Bilde 1 av Schrøeters gate 7Bilde 2 av Schrøeters gate 7
Digital salgsoppgave
Schrøeters gate 7

3211 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 1 500 000

Omkostninger: kr 51 520Totalpris: kr 1 551 520
Sjarmerende enebolig i sentrum med behov for litt kjærlighet. Solrik og skjermet hage. Ingen boplikt. Bra potensiale!
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
47 m²
Bruksareal (BRA)
62 m²
Bruttoareal (BTA)
71 m²
Kommunale avgifter
kr 674 / Mnd
Prisantydning
kr 1 500 000
Omkostninger
kr 51 520
Totalpris
kr 1 551 520
Byggeår
1885
Tomt
Eiet tomt 211 m²
Oppdragsnummer
87210065
card-default

Tomas Vedvik

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Tomas
Visninger
Mandag 10. mai
16:30 - 17:30
Søndag 09. mai
13:00 - 14:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 1 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000,-)kr 37 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 1 551 520
Eiendom
Schrøeters gate 7, 3211 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 170 bnr. 51 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 71 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
1885

Tomt
Eiet tomt 211 m²

Prisantydning
1 500 000

Eier
Mladen Cvitanovic Anne M Skei Cvitanovic

Parkering
Parkering på egen eiendom eller gateparkering etter områdets bestemmelser.

Beliggenhet
Velkommen til Schrøeters gate 7! Eiendommen ligger i Nybyen, et av bynes mest sjarmerende bolig områder med gammel og erverdig bebyggelse. Her får du en bolig med en meget sentral beliggenhet, med rusleavstand til Sandefjord sentrum med alle servicefunksjoner som jernbanestasjon, forretninger, restauranter og Hjertnes kultursenter. Kort vei også til Indre Havn med restauranter og yrende liven varm sommerdag. Sandefjord helsepark med apotek (søndagsåpent) og treningsenter ligger i nærområdet. Kort vei til Sandefjord Videregående skole og videre opp til vakre Bugårdsparken. Velkommen til en hyggelig visning!

Tomt
Eiet tomt, 211 m²

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 47 kvm
Totalt bruksareal: 62 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 47 kvm: Gang, bad, soverom, kjøkken og stue.

Utehus
S-rom 15 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1885.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 14.04.21 09:18 utført av Marius Vedvik. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Boligen har grunnmur av betong og sparestein/gråstein. Yttervegger består av tømmerkonstruksjon med utvendig trekledning. Vinduer og ytterdører av tre forskjellig type/alder. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål. Frittstående uthus i tre på mur.

Boligen er av eldre dato og bærer preg av manglende vedlikehold. Det er påvist vesentlig elde og slitasje med behov for tiltak. Det gjøres oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: drenering, veggkonstruksjon/utvendige fasader og uthus har fått TG3.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Boder
Utebod på 15 kvadratmeter.

Standard
Boligen holder en enkel standard med behov for enkelte oppgraderinger. Kjøkken og bad er oppgradert i senere tid og holder en grei standard.

Kjøkken:
Innredning med slette fronter og benkeplate av laminat. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer: Kjøleskap/frys, platetopp og komfyr. Integrert ventilator over platetopp.

Bad:
Badet pusset opp i senere tid og inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med servant, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett. Taket er belagt med malte plater. Gulv og vegger er belagt med fliser. Rommet har naturlig avtrekk og varmekabler i gulv.

Soverom:
Et romslig soverom.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Eiendommen er oppført før 1998 og har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.
Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven om at ferdigattest ikke utstedes for bygg/endringer som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Byggetegninger fra kommunen datert 1929 og 1934, viser at bad ble byggemeldt som soverom. Mindre endringer på/i bygg som ikke endrer forutsetningen for kommunens opprinnelige godkjennelse vil normalt sett være lovlige, dog vil inngripen i bærende konstruksjon, samt endring i teknisk installasjon kunne være søkepliktig. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell oppfølging fra kommunen sin side.

Oppvarming
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Boligen varmes opp via varme i gulv på bad og panelovn.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 8 082 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Nye eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Kostnader knyttet til årlig strømforbruk
Kostnader knyttet til årlig forsikringspremie
Kostnader knyttet til tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Selger oppglyser om at boligen er forsikret i Fremtind forsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 512 012,- Som sekundærbolig Kr. 1 843 243,-

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at sameierne av eiendommen har gjensidig forkjøpsrett, og at kjøper løses fra avtalen dersom denne benyttes.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Plankart
- Reguleringskart m/bestemmelser

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 1 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 1979/990019-1/29 tgl. 19.11.1979 - bestemmelse om veg: felles innkjørsel med gnr 170, bnr 52

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig iht. reguleringsplan Skiringss.v Dronn.gt Sfj.v. Med reguleringsformål: boligbebyggelse og bevaring av bygninger, datert 21.06.1976
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse, bevaring av kulturmiljø og krav vedrørende infrastruktur i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Eiendommen er SEFRAK-registrert. SEFRAK er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner. Bygninger som er SEFRAK- registrerte er ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registeringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før en eventuelt gir tillatelse til å rive, flytte eller endre bygningen. For bygninger som er eldre enn 1850, er det lovfestet jmf. Kulturminneloven §25 at en slik vurdering må gjøres før bygge- eller rivningssøknad blir godkjent. Det er likevel mulig for kommunen å gi tillatelse til rivning selv om kulturminnemyndighetene (fylkeskommunen) tilrår at bygget bør vernes. I slike tilfeller må det også innhentes uttale fra Kultursjefen.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning. Overtakelse kan tidligst skje etter at lovbestemt forkjøpsrett er avklart to måneder etter salget.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
37 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

51 520,- (Omkostninger totalt)

1 551 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 2,50%
45 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1800,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0065

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Kontorsjef Rasmus Boutenko

Saksbehandlere
Tomas Vedvik
EIE Sandefjord
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 82 66 82 / E-post: tv@eie.no

EIE Sandefjord
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Schrøeters gate 7
For mer om objektet
Schrøeters gate 7

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: