Bilde 1 av Skulds vei 6Bilde 2 av Skulds vei 6
Digital salgsoppgave
Skulds vei 6

3216 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

BUD INNK. Meget velholdt enebolig på Breidablikk med hybel. Dobbel garasje med stort innredet rom. Blindvei.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
207 m²
Bruksareal (BRA)
251 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
44 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
34 m²
Kommunale avgifter
kr 1 659 / Mnd
Prisantydning
kr 6 250 000
Omkostninger
kr 166 290
Totalpris
kr 6 416 290
Byggeår
1953
Tomt
Eiet tomt 869 m²
Oppdragsnummer
87230233
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Prisantydningkr 6 250 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
Dokumentavgiftkr 147 500,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 6 416 290
Eiendom
Skulds vei 6, 3216 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 45 Bnr. 27 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 251 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 207 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 44 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 34 kvm

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:
Under etasje:
BRA: 44 m²
- BRA-e 44 m²: Vindfang, gang, bad, stue, alkove, kjøkken og teknisk rom.

Første etasje:
BRA 86 m²
- BRA-i 86 m²: Entre, garderoberom, bad, kjøkken, bod, stue og spisestue
- Terrasse og balkongareal: 34 m²:

Andre etasje:
BRA 62 m²
- BRA-i 62 m²:: Gang, bad og tre soverom

Lofts etasje:
BRA 15 m²
- BRA-i 15 m²: :Lagringsloft over deler av boligen

Garasje
BRA 44 m²:
- BRA-e :Garasjeplass

Kommentar til areal:
Enebolig:
Eneboligen inneholder 189 m2 P-ROM og 18 m2 S-ROM.
2.etasjen har et totalt gulvareal (GUA) på 70 m2, men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 62 m2 av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 8 m2. Arealer bak knevegger og lignende (som ikke er måleverdige) er ikke medtatt som areal med lav himlingshøyde (ALH). Se mer utfyllende informasjon i rapportens premisser om areal.

Deler av arealene på kaldtloftet oppfyller vilkår for måleverdighet og er derfor medregnet som en del av boligens bruksarealer. Kaldtloftet har et totalt gulvareal (GUA) på 27 m2, men grunnet skråtak/takhøyde er kun 15 m2 av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 12 m2.

Se mer utfyllende informasjon i rapportens premisser om areal.
Dobbel garasje: Garasjen inneholder 44 m2 S-ROM i 1.etasje.
Arealet i loftetasjen måles til 39 m2 (ALH), men grunnet lav takhøyde er ingen deler av dette arealet måleverdig som bruksareal.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet med utgangspunkt i NS 3940:2023.

Antall soverom
3

Byggeår
1953

Tomt
Eiet tomt 869 kvm

Prisantydning
6 250 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 07.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 147 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 148 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 398 740,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 416 290,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 19 900 pr. år

Eier
Tonje Maryan Strømmen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Skulds vei 6 og en spennende enebolig - på populære Breidablikk. Herlig beliggenhet i en liten blindvei, med vestvendt fjelltomt med sol fra morgen til kveld. Boligen har en fin gjennomgående standard og planløsning. Hybel i underetasjen - med egen inngang og "connecting door". Perfekt til utleie eller som en gjeste/ungdomsavdeling. Stor dobbelgarasje med loft.

Eiendommen har en meget attraktiv og populær beliggenhet i villastrøk øverst på Breidablikk. Her bor man i stille, fredelige omgivelser og området er svært barnevennlig. Solen kan nytes fra tidlig om morgenen til sent på kveld på den store terrassen. Eiendommen ligger høyere enn øvrig bebyggelse så man ligger usjenert og fritt.

Barneskole, u-skole og barnehager i umiddelbar nærhet. Ca. 1 km fra byen, slik at man har det pulserende liv kun en kort spasertur unna. Kort vei til jernbanen - perfekt for deg som pendler i jobben!

Parkering
Dobbel garasje og i egen gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen har en meget attraktiv og populær beliggenhet i villastrøk på Breidablikk. Her bor man i stille, fredelige omgivelser og området er svært barnevennlig. Solen kan nytes fra tidlig om morgenen til sent på kveld på den store terrassen. Eiendommen ligger litt høyere enn øvrig bebyggelse så man ligger usjenert og fritt. Breidablikk ungdomsskole og grendehus ligger i umiddelbar nærhet, samt Sande barneskole ca. 1 km unna. Det er flere barnehager i nærområdet. Eiendommen ligger drøye 1 km fra sentrumskjernen, slik at man har byens pulserende liv kun en kort spasertur unna. Kort vei til jernbanen - perfekt for deg som pendler i jobben! Flotte turområder i nærområdet med bl.a. Mølleråsen og Mokollen med flott utsikt over byen, samt Hjertås med tur og skiløyper. Anders Jahres tidligere hjem, Midtås, er et perfekt turmål for å kunne nyte unik beliggenhet, utsikt og arkitektur. Sjelden sjanse for deg som ønsker en attraktiv enebolig i ett av Sandefjords mest populære boligområder!

Tomt
Eiet tomt, 869 kvm
Pent opparbeidet tomt. Det er plen med blomster, prydebusker og kantstein. Deler av tomten er naturtomt
med en stor, naturlig fjellplatting. Solrik og lettstelt tomt. Eiendommens navn er Klinkenfjell.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Sande barneskole er bare noen hundre meter unna boligen.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex, datert 07.12.23. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Frittliggende enebolig med utleiemulighet beliggende på Breidablikk i Sandefjord Kommune. Boligen er over tre plan pluss ett kaldloft med lav takhøyde. Krypkjeller under deler av boligen. Adkomst i boligens 1.etasje. Hybelleilighet med egen inngang. Gårdsplass foran garasje med biloppstillingsplasser. Skrånende tomt med naturtomt, plenaraeler og diverse beplantning. Nordøstvendt balkong og sydvestvendt terrasse i 1.etasje. Frittstående dobbel garasje med lagringsloft.
Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur i mur/betongkonstruksjon av ukjent type utførelse. Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig stående trekledning. Vinduer i 2 og 3-lags glass. Yttertaket har saltakstaksform med takoppløft og tekket med glassert takstein. Oppvarming er via elektrisitet og vedfyring. Luft-til-luft varmepumpe i stue i 1.etasje. Boligen har naturlig ventilasjon via veggventiler. Separat avtrekk fra begge kjøkken og baderom.

Boligen har fått følgende TG3: Forstøtningsmurer.
Boligen har fått følgende TG2: Våtrom - Bad. 2.etasje. Våtrom - Bad. Underetasje. Våtrom - Bad. 1.etasje. Kjøkken - 1.etasje. Kjøkken - Underetasje. Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje). Krypekjeller. Loft - innredet - 2.etasje. Loft - uinnredet / råloft. Innvendige trapper. Etasjeskiller - 1.etasje. Etasjeskiller - 2.etasje. Tekniske anlegg, VVS. Elektrisk anlegg. Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon. Dører og vinduer - Enebolig. Yttertak - Enebolig. Grunnmur, fundamenter. Stikkledninger og tanker. Frittstående byggverk.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Gulvflater belagt med parkett fra år 2017, fliser og laminat. Gulvvarme i entre. Veggflater med malte flater Himlingsflater med malte flater. Innfelte downlights i himling i entre og i stue. Profilerte innerdører. Garderobeskap i garderoberom.

Kjøkkeninnredning fra år 2017 med slette fronter. Benkeplater i laminat med nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Nedfelt
induksjonstopp. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator med avtrekk. Gulvflater med parkett fra år 2017. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med malte flater og innfelte downlights. Vannrør av typen kobber fra ukjent alder. Avløpsrør i plastmateriale.

Kjøkken i underetasje:
Deler av kjøkkeninnredning opplyses av eier å være fra omkring år 2019. Hvite slette fronter og malte slette fronter. Benkeplater i laminat med nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Plass for frittstående komfyr. Ventilator med avtrekk. Gulvflater belagt med laminat. Veggflater med tapetserte og malte flater. Sprutplate av laminat på vegg mellom benk og overskap. Vannrør i kobber og rør i rør fra ulike tidsperioder uten at dette kan angis mer spesifikk. Avløpsrør av plast. Himlingsflater med malte flater.

Bad i 1.etasje:
Bad opplyses å være fra år 2014. Gulvflater med fliser og gulvvarme. Sokkelflis på vegg. Veggflater med malt panel. Fliser på deler av vegg ved badekar. Himlingsflater med malte flater og innfelte downlights. Dusjkabinett med to-greps blandebatteri tilkoblet regn og hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Frittstående badekar med veggmontert to-greps blandebatteri tilkoblet hånddusj. Servantskap med hvite slette fronter og ett-greps blandebatteri. Speil med lysarmatur på vegg over servant. Vannrør er av typen rør i rør med fordelerskap plassert på garderoberom. Avløpsrør i plastmateriale. To sluk i plastmateriale. Avtrekk via elektrisk avtrekksvifte i yttervegg.

Bad i 2.etasje: 
Gulvflater belagt med fliser. Gulvvarme. Veggflater med malte flater og stedvis fliser. Himlingsflater med malte flater. Dusjkabinett med to-greps blandebatteri tilkoblet hånddusj. Servantskap med hvite slette skuffefronter og benkeplate i laminat med toppmontert servant med ett-greps blandebatteri. Gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen kobber av ukjent alder. Avløpsrør i plastmateriale. Sluk i plastmateriale av ukjent alder. Avtrekk via elektrisk avtrekksvifte i yttervegg. Det er lagt vinylfliser oppå eksisterende gulvfliser.

Bad i hybel/underetasje:
Årstall er oppgitt fra tidligere prospekt og er derfor kun omtrentlig angitt uten at dette kan angis mer spesifikk. Bad opplyses å være fra år 2005. Gulvflater med fliser og gulvvarme. Sokkelflis på vegg. Flislagte vegger i dusj. Øvrige vegger med tapetserte og malte flater. Dusjnisje med dusjvegg i glass og veggmontert to-greps blandebatteri tilkoblet regn og hånddusj. Servantskap med hvite slette fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Speil og lysarmatur på vegg over servant. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Himlingsflater med malte flater og innfelte downlights. Avtrekk via elektrisk avtrekksvifte i vegg. Vannrør av typen rør i rør. Avløpsrør i plastmateriale. Sluk i plastmateriale.

Gulvflater belagt med fliser og laminat. Gulvvarme i vindfang. Sluk i gulv på teknisk rom. Veggflater med tapetserte og malte flater og malte panelplater. Himlingsflater med malte flater. Profilerte hvite innerdører. Opplegg for vaskemaskin på teknisk rom. Garderobeskap i gang.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 02.11.1954 som omhandler enebolig. Det foreligger orignale tegninger fra 1952. Det er gitt bruksendring fra kommunen datert 04.03.2024 på at sekundærleilighet i underetasjen er slått sammen med hovedenheten og at loftsrom i 2.etasje er bruksendret til ny hoveddel som soverom.

Det foreligger tegninger og tilbygg til bolig fra 2002 med tilhørende ferdigattest datert 20.01.2015. Nyere dobbelgarasje med ferdigattest datert 2013. Det er intern forbindelse mellom hybel og 1.etasje via trapp.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen varmes opp ved hjelp av elektrisk oppvarming, og vedyfring.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 19 900 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 25.000 kWh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på ca kr 7.000,- pr år. 
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 8408047

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 333 795,- Som sekundærbolig Kr. 5 068 419,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Annet
Pipe og ildsted:
Sist tilsyn: 22.09.2022 - Feiing.
Avvik og anmerkninger:Fugene i skorsteinen begynner å bli dype.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Den del av boligen som idag fremstår som en utleiedel, er ikke godkjent som separat boenhet, men er godkjent for varig opphold. Så lenge det aktuelle utleiearealet inngår i eiendommens øvrige boligareal og har forsvarlige radonverdier, vil det være lovlig for utleie. Dersom kjøper ønsker leietakeren oppsagt, bes dette meddelt megler skriftlig ved inngivelse av bud.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til fortetting/bolig i kommuneplanens arealdel, datert 21.09.2023.
Id 20170019
Navn Kommuneplanens arealdel 2019
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.09.2019
Delarealer Delareal 869 m
BestemmelseOmrådenavn Fortetting
KPBestemmelseHjemmel forhold som skal avklares og belyses
Delareal 869 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende
OmrådenavnB

I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssone «ras og skredfare, kvikkleire» over eiendommen. Det må påregnes krav om geotekniske undersøkelser før iverksetting av byggetiltak i disse områdene, jf. kommuneplanbestemmelse 5.1.2.
Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 147 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 148 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 398 740,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 416 290,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 39 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

Sosiale medier kr. 4 900,-

EIE Look kr. 6 990,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-23-0233

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr: 919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no

Emilie Sanne
Eiendomsmegler
Mob: 97 46 83 82
[/ E-post: esa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skulds vei 6
For mer om objektet
Skulds vei 6

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: