Bilde 1 av Døvlehavna 13Bilde 2 av Døvlehavna 13
Digital salgsoppgave
Døvlehavna 13

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Fin seniorleilighet for deg over 50 år m/garasje, sydvendt uteplass og trappefri adkomst. Nær skogen og alt man trenger.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
57 m²
Bruksareal (BRA)
62 m²
Bruttoareal (BTA)
67 m²
Fellesutgifter
kr 3 864 / Mnd
Prisantydning
kr 1 690 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 167 421
Totalpris
kr 1 865 431
Fellesformue
kr 149 427
Byggeår
1989
Tomt
Fellestomt 13023 m²
Oppdragsnummer
88210110
Prisantydningkr 1 690 000,-
Fellesgjeldkr 167 421,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 1 865 431
Eiendom
Døvlehavna 13, 3160 Stokke, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 458 bnr. 171, andelsnr. 13 i Døvlehavna borettslag med orgnr. 957700314 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 67 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1989

Tomt
Fellestomt 13023 kvm

Prisantydning
1 690 000

Takstrapport
Takstmann: Sverre Alexander Enersen
Rapportdato: 27.10.21
Type rapport: Tilstandsrapport

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 167 421,- pr. 01.10.21
Andel fellesformue: kr. 149 427,- iht. fjorårets likningsoppgave

Felleskostnad
Kr. 3 864,- pr. mnd,  som inkluderer:
Forretningsførsel, kommunale avgifter, tv, internett, forsikring og vedlikehold av bygning, brøyting, plenklipping, vaktmester, betjening av fellesgjeld.

Eier
Jan Andersen Erlend Vinje Trond Inge Andersen Ragnar Andersen

Beskrivelse
Fin andelsleilighet tilpasset deg over 50 år. Boligen ligger i svært attraktive omgivelser, kort vei fra flotte turområder i Bokemoa, samt med nærhet til butikker og for øvrig alt man trenger av fasiliteter, inkludert togstasjon.

Leiligheten ligger på bakkeplan med enkel, trappefri adkomst og har en romslig, sydvendt uteplass med videre tilgang til en større felleshage. I tillegg medfølger det garasjeplass.

Inne er det gjennomgående planløsning med gode oppholdsrom, terskelfrie overganger og skyvedører. Vinduer og dører ble skiftet ut i fjor. Stuen er møbleringsvennlig, og kjøkkenet ligger i eget rom med plass til spisebord. Videre er det et romslig bad med dusjkabinett og et soverom med garderobeskap. Leiligheten har også en bod tilliggende entréen.

Parkering
Det medfølger garasjeplass i felles garasjerekke. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et stille og rolig boområde i løkkevei uten gjennomgangstrafikk nær Stokke sentrum, i Sandefjord kommune. Her bor du med butikker og togstasjon i gangavstand.

Et steinkast fra boligen ligger den frodige bøkeskogen på Bokemoa. I skogen er det kultursti og lysløype som gir gode turmuligheter hele året. Stokke har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi, samt fin turvei, fra Tønsberg til Sandefjord. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede. Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane som ligger mellom Vear og Melsomvik.

I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesoden, et kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Det er ellers ca. 5 min kjøring til Storevar badeplass og 10 min til badeplass på Bogen.

Tomt
Fellestomt, 13023 m²

Tomten tilhører borettslaget, men kjøper vil normalt sett kunne disponere det arealet som naturlig tilfaller boligen. Avtalen følger av dagens praksis/muntlig avtale med styret.

EGEN UTEPLASS
Leiligheten har en fin uteplass som vender mot syd og måler ca. 14 kvm, noe som gir god plass til en sittegruppe. Uteplassen har hellelagt dekke, utebelysning og overbygg, noe som gjør uteplassen anvendelig også på dager med lett regn. Det er direkte tilgang til gode fellesarealer med plen og beplantning, og tomten har også asfalterte internveier.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i Finn-annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Døvlehavna som ligger ca. 200 meter fra boligen. Togstasjonen er tilknyttet Vestfoldbanen og ligger i sentrum, ca.1 km unna. Ved å benytte bil fra Stokke tar det ca. 14 min til Tønsberg, 15 min til Sandefjord, 23 min til Larvik, 16 min til Andebu, samt 20 min til Nøtterøy.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stokke-senteret et variert utvalg av butikker, frisør og bakeri. I sentrum finner du ellers flere butikker og spisesteder, i tillegg til vinmonopol, bibliotek, helsetjeneste og offentlige kontorer. Det er kort vei til både Tønsberg og Sandefjord med alt av bymessige fasiliteter.

Inneholder
Totalt primærrom: 57 kvm
Totalt bruksareal: 62 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 57 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og 1 soverom.
S-rom 5 kvm: Bod.

Annet
I tillegg til de oppmålt arealene disponerer leiligheten en garasjeplass i felles garasjeanlegg på ca. 19 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Leilighet oppført i 1989.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 27.10.21 utført av Sverre Alexander Enersen. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Andelsleilighet tilhørende Døvlehavna Borettslag i Stokke, Sandefjord kommune. Borettslaget består av 33 andeler og har felles tomteareal med hellelagte internstier, plenarealer og diverse beplantning.

Boligbygg over to etasjer. Bygningen har gulv mot grunn, bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsak av betong/murkonstruksjoner. Utfyllende yttervegger i trekonstruksjoner. Utvendige fasader med liggende trekledning. Yttertak med saltakform av trekonstruksjoner tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har ytterdør i tre med glassfelt fra 2020. Vinduer og terrassedør i 3-lags glass med karmer/rammer av tre fra 2020. Oppvarming er elektrisk. Varmekabler på bad og i entré. Naturlig ventilasjon via luftespalte i vinduer samt luke i vegg (stue), i kombinasjon med mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen har ingen TG 3-bemerkninger. Takstmann tilstandsvurderer ikke med TG for felles bygningsmasse.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Entré
Leiligheten ligger i første etasje med trappefri adkomst, via et overbygd inngangsparti med nyere ytterdør. Entreen er innredet med parkett med gulvvarme, til beige vegger, og det er hattehylle på den ene siden. Det er også dør til en bod med plass til alt utstyr man måtte trenge for hånden.

Kjøkken
Kjøkkenet kan skjermes med skyvedør til stuen og har plass til et spisebord. Kjøkkeninnredningen er plassert i vinkelform, bestående av over- og benkeskap med god lagringsplass. Innredningen har profilerte, hvite fronter og benkeplate i laminat, kombinert med benkebeslag med vaskekum og utslagsvask ved vinduet. Det er sandfargede fliser på veggene bak kjøkkenbenken og benkebelysning. Ventilator er montert, og komfyr med koketopp og kjøl/frys er plassert i nisje. Hvitevarene (komfyr og kjøl/frys) på kjøkkenet medfølger i handelen.

Stue
Stuen har sydvendte vinduer som gir masse lys til hele sonen, og utgang til terrasse. Gulvet er lagt med eikeparkett og veggene har svak beigefarge. Arealet lar seg enkelt møblere med sofagruppe, og om ønskelig er det plass til et par godstoler.

Bad/wc/vaskerom
Badet har adkomst fra to sider og er innredet med lysegrå fliser på gulvet, til rosa veggfliser. Innredningen har profilerte fronter og består av servantskap, veggskap og speil med overlys. Det er ellers gulvfestet toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et romslig soverom med skyvedør til stue og bad. Rommet har garderobeskap med glatte, hvite fronter, og det er lagringsplass i en bod tilliggende entré.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 16.03.1990 som omhandler boligbygg - samtlige 32 boligenheter. Byggetegninger fra kommunen datert 27.01.1989 samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse til megler.

Det foreligger ferdigattest datert 25.04.1994 som omhandler garasje/bod.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad og i entré, samt stedvis panelovner (usikkert om disse fungerer). Det er pipe i stuen, med muligheter for å sette inn peisovn.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 3 864,- pr. mnd. Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Forretningsfører har ikke opplyst at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 6 900 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Boligselskapet har en total gjeld på kr. 6 507 187 pr. 01.10.21.
Andel fellesgjeld er kr. 167 421 pr. 01.10.21.
Andel fellesformue er kr. 149 427,- iht. fjorårets likningsoppgave.

Borettslagets lån har følgende betingelser:
Lånevilkår: 1,9 % p.a.
Restløpetid: 24 år og 1 mnd.

Boligselskapet har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Kontakt megler for ytterligere informasjon rundt dette.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret av boligselskapets fellespolise i

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 494 803,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 1 781 290,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Borettslag
Døvlehavna borettslag, Orgnr: 957700314
Forretningsfører: OBOS
Styreleder i boligselskapet er: Anne Marie Andreassen
Borettslaget består av 33 leiligheter.
Planlagte påkostninger: Ingen.
Foretatte oppgraderinger de senere år: Alle vinduer og ytterdører ble skiftet i 2021. Sist malt utvendig i 2021.

Man må være medlem av Døvlehavna borettslag, og over 50 år, for å kunne kjøpe denne leiligheten. Dersom et ikkemedlem erverver andelen, må vedkommende melde seg inn og ellers fylle vilkårene i Døvlehavna borettslags vedtekter.

Borettslaget har ikke sikringsordning for ubetalte fellesutgifter, som betyr at dersom en av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne.

Borettslagets regnskap og protokoll m.v. kan fås ved henvendelse til megler. Boretsslaget har ikke ordensregler.
Vedtekter ligger vedlagt salgsoppgaven.

Styregodkjenning
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere, og ingen kan eie mer enn én andel.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets- og tidligere DES klubbens medlemmer, og denne utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Fristen for å gjøre forkjøpsretten gjeldende er 20 dager fra borettslaget mottok melding om at andelen har skiftet eier.

Dette er et frittstående borettslag og forkjøpsrett for OBOS-medlemmer gjelder ikke.

Tekniske installasjoner:
Naturlig ventilasjon via luftespalte i vinduer samt luke i vegg (stue), i kombinasjon med mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken. Varmtvannsbereder er plassert i hjørnet under benkeplate på kjøkken. Stoppekran under servant på kjøkken, og sikringsskap med automatsikringer og kursoversikt plassert i bod. Borettslaget har avtale med Altibox fra Viken Fiber. Internett ligger i avtalen. Tv og internett er inkludert i felleskostnadene.

Dyrehold
Det er vedtatt forbud mot dyrehold, men styret kan samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og de er derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Boligsalgsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Grunnkart
- Reguleringsplankart
- Vedtekter

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Foruten om andel fellesgjeld, overdras andelen fri for pengeheftelser. Iht. burettslagslova § 5-20 har borettslaget legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G.

Det er tinglyst servitutter på borettslagets eiendom:
Dnr. 9001219, tgl. 18.11.1988 - Bestemmelse om vann/kloakkledning. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Dnr. 248713, tgl. 27.03.2012 - Bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om drenering og kum. Bestemmelse om vedlikehold.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til gang-/sykkelvei og kjørevei iht. reguleringsplan Stokke sentrum syd, datert 11.06.2020.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse, gul sone og gang-/sykkelvei i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Det er foreligger reguleringsplan for Stokke sentrum syd med tanke på etablering av frittliggende og konsentrert småhusbebyggelse. Området er delvis utbygd, men det forventes fortsatt ytterligere utbygging i området. Det er nylig vedtatt en endring for delfelt B2, som åpner for blokkbebyggelse på deler av feltet. Kommuneplanens bestemmelser finnes på kommunens nettsider.
Kopi av grunnkart og reguleringsplankart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, gebyrer og øvrige kostnader:

1 690 000,- (Prisantydning)
167 421,- (Andel av fellesgjeld)

1 857 421,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

1 865 431,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Fellesgjeld utgjør kr 167 421,- og vil følge andelen, men skal ikke innbetales med
oppgjøret.
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.
Interessenter som benytter forkjøpsrett må i tillegg betale gebyr for dette til boligbyggelaget.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 19 900,-
Provisjon : 2,20%
40 863 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0110

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Renate Hoskuldsen de Gala

Saksbehandlere
Renate Hoskuldsen de Gala
Eiendomsmegler
Mob: 91 81 97 66 / E-post: rdg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Døvlehavna 13
For mer om objektet
Døvlehavna 13

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: