Bilde 1 av Ferjeveien 8BBilde 2 av Ferjeveien 8B
Digital salgsoppgave
Ferjeveien 8B

3222 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stilig eierseksjon med flott uteplass og garasje! Perfekte solforhold. Meget populært boligområde.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
57 m²
Bruksareal (BRA)
80 m²
Bruttoareal (BTA)
93 m²
Fellesutgifter
kr 400 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 7 832 / Mnd
Prisantydning
kr 2 490 000
Omkostninger
kr 68 770
Totalpris
kr 2 558 770
Byggeår
1979
Tomt
Fellestomt 767 m²
Oppdragsnummer
87210198
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Prisantydningkr 2 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 59 750,-
  
Totalpris kr 2 558 770
Eiendom
Ferjeveien 8B, 3222 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 113 bnr. 82 snr. 2 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 93 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1979

Tomt
Fellestomt 767 kvm

Prisantydning
2 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
59 750,- (Dokumentavgift)

68 770,- (Omkostninger totalt)

2 558 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 7 832

Eier
Andrea M Achtentuch

Beskrivelse
Eie eiendomsmegling ønsker velkommen til Ferjeveien 8B!

Tiltalende, koselig og intim leilighet med en spennende planløsning som gir en god romvirkning. Leiligheten er innredet over flere halvplan, med garasje i kjelleren. Det er innredet med gang, stue, 1 soverom i toppetasjen, 1 innredet rom på nederste plan, kjøkken med spiseplass og utgang til uteplass og flislagt bad. Leiligheten har alminnelig standard og innredet i en lyse farger.

Man kan kjøre bilen inn i garasjen som er i kjelleren på leiligheten. Inngangspartiet er etasjen over bakkeplan med adkomst via trapper og med fin uteplass i forbindelse med entreen. Man entrer boligen via gang som fører direkte inn i en koselig og lys stue. Videre har man ett innredet rom i denne etasjen (ned ett halvplan). I 2. etasjen, som er et åpent halvplan mot 1. etasjen er det innredet med ett delikat kjøkken. Kjøkkenet har nyere pen innredning og egen spiseplass. Det er utgang til terrasse hvor man kan nyte morgensol til frokosten. Det er høy takhøyde noe som forsterker romfølelsen og gir et spesielt preg til rommet. Videre opp ett halvplan befinner det seg ett soverom med garderobe, samt et tidsriktig innredet bad med flis på vegger og gulv. Det er innredet med wc, servant i innredning og dusjnisje. Fra terrassen i forkant avboligen kan man nyte ettermiddags- og kveldssol.

Boligen er for tiden utleid for kr 9.000,- pr mnd med kontrakt til og med juni 2022. Deretter er det en løpende kontrakt med 3 mnd gjensidig oppsigelse. Ta kontakt for mer informasjon.

Parkering
Garasje i underetasjen av boligen.

Beliggenhet
Velkommen til Ferjeveien!
Eiendommen har en flott beliggenhet på Huvik/Framnes og området er meget barnevennlig med lite biltrafikk. For de minste er det godt å vite at eiendommen ligger i kort gangavstand fra Framnes barneskole. Framnes har også fordelen avå ligge i behagelig avstand til sjøen, turområder og
idrettsanlegg som Kariåsen idrettspark og gamle Sandarbanen. Kort vei til Rimi dagligvareforretning og restaurant Pizza Vera. Det er også en fin sykkeltur ut til Vesterøyas flotte badeplasser og strender ved Korsvik, Asnes og Tangen for de som ønsker seg sol og strandliv. Eiendommen ligger drøye 2 km fra sentrum. Velkommen til en hyggelig visning!

Tomt
Fellestomt, 767 kvm
Felles tomt for sameiet. Se kartskisse for grensepunkter i salgsoppgaven eller nettannonsen.
Det er opparbeidet med asfaltert gårdsplass og nedkjørsel til garasjen. Plen på enden av rekken. Det er etablert lun og usjenert uteplass med morgensol på baksiden av leiligheten. Her kan man nyte frokosten i rolige omgivelser. Videre kan man flytte frem på hovedterrassen senere på dagen og kose seg med ettermiddags- og kveldssol.

Adkomst
Se kart.

Inneholder
Totalt primærrom: 57 kvm
Totalt bruksareal: 80 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 12 m²: Kontor/gjesterom, gang m/trapp, vaskeromnisje
S-rom 23 m²:: Garasjerom

Første etasje
P-rom 29 m²: Kjøkken, stue, vindfang

Andre etasje
P-rom 16 m²: Bad, trapperom, soverom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken. Kontor/gjesterom tilfredstiller ikke krav til varig opphold.

Byggemåte
Leilighet oppført i 1979.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert utført av . Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Rekkehus over 4 halvplan fra 1981 i et boligsameie. Integrert garasje. Terrasse fra kjøkken og veranda over del av garasjen. Bygningen er oppført i betong og bindingsverk på fast grunn. Fasader med malt puss og stående kledning. Pulttak m/kvist tekket
med betongtakstein. Det ble opplyst om at fasader ble renovert rundt 2007/08. Boligen er renovert rundt 2006/07 med flater, kjøkken, baderom, vaskeromnisje og varmtvannsbereder. Vindu på soverom fra 2016. Som det fremkommer er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stort sett som følge av alder og bruk. Ellers virker boligen solid oppført på fast grunn. Samt en fin planløsning over 4 plan. Men noen kommentarer er det, og det er greit å bemerke seg følgende bygningsdeler med Tg 2: Baderom, terrasse, veranda, dører og parkett. Interessenter bes lese rapporten og spørsmål kan stilles før eller etter visning.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Primærrom
Primærrom: 57 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 80 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 24.02.1982 vedrørende Nybygg - hybelhus med 5 leiligheter. Følgende er anmerket: Supplering av takstein. Avstandsklosser for isolasjon ved takutstikk. Utvendige trapper i hver gavl fra nedre plan til øvre plan.
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 1977 og tegninger i forbindelse med seksjonering 04.12.2006. Rominndelingen samsvarer med dagens situasjon. Kontor/oppholdsrom samsvarer ikke med dagens forskrifter til varig opphold.  Eventuell bruksendring av rom vil kunne medføre krav til nye å følge forskrifter ved søknad. Søknad om bruksendring/godkjenning av boligen i tråd med dagens utforming/bruk skjer for kjøpers regning og risiko.

Kommentar fra Sandefjord kommune:
Det foreligger ikke ferdigattest for oppføring av boligen i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 «Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998». Siden tiltaket er fra før dette, betyr det at tiltaket er lovlig uten ferdigattest. Det vedlegges midlertidig brukstillatelse. Det tas forbehold om at det kan være avvik i våre registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent med. Kommunen kan ikke stilles økonomisk ansvarlig for bruk av informasjon som oppgis i sammenheng med eiendomsforespørsler.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 7 832
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene er kr 500,- pr. mnd. og inkluderer: Utvendig forsikring.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Boligen er for tiden utleid, så strømforbruk er ukjent. Det estimeres ca 15.000 kWh pr år for en slik bolig.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: SP485520

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 460 060,- Som sekundærbolig Kr. 1 656 217,-

Sameie
Eierseksjonssameiet er kun enkelt organisert.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Egenerklæringsskjema
- Tilstandsrapport

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1918/901564-1/29  Bestemmelse om veg  
11.04.1918 
Overført fra: 3804-113/82
Gjelder denne registerenheten med flere

1924/901551-1/29  Skjønn  
15.12.1924 
Bestemmelse om veg
Overført fra: 3804-113/82
Gjelder denne registerenheten med flere

1925/910047-1/29  Bestemmelse om vannrett  
06.08.1925 

Overført fra: 3804-113/82
Gjelder denne registerenheten med flere

1925/910048-1/29  Bestemmelse om veg  
06.08.1925 
rettighetshaver:Knr:0706 Gnr:113 Bnr:95  
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:113 Bnr:94  
Overført fra: 3804-113/82

Gjelder denne registerenheten med flere
Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Boligen er for tiden utleid for kr 9.000,- pr mnd med leiekontrakt til og med juni 2022. Deretter er det en løpende kontrakt med 3 mnd gjensidig oppsigelse. Ta kontakt med mer informasjon. Boligen overtas med leietaker, med mindre annet er avtalt.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019)
forhold som skal avklares og belyses Kommuneplan (24.9.2019)

Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
59 750,- (Dokumentavgift)

68 770,- (Omkostninger totalt)

2 558 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 37 500,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0198

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ferjeveien 8B
For mer om objektet
Ferjeveien 8B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: