Bilde 1 av Kiserødveien 8Bilde 2 av Kiserødveien 8
Digital salgsoppgave
Kiserødveien 8

3231 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BUD INNKOMMET - Innholdsrik enebolig med fin planløsning. Fin sjøutsikt! Meget solrikt. Dbl. garasje.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
7 soverom
Primærrom (P-ROM)
299 m²
Bruksareal (BRA)
348 m²
Bruttoareal (BTA)
380 m²
Kommunale avgifter
kr 805 / Mnd
Prisantydning
kr 7 990 000
Omkostninger
kr 193 520
Totalpris
kr 8 183 520
Byggeår
1986
Tomt
Eiet tomt 1058 m²
Oppdragsnummer
87210055
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Prisantydningkr 7 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Dokumentavgiftkr 177 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 8 183 520
Eiendom
Kiserødveien 8, 3231 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 132 bnr. 283 i Sandefjord kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 299 kvm, Bruksareal: 348 kvm, Bruttoareal: 380 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
7

Byggeår
1986

Tomt
Eiet tomt 1058 m²

Prisantydning
7 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
177 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

193 520,- (Omkostninger totalt)

8 183 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 650 pr. år

Eier
Unn Fjelli

Beskrivelse
Eie eiendomsmegling ønsker velkommen til Kiserødveien 8 og en stor, innholdsrik og praktisk enebolig. Her er det plass til storfamilien, med hele 7 soverom, 3 bad og loftstue. Nydelig opparbeidet tomt med flotte uteplasser, utsikt og sol fra morgen til kveld. Det er også godt med lagringsplass samt dobbel garasje. Fra eiendommen er det også gangavstand til strender, turområder, barnehage og skole.

- Særdeles velholdt og innholdsrik enebolig.
- Perfekt beliggenhet i blindvei, meget barnevennlig og rolig.
- Nydelige uteplasser, med stor markterrasse og lekehus.
- Fin hagedel mot syd som er inngjerdet - perfekt for små barn eller hund.
- Gangavstand til strand

Parkering
Rikelig med parkeringsplasser i egen gårdsplass, samt dobbelgarasje.

Beliggenhet
Populær og barnevennlig beliggenhet hvor man ca. 5 min. gange til Granholmen badestrand med yrende liv sommerstid og hvor blant annet Sandefjord Seilforening holder til. Gangavstand også rett inn i Marums flotte natur med oppkjørte skiløyper og lysløype. Her ligger også Sandefjord golfbane. Eiendommen ligger meget solrikt til, i enden aven liten blindvei i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde. Kiserød er preget av flotte boliger og mange barnefamilier. Terrassen er en perle om sommeren, med så å si ingen innsyn og med panoramautsikt til omkringliggende terreng og Sandefjordsfjorden. Ved inngangsiden har man en flott usjenert hage med uteplass. Samt flott uteplass med skiferstein og peis mot syd. Kort vei til barnehager, skole, Menybutikk og idrettsanlegg. Ca. 4 km til Sandefjord sentrum, der Color Lines rute til Strømstad i Sverige, har flere daglige avganger. 20 min. kjøretur til Torp flyplass. 2 min. gange til lokale busser. Sykkelavstand til sommerperlene Ula, Kjerringvik og Eftanglandet! Her får man en stor innholdsrik villa i et meget populært og sjønært boligområde! Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning i den ultimate familieboligen!

Tomt
Eiet tomt, 1058 m²
Flott lettstelt tomt med utsikt over fjorden og omkringliggende områder! Tomten er meget pent opparbeidet med belegningstein/asfalt i gårdsplass. Usjenert og pent opparbeidet hage med hekk mot veien og uteplass mot nordvest. Her er det perfekt for uteaktiviteter for både store og små. Det er
også uteplass mot syd. Tomten og det utvendige arealene bør sees!

Adkomst
Se kart.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Totalt primærrom: 299 kvm
Totalt bruksareal: 348 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Underetasje:
P-rom 116 kvm: Vindfang, hall med tilhørende gang, tv-stue, 3 soverom og 2 bad.
S-rom 49 kvm: Garasje, bod og kjølerom. 

Hovedetasje:
P-rom 130 kvm: Gang, soverom, bad, vaskerom, kontor, kjøkken og stue med åpen løsning mot spisestue.

Loftsetasje:
P-rom 53 kvm: Gang, 2 soverom og loftstue.

I tillegg til de oppmålte arealene er det følgende:
Markterrasse på boligens nord-østlige side på ca. 100 m2.
Steinlagt uteområde med utepeis på boligens syd-vestlige side på ca. 30 m2.
Terrasse som strekker seg fra nord-øst til syd-vest på tilsammen ca. 76 m2.

Deler av loftetasje er utelatt fra areamålingen grunnet lav takhøyde under skråtak. Gulvarealet er målt til 78 m2. Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er fremlagt dokumentasjo som tilsier at det er søkt om/godkjent innredning av loftsetasje og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Arealet er medtatt i rapporten etter dagens bruk. Integrert garasje er medtatt i rapporten som sekundærrom. Garasje er målt til 44 m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1986.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 19.01.22 13:05 utført av Anticimex v/Magnus Dahl Andersen. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport.

Enebolig bygget i 1986 med tilkoblet dobbelgarasje beliggende i Sandefjord. Hovedsakelig flat tomt med stedvis skrånende områder, opparbeidet med brosteinsbelagt oppkjørsel, plenarealer og diverse beplantning. Terrasse som strekker seg fra nord-øst til syd-vest på ca. 76 m2. Markterrasse på boligens nord-østlige side på ca. 100 m2 med nedfelt bålplass. Steinlagt uteområde på boligens syd-vestlige side på ca. 30 m2 med utepeis. Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning. Saltak av trekonstruksjon tekket med takstein. Ytterdør av tre. Vinduer i 2 og 3-lags glass med karmer og omramming av tre fra byggeår. Terrassedører i tolags glass med karmer og omramming av tre fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Alle innedører av eik.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Primærrom
Primærrom: 299 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 348 kvm

Standard
Meget pent innredet villa som er særdeles innholdsrik og romslig! Praktisk planløsning, med store og gode, luftige rom. I gang/hall i 1. etg. er det eksklusiv Larvikittflis på gulv med varmekabler, videre inn finner man en TV-stue med flott skipsgulv. Her er det også peisovn med innsats som er perfekt for koselige kvelder eller kalde vinterdager.

Romslig soverom med eikeparkett og walk in closet! Det er også et tilhørende flislagt bad til denne avdelingen. Badet inneholder servant, badekar, dusj og wc. I denne etasjen er det også ytterligere 2 soverom med hhv. parkett/laminat på gulv. Boder og kjølerom.

Husets 2. etasje inneholder stor gang med laminat på gulv. Soverom med bad. Utgang til balkong. Pent nyere flislagt bad fra 2008. Av utstyrer det montert servant, dusjkabinett og toalett. Kontor med parkettgulv. Stor vinkelstue og spisestue med laminat og utgang til stor veranda med fantastisk utsikt. Romslig kjøkken med mye skap og benkeplass. Her er det også spiseplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen med mindre annet er avtalt. Stort praktisk vaskerom og grovkjøkken, med utgang til terrassen mot sydvest.
I loftsetasjen er det 2 soverom og stor loftstue som er perfekt for husets ungdommer. Praktisk bod. Furugulv i hele denne etasjen.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert  24.09.1986 som omhandler enebolig. Denne ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen 22-08-1985. Dagens planløsning er noe endret fra orignale tegninger. I byggetegninger er innredet bad i underetasje definert som disponibelt rom. Tegning over loftsetasje foreligger ikke / er ikke oversendt fra Sandefjord kommune. Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold. Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven om at ferdigattest ikke utstedes for bygg/endringer som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak.

Oppvarming
Elektrisk og vedfyring.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 9 650 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Nye eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 25.000 kWh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som er ca på kr 7.000,-
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: 1593563

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 497 355,- Som sekundærbolig Kr. 5 390 477,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig iht. reguleringsplan 3804 19950007 Åsane- Kiserødåsen (24.10.1995) Boliger. For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019)
Pågående reguleringsplaner i området: Det pågår reguleringsarbeid for å legge til rette for leilighetsbebyggelse på den gamle Meny tomten, med tilhørende anlegg. Planarbeidet er en omregulering for å tilpasse nytt boligprosjekt. Blokk 1 er under oppføring.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
177 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

193 520,- (Omkostninger totalt)

8 183 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 0,75%
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0055

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no

EIE Sandefjord
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kiserødveien 8
For mer om objektet
Kiserødveien 8

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: