Bilde 1 av Krokenveien 1BBilde 2 av Krokenveien 1B
Digital salgsoppgave
Krokenveien 1B

3232 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 4 990 000

Omkostninger: kr 133 770Totalpris: kr 5 123 770
Svært delikat og lettstelt bolig/halvpart av tomannsbolig med landlig beliggenhet. Kort vei til sentrum. Barnevennlig!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
103 m²
Bruksareal (BRA)
107 m²
Kommunale avgifter
kr 1 168 / Mnd
Prisantydning
kr 4 990 000
Omkostninger
kr 133 770
Totalpris
kr 5 123 770
Byggeår
2019
Tomt
Fellestomt 1370 m²
Oppdragsnummer
87230043
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Markedssjef
Les om Paal
Visninger
Søndag 26. mar.
15:30 - 16:30
Torsdag 30. mar.
17:30 - 18:15
Meld deg på visning
Prisantydningkr 4 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)kr 124 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 5 123 770
Eiendom
Krokenveien 1B, 3232 Sandefjord, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 149 Bnr. 102 Snr. 2 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 107 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2019

Tomt
Fellestomt 1370 kvm

Prisantydning
4 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 10.03.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 126 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 116 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 123 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 016 pr. år

Eier
Aage-André Wonsild M Lund Nina Kristin Holen Arnes

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Krokenveien 1B og en meget spennende bolig! Denne kan passe for alle aldersgrupper, både barnefamilier og godt voksne. Her får man tilnærmet en leilighet på en flate uten trapper og enkel adkomst. Herlig markterrasse utenfor stue og koselig hage. En drømmeplass for små og store hele året. Man har også garasje og romslig bod. Innvendig er det en gjennomgående god standard over det hele med smakfulle interiørvalg som en-stavs parkett, rålekkert og romslig bad - stilig kjøkken med integrerte hvitevarer. Det er også innredet i delikate og moderne farger i samtlige rom. Meget praktisk også med eget vaskerom/teknisk og gjestetoalett. Her ligger alt til rette for en lettstelt hverdag i en nyere og moderne bolig. Det er også kun 5-10 minutter inn til sentrum og ikke minst fantastiske Marum rett i nærheten.

Velkommen til visning!

Parkering
Garsje og i felles gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i landlige omgivelser på Kroken, ca. 4 km fra Sandefjord sentrum i Sandefjord. Området har nærhet til skoler og barnehager, noe som forenkler hverdagen til barnefamilier, samt gode bussforbindelser til sentrum (ved Furustadveien) og få minutters kjøring til Sandefjord Lufthavn.

Stedet har nærhet til et godt utvalg av servicetilbud, så vel som flotte turområder. Populære Bugårdsparken ligger i sykkelavstand, med nærliggende svømmehall, fotballbaner, tennishall, skøytebane, opplyste turstier og den idylliske "andedammen". Runar idrettsanlegg ligger også i nærområdet og byr på kilometer med flotte skiløyper om vinteren, blant annet rundt innsjøen Goksjø. Sandefjord fremstår ellers som en idyllisk sommerby med gode restauranter, fjorden, skulpturpark, og et utvalg av idylliske badeplasser. Byen er et eldorado for vannsport med flere klubber, blant annet Sandefjord Brettseilerklubb. For golfentusiaster byr Sandefjord Golfklubb på en flott, 18-hulls golfbane på Marum, få kilometer utenfor byen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Pindsle et rikt og variert utvalg av butikker, samt treningssenter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Ringveien Krokmoveien og ligger ca. 1,8 km fra boligen. Det er daglige avganger med båt til Strømstad fra sentrum, noe som gir mulighet for hyggelig grensehandel. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til sentrum, 11 min til Sandefjord Lufthavn, 16 min til Larvik og 24 min til Tønsberg. Fra eiendommen er det kort vei til Virik barneskole og Ranvik ungdomsskole. Sandefjord Videregående skole ligger også like i nærheten.

Tomt
Fellestomt, 1370 kvm
Tomten er fellesareal i eierseksjonssameiet/borettslaget, og kan som utgangspunkt benyttes av alle seksjonseiere/andelshavere.
Eier disponerer det arealet som naturlig tilfaller boligen iht. muntlig avtale med eierseksjonssameiet/borettslaget. Dette er ikke vedtatt eller vedtektsfestet iht. eierseksjonsloven § 25, og avtalen kan ikke dokumenteres.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 103 kvm
Totalt bruksareal: 107 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 103 m²: Entre, toalettrom, stue, kjøkken, gang, vaskerom, bad og tre soverom.
S-rom 4 m²: Bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex, datert 10.03.23. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Selveierleilighet i horisontaldelt tomannsbolig beliggende på Kroken i Sandefjord kommune. Tilnærmet flat tomt opparbeidede med plen og diverse
beplantning. Dobbeltgarasje og gjesteparkering på asfaltert gårdsplass.
Tomannsbolig over to plan. Boligen er oppført på ringmur med støpt plate på mark. Yttervegger av trekonstruksjon kledd med liggende trekledning
og fasadeplater. Saltak og pultak tekket med takstein (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har vinduer i 3-lags glass, balkongdører med 3-lags glass og ytterdør med glassruter. Sørøst-vendt platting på ca. 72 m2 og garasje på
ca. 22 m2 som havldel i felles frittstående dobbeltgarasje. Oppvarming med elektrisitet og luft-til-luft varmepumpe. Balansert ventilasjonsanlegg med
varmegjenvinning.

Boligen har fått følgende TG3: Ingen.
Boligen har fått følgende TG2: Bad. Vaskerom. Toalettrom. Øvrige rom. Radon.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 103 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 107 kvm

Standard
Lekker og gjennomført leilighet hvor man bare kan flytte rett inn.

Gulvflater belagt med parkett, flis og laminat. Veggflater med tapet og malte slette flater. Himling med malte slette flater og nedsenket himling med
downlights i randsoner. Innerdører av typen ramtredører med slette fyllinger. Glassdør fra entre til stue. Garderobeskap i entre og på soverom.
Bodgulv har sluk.

Kjøkken med åpen løsning mot stue. Gulv med parkett. Vegger med tapet og fliser. Himling med slette flater og downlights i randsone.
Kjøkkenninnredning med slette fronter. Benkeplater av heltre. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Stikkontakter på vegg over benk.
Kjøkkenøy med benkeplate i heltre. Integrerte hvitevarer med stekovn, kjøleskap og frysedel i høyskap. Oppvaskmaskin i benk. Nedfelt platetopp.
Vegghengt ventilator. Komfyrvakt. Lekkasjestopper fra waterstop

Bad fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Himling i slette malte flater, nedsenket himling med downlights i randsoner og i dusjnisje.
Vegghengt servantskap med slette skuffefronter. Heldekkende dobbel servant med ett-greps armaturer. Speilskap med overlys på vegg over
servant. Stikkontakt på vegg. Dusj på gulv i nedsenket dusjnisje med innfellbar dør og fast glassfelt. Dusjbatteri tilkoblet vegghengt hånd- og takdusj.
Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør. Avløpsrør i plast.

Vaskerom fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Vegger med slette malte flater og sokkelfliser. Himling med slett malt flate. Vegghengt benkeplate
av heltre. Nedfelt utslagsvask med ett-greps armatur montert på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil plassert på vegg. Vannrør med rør-i-
rør. Avløpsrør i plast

Vannrør med rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Fordelerskap plassert i bod. Hovedstoppekran plassert i fordelerskap. Varmvannsbereder av typen
Titanium Eco 200 fra byggeår plassert i bod. Balansert ventilasjon med ventilasjonsaggregat plassert i bod. Luft-til-luft varmepumpe av typen Fujitsu
General plassert i stue, utedel til varmepumpe plassert ved garasje.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 15.11.2018 som omhandler horisontaldelt tomannsbolig.
Byggetegninger fra kommunen datert 09.06.2017 samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue. Varmekabler i de fleste gulv.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 14 016 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:

Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 10.000 kWh. pr. år.
Årlig forsikringspremie for bygget i Fremtind som betales i fellesskap med seksjonsnummer 1.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Fremtind. Felles forsikring for hele bygget sammen med seksjonsnummer 1.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 901 963,- Som sekundærbolig Kr. 3 247 066,-

Sameie
Eierseksjonssameiet består kun av to enheter og er ikke videre organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 126 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 116 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 123 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 2,50%
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

Sosiale medier kr. 4 900,-

EIE Look kr. 5 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-23-0043

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Krokenveien 1B
For mer om objektet
Krokenveien 1B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: