Bilde 1 av Linerleveien 14Bilde 2 av Linerleveien 14
Digital salgsoppgave
Linerleveien 14

3209 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 6 150 000

Omkostninger: kr 167 770Totalpris: kr 6 317 770
Flott arkitekttegnet enebolig med nydelig hagetomt og beliggenhet. Sydvestvendt med nydelige uteplasser.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
195 m²
Bruksareal (BRA)
216 m²
Kommunale avgifter
kr 852 / Mnd
Prisantydning
kr 6 150 000
Omkostninger
kr 167 770
Totalpris
kr 6 317 770
Byggeår
1978
Tomt
Eiet tomt 1200 m²
Oppdragsnummer
87220135
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Prisantydningkr 6 150 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 150 000,-)kr 153 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 6 317 770
Eiendom
Linerleveien 14, 3209 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 128 Bnr. 433 og Gnr. 128 Bnr. 473 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 195 kvm, Bruksareal: 216 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1978

Tomt
Eiet tomt 1200 kvm

Prisantydning
6 150 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Fenger Knut Grøn Takstdato: 24.05.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 153 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 150 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 155 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 305 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 317 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 221 pr. år

Eier
Kjell Arne Hanstad

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til den perfekte familieboligen på Lystad! Her bor du i en velholdt og ivaretatt enebolig. Boligen er jevnlig oppgradert over flere år, slik at her ligger det meste klart for å kunne flytte rett inn - nyte sommeren og la barna glede seg over en landlig og usjenert beliggenhet. Solen kan nytes fra tidlig morgen til sent på kveld - og barna kan leke trygt i hagen. Lekeplasser og fantastiske turområder er i umiddelbar nærhet, og ikke minst kort vei til Sole barnehage og Store Bergan barneskole. Det er heller ikke langt inn til Indre havn og sentrum, med gang- og sykkelsti helt inn. Velkommen til visning!

Parkering
Dobbelgarasje, som ligger på fellestomt. Strømforbruk deles med nabo en gang i året.

Beliggenhet
Fantastisk beliggenhet på Lystad - helt innerst i blindvei. Området har eneboliger som er meget ettertraktet blant boligkjøpere, beliggende kun 3,5 km fra sentrum. Ukens innkjøp kan gjøres hos Rema på Thorøya, Kiwi på Ranvik eller Meny Åsane med stor, flott butikk for hele familien!For skog og turinteresserte ligger Marum kun en kort spasertur unna. Her leder turstier deg blant annet til Marum Golfbane. Strandelskere kan ta sykkelen fatt til vakre Granholmen med flott badestrand og cafè. Her har man alt man trenger i nærheten, både i hektiske hverdager og deilige fridager.

Tomt
Eiet tomt, 1200 kvm
Eiendommen består av to gårds- og bruksnummer .

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Totalt primærrom: 195 kvm
Totalt bruksareal: 216 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 107 m²: Vindfang , Hall , Trapperom , Bad , Soverom , Soverom 2, Vaskerom , Entré , Kjøkken , Stue , Bad 2
S-rom 21 m²: Bod , Bod 2, Bod 3, Bod 4

Andre etasje
P-rom 88 m²: Trapperom , Stue , Gang , Bad, Soverom , Soverom 2

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Fenger Knut Grøn, datert 24.05.22. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses som kjent med opplysningene i salgsdokumentasjonen, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Ved spørsmål til innholdet kan bygningssakkyndig kontaktes. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Prefabrikkerte W-takstoler med plater, papp, sløyfer og lekter. Delvis gulvet loft. Isolasjon i hanebjelkelaget. Taktekkingen er av dobbelt krummet betongtakstein og taket er besiktiget fra bakkenivå og balkong. Lakkert eller plastbelagt stål takrenner, nedløp og beslag. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår og stående bordkledning. Nye store malte trevinduer med 2-lags glass i stue og ny balkongdør i 2. etasje. Bygningen har 2 stk malte hovedytterdører. Utenfor stuen er det balkong ca 8 m2 i treverk med nyere terrassebord. Tomten er opparbeidet med singel i oppkjørsel, plen, hekk og naturtomt.

Det er byggegrunn av fjell. Drenering skal fungere utenfor grunnmur slik at fuktighet i grunnen ikke trenger inn gjennom kjellervegger. Bygningen har betonggrunnmur. Boligen står på fjell med skrånende tomt. Avløpsrør av plast. Vannledning av plast (PEL). Offentlig vann- og avløp via private stikkledninger.

Boligen har fått følgende TG2: Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad 2. Utvendig > Veggkonstruksjon. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Innvendig > Radon. Innvendig > Innvendige trapper. Våtrom > Ventilasjon > Bad. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken. Tekniske installasjoner > Vannledninger. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank.
Boligen har fått følgende TG3: Våtrom > Generell > Bad 2. Våtrom > Generell > Vaskerom.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende, og interessenter oppfordres til å lese vedlagte tilstandsrapport for mer informasjon om årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader.

Primærrom
Primærrom: 195 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 216 kvm

Standard
Flislagt gulv i vindfang, hall, trapp ned og stue, kjøkken og vindfang. 1 stav beiset eik parkettgulv i 2 soverom, vinylbelegg i vaskerom og fliser på baderom med varmekabler. 1 stav eik heltre parkett i 2. etasje, foruten et soverom med vinylbelegg og baderom med gulvfliser med varmekabler. Vegger er hovedsakelig malt panel og malt tapet. Himlinger med malte plater, beiset eller malt panel. Malte flater de senere år. Etasjeskille av treverk og gulv mot grunn er betongdekke. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Boligen har elementpipe og peis med innsats fra 2008 i stuen og vedovn i hall. Rom under terreng har betong/mur-vegg. Tretrapp med
malte vanger og rekkverk fra byggeår, med eik heltre parkett på inntrinn fra 2008. Hovedsakelig hvite profilerte kompakte innerdører. Skap i soverom og reol i stue.

Våtrom:
Flislagt baderom med varmekabler. Baderomsinnredning med servant, dusjhjørne med glassvegg og toalett. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Det er elektrisk styrt vifte. Hulltaking er ikke foretatt for baderom er totalrehabilitert 2016 og er sjeldent i bruk. Det er ingen avvik fra grenseverdier ved søk med fuktkontroll.

Vaskerom med vinylbelegg i hulkil og våtromstapet. Innredet med nyere stålkum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Mur konstruksjon på tilliggende vegger. Det er ingen avvik fra grenseverdier ved søk med fuktkontroll.

Flislagt baderom med varmekabler. Dusjhjørne med forheng, servant og vegghengt toalett. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Baderomsinnredning med servant, dusjhjørne med glassvegg og toalett. Det er elektrisk styrt vifte. Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold.

Baderom er revet og det er startet ombyggingsarbeider. Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Badet er under ombygging.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med eik heltre profilerte fronter med larvikitt stenplate fra 2010. Det er barløsning og fliser på vegg over benker. Integrerte hvitevarer som stekeovn og platetopp fra 2010. Plass for vaskemaskin og kjøleskap. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Vannledninger er av kobberrør med plastkappe. Det er avløpsrør av plast. Naturlig ventilasjon og periodisk avtrekk fra våtrom og kjøkken. Varmtvannstanken er på ca 200 liter i vaskerom. 50A hovedsikring og 11 kurser, alle med automatsikringer, hvorav 2 nyere kurser på hovedskap. 40A hovedsikring og 6 kurser, alle med automatsikringer på sikringsskap nede ved kjøkken fra 2010. Håndslokkeapparat og
røykvarslere.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 24.04.1979 vedrørende nybygg enebolig. Følgende er anmerket: Pussing av vindussmyger utvendig. Utvendig varig trapp. Selger bekrefter at følgende arbeider er utført.
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen byggetegninger. Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 10 221 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 25.00 kWh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som er på ca kr 7.000,- pr år.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 255 887,- Som sekundærbolig Kr. 4 521 191,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Egenerklæringsskjema
- Tilstandsrapport
- Kommuneplan

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1977/8711-2/29  Erklæring/avtale  
23.12.1977 
RETT FOR KOMMUNEN TIL Å KJØPE UBEBYGGET GRUNN TIL KOMMUNALT
ELLER ANNET OFFENTLIG BRUK

1977/8711-4/29  Erklæring/avtale  
23.12.1977 
BESTEMMELSER OM VANN OG KLOAKKLEDNINGER M.V

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 153 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 150 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 155 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 305 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 317 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.4 900)
Provisjon (Kr.40 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.480)
Avisannonse - dobbel helside (Kr.5 900)
Sosiale medier - facebook, instagram (Kr.4 900)
Foto - kveld (Larsen Media) (Kr.5 100)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 983)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 000)
Look (Kr.5 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 950)
Totalt kr. (Kr.93 993)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-22-0135

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Linerleveien 14
For mer om objektet
Linerleveien 14

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: