Bilde 1 av Venus vei 22Bilde 2 av Venus vei 22
Digital salgsoppgave
Venus vei 22

3226 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BUD! Den ultimate familieboligen m/rom for alle! Nyoppusset med kjøkken, bad, vaskerom etc!Nydelig sydvestvendt uteplass
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
166 m²
Bruksareal (BRA)
209 m²
Kommunale avgifter
kr 1 194 / Mnd
Prisantydning
kr 5 690 000
Omkostninger
kr 160 270
Totalpris
kr 5 850 270
Byggeår
1966
Tomt
Eiet tomt 928 m²
Oppdragsnummer
87230033
Prisantydningkr 5 690 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Dokumentavgiftkr 146 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 5 850 270
Eiendom
Venus vei 22, 3226 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 39 Bnr. 332 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 209 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
1966

Tomt
Eiet tomt 928 kvm

Prisantydning
5 690 000

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Anticimex AS Sandefjord
Rapportdato: 14.03.23 12:45
Type rapport: Tilstandsrapport

Kommunale avgifter
Kr. 14 322 pr. år

Eier
Stian Allum Anette Aardal

Parkering
Garasje
Oppstillingsplass i gårdsplass

Beliggenhet
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Venus vei 22 - i hjertet av Mosserød!

Meget populær og sentral beliggenhet på Mosserød, en meget populær plass for barnefamilier!

Her ligger mange fasiliteter i gangavstand, som blant annet Mosserød barneskole, barnehage og Coop Extra dagligvareforretning med rikt utvalg. Kort vei opp til Raveien og videre ut på E-18, perfekt for den som pendler i jobben. Få minutters kjøring ut til Sandefjord Lufthavn/ Torp. Eiendommen ligger ca. 2,5 km. nord for byen. Praktfulle turområder finnes i nærområdet med blant annet Mokollen med flott utsikt ut over byen,
samt Hjertås med tur og skiløyper. Anders Jahres tidligere hjem, Midtås, er åpen for allmenheten og er et perfekt turmål for å kunne nyte unik beliggenhet og arkitektur. Boligen ligger i et barnevennlig boligstrøk med kort og trygg vei til barneskole, barnehage og lekeplass.

Vi i EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av eneboliger, rekkhus og flermannsboliger.

Tomt
Eiet tomt, 928 kvm
Pent opparbeidet hagetomt med diverse busker og trær og stor gressplen bak boligen og mot sydvest
Gårdsplassen er gruset og har plass til mange kjøretøy. Flott overbygget uteplass i tilknytning til stuen, her sitter man totalt usjenert og er perfekt for norske sommere. 
Boligen ligger fritt med fint utsyn utover Mosserød.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.
Megler anmoder interessenter å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.

Inneholder
Totalt primærrom: 166 kvm
Totalt bruksareal: 209 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 100 m²: Entre, gang, bad, toalettrom, stue, kjøkken og 3 soverom.

Underetasje
P-rom 66 m²: Stue, 2 soverom, gang, bad/vaskerom og barrom.
S-rom 25 m²: 3 boder.

Garasje
S-rom 18 m²: Garasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex AS Sandefjord, datert 14.03.23 12:45. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur i ukjent type utførelse. Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttervegger i trekonstruksjon med
utvendig liggende trekledning. Vinduer i 3-lags glass fra 2019. Yttertaket har saltakstaksform og tekket med betongtakstein. Oppvarming er via
elektrisitet og luft til luft varmepumpe. Boligen har naturlig ventilasjon via veggventiler. Separat avtrekk fra kjøkken og våtrom.

Boligen har fått følgende TG3:
Toalettrom (Ikke våtrom) -1.etasje :
- Ventilasjon: Ingen avtrekksventilasjon. Fører til manglende luftutskifting. Mekanisk avtrekk bør etableres. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp):
- Skorsteiner inne i boligen: Sotluke har liten avstand til brennbart materiale (Min. 30 cm). Ved etablering av ildsted må dette da utbedres. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.


Boligen har fått følgende TG2:
Bad - / vaskerom i kjeller:
- Ventilasjon. Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel bør etableres.
- Fallforhold (gulv): Det er stedvis motfall på gulvflater utenfor dusjsonen. Fare for vannansamling. Fall på gulv forøvrig utenfor dusj kunne med fordel vært bedre. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Annet: Membran, flis og snekkerarbeid er utført av nåværende eier selv som er håndverker uten at det foreligger dokmentasjon på utførelse. TG 2 er satt på grunn av manglende dokumentasjon.
Bad- 1.etasje:
- Ventilasjon: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel bør etableres.
- Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk i dusj er på tilfeldig sted målt til ca. 12 mm og ca. 8 mm til sluk under badekar. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på god avrenning til sluk. Oppkant på membran ved rommets døråpning er ikke tilgjengelig for inspeksjon og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod med tanke på lekkasjesikkerhet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Det er stedvis motfall på gulvet ved sluk under badekar. Fare for vannansamling. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 0-5 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
- Overflater vegger: Stedvise symtomer på utilsiktet fuktighet observert på bod 1. Årsak er ikke vurdert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Informasjon: På befaringstidspunktet er det fortsatt gjenstående arbeider med fullføring av veggflater på bod 1 og bod 3.
- Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Etasjen har enkelte vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Slike konstruksjoner vurderes erfaringsmessig å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. TG 2 er satt for og belyse risiko.
Innvendige trapper:
- Innvendige trapper: TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet. Det er for stor lysåpning mellom trinn, målt til 13 cm. Kravet er maks 10 cm. Håndløpere på vegg mangler og bør monteres. Av denne grunn oppfyller ikke trappen dagens krav. Forholdene anbefales utbedret/undersøkt med bakgrunn i dagens gjeldende krav til sikkerhet.
Etasjeskiller - 1.etasje:
- Skjevhetsmåling: Målbare skjevheter registrert. Det ble målt en høydeforskjell mellom høyeste og laveste målepunkt på ca 22 mm i stue (TG 2), og ca. 12 mm i stue. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert  i andre rom): TG2 er valgt på grunn av alder og usikker restlevetid. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning i fremtiden. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Avløp fra sikkerhetsventil går ikke direkte til rom med sluk, men via åpning i vegg til tilstøtende bad/vaskerom, uten at dette kan sies og være en velfungerende løsning. Krever derfor oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Avrenning fra fordelerskap for rør-i-rør går ikke direkte til rom med sluk, men via
åpning i vegg til tilstøtende bad/vaskerom, uten at dette kan sies og være en velfungerende løsning. Krever derfor oppfølging med jevnlig ettersyn.
Informasjon: Det er ikke kursoversikt for rør-i-rør-system, anbefales etablert.
Radon:
- Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA. (Direktoratet for Strålevern og Atomsikkerhet).
Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon.
Dører og vinduer - (Enebolig):
- Annet: Vindu på vaskerom bør tettes bedre mellom karm og grunnmur for og forhindre eventuell fuktinntregning. Tiltak anbefales.
Grunnmur, fundamenter (Enebolig):
- Grunnmur: Det registreres riss/sprekker på grunnmur mot syd og mot øst. Eksakt årsak er ikke kjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn for og se om det er pågående utvikling eller ikke.
Drenering - (Enebolig):
- Vann fra yttertak og bortledning: Takvann har stedvis kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Konsekvens kan være økt fuktbelastning av grunnmuren. Tilstrekkelig bortledning av takvann må etableres. I tillegg ligger takvann oppå terreng under balkongen. Konsekvens kan være at vann fryser i rør slik at takvann tidvis ikke blir ledet forsvarlig bort. Tiltak med bedre og frostsikker avrenning anbefales. Det hefter en usikkerhet om takvann forøvrig er ledet i eget lukket avløpsystem og at det fungerer tilfredstillende. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark: Se pkt. "Rom under terreng" for kommentar.
- Alder: TG 2 gjelder for opprinnelig del av boligen: Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et
betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes for å belyse risiko på grunn av usikker restlevetid.
Stikkledninger og tanker:
- Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger): Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for
å belyse risiko som følge av ukjent alder og usikker restlevetid.
Frittstående byggverk - Garasje:
- Helhetsvurdering: Det er kun foretatt en forenkel og overordnet vurdering av tilstanden og i forhold til byggeår vurderes moderat vedlikehold å være tilstrekkelig. I tillegg er yttertaket på befaringstidspunktet snødekket, og det kan derfor ikke sies noe om eksakt tilstand på yttertaktekkinge. Restlevetiden på yttertaktekkingen er således usikker. Anbefaler ytterligere undersøkelser når yttertaket er snøfritt.


Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Frittliggende enebolig med frittstående enkel garasje beliggende på Mosserød i Sandefjord Kommune. Boligen er over to plan pluss ett kaldloft med
lav takhøyde. Adkomst i boligens 1.etasje. Gruslagt gårdsplass med biloppstillingsplasser. Skrånende tomt med plenaraeler og diverse beplantning.
Sydvestvendt balkong i 1.etasje og en frittliggende sydøstvendt markterrasse. Innvendig er det gulvflater belagt med fliser laminat og parkett. Gulvvarme i entre. Veggflater med malte panelplater og malte flater. Himlingsflater med malte panelbord. Profilerte hvite innerdører. Garderobeskap på soverom 4, i entre og i gang. Det er gjort mange oppgraderinger i boligen i senere år. Det er helt nytt rørsystem og elektrisk anlegg.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra år 2016 med grå profilerte fronter. Benkeplater i laminat med nedfelt keramisk koketopp. Dobbel oppvaskkum med ett-greps
blandebatteri. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Gulvflater belagt med parkett. Veggflater med malte flater.
Himlingsflater med malte panelbord. Ventilator med avtrekk. Vannrør av typen typen rør i rør. Avløpsrør i plastmateriale. Waterguard.

Bad - 1.etasje:
Flislagt bad opplyses av eier og være fra år 2016. Gulvvarme. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Innredning med lyse slette fronter og
heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Speil med lysarmatur på vegg over servant. Dusjhjørne med dusjvegger i glass og veggmontert to
-greps blandebatteri tilkoblet regn og hånddusj. Frittstående badekar med veggmontert to-greps blandebatteri tilkoblet hånddusj. Vannrør av typen
rør i rør. Avløpsrør i plastmateriale. To sluk i plastmateriale. Avtrekk via elektrisk avtrekksvifte i yttervegg. Himlingsflater med malte panelbord.
Membran, flis og snekkerarbeid er utført av nåværende eier selv.

Bad / vaskerom i kjeller:
Flislagt bad/vaskerom opplyses av eier og være fra år 2022. Gulvvarme. Gulvmontert toalett. Servantskap med mørke slette fronter og heldekkende
servant med ett-greps blandebatteri. Speil med integrert lys på vegg over servant. Dusjhjørne med nedsenket gulv og dusjvegger i glass.
Veggmontert to-greps blandebatteri tilkoblet regn og hånddusj. Innredning med malte profilerte fronter og benkeplate i laminat. Nedfelt skyllekum i
stål med ett-greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør av typen rør i rør. Avløpsrør i plastmateriale. Sluk i
plastmateriale. Avtrekk via elektrisk avtrekksvifte i yttervegg. Himlingsflater med malte flater.

Toalettrom (Ikke våtrom) - 1.etasje:
Toalettrom opplyses og være fra år 2016. Gulvflater med fliser. Veggflater med malte panelplater. Himlingsflater med malte panelbord. Gulvmontert
toalett. Servantskap med mørke slette fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Speilskap på vegg over servant. Vegghengt
elektrisk panelovn. Vannrør av typen rør i rør. Avløpsrør i plastmateriale


Frittliggende markterrasse er på befaringstidspunktet snødekket og derfor ikke oppmålt.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 20.12.1967 som omhandler enebolig. Det foreligger også ferdigattest som gjelder Bruksendring i henhold til vedtak av 29.5.2018 og tilbygg i henhold til vedtak av 31.5.2018.
Byggetegninger vedlagt dokument fra tiltakshaver mottatt fra kommunen datert 27.05.2018, viser at barrom ble byggemeldt som bod. Noen små endringer i planløsning og døråpninger i vask, teknisk og bod området. Endring på bygg som ikke endrer forutsetningen for kommunens opprinnelige godkjennelse er normalt sett lovlig, men inngripen i bærende konstruksjoner og teknisk installasjon kan være søkepliktig.

Rom benyttet som barrom i kjeller tilfredsstiller ikke krav til oppholdsrom da det ikke har vindu. Det er heller ikke søkt om godkjenning for
bruksendring av rommet og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Rommet er derfor ikke godkjent til varig opphold. Arealet er omtalt
etter dagens bruk.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen. Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Sikringsskap med automatsikringer er plassert i bod 3. Kursfortegnelse ligger i sikringsskapet. Automatsikringer og skjult anlegg i 1. etasje fra år
2016. Nytt skjult anlegg i kjellerstue og soverom i kjeller samt varmekabler fra år 2017. Skjult anlegg og varmekabler på vaskerom fra år 2021. I
øvrige deler av kjeller er anlegget fra år 2023.

Oppvarming
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter ESandefjord kommune opplyser om følgende kommentarer fra feiervesenet: Det er ikke registrert avvik eller anmerkninger på bruksenheten. . Kjøper overtar ansvaret for dette.

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:

Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 20.000 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr. 7600 gjennom DNB.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av  internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i DNB21360952

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2021:

Som primærbolig kr. 864 726,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.

Som sekundærbolig kr. 3 113 013,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner
Vannrør fra år 2016-2022 av type rør i rør og stedvis kobber. Fordelerskap for rør-i-rør er plassert på bod 3 i kjeller. Varmtvannsbereder på ca. 200
liter av eldre ukjent alder plassert på bod 3. Innvendig stoppekran i høyskap bad/vaskerom i kjeller. Avløpsrør i plastmateriale fra år 2016-2022.
Innvendig stakeluke på bod 2. Luft til luft varmepumpe fra år 2021 i stue i 1. etasje.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Energiattest
- Situasjonskart

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:

1966/3447-2/29  Erklæring/avtale  
 03.09.1966 
 RETT FOR KOMMUNEN TIL Å KJØPE UBEBYGGET GRUNN TIL KOMMUNALT ELLER ANNET OFFENTLIG BRUK

1966/3447-3/29  Erklæring/avtale  
03.09.1966 
BESTEMMELSER OM VANN OG KLOAKKLEDNINGER M.V

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ingen utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id: 20170019
Navn: Kommuneplanens arealdel 2019
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 24.09.2019
Bestemmelser - https://kart14.nois.no/Sandefjord/Content/plandialog/GetGIplanregisterFil.aspx?systemid=15bb09a3519e4725b11939c04fb796fb&k=3804&arkivnavn=WINMAP
Delarealer: Delareal 928 m2
KPHensynsonenavn: H310
KPFare: Ras- og skredfare
Delareal: 928 m2
Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende
Områdenavn: B
I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssone «ras og skredfare, kvikkleire» over eiendommen. Det må påregnes krav om geotekniske vurderinger før iverksetting av byggetiltak i disse områdene, jf. kommuneplanbestemmelse 5.1.2.

Overtagelse
Etter avtale. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 146 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 147 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 837 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 850 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 0,80%
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

Sosiale medier kr. 4 900,-

EIE Look kr. 5 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-23-0033

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Emilie Sanne

Saksbehandlere
Emilie Sanne
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler
Mob: 97 46 83 82 / E-post: esa@eie.no

Didrik Schou
Daglig leder | Eiendomsmegler
Mob: 91 68 92 68
[/ E-post: ds@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Venus vei 22
For mer om objektet
Venus vei 22

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: