Bilde 1 av Leikvollgata 47Bilde 2 av Leikvollgata 47
Digital salgsoppgave
Leikvollgata 47

3213 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stilig funkisvilla med sentral beliggenhet og flott utsikt. Hybel med god standard og egen inngang.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
217 m²
Bruksareal (BRA)
242 m²
Kommunale avgifter
kr 909 / Mnd
Prisantydning
kr 6 390 000
Omkostninger
kr 168 520
Totalpris
kr 6 558 520
Byggeår
1936
Tomt
Eiet tomt 638 m²
Oppdragsnummer
87210238
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
card-default

Didrik Schou

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Didrik
Prisantydningkr 6 390 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 152 500,-
  
Totalpris kr 6 558 520
Eiendom
Leikvollgata 47, 3213 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 166 bnr. 131 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 217 kvm, Bruksareal: 242 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1936

Tomt
Eiet tomt 638 kvm

Prisantydning
6 390 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 152 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 153 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 543 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 558 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 900 pr. år

Eier
Sveinung Eika Lisbeth Enger

Parkering
Carport.
Oppstillingsplass i gårdsplass

Beliggenhet
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Leikvollgata 47! Eiendommen ligger rett vest for selve bykjernen rett ved populære Hauan/Kathrineborg. Her bor du stille og fredelig, men alikevel svært sentralt. Hvis byens pulserende liv med shopping og cafèbesøk frister er det kun få minutters gange ned til bykjernen og Indre Havn med restauranter og utesteder. For de som er glade i skog og mark finnes Hjertnesskogen rett i nærheten. Bugårdsparken ligger bare en kort spasertur unna og her finnes tennishall, svømmehall, fotballbaner m.m. og ikke minst Bugårdsdammen med opplyst turløype. Forøvrig ligger Marum og Sandefjords golfbane noen km. unna. Populære Virik barneskole, Ranvik u-skole og SVGS ligger alle i nærområdet. Barnevennlig boligområde med stor lekeplass vis a vis eiendommen og litt lenger ned ligger også en barnehage.

I det daglige liv er det verdt å nevne at det er flere dagligvareforretninger i området, som bl.a. MENY Stadiontunet som har et stort og rikt utvalg til ukens innkjøp og Joker.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Tomt
Eiet tomt, 638 kvm
Skrånende tomt opparbeidet med forstøtningsmur mot veien, asfaltert innkjørsel og foran garasje, belegningsstein i gangareal og areal med utepeis, murt trapp i terreng med skifer, murt trapp med skifer foran inngang, plen og naturtomt. Se kartskisse i salgsoppgaven.

Adkomst
Se kart.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Totalt primærrom: 217 kvm
Totalt bruksareal: 242 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Under etasje:
P-rom 92 m²: Gang , Kjøkken , Stue , Bad , Soverom, Trapperom
S-rom 25 m²:

Første etasje:
P-rom 92 m²: Entré , Trapperom , Stue , Soverom, Soverom 2, Soverom 3, Bad/vaskerom

Andre etasje:
P-rom 83 m²: Trapperom , Gang , Stue , Spisestue, Kjøkken , Bad , Soverom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1936.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert utført av Fenger Knut Grøn. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Pappshingel på taktro av rupanel. Plassbygget takstoler med valmet tak og isolasjon i hanebjelkelaget. Yttervegger har bærende konstruksjon av stående reisverksplank med not og fjær. I 2012 ble yttervegger påforet og etterisolert 15 cm isolasjon i følge tidligere salgsoppgave. Tyvek vindsperreduk er synlig, men uten museband i luftespalte bak kledning synlig montert. Det er benyttet dobbel falset trepanel montert liggende, av type Royalimpregnert som har et begrenset vedlikeholdsbehov vurdert opp mot tradisjonell kledning. Kledningsbord med falls brukt som hjørnekasser - dette fungerer, men vitner om at utførelsen er utført av ufaglærte. De fleste vinduene er tradisjonelle toppsiing/husmorvinduer med isolerglass fra 2014. Vinduene er fabrikkmalte og framstår med betydelig forventet restlevetid. Malt hovedytterdør Malt balkongdør i tre og Skyvebalkongdør i aluminium. Stor tre terrasse ca 59 m2 over carport. Konstruksjon på terrassen er svak og det er skjevheter og svikt. Tidligere salgsoppgave 2018 opplyser at etterisoleringsarbeider på loft er utført i forbindelse med renoveringen 2008 til 2012.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter har fått TG3.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Primærrom
Primærrom: 217 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 242 kvm

Standard
Hovedsakelig 1 stav eik parkett på gulv og flislagte gulv. Tapetserte og malte plater på vegger og malte plater i himling. Pipestokk av teglstein i opprinnelig stand fra byggeår. Tidligere salgsoppgave opplyser å ikke kjenne til negative forhold rundt verken pipestokk eller ildsted. Nåværende eier har ikke brukt peisen. Pipestokken tekniske tilstand hva gjelder eksempelvis innvendige forhold er ikke vurdert. Det oppgis i tidligere salgsoppgave å være montert nytt, innvendige rør i skorsteinen. I stue 2. etg ble det i 2008 montert ny peisinnsats med gjennomlysning fra to sider. Det ligger steinfliser på gulv i forkant av brennkammer. Boligen har malt tretrapp med parkett i inntrinn. Boligen har malte glatte innvendige dører. Hovedsakelig innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne. Opplegg for vaskemaskin på baderom 1. etasje og i kjeller. I kjeller er innredningen med glatte hvite fronter, skrog av foliert spon, samt laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer som stekeovn, komfyrtopp og ventilator med utblåsning til friluft (tidligere ventil for utblåsning til rommet er ikke i bruk). Plass for kjøleskap. Trykkvannsrør av kobber og avløp av plast Kjøkkeninnredning i 2. etasje med profilerte eik fronter, laminat benkeplate og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, komfyrtopp av samme alder som innredning. Plass for kjøleskap. Rommet er ventilert via ventilator over stekeovn med utblåsning, men det er ikke montert utblåsing. Trykkvannsrør av plast og avløpsrør av plast - ingen lekkasjer registrert.

50A hovedsikringer og 15 kurser automatsikringer i nytt sikringsskap fra 2006 med senere ombygginger. Egen kurs med 32A hovedsikring til underskap i hybel med 5 kurser automatsikringer. Det henvises for øvrig til rapport av 20.05.2021 fra Omega Holtan AS.

Ferdigattest
Kommentar fra Sandefjord kommune: Det foreligger ikke ferdigattest for oppføring av boligen i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 «Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998». Siden tiltaket er fra før dette, betyr det at tiltaket er lovlig uten ferdigattest. Det tas forbehold om at det kan være avvik i våre registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent med.

Det foreligger ferdigattest for garasje og ny avkjørsel - "Tilbygg til bolig med takterrasse. Ny avkjørsel. Datert 09.05.2014.
Det foreligger ferdigattest for bruksendring av rom i kjeller fra tilleggdel til hoveddel. Vedtak datert 20.04.2015. Ferdigattest foreligger datert 09.12.2021.

Oppvarming
Boligen varmes opp ved hjelp av elektrisk oppvarming og peisovn.
Fra 1.1.2020 er det forbudt å bruke fyringsolje og parafin til oppvarming i privatboliger.
Det foreligger krav om sanering av oljetank.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 10 900 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 25.000 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr .
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 533 285,- Som sekundærbolig Kr. 5 519 824,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Tekst i salgsoppgaven vedrørende punkt tomt, byggemåte og standard er hentet fra tilstansrapport av takstmann Fenger Grøn.
Nåværende eier har klaget på feil og mangler til tidligere eier. Saken er avsluttet, og tilstandsrapport beskriver oppsummert tilstand for boligen ut i fra skaderapporter innhentet i perioden. Ta kontakt med megler ved spørsmål rundt dette, slik at samtlige rapporter kan overdenes ved ønske. Ellers anbefales det at man gjør befaring grudig på eget initiativ, gjerne med fagkyndig.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1934/910139-1/29 Bestemmelse om bebyggelse
10.08.1934
Bestemmelse om beplantingsbelter. Tomten er pålagt beplantingsbelter mot syd og øst, vist med sort stiplet linje. Disse må ikke bebygges.

1971/3682-1/29  Erklæring/avtale  
02.08.1971 
Naboerklæring. Tillatelse til oppføring av bygning nærmere 2 m til grense.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Det er innredet 1-roms hybel i underetasjen. Denne har vedtak i kommunen, datert 204.04.2015 på følgende betingelser: Det søkes om bruksendring av del av kjeller fra tilleggsdel til hoveddel. Arealet er oppgitt til ca. 29 m2. Arealet får inngang utenfra men har også en adkomst via dør innvendig til hoved leiligheten. Det oppgis at areal skal leies ut. Takhøyden er oppgitt til 2,15-2,21 m. Vinduene i oppholdsrommene har en størrelse på 98 x 68 cm. Plan- og bygningsloven åpner for at det ikke bør søkes om selvstendig bruksenhet dersom man ønsker å leie ut deler av egen bolig. Omsøkte oppholdsrom har tilfredsstillende takhøyde, lysforhold og rømningsmuligheter. Bygningssjefen har vurdert søknaden og kommet fram til at den kan imøtekommes. Vedtaket har fått ferdigattest, datert 09.12.2021.

Vei/vann/kloakk
Vann Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Eiendommen har ikke vannmåler.
Avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Vei Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.
Pålegg Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Kommentar fra Sandefjord kommune: Det tas forbehold om at det kan være avvik i våre registre/kart/arkiv i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent med.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019)
forhold som skal avklares og belyses Kommuneplan (24.9.2019)
Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 152 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 153 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 543 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 558 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.990)
Avisannonsering, sb.no, karusell og premiumbanner (Kr.5 900)
Sosiale medier - facebook, instagram, snapchat (Kr.4 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.33 611)
Foto - kveld / Larsen Media (Kr.5 100)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 983)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 000)
Look (Kr.5 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 950)
Totalt kr. (Kr.138 694)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0238

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no

Didrik Schou
Daglig leder | Eiendomsmegler
Mob: 91 68 92 68 / E-post: ds@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Leikvollgata 47
For mer om objektet
Leikvollgata 47

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: