Bilde 1 av Nedre Fjellvang 10Bilde 2 av Nedre Fjellvang 10
Digital salgsoppgave
Nedre Fjellvang 10

3159 Melsomvik • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Enebolig med utleiemulighet som er betydelig oppgradert beliggende på meget solrik tomt
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
168 m²
Bruksareal (BRA)
186 m²
Kommunale avgifter
kr 909 / Mnd
Prisantydning
kr 4 190 000
Omkostninger
kr 137 770
Totalpris
kr 4 327 770
Byggeår
1965
Tomt
Eiet tomt 757 m²
Oppdragsnummer
88210117
card-default

Rasmus Boutenko

Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Les om Rasmus
card-default

Jørn Richard Andersen

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Jørn
Prisantydningkr 4 190 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 123 750,-
  
Totalpris kr 4 327 770
Eiendom
Nedre Fjellvang 10, 3159 Melsomvik

Matrikkel
Gnr. 413 bnr. 133 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 168 kvm, Bruksareal: 186 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1965

Tomt
Eiet tomt 757 kvm

Prisantydning
kr 4 190 000,-

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Vedvik Taksering
Rapportdato: 10.05.22 12:21
Type rapport: Tilstandsrapport

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 309 770,-

Eier
Fredrik Askim Bjørløw Lisa Marie Bjørløw

Parkering
Det er godt med parkering på egen gårdsplass

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et etablert og attraktivt boligområde på Fjellvang, 4 minutter utenfor Stokke. Stokke sentrum kan by flere dagligvare forretninger som Meny, Kiwi og Rema 1000. På Stokke senter finner du et rikt utvalg av forretninger og på Lilletorget er det blant annet vinmonopol. Fjellvang har nærhet til skoler, barnehager og svært god offentlig kommunikasjon via Vestfoldbanen. Det er kort vei til fotballbane, idrettshall, svømmehall, samt Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane som ligger mellom Vear og Melsomvik. Videre er det kort avstand til Melsomvik hvor det er flott badestrand med stupetårn og moderne båthavn.

Bebyggelse
Området er hovedsaklig utbygget med villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 757 m²
Tilnærmet flat tomt som er pent opparbeidet.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 168 kvm
Totalt bruksareal: 186 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 82 kvm: Entré, Gang, 3 Soverom, Bad, Kjøkken, Stue, Trapperom

Kjeller
P-rom 86 kvm: Vaskerom , Entré, Bad/vaskerom, Stue/kjøkken, 2 Soverom
S-rom 3 kvm: Bod

Garasje
S-rom 15 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Vedvik Taksering, datert 10.05.22 12:21. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses som kjent med opplysningene i salgsdokumentasjonen, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Ved spørsmål til innholdet kan bygningssakkyndig kontaktes. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Frittliggende enebolig på èn etasje + kjeller. Det står også en garasje på eiendommen.
Boligen er pusset opp i nyere tid med bad fra 2012 en del nye overflater i 1. etasje. Videre er vaskerommet pusset opp i 2022. Kjelleren er innredet til boligformål i 2019 hvor tilhørende overflater, kjøkken og bad er nytt i denne sammenheng. Videre er det ny drenering og etterisolering på grunnmur i 2016. Vinduer og ytterdører er skiftet fra 2010-2021. Kledningen er skiftet i 2021med etterisolering. Takfornying i 2021. Elektrisk inntakskabel i 2019. Elektrisk anlegg inne i boligen byttet i 2012-2021. Vann og avløpsledninger 2016. Eiendommen virker godt vedlikehold og holder god standard for alderen. Det må allikevel bemerkes enkelte bygningskonstruksjoner som har redusert levetid som følge av alder. For ytterligere info, se rapportens enkeltpunkter.

Boligen har fått følgende TG2:
- Taktekking
- Nedløp og beslag
- Takkonstruksjon/loft
- Radon
- Balkonger, terrasser og rom under balkonger
- Bad/vaskerom (Overflate gulv, sanitærutstyr/innredning)
- Elektrisk anlegg
- Vinduer
- Pipe og ildsted
- Rom under terreng
- Vaskerom (Overflate gulv, ventilasjon, sanitærutstyr og innredning)
- Avløpsrør
- Varmtvannstank

Boligen har fått følgende TG3:
- Utvendige trapper og innvendige trapper mangler rekkverk.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende, og interessenter oppfordres til å lese vedlagte tilstandsrapport for mer informasjon om årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader.

Standard
UTVENDIG:
Bygget er oppført i trekonstruksjoner over grunnmur. Fasader er kledd med liggende trepanel og taket er tekket med betongtakstein.

INNVENDIG:
Gulv: Fliser i entrè og ellers laminat.
Vegger: Panel og malte flater. I kjeller er det i hovedsak malte murvegger.
Tak: Himlingsplater og malt/sparklet gips.

VÅTROM:
«Vaskekjeller» pusset opp med nye overflater på gulv og vegg. Opplyst at det er lagt nye membran samtidig. Det er panel fra byggeår i taket og vegger er pusset med mikrosement. Det er flislagt gulv med oppkant på vegg. Rommet har plastsluk og smøremembran uten dokumentert utførelse. Opplegg for vaskemaskin. Naturlig ventilering med 2 ventiler i vegg.
Bad/vaskerom i kjeller som inneholder innredning med servant, opplegg for vaskemaskin, dusjhjørne og veggmontert toalett. Det er fliser på vegg og malte plater i taket. Flislagt gulv med varmekabler. Det er ca. 20 mm fall fra dør til sluk. Badet har plastsluk og smøremembran uten dokumentert utførelse. Mekanisk avtrekk.

Bad i 1. etasje som inneholder innredning med 2 servanter, dusjhjørne og veggmontert toalett. Det er fliser på vegg og malte plater i taket. Flislagt gulv med varmekabler. Det er ca. 30 mm høydeforskjell fra dør til sluk. Badet har slukrenne av plast og smøremembran uten dokumentert utførelse. Mekanisk avtrekk.

KJØKKEN:
Innredning i kjeller med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Innredning i 1. etasje med profilerte trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 19.01.1966 som omhandler våningshus av tre i 1 etasje. Denne omfatter ikke endringer i planløsning eller fasade etter den ble utstedt. Byggetegninger fra kommunen datert 1965, viser at (rom) ble byggemeldt som (bod), og er følgelig ikke godkjent for varig opphold. Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Evt. søknad om godkjenning av tiltaket i tråd med dagens bruk skjer for kjøpers regning og risiko. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell ulovlighetsoppfølging fra kommunen sin side.

Kjelleren er innredet til boligformål, og dette er godkjent hos kommunen. Kjelleren fremstår som en selvstendig boenhet, men eier
opplyser at søknad om bruksendring innebærer å etablere dør for innvendig forbindelse mellom enhetene, dette bør etableres og er kjøpers ansvar.

For garasjen foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

Delvis skjult/åpent el-anlegg med automatsikringer. Sikringsskap i 1. etasje med underskap i kjeller.

Oppvarming
- Boligen har en luft/luft varmepumpe i stuen.
- Vedfyring med lukket peis i stuen.
- Varmekabler i begge bad.
- I kjeller er det panelovner i entrè, stue og begge soverom.

Sandefjord kommune opplyser om følgende kommentarer fra feiervesenet: Ikke utført tilsyn av nyere dato. Kjøper overtar ansvaret for dette. Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 10 900 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 21 000 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 8 290.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 588 734,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 2 119 443,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner
Boligen har noe kobberrør og plastrør (rør i rør). Fordelerstokk, inntaksledning og stoppekran er plassert i vaskerom. Avløpsrør av plast og støpejern. Det er en 200 liters varmtvannsbereder fra 2007 og 120 liters bereder fra 2019 plassert i vaskerom.

Diverse
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Plankart

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 3 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
dnr. 9000351, tgl. 15.09.1964 - Bestemmelse om gjerde

dnr. 9000062, tgl. 05.06.1965 - Bestemmelse om bebyggeøse
Vegvesenets betingelser vedtatt

dnr. 538533, tgl. 16.06.2015 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Sandefjord kommune / Bestemmelse om adkomstrett / Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Rettigheter på 3804-413/10:
dnr. 9000237, tgl. 15.09.1967 - Bestemmelse om bebyggelse  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1 m.

Rettigheter på 3804-413/134:
dnr. 9000235, tgl. 15.09.1967 - Bestemmelse om bebyggelse  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0,5 m.

Utleie
Den del av boligen som idag fremstår som en utleiedel, er ikke godkjent som separat boenhet, men er godkjent for varig opphold. Så lenge det aktuelle utleiearealet inngår i eiendommens øvrige boligareal (kjøper må sette inn dør mellom hybel og hoveddel) og har forsvarlige radonverdier, vil det være lovlig for utleie. Dersom kjøper ønsker leietakeren oppsagt, bes dette meddelt megler skriftlig ved inngivelse av bud.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Det ligger kommunalt ledningsnett over eiendommen. Det er tinglyst erklæring for dette forholdet.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig, samt rød og gul sone, i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Melsomvikveien Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart og kommuneplankart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

4 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
123 750,- (Dokumentavgift)

137 770,- (Omkostninger totalt)

4 327 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 30 000,-
Inklusiv mva
Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

Sosiale medier kr. 4 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0117

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les vår personvernerklæring på eie.no/personvern

Avdeling
EIE Stokke

Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA

Ansvarlig megler
Rasmus Boutenko
Eiendomsmegler | Fagansvarlig

Saksbehandlere
Rasmus Boutenko
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
mob: 41 44 47 64 / e-post: rbo@eie.no

Jørn Richard Andersen
Daglig leder | Eiendomsmegler
mob: 90 76 80 59 / e-post: jra@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nedre Fjellvang 10
For mer om objektet
Nedre Fjellvang 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: