis på gulv med gulvvarme, både peis og lekker vedovn. Murvegg som står i fin kontrast til kjøkken forøvrig. Integrerte hvitevarer som stekeovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin, alt fra Miele. Praktisk kjølehjørne og integrert koketopp med vifte. Bra med garderobeskap i gangen i 2.etg. og på 2 soverom. Badet er av egen klasse både i størrelse og kvalitet. Et bakteriefritt boblebad hvor man kan nyte kvelden forran peisen. Høre til behaglig musikk via musikkanlegg og innebygde høytalere. Stor steamdusj samt wc. En stor innredning med to servanter. På gulv (oppvarmet) og vegger er det flis. Et tilpasset relieff av kunstner Trond Fredriksen ser man i skråtaket/vegg. Plass til en liten sittegruppe er det også på dette delikate badet. Ellers kan det nevnes kodelås i garasjen. I garasjen er det uttak for 16 amp til el. bil og utvendig på vegg er det 32 amp.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på boligen datert den 15.12.2008.
Ferdigattest på tilbygg mellom bolig og hobbyrom datert den 20.12.2016.
Det foreligger ferdigattest på hobbyrom datert den 02.02.2015.

El-anlegg er fra byggeår og noe fra 2015 og 2016. Sikringsskap er plassert på vaskerom. Det er undersentral i hobbyrom og garasje. Hovedsikring på 63 amp. automatsikringer med totalt 16 kurser og overspenningsvern. Det er fire kurser i garasjen og 6 kurser i skap plassert på hobbyrom. Anlegg er fra byggeåret. Bereder på 287 liter er plassert på vaskerommet. Det er rør i rør system med vannskap plassert på vaskerommet. Stoppekran er plassert på vaskerom.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 30700 kwh pr. år.

Oppvarming
Boligen varmes opp via varmepumpe, tre ildsteder, vannbåren varme i opprinnelige del i 1. etasjen og bad i 2. etasjen. Det er varmekabler i tilbygget men ikke i hobbyrom. Varmepumper har hatt service i 2018.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 9 180 pr. år
Beløpet er for 2019. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 30700 kwh pr. år.

Forsikring av boligen ca. 650,- pr. mnd. Forsikring av inventar vil komme i tilegg.
TV og data via Canal Digital/Telenor ca. kr 1008,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Forsikring med polisenummer
Nemi Forsikring Polisenummer: 2117800

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 460 052,- Som sekundærbolig Kr. 5 256 185,-

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller feier på eiendommen.
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Vedlegg til salgsoppgaven:
-Tilstandsrapport
-Egenerklæring
-Matrikelbrev

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket.
Følgende erklæring er tinglyst på eiendommen:
2007/287006-2/200 Best. om vann/kloakkledn. 26.03.2007 rettighetshaver:Knr:0710 Gnr:132 Bnr:418
Erklæringen kan sees hos megler.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan. Ingen planforslag som berører eiendommen.
I ny kommuneplan åpnes det for mange nye boligområder i Store Bergan-området. Dersom området i fremtiden bygges ut, må det påregnes større infrastrukturtiltak med mulig åpning av Ødegårdsveien for gjennomkjøring og anleggelse av nye gang-/sykkelveier langs Kiserødveien og Ødegårdsveien. Ny kommuneplan foreslår krav om felles planlegging av området før utbygging .
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan ses hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
216 250,- (Dokumentavgift)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

232 270,- (Omkostninger totalt)

9 132 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 8 900 000,-) (Kr.89 000)

Tilrettelegging (Kr.9 500)

Samt markedsføring og div. utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-19-0145

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:

Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning.
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som
er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er",
har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger
om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å
regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er
gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare
dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en
tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å
undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e).

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
Eie Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Jan Berg

Saksbehandlere
Jan Berg
Eie Sandefjord
Eiendomsmegler
Mob: 91 36 94 36 / E-post: jab@eie.no

Eie Sandefjord
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.