Bilde 1 av Solbergveien 7Bilde 2 av Solbergveien 7
Digital salgsoppgave
Solbergveien 7

3232 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Bud innkommet! Enebolig med nydelig opparbeidet tomt - solrikt - garasje - asfaltert gårdsplass
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
138 m²
Bruksareal (BRA)
236 m²
Bruttoareal (BTA)
261 m²
Kommunale avgifter
kr 805 / Mnd
Prisantydning
kr 2 990 000
Omkostninger
kr 99 520
Totalpris
kr 3 089 520
Byggeår
1973
Tomt
Eiet tomt 1092 m²
Oppdragsnummer
87210174
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Prisantydningkr 2 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 83 500,-
  
Totalpris kr 3 089 520
Eiendom
Solbergveien 7, 3232 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 151 bnr. 31 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 236 kvm, Bruttoareal: 261 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1973

Tomt
Eiet tomt 1092 m²

Prisantydning
2 990 000

Eier
Erik Jaouher Håkonsen

Parkering
Garasje i tilknytning til boligen. Forøvrig parkering i egen gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger på raet, på toppen av Sandefjord. Her ligger du med kort vei til både Haukerød, Bugården og Pindsle. Meget solrik og barnevennlig tomt. Haukerød og Runar ligger kun 2 kilometer unna og kan by på alt fra håndball til fotball, skiløyper og skileikanlegg. Ønsker du å drive med tennis, svømming, bueskyting eller ishockey tar man turen ned til Bugården som er ca 2 km unna. Her er det som på Haukerød; flotte rekreasjonsområder med opplyste turløyper og store friområder mm. EIendommen er også perfekt for den som pendler i jobben, med svært gode kommunikasjonsmuligheter rett utenfor døren.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Tomt
Eiet tomt, 1092 m²
Nydelig opparbeidet hagetomt mot syd og øst.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 138 kvm
Totalt bruksareal: 236 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 93 m²: Vindfang, gang, toalettrom, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.
S-rom 55 m²: Innvendig bod, garasje og bod ved garasje. Utestue.

Kjeller
P-rom 45 m²: 1 oppholdsrom og 1 soverom.
S-rom 43 m²:  Uinnredet kjellerrom og vaskekjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1973.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 17.09.21 10:43 utført av Anticimex AS Sandefjord. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Frittliggende enebolig med integrert garasje beliggende på Elgesem i Sandefjord Kommune.
Boligen er over to plan pluss et kaldloft med lav takhøyde. Adkomst i boligens 1.etasje. Asfaltert gårdsplass med biloppstillingsplasser. Sydvendt
balkong med utestue. Beplantet tomt med plenarealer og prydbusker. Frittstående utebod i hage.
Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i betongblokker. Etasjeskiller i trekonstruksjon. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig
stående trekledning. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Yttertaket har valmtaksform og tekket med betongtakstein.

Interessenter oppfordres til å lese vedlagte boligsalgsrapport nøye!

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: ildsted har fått TG3.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Kjøkkeninnredning av ukjent alder med malte profilerte fronter. Benkeplate i laminat med pålimt folie og med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps
blandebatteri. Nisje for frittstående komfyr. Ventilator med avtrekk. Oppvaskmaskin. Gulvoverflater med laminat. Vegger med malte panelplater og
malt tegelstein. Fliser på vegg mellom benk og overskap. Hvite takplater i himling. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Bad fra omkring år 2009. Flislagt gulv med gulvvarme. Sokkelflis på vegg. Baderomsplater med flisimitasjon på vegger. Panel i himling. Innredning
med hvite glatte fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. To veggskap og speil på vegg over servant. Ett høyskap på vegg.
Vegghengt toalett. Frittstående badekar med to-greps blandebatteri tilkoblet hånddusj.

Toalettrom i 1. etasje har gulvoverflater med laminat. Vegger med tapetserte og malte flater. Malt panel i himling. Vegghengt servant med ett-greps blandebatteri. Gulvmontert toalett. Vannrør i kobber fra byggeår. Synlige avløpsrør i plastmateriale. Avtrekk via ventil i yttervegg.

Øvrige rom i 1. etasje har gulvflater belagt med laminat, gulvbelegg og parkett . Veggflater med malte panelplater, tapetserte og malte flater og malt panel. Himlingsflater med hvite takplater og malt panel . Profilerte hvite innerdører. Garderobeskap på lite soverom og bod. Skyvedørsgarderobe med speilfronter på stort soverom.

Vaskerom i kjeller fra byggeår. Gulvoverflater med pussede betongflater. Vegger med pussede og malte murflater og malt panel. Panel i himling.
Utslagsvask og skyllekum i stål med to-greps blandebatteri. Kjelleren ligger delvis under terreng. Gulvflater med laminat, pussede og malte betongflater. Veggflater med pussede og malte murflater, panel og malte panelplater. Himlingsflater med panel. Hvite profilerte innerdører. Utgang til terreng fra uinnredet kjellerrom via utvendig trappehals.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 06.11.1972 som omhandler 4 rom, kjøkken, bad og wc. Denne omfatter ikke endringer i planløsning eller fasade etter den ble utstedt. Byggetegninger fra kommunen viser at halvparten av badet ble byggemeldt som bad og soverom (slått sammen). Mindre endringer på/i bygg som ikke endrer forutsetningen for kommunens opprinnelige godkjennelse vil normalt sett være lovlige, dog vil inngripen i bærende konstruksjon, samt endring i teknisk installasjon kunne være søkepliktig. Det foreligger ingen dokumentasjon på at utestuen er omsøkt.
Rom i kjeller som er angitt av takstmannen til oppholdsrom og soverom er ikke godkjent for varig opphold av kommunen. Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som henholdsvis primærrom. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell oppfølging fra kommunen sin side.

Oppvarming
Ved, varmepumpe og elektrisk oppvarming.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Feier har følgende kommentarer: Plate foran ovn er for kort. Pulverapparat mangler/er defekt. Må bytte defekt glass i ovn.
Kjøper overtar ansvar for dette.

Selger har ikke innhentet energimerking.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 9 650 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Kostnader knyttet til strømforbruk og nettleie.
Årlig forsikringspremie.
Evt. veivedlikehold.
Kostnader knyttet til kabel-tv og internett.

Utgiftene vil variere etter den til enhver tid eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Tryg ifølge selger.

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 691 272,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 2 488 579,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Det tas forbehold om at samtlige kreditorer samtykker i salget.

Det er tinglyst x servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 3464, tgl. 29.12.1958 - grunn avgitt til veigrunn - gjelder gnr. 151, bnr. 10 og 24.
Dnr. 5472, tgl. 26.09.1972 - rett til vei over bnr. 10 mot å delta i vedlikehold.
Dnr. 1756, tgl. 19.03.1974 - rett for Solbergveien 9 til å oppføre garasje i grensen til denne eiendommen.

Vi kan ikke finne tinglyst veirett over gnr. 151, bnr. 24 som fører inn til eiendommen. Denne boligen er bygd i 1973 og har alltid benyttet denne veien.
Kjøper overtar ansvar for dette. 

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til annen veigrunn iht. reguleringsplan R2_GS vei langs Raveien. Krokemoveien. Åsrumveien , datert 17.02.2005.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.

Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Raveien. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
83 500,- (Dokumentavgift)

99 520,- (Omkostninger totalt)

3 089 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,00%
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0174

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Solbergveien 7
For mer om objektet
Solbergveien 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: