Bilde 1 av Skovlyveien 12Bilde 2 av Skovlyveien 12
Digital salgsoppgave
Skovlyveien 12

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekkert oppusset enebolig i kjede. 4 soverom, 2 bad, integrert garasje og solrik uteplass. Populært område i løkkevei.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
116 m²
Bruksareal (BRA)
139 m²
Kommunale avgifter
kr 854 / Mnd
Prisantydning
kr 3 790 000
Omkostninger
kr 110 270
Totalpris
kr 3 900 270
Byggeår
1978
Tomt
Eiet tomt 419 m²
Oppdragsnummer
88220038
Prisantydningkr 3 790 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 96 250,-
  
Totalpris kr 3 900 270
Eiendom
Skovlyveien 12, 3160 Stokke

Matrikkel
Gnr. 423 Bnr. 65 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1978

Tomt
Eiet tomt, 419 m2.

Prisantydning
3 790 000

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Stokke Taksering AS
Rapportdato: 25.05.22
Type rapport: Tilstandsrapport

Eier
Stephan Borg Cathrine Christoffersen

Beskrivelse
En smakfullt oppgradert enebolig i kjede i stille og rolige omgivelser. Beliggenheten er landlig og barnevennlig, med nærhet til busstopp, barnehage og lekeplass, samt kort vei til skoler, idrettsanlegg og turområder. Videre kan eiendommen skilte med en stor, solrik terrasse, en frodig hage, asfaltert gårdsplass og egen, integrert garasje.

Inne har boligen delikate farge- og materialvalg, og alle rom er pusset opp og oppgradert i senere tid. Stuen har peisovn, fin utsikt til hagen, og plass til romslig spisestue. Kjøkkenet er stilig og velutstyrt med mye benkeplass. Videre har boligen to innbydende bad som begge er modernisert i 2020/2021, pen entré med flislagt gulv og hele fire gode soverom med store vinduer. Boligen har godt med lagringsplass i to boder og to kneloft.

Parkering
Det er parkering i integrert garasje og biloppstillingsplasser utenfor garasjen.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et etablert og attraktivt boligområde på Hvålsåsen, ca. 1,2 km sørøst for Stokke sentrum, i Sandefjord kommune. Her bor du med skoler, barnehager og togstasjon i gangavstand. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, idretts- og svømmehall.

Fra boligen er det gangavstand til den frodige bøkeskogen på Bokemoa. I skogen er det kultursti, lysløype og lekeområder som gir gode turmuligheter hele året. Stokke har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi, samt fin turvei fra Tønsberg til Sandefjord. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien. Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane, ligger mellom Vear og Melsomvik.

I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesodden, et nyere kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Det er ellers ca. 5 min kjøring til Storevar badeplass og 10 min til badeplass på Bogen.

Bebyggelse
Enebolig i kjede i to etasjer med garasje, på eget gårds- og bruksnummer fra 1978.

Tomt
Eiet tomt, 419 m².

Ved inngangssiden er det asfaltert gårdsplass og en velkomstterrasse som ble bygget i 2018. Terrassen har tredekke og rekkverk med stående spiler.

På baksiden er det utgang fra stuen til en markterrasse på drøyt 35 kvm. Terrassen har levegg mot naboen, noe oppmurt rekkverk og gulv av terrassebord. Her kan solen nytes hele dagen og utelys setter stemningen kveldstid. På siden av terrassen er det et grovstøpt dekke på ca. 34 kvm med adkomst til bod og videre til garasjen. Mot naboen er det hvitmalt rekkverk, blomsterbed og frodige hekker.

Tomten for øvrig er noe naturtomt med fjell i dagen og stedlig vegetasjon.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i Finn-annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Bokemoa barneskole og Stokke ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Hvålsåsen som ligger ca. 150 meter fra boligen. Nærmeste togstasjon er tilknyttet Vestfoldbanen og ligger ca. 1,2 km unna. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Stokke, 18 min til Tønsberg, 17 min til Sandefjord, 26 min til Larvik, 22 min til Andebu og 33 min til Nøtterøy.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stokke Senter frisør og bakeri, i tillegg til et variert utvalg av butikker. I sentrum finner du ellers flere butikker og spisesteder, samt vinmonopol, bibliotek, helsetjeneste og offentlige kontorer. Det er kort vei til både Tønsberg og Sandefjord med alt av bymessige fasiliteter.

Inneholder
Totalt primærrom: 116 kvm
Totalt bruksareal: 139 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 83 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom.
S-rom 23 kvm: 2 boder og garasjerom.

Andre etasje
P-rom 33 kvm: Gang/trapperom, bad/wc og 2 soverom.
S-rom 0 kvm.
Annet: 2 kneloft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Stokke Taksering AS, datert 25.05.22. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses som kjent med opplysningene i salgsdokumentasjonen, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Ved spørsmål til innholdet kan bygningssakkyndig kontaktes. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

"Enebolig over 2. etasjer i bindingsverk over mur av betong og kledd med tømmermannspanel. Saltak med betongtakstein. Tilliggende garasje med dør til boligen. Impregnert terrasse og betongplatting mot syd. Eier overtok boligen i 2020 og har oppgradert med varmepumpe, pusset opp de fleste flater, ny boddør, leddport med motor, pipebeslag og snøfanger, baderom er noe oppgradert og elanlegg. De fleste vinduer er byttet på 2000 tallet og takstein fra 2019 mm. Kjøkken fra 2000 og noe oppgradert og baderom fra 2004 og noe oppgradert."

Boligen har fått følgende TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK:
- Nedløp og beslag: Pipebeslag med stedvis flasset belegg og rust i nedre del, stedvis rustne rennekroker/overligger og noe deformert/skjev takrenne i bakkant.
- Vinduer: Karmene i vinduer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Alderslitte vannbrettbeslag, tørre lister og enkeltvis råte mot vannbrett (det er ikke åpning mellom vannbrett og lister/kledning som anbefales). Dette på vinduer fra byggeår (kjøkken, bod og antatt hovedsoverom).
- Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Alderslitte uteplasser med sprekker og ujevnheter.
- Overflater Gulv > Bad/vaskerom: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist avvik i fuger. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
- Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring.
- Overflater vegger og himling > Bad: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Noen hull som er fuget etter eldre innredning og over kabinett er det noe skråhimling og panel er i strid med forskrifter i våtsone.
- Avtrekk > Kjøkken: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken. Ventilator med kullfilter.
- Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Noen sår mot syd og synlig armering. Dette fra terrassen.

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK:
- Utvendig > Veggkonstruksjon: Stedvis alder- og værslitt kledning og det kan være enkeltvis råte.
- Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Stedvis eldre fuktskjolder og enkeltvis misfarging som må være fra før taket ble lagt om. Dette i knekott fra trapperom og gang og over garasjen.
- Utvendig > Dører: Det er noen merker og sår og skyvedør med tørkesprekker i nedre del. Men dører lukker bra mot karm.
- Innvendig > Overflater: Det er løs/mangelfull fugemasse mot inngangsdør (flis) og noen sår i parkett/heltre på hovedsoverom og gang i 2. etasje.
- Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble med gulvlaser målt ca 22 mm forskjell på kjøkken og ca 23 mm i stue. Forhold anses å være fra byggeår og stabilt. Eventuelt bjelkelag mot blindrom kan være en utsatt konstruksjon med fare for fukt og skade, men det ble ikke indikert svikt eller fukt ved måling på utvalgte plasser. I 2. etasje ble det målt ca 16 mm forskjell på hovedsoverom.
- Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
- Innvendige trapper: Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
- Andre innvendige forhold: Det er ujevnt betonggulv i garasjen pga. setning og noen sprekker. Ringmur med saltutslag pga. fukt og det er ikke branndør til boden. Ellers stort sett normal slitasje. Bod med stedvis slitte flater.
- Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom: Panel på vegger er i strid med forskrifter fordi om det er kabinett og det er fotlister. Men det ble ikke indikert skade.
- Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
- Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Det er ikke synlig klemt mansjett i sluk, men antar det er underliggende banemembran.
- Overflater og innredning - 2 avvik > Kjøkken: Stedvis merker/småsår.
- Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Halvpart av forventet brukstid på 50 år er oppbrukt.
- Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Halvpart av forventet brukstid på 50 år er utgått.
- Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
- Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Drenering har alder og synlig vorteplast er ikke klemt med topplist.
- Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.

Boligen har ingen TG 3-bemerkninger.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende, og interessenter oppfordres til å lese vedlagte tilstandsrapport for mer informasjon om årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader.

Standard
Entré
Boligen har et pent, overbygd inngangsparti med asfaltert adkomst, repos i tre og veggmontert utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en fin entré med gråmalte vegger og matchende fliser på gulvet. Her er det plass til knaggrekke og skohylle, og ytterligere oppbevaringsplass finnes i en tilliggende innebod.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med spisestuen, og sammen skaper de et innbydende allrom for alt fra hyggelige middager til lekselesing eller spillkvelder med familien. Her er veggene malt i duse fargetoner i senere tid, og det er lagt enstavs laminat på gulvet. Det er vindu i kjøkkensonen, og det er dels åpen løsning til stuen, så innslippet av daglys er godt ivaretatt. Kjøkkenet har et stilrent og pent design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen har hvite, profilerte fronter, vitrinedører, takhøye skap og gyllen heltrebenkeplate med benkebeslag i sort kompositt. Over benken er det sandfargede fliser som står godt til resten av interiøret. Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer som kjøleskap, stekeovn og koketopp, samt ventilator, benkebelysning og opplegg for oppvaskmaskin. Oppvaskmaskinen medfølger.

Stue
Stuen er lun og koselig med store, sydvestvendte vinduer som byr på naturskjønt, idyllisk utsyn og slipper inn rikelig med naturlig lys. Stuevinduene har blendingsgardiner som holder varmen fra sola ute. Rommet er nylig malt i en moderne grønntone, og sammen med en kontrastvegg med fototapet danner det en fin helhet med det stilfulle laminatgulvet. Stuen har oppmurt peis med innsats, og rommet har utgang til en stor, solrik terrasse med god møbleringsfrihet.

Bad/wc 1
Boligen inneholder to bad/wc, og begge er dels oppgradert i 2020/2021. Badet i første etasje er malt opp i en delikat grønntone, og rommet har grå fliser på gulv med gulvvarme. Innredningen fra oktober 2020 har finerte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon, et høyskap og et dobbelt speilskap med belysning. Videre har badet et nyere toalett, mekanisk avtrekk og et dusjkabinett med buede skyvedører.

Bad/wc 2
Badet i andre etasje har hvitmalt panel i himlingen, lyse fliser på veggene og matchende fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen fra april 2021 har hvite høyglansfronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon, et høyskap og et speil med belysning. Videre har badet et toalett, mekanisk avtrekk og et dusjkabinett - alt dette også nytt i april 2021.

Soverom og garderobe
Det er hele fire soverom i boligen - to i hver etasje. Alle soverommene får rikelig med naturlig lys fra store vinduer, og veggene er malt i stilrene farger som står godt til laminatgulvene. Fra ett av soverommene i andre etasje er det langstrakt, landlig utsikt, og samme rom har adkomst til et romslig kneloft. Mer oppbevaring- og lagringsplass finnes i flere garderobeskap, i en bod i tilknytning til entreen og i en bod med adkomst fra badet i 1. etasje, garasjen og hagen.

Oppgraderinger utført av nåværende eier:
- Koblet til vask, dusj og toalett på bad i 2. etg. i april 2021. Utført av Stokke Rørhandel.
- Malt og byttet innredning og toalett på bad i 1. etg. oktober 2020.
- Musetettet hele huset.
- Ny motor og kodelås på vegg til garasjeportåpner. Utført mars 2021 av Færder bil og båt.
- Satt på hette på pipen.
- Montert nye snøfangere foran inngangsparti høsten 2021.
- Skiftet sikring, nye vifter på begge bad, bryter til varmtvannsbereder, lampe i bod og lamper i stue/gang, ekstra stikkkontakt stue, flyttet lysbryter på soverom 2. etg. Utført av Pet Installasjon.
- Byttet til ny dør fra bod og ut til hagen.
- Ny varmepumpe montert i 2021.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 11.06.1980 som omhandler "Kjedehus 10 stk.". Denne omfatter ikke endringer i planløsning eller fasade etter den ble utstedt. Byggetegninger fra kommunen datert 20.11.1978, viser at boden i 1. etasje i tilknytning til entreen, ble byggemeldt som wc, og det ene soverommet i 1. etasje ble byggemeldt som klesbod og matbod, og er følgelig ikke godkjent for varig opphold. Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Carport er ombygd til garasje og det er ikke omsøkt etter forskrifter. Evt. søknad om godkjenning av tiltakene i tråd med dagens bruk skjer for kjøpers regning og risiko. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell ulovlighetsoppfølging fra kommunen sin side.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

Oppvarming
Eneboligen er elektrisk oppvarmet med varmepumpe fra 2021, panelovner og gulvvarme på begge bad. Dette suppleres med peisinnsats fra 2004 i stuen.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 10 241 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 14 561 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 5 047.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av bredbånd til tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Sparebank1 Fremtind med polisenummer: 23002937

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2020:
Som primærbolig kr. 696 808,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 2 508 509,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner
Det er ventilator på kjøkkenet og vifte på begge badene, øvrig ventilasjon er naturlig. Sikringsskapet ble rehabilitert i 2017 og er utstyrt med jordfeilbrytere. Elektriske oppdateringener desember 2020: Ny bryter m/lys til varmtvannsbereder, 2 vifter til bad, flyttet lysbryter på hovedsoverom 2. etg., nytt lys ved trapp i 1. etg., ny kontakt i stue ved tv. En ny sikring i august 2021.
Videre er boligen tilknyttet fibernett med tv- og internettløsning. Varmtvannsberederen er fra 2004 og har en kapasitet på 200 liter.

Diverse
Lampen i taket over kjøkkenbordet medfølger ikke.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Reguleringsplankart
- Byggetegninger
- Ferdigattest

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen servitutter tinglyst på eiendommen. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier.

Vei/vann/kloakk
Adkomst via privat vei. Beboerne tilknyttet veien og gårdsplassen måker denne.
Offentlig vann og kloakk.

Regulering
Eiendommen er regulert til boliger og kjørevei iht. reguleringsplan Hvålsåsen, vedtatt 02.05.1975.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.
Deler av reguleringsbestemmelsene i den aktuelle planen erstattes av utfyllende bestemmelser i kommuneplanens arealdel punkt 2.1. Nylig vedtatt kommuneplan viderefører i hovedsak disse bestemmelsene fra 2014. Se kommuneplanbestemmelsene (av. 24.09.2019), punkt 2.2.2. for ytterligere informasjon.
Kopi av situasjonskart og reguleringsplankart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
Eiendommen er ikke odels- eller konsesjonsbelagt.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

kr 3 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 96 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 97 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 887 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 900 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,00%
35 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

Sosiale medier kr. 1 900,-

EIE Look kr. 3 500,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-22-0038

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les vår personvernerklæring på eie.no/personvern

Avdeling
EIE Stokke

Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA

Ansvarlig megler
Renate Hoskuldsen de Gala
Eiendomsmegler

Saksbehandlere
Renate Hoskuldsen de Gala
mob: 91 81 97 66
e-post: rdg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skovlyveien 12
For mer om objektet
Skovlyveien 12

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: