Bilde 1 av Tassebekkveien 132Bilde 2 av Tassebekkveien 132
Digital salgsoppgave
Tassebekkveien 132

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Idyllisk og landlig beliggende! 5 soverom - Kort vei til sentrum og E18 - Romslig hagetomt
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
258 m²
Bruksareal (BRA)
320 m²
Kommunale avgifter
kr 832 / Mnd
Prisantydning
kr 6 190 000
Omkostninger
kr 168 390
Totalpris
kr 6 358 390
Byggeår
1890
Tomt
Eiet tomt 1878 m²
Oppdragsnummer
88230042
card-default

Rasmus Boutenko

Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Les om Rasmus
Prisantydningkr 6 190 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 152 500,-
  
Totalpris kr 6 358 390
Eiendom
Tassebekkveien 132, 3160 Stokke

Matrikkel
Gnr. 460 Bnr. 14 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 258 kvm, Bruksareal: 320 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
1890

Tomt
Eiet tomt 1878 m²

Prisantydning
kr 6 190 000,-

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Marius Vedvik
Rapportdato: 09.06.23
Type rapport: Tilstandsrapport

Kommunale avgifter
Kr. 9 979,25 pr. år

Eier
Bente Steffensen Pinheiro Marco Antonio Nunes

Beskrivelse
Tassebekkveien 132 er en idyllisk eiendom på 1 878 kvm med småbrukspreg. Beliggenheten er landlig og fredelig, men samtidig sentral. Det er rett over en kilometer til Stokke sentrum, med tog, buss og alt man trenger.

Tomten er nylig inngjerdet og har en stor, koselig hage med sol fra morgen til kveld, fine beplantninger og kjøkkenhage. I tillegg til eneboligen er det et gammelt bryggerhus med blant annet festlokale og bar, et koselig anneks med egen hagedel, samt et hønsehus med overbygd hønsegård.

Eneboligen har to koselige stuer, et stort kjøkken med spisestue, fem romslige soverom og to bad. Flere rom er nylig pusset opp. I spisestua er det både peisovn og varmepumpe, mens gangen har etasjeovn. Huset ble renovert med ny kledning, taktekking og vinduer i 2011.

Parkering
Eiendommen har en steinlagt biloppstillingsplass til to biler og gode parkeringsmuligheter på en stor, gruset gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et landlig, stille og naturskjønt område drøye 1 km utenfor Stokke sentrum i Sandefjord kommune. Her bor du tett på store jorder og nær skogområder med turstier. Samtidig er det gode forbindelser til Tønsberg og Sandefjord via E18 og Gamleveien.

I Stokke sentrum finnes det blant annet skoler, barnehager og togstasjon. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, idretts- og svømmehall. Like utenfor sentrum ligger den frodige bøkeskogen på Bokemoa. I skogen er det kultursti, lysløype og lekeområder, som gir gode turmuligheter hele året.

Stokke har totalt 14 km med oppmerket kyststi, samt en fin turvei fra Tønsberg til Sandefjord. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien. Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane ligger mellom Vear og Melsomvik.

I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Det er ca. 8 min kjøring til Storevar badeplass og 10 min til Bogen badestrand. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesodden - et kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass.

Tomt
Eiet tomt, 1878 m².

Eiendommen har en solrik, landlig beliggenhet og er omkranset av store jorder. Tomten er på 1878,6 kvm og inngjerdet med høyt flettverksgjerde i nyere tid. Her er det lagt til rette for at både to og firbente skal kunne leke trygt. Solforholdene er optimale, fra den står opp til den går ned, og rundt omkring huset og i hagen er det en rekke fine uteplasser.

På eiendommen er det en eldre, men velholdt og sjarmerende enebolig, samt et anneks som er innredet som en selvstendig boenhet. I tillegg er det et gammelt bryggerhus, med tilbygg som er egnet til dyrehold. Ved innkjørselen er det plassert en brakke, for å hindre innsyn fra veien. I nyere tid er det satt opp utelys på både bryggerhuset, hønsehuset og brakka.

Hagen har store plenarealer som innbyr til hagekos og lek. Det er fine beplantninger med japanske kirsebærtre, magnolia busk, bringebær, blåbær, bjørnebær, og mange ulike stauder som titter frem hver vår. I tillegg er det kjøkkenhage med blant annet jordbær, rabarbra, gressløk og epletrær.

Ved siden av bryggerhuset er et hønsehus med hønsegård som er inngjerdet med tak. Her kan fjærkre gå ut og inn som de vil året rundt, og taket sørger for trygg ferdsel med tanke på smitte og angrep av rovfugl. Et lite hjørne av hønsehuset ligger over tomtegrensen, se kart vedlagt salgsoppgaven.

I forbindelse med at de juridiske og faktiske grensene avviker mellom denne eiendom og naboeiendommen, er det inngått en muntlig avtale om at de faktiske grensene skal praktiseres. Se vedlagte kartutsnitt.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i Finn-annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det 2,2 km til Bokemoa barneskole og 2,7 km Stokke ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Buss til Stokke ungdomsskole og Re videregående skole stopper på Russeltvedt, ca. 800 meter fra eiendommen.

Offentlig kommunikasjon
Området har offentlig kommunikasjon med buss og tog. Det tar ca. 4 min å sykle (15 min å gå) til Stokke stasjon som er tilknyttet Vestfoldbanen, så pendling er absolutt en mulighet. Toget bruker i underkant av halvannen time inn til Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Sandefjord lufthavn, 14 min til Sandefjord sentrum, 17 min til Tønsberg og 22 min til Larvik.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Meny og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stokke senter et variert utvalg butikker, samt frisør og bakeri. I sentrum finner du ellers flere butikker og spisesteder, i tillegg til Vinmonopolet, bibliotek, helsetjeneste og offentlige kontorer. Det er kort vei til både Tønsberg og Sandefjord med alt av bymessige fasiliteter.

Inneholder
Totalt primærrom: 258 kvm
Totalt bruksareal: 320 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Enebolig
Første etasje
P-rom 96 kvm: Gang, kjøkken, 2 stuer, spisestue og bad/vaskerom.

Andre etasje
P-rom 81 kvm: Gang, bad og 5 soverom.

Kjeller
S-rom 38 kvm: Bod.

Kommentar
Vinduer i 2. etg. har åpningsbredde på 43 cm, men ett er over 50 cm.
PVC vindu over tilbygg er ikke tilstrekkelig dagslys/rømning. Rommet er ca. 9 kvm og glass er 0,5 kvm.

Bryggerhus
Første etasje
P-rom 39 kvm: Gang, kontor og stue/bar.
S-rom 12 kvm: Bod.

Kjeller
S-rom 12 kvm: Bod.

Anneks
Første etasje
P-rom 42 kvm: Gang, kjøkken, stue, soverom og bad.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Marius Vedvik, datert 09.06.23. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Eiendommen har en eldre enebolig som er tilbygget og pusset opp i senere år, samt et anneks som er innredet som en selvstendig boenhet. Det er også et gammelt bryggerhus på eiendommen. Bryggerhuset har et tilbygg som er egnet for dyrehold som ikke er medtatt i tilstandsvurderingen.

Hovedhus ble utvendig renovert med ny kledning, taktekking og vinduer i 2011. Det er etablert nytt bad i 1. etasje i 2020. Bryggerhuset er innredet som festlokale med bardisk, men bærer preg av utvendig elde og slitasje hvor det er behov for vedlikehold. Annekset har alle synlige overflater og innredninger fra renovering i 2017.

Det er registrert enkelte avvik, men disse er stort sett relatert til normal elde, slitasje og avvik fra dagens forskriftskrav. Bygnigene er av eldre dato, og selv om det er utført oppussing i senere tid må det påregnes bygningsdeler og konstruksjoner av varierende alder og helt tilbake til opprinnelig byggeår. Det gjøres oppmerksom på at det i eldre boliger erfaringsmessig er høy risiko for skjulte feil og mangler som ikke kan avdekkes ved takstmannens befaring.

Enebolig - Byggeår: 1890
Veggkonstruksjoner i tømmer og bindingsverk av tre. Fasader er kledd med stående trepanel fra 2011. Takkonstruksjon i sperrer av tre med undertak av rupanel. Taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein fra 2011. Vindskier og gesimser av tre fra 2011. Boligen har beslag og takrenner av plastbelagt stål fra 2011. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Ett nyere vindu i PVC mot nord. Bygningen har malte tredører med 2-lags glass. Terrasse i tre som er bygget over en eldre betongmur.

Bryggerhus - Byggeår: 1890
Veggkonstruksjon i tømmer. En fasade med synlig tømmer, ellers er det stående trepanel. Takkonstruksjon av sperrer i tre. Åpen himling. Taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein. Besiktiget fra terrengnivå. Bygningen har trevinduer med koblet glass. Inngangsdør i tre med 2-lags glass fra 2016.

Anneks - Byggeår: 1890
Veggkonstruksjoner av tømmer fra opprinnelig byggeår. Tilbygget del med bindingverk av tre. Fasader er kledd med stående trepanel. Takkonstruksjon av tre fra opprinnelig byggeår med lufting i gesimser. Taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein. Vindskier og gesimser av tre. Besiktiget fra terrengnivå. Boligen har beslag og takrenner av plastbelagt stål. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Inngangsdør i tre med 2-lags glass.

Eneboligen har fått følgende TG3:
- Utvendig > Kjellervinduer: Vinduene har stor grad av slitasje og det ene har sprukket glass.
- Utvendig > Dører - 2: Kjellerdør er av eldre dato med værslitasje og noe råte i karm.
- Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
- Innvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk. Det mangler også håndløper på den ene siden.
- Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Slukmansjett/klemring kan ikke påvises i sluket.
- Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Boligen har et åpent el-anlegg med automatsikringer. Sikringsskap er plassert i 2. etasje. TG3 er gitt fordi det er en kabelinnføring, samt et hull i sikringsskap som ikke er tettet.
- Tomteforhold > Drenering: Det mangler eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler utvendig fuktsikring av grunnmuren - ved kjeller/underetasje.

Bryggerhuset har fått følgende TG3:
- Innvendig > Rom Under Terreng: Det er påvist synlig vann på gulvet, samt generelt høyt fuktnivå.

Eneboligen, bryggerhuset og annekset har fått flere TG2-bemerkninger som ikke er medtatt her, og interessenter henvises følgelig til å lese vedlagte tilstandsrapport nøye.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
ENEBOLIG
Entré
Fra tunet er det adkomst til boligens overbygde inngangsparti med en flott, tofløyet ytterdør med innfelt glass. Inne får man et lunt og hyggelig førsteinntrykk med brunbeisede tømmervegger, flott tregulv og en staselig etasjeovn. Enkelte vegger er kledd med malt panel, og i himling er det rustikke bærebjelker, downlights og hvitbeiset panel. Entreen har åpen garderobeløsning med klesheng og en høy reol til sko.

Kjøkken og spisestue
Boligen har kjøkken og spisestue i åpen løsning - et hyggelig allrom for matlaging og måltider. I spisestua er det en moderne peisovn med glass på tre sider, og i tillegg varmepumpe som sørger for behagelig temperatur gjennom alle årstider. Gulvet har nyere laminat som er lagt sømløst mellom sonene og veggene har gråmalt panel.

Arbeidssonen i kjøkkenet er lys og trivelig med ettermiddagssol og kveldssol inn vinduene. Utsikten er idyllisk utover jordene. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter, benkeplater i stein, mye skapplass og flere hvitevarer. Hvitevarene består av hjørnemontert koketopp, stekeovn og kobberhette med avtrekksventilator. I kjøkkenbenken er det nedfelt oppvaskkum, og under er det opplegg til oppvaskmaskin. Veggene over kjøkkenbenken har fliser.

To stuer med sjel
I tillegg til spisestua har boligen to fine stuer - dagligstua og «gammelstua». I gammelstua har ytterveggene originalt tømmer, mens veggen inn mot gangen har panel. Taket har synlige bjelker og panel, og gulvet enstavs laminat som er lagt i nyere tid.

Dagligstua er lun og koselig med rustikk sjarm. Her er det hyggelig å samle hele familien til filmkvelder og hygge. Rommet har enstavs laminat, en kombinasjon av liggende og stående panel på veggene, og en unik teglsteinsvegg med ansikter. Himlingen har hvitbeiset panel mellom brunbeisede bærebjelker.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad med opplegg til vaskemaskin. Badet i første etasje var nytt i 2020 og har varmekabler, downlights og mekanisk avtrekksvifte med fuktsensor. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett, baderomsinnredning med servant og en stor, god dusjnisje med skillevegg, dør i glass og garnityr med regnfallsdusj. Gulvet har vinylbelegg og veggene har våtromsplater med flismønster.

Bad 2
Badet i andre etasje har fliser på gulv og vegger, varmekabler og luftemulighet med vindu. Rommet er utstyrt med gulvmontert toalett, et romslig dusjhjørne og servantinnredning med skap, speil og belysning.

Soverom og garderobe
Boligen har fem romslige soverom i andre etasje, så her er det god plass til lek og moro. Soverommene har heltre gulv og i all hovedsak malt panel på veggene. Fargevalgene er ulike fra rom til rom, for et personlig preg. Ett av soverommene har garderobeskap og to har plassbygde skap. Boligen har lagringsplass i kjeller med utvendig adkomst via kjellertrapp.

BRYGGERHUS
Bryggerhuset er opprinnelig fra 1890, med tilbygg egnet til dyrehold. Bryggerhuset er inndelt i gang, kontor, bod og stue/festlokale med bar. Baren er gjort om i nyere tid. Bygget må påregnes oppgradering, men har uforbeholden sjarm med sine synlige tømmervegger og synlige bærebjelker. Inngangsdøren var ny i 2016. I stua er det installert varmepumpe.

ANNEKS
Annekset har en egen hagedel som er inngjerdet med levegger. Annekset består av entré med bred skyvedørsgarderobe, stue og kjøkken i åpen løsning, samt soverom og bad. Alle synlige overflater og innredninger er fra renovering som ble utført i 2017. Gulv har enstavs laminat, mens vegger og himlinger har panel.

Stue og kjøkken har mønet tak med synlige bærebjelker. Kjøkkeninnredningen har hvite rammefronter og benkeplater av laminat. Det er integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn.

Badet har varmekabler, mekanisk avtrekk og opplegg til vaskemaskin. Gulvet er flislagt og veggene har baderomsplater. Av utstyr har badet innredning med servant, dusjhjørne og vegghengt toalett.

OPPGRADERINGER
2021-Satt opp tilbygg/driftsbygningen som er koblet sammen med bryggerhuset, inkl. nytt el-anlegg m/sikringsskap til det.
2021-Satt opp 2 stk lagerboder ved innkjørselen, den største har innlagt strøm, den minste medfølger ikke.
Januar 2022-Montert utelys på bryggerhus, brakkebod og tilbygg.
Oktober 2020-Gjerdet inn hele tomten.
Nov 2020-Laget nytt bad 1. etasje.
Nov 2020-Montert nytt el-anlegg med sikringsskap til bad og kjøkken (befinner seg inne i kjøkkenskapet).
Okt/nov 2020-Lagt nye vann- og avløpsrør i forbindelse med badet og laget opplegg for vaskemaskin på bad i 1. etasje.
Juli 2022-Lagt nye gulv i spisestue, kjøkken og «gamlestua».
2021-Malt kjøkken, stue og gang - tak og vegger.
Februar 2022-Satt inn peis i spisestua.
2021-Skiftet terrassedør.
Februar 2022-Satt inn nytt vindu på soverom oppe over «gamlestua».
2021-Satte inn ny bar i bryggerhuset.
2021-Laget terrasse rundt hele tilbygget og en liten platt utenfor spisestua mot jordet.
2021-Gjerdet inn og lagt tak over hønsehus.
2021-Stenbelagt parkeringsplass.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Komplette tegninger finnes ikke i kommunens byggesaksarkiv på noen av bygningene. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Bryggerhus og anneks er ikke omsøkt, og følgelig ikke godkjent for varig opphold. Det er ikke vann / avløp på vaskerom i bryggerhus. Kjøper overtar ansvaret for nevnte forhold.

Bygningene er oppført før 1998 og har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven om at ferdigattest ikke utstedes for bygg/endringer som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Eneboligen har sikringsskap med automatsikringer i andre etasje. Det er lagt nytt elanlegg til bad og kjøkken, samt nytt elanlegg til bryggerhus/hønsehus.

Annekset har sikringsskap med automatsikringer.

Oppvarming
Eneboligen har elektrisk oppvarming og vedfyring. Det er peisovn i spisestua og etasjeovn i gangen. Begge bad har varmekabler. Ved kjøkken/spisestue er det luft-til-luft varmepumpe.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 9 979,25 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over tolv terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 23 580 kwh. pr. år for eneboligen, og ca. 6 604 kwh. pr. år for annekset.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 14 115.
Boligen er tilknyttet Allente som leverandør av parabol til tv og Telenor som leverandør til internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i IF

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2021:
Som primærbolig kr. 1 071 057,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 3 855 805,- ved annen bruk av eiendommen.
Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner
Eneboligen har synlige vannrør av kobber og plast (rør i rør). Stoppekran plassert i kjeller. Synlige avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 2013.

Annekset har synlige vannrør av plast (rør-i-rør). Stoppekran plassert bak vaskemaskin. Fordelerskap på vegg i bad. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannberederen er på ca. 120 liter.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Medfølger ikke:
- Lysekrone spisestue
- Lille røde bua ved innkjørselen

Rapporten "Brannforebygging: Tiltak, avvik og anmerkninger" viser følgende avvik: - Brennbart for nær sotluke/feieluke.
- Mangler plate på gulv foran feierluke.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Energiattest
- Grunnkart
- Kommuneplankart
- Servitutter

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 9000035, tgl. 30.11.1978 - Bestemmelse om vannledning. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Vegvesenets betingelser vedtatt.
Dnr. 148676, tgl. 17.02.2017 - Bestemmelse om vann-/kloakkledning. Bestemmelse om tilknytningsavgift.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Annekset fremstår idag som en utleiedel, men det er uvisst hvorvidt denne er godkjent for varig opphold. Byggetegninger på annekset finnes ikke i kommunens byggesaksarkiv, så meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt eller er godkjent. Kjøper overtar ansvaret for nevnte forhold.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav om forsvarlige radonverdier ved utleie. Dersom kjøper ønsker leietakeren oppsagt, bes dette meddelt megler skriftlig ved inngivelse av bud.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vannledningsnett og har privat utslipp og septiktank. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Eiendommen står registrert med slamavskiller med utløp til resipient. Det vil komme pålegg om oppgradering av avløpsløsning i følge Sandefjord kommune.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til gul støysone, rød støysone, LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, helårsboliger i LNF, spredt bolig-, fritids- eller næringsbebyggelse, og ras- og skredfare i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
 
Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av grunnkart og kommuneplankart er vedlagt salgsoppgaven. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.

Eiendommen er SEFRAK-registrert - et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner. Slike  bygninger er ikke tillagt spesielle restriksjoner, men det betyr at lokale bygningsmyndigheter må vurdere verneverdien før de gir tillatelse til å rive, flytte eller endre bygningen. For bygninger eldre enn 1850, er det lovfestet at en slik vurdering må gjøres før bygge- eller rivningssøknad blir godkjent.

Overtagelse
Etter avtale. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

kr 6 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 152 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 153 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 343 740,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 358 390,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning. Det tas forbehold om endring i offentlige gebyr.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 0,80%
60 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 18 900,-

Sosiale medier kr. 1 900,-

EIE Look kr. 3 500,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-23-0042

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift, som pålegger oss å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til dette, og det medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften. Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les mer om EIE`s behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på eie.no/personvern

Avdeling
EIE Stokke

Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA

Ansvarlig megler
Renate Hoskuldsen de Gala
Eiendomsmegler

Saksbehandlere
Rasmus Boutenko
dir.tlf: 33 48 22 09
e-post: rbo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tassebekkveien 132
For mer om objektet
Tassebekkveien 132

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: