Bilde 1 av Bergveien 2BBilde 2 av Bergveien 2B
Digital salgsoppgave
Bergveien 2B

3212 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SOLGT- visning avlyst - Usjenert beliggende toppleilighet i tomannsbolig.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
115 m²
Bruksareal (BRA)
141 m²
Bruttoareal (BTA)
150 m²
Kommunale avgifter
kr 710 / Mnd
Prisantydning
kr 4 490 000
Omkostninger
kr 121 270
Totalpris
kr 4 611 270
Byggeår
2017
Tomt
Fellestomt 610 m²
Oppdragsnummer
87200189
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Prisantydningkr 4 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 112 250,-
  
Totalpris kr 4 611 270
Eiendom
Bergveien 2B, 3212 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 120 bnr. 468 snr. 2 i Sandefjord kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 141 kvm, Bruttoareal: 150 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2017

Tomt
Fellestomt 610 m²

Prisantydning
4 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 250,- (Dokumentavgift)

121 270,- (Omkostninger totalt)

4 611 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Det er ingen pålagte felleskostnader, men beboerne har blitt enige om å sette inn 700 kr pr mnd pr enhet til dekning av felleskostnader som for eksempel utvendig maling. Dette kan endres ved ny avtale.

Kommunale avgifter
Kr. 8 520,55 pr. år

Parkering
En garasjeplass. Forøvrig parkering i asfaltert gårdsplass.
Gateparkering etter områdets bestemmelser

Eier
Bente Blix Tom Christian Blix

Beskrivelse
Eie Eiendomsformidling ønsker velkommen til en eierleilighet med spennende planløsning, og med en beliggenhet slik at man har friområdene i Hjertnes-skogen i sør og øst og vidstrakt utsikt mot nord og vest. Boligen er oppført i 2017 med en meget praktisk planløsning og en gjennomgående god standard over det hele. Ifølge takstmannen fremstår leiligheten med et tydelig fokus på kvalitet med minimal slitasje. Utvendig forsterkes kvalitetsinntrykket gjennom bruk av Royal Impregnert kledning, et materiale med svært lang holdbarhet som krever minimalt vedlikehold
Dette er den perfekte boligen for deg som ønsker svært lettstelt hverdag men allikevel en landlig og sentral beliggenhet. Leiligheten har praktisk hovedsoverom med egen walk-in garderobe og eget bad. Du finner også separat tv-stue i tillegg til stue/kjøkken delen. Utgang til stor balkong hvor man kan nyte sol fra tidlig morgen til sen kveld. En ny 6 meter lang fjernstyrt markise skjermer godt for sola og luner godt i kjølige sommerkvelder. Garasje med lagringsplass.Alt i alt en spennende, lekker og meget praktisk leilighet!

Beliggenhet
Eiendommen ligger i familievennlige omgivelser på Virik med skoler og idrettsplass i nærheten. For familiens yngste blir skoleveien enkel bort til Virik barneskole. Skolen har store utearealer med lekestativ, fotballbane som er et fint tilbud utenom skoletiden. Det er i tillegg enda kortere vei til Ranvik ungdomsskole og en rekke barnehager i nærområdet. Blant alle fritidsaktivitetene i området inngår blant annet fotballbanene på Store Bergan idrettsplass, med både kunstgress og vanlig gress rett ved boligen. Rett ved idrettsplassen finner man en Kiwi-butikk og et treningssenter (Team) med et stort og variert tilbud. Det er også kun få minutter med bil eller sykkel til sentrum med alle sentrumsfunksjoner og urbant byliv. Har man en urban livsstil, men ønsker å bo i et rolig villaområde er dette den perfekte beliggenheten!

Velkommen til visning!

Bebyggelse
Eiendommen ligger i et område med eneboliger, leiligheter og rekkehus.

Tomt
Tomten tilhører sameiet, og disponeres i fellesskap.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Virik barneskole og Ranvik ungdomsskole. Flere barnehager i området.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Totalt primærrom: 115 kvm
Totalt bruksareal: 141 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Andre etasje
P-rom 115 kvm: Gang, 3 soverom, tv-stue, 2 dusjbad, kjøkken, stue og omkledningsrom.
S-rom 5 kvm: Bod

Garasje
S-rom og BRA: 21 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandssrapport datert 15.10.20 utført av Schau Takst AS. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Fireroms eierleilighet utgjør 2.etg i horisontaldelt tomannsbolig nyoppført av håndverkere i 2017. En brukt bolig vil alltid ha enkelte indikasjoner på slitasje som resultat av normal bruk, men sett over ett framstår leiligheten med en svært begrenset slitasjegrad. Jevnt over håndverksmessig god utførelse.

Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder med yttervegger, etasjeskiller og takoppbygning av trekonstruksjoner. De bygningtekniske forhold er ikke ytterligere omtalt i denne forenklede tilstandsrapporten for leiligheter. Leiligheten har vinduer og terrassedør i opprinnelig stand fra byggeår. Det er benyttet både fastkarm- og åpningsbare vinduer med isolerglass. Minimal slitasje - betydelig forventet levetid. Montert screens på to stuevinduer, samt terrassemarkise - begge motoriserte og fjernstyrt. 31kvm stor balkong utenfor stue. Svært solrikt - usjenert - samt med bredt utsyn. 100cm høyt rekkverk med trestendere og frostede glass montert i glassklemmer.

Rørføringer i form av rør-i-rør-system for trykkvann, samt avløp av PVC - ingen lekkasjer avdekket.
Montert seks stk ventiler i yttervegger hvor balansert ventilasjonsvifter med varmegjenvinning er montert.

Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
2018-Foretatt godkjent el.tilsyn
2019-Ny ventilator på kjøkken
2019-Skiftet sikkerhetsglass i to stk vinduer
2019-Skifte avtrekksvifter på bad
2020-Montert screens på to stuevinduer, samt terrassemarkise - begge motoriserte og fjernstyrt

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir TG 1 på alle punkter.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
De innvendige overflater består av enstavs eikeparkett på gulv, samt sparklet og malt gips på vegger og i himlinger. Flislagte bad. Boligen besitter god innvendig standard.

Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Herfra har du utsyn mot friareal i syd og fri utsikt mot vest.
En ny 6 meter lang fjernstyrt markise skjermer godt for sola og luner god i kjølige sommerkvelder.

Kjøkken i åpen løsning med stue har fronter av beiset heltre og integrerte hvitevarer. Minimal slitasje.
Leiligheten har to bad - begge er flislagt og begge er bygget opp etter samme bygningstekniske prinsipp. Montert dusjhjørner, vegghengte toaletter, samt er montert opplegg til vaskemaskin på bad innenfor soverom. Ingen uventede fuktavvik er avdekket.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 04.04.2017 som omhandler hele tomanssboligen. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse hos megler.

Oppvarming
Varmekabler på bad. Luft- til luft varmepumpe. Forøvrig elektrisk oppvarming.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 8 520,55 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
I tillegg må nye eier belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter
Et stipulert strømforbruk på 7773 kwh. pr. år (2019).
Årlig forsikringspremie ca. kr 3.635,-.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider.

Utgiftene er basert på nåværende eiers bruk av eiendommen. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Sparebank 1 med polisenummer: 15945362

Tekniske installasjoner:
Det er tv og tilkobling til internett i begge stuene og i hovedsoverommet.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.
Det er tinglyst 1 servitutt på eiendommen:
Dnr. 1204552, tgl. 23.12.2015 - bestemmelse om adkomstrett. Bergveien 4 gir denne eiendommen veirett over sin eiendom.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av disse kan fås ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle oppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Nevnte stikkledninger vedlikeholdes for eierseksjonssameiets regning.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 250,- (Dokumentavgift)

121 270,- (Omkostninger totalt)

4 611 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 12 000,-
Avtalt fast pris : 35 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

(I tillegg blir selger belastet for utlegg, samt grunn- og markedspakke.)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-20-0189

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
Eie Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
Eie Sandefjord
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no


Eie Sandefjord

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Bergveien 2B
For mer om objektet
Bergveien 2B

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.