Bilde 1 av Lågerødtoppen 19BBilde 2 av Lågerødtoppen 19B
Digital salgsoppgave
Lågerødtoppen 19B

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Strøken 4-roms eiet endeleilighet fra 2019 med garasjeplass og stor, vestvendt balkong. Landlig og moderne!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
6
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
81 m²
Bruksareal (BRA)
85 m²
Bruttoareal (BTA)
91 m²
Fellesutgifter
kr 1 700 / Mnd
Prisantydning
kr 3 290 000
Omkostninger
kr 94 020
Totalpris
kr 3 384 020
Byggeår
2019
Tomt
Fellestomt 1464 m²
Oppdragsnummer
88210111
Prisantydningkr 3 290 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 85 000,-
  
Totalpris kr 3 384 020
Eiendom
Lågerødtoppen 19B, 3160 Stokke, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 419 bnr. 57 snr. 6 orgnr. 923713263 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 91 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2019

Tomt
Fellestomt 1464 kvm

Prisantydning
3 290 000

Takstrapport
Takstmann: Sverre Alexander Enersen
Rapportdato: 01.11.21
Type rapport: Tilstandsrapport

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Ingen fellesgjeld/fellesformue.

Felleskostnad
Kr. 1 700,- pr. mnd,  som inkluderer:
Forsikring av bygning, kommunale avgifter og grunnpakke TV og internett.

Eier
Torbjørn Nordby

Beskrivelse
Delikat 4-roms selveierleilighet med endebeliggenhet i andre etasje. Her bor man rolig og barnevennlig til. Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong med fin utsikt over jorder og skog. Balkongen har ettermiddagssol og måler ca. 15 kvm. For parkering medfølger det en garasjeplass, i tillegg har sameiet gjesteparkering.

Leiligheten har strøkne overflater og en moderne standard fra 2019, så her kan man flytte rett inn! Det er gjort flere smarte tilvalg, som ekstra downlights og et mer funksjonelt kjøkken. Kjøkkenet har oppgraderte hvitevarer og ligger i en velfungerende, åpen løsning med den luftige stuen. Videre finnes det et stilrent flislagt bad, entré og hele tre gode soverom. For lagring er det både innvendig bod og en stor utebod.

Parkering
For parkering medfølger det en plass i felles garasjerekke. I tillegg er det ekstra parkering på en felles plass, samt gjesteparkering ved innkjørselen.

Beliggenhet
Leiligheten ligger attraktivt og barnevennlig til på Lågerødåsen. Området ligger ca. 2 km fra Stokke sentrum i Sandefjord kommune, midt mellom Tønsberg og Sandefjord by. Vestfoldbanen gir gode forbindelser til byene i Vestfold og Telemark, samt inn til Drammen og Oslo.

Området er naturskjønt og nært både skog og sjø. Her er det store skogsområder som byr på god rekreasjon året rundt. Turen kan også legges til Storåsløypene, som har lysløype i vinterhalvåret. Like ved boligen ligger Akersvannet - et flott fiskevann med blant annet abbor og gjedde. Ved ungdomsskolen ligger Stokkehallen og flere fotballbaner. For øvrig har Stokke treningssenter og skatepark.

På varme sommerdager kan man ta en dukkert på Melsomvik badestrand - Stokkes fineste og største. Badeplassen ble oppgradert i 2015 og har blant annet naturlige sandstrender, svaberg, stupetårn og sandvolleyballbane. Alternativt er det ca. 10 min med bil til Storevar badeplass. Kyststien i Stokke strekker seg over 14 km og passerer blant annet Melsomvik og Trælsodden. Ellers kan turen legges til Nordskogstien og tusenårsstedet Bokemoa.

Tomt
Fellestomt, 1464 m²
Sameiet har en pen opparbeidet fellestomt med gressplen, støttemurer og asfalterte adkomstarealer.

BALKONG
Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong med ettermiddagssol. Arealet på ca. 15 kvm gir god plass til sittegruppe og grill. Her er det en fin utsikt over nabolaget, samt skogen og jordene rundt. Balkongen har dekke og rekkverk i tre, og det er montert utebelysning og stikkontakt.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i Finn-annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Fra boligen er det 2,6 km til Ramsum barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det 3,6 km til Stokke ungdomsskole. Sandefjord kommune har et godt utvalg barnehager, med til sammen fem barnehager i Stokke og Melsomvik. Det finnes flere videregående skoler i områdene rundt, og på Stokke ligger Gjennestad private videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Fra Stokke sentrum er det godt kollektivtilbud med både tog og buss. Toget bruker ca. 4 min til Torp stasjon, 9 min til Sandefjord, 10 min til Tønsberg og ca. 1 time og 20 min til Oslo. Ønsker du å benytte bil, tar det ca. 4 min til Stokke sentrum, 17 min til Sandefjord Lufthavn Torp, og omlag 20 min til Sandefjord og Tønsberg.

I og ved Stokke sentrum ligger flere butikker. Rema 1000 ligger på Stokkesenteret og er den nærmeste dagligvarebutikken. På senteret finner man også klesbutikker, apotek og en rekke andre tilbud. For ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Sandefjord og Tønsberg.

Inneholder
Totalt primærrom: 81 kvm
Totalt bruksareal: 85 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Andre etasje
P-rom 81 kvm: Gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.
S-rom 4 kvm: Bod.

Annet
I tillegg disponerer leiligheten en bod på ca. 8 kvm (areal opplyst av eier) og en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Leilighet oppført i 2019.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 01.11.21 utført av Sverre Alexander Enersen. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Boligbygg over to etasjer. Bygningen har gulv mot grunn i betong/murkonstruksjon. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsak av
trekonstruksjoner. Utvendige fasader med liggende trekledning. Yttertak med helvalmet takform av trekonstruksjoner tekket med takstein (taket er
ikke besiktiget). Leiligheten har ytterdør i tre med glassfelt fra byggeår. Vinduer og terrassedør i 3-lags glass med karmer/rammer av tre fra byggeår.
Oppvarming er elektrisk. Varmekabler på bad og i gang. Balansert ventilasjon.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen har ingen TG 3-bemerkninger. Takstmann tilstandsvurderer ikke med TG for felles bygningsmasse.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Entré
Leiligheten ligger uforstyrret til på enden, i byggets andre etasje. Det er adkomst via en svalgang tilknyttet trapp. Her leder en hvit dør med glassfelt og kodelås inn. Entreen gir et godt førsteinntrykk av denne delikate og moderne leiligheten. Overflatene er holdt i lyse, pene farger, hvorav gulvet er hensiktsmessig oppgradert med fliser og varmekabler. I tillegg er himlingen oppgradert med downlights, her og i resten av leiligheten. Yttertøyet kan henges opp på en knaggrekke, men det er også plass til annet garderobemøblement.

Stue
Leilighetens luftige stue ligger i åpen løsning med kjøkkenet og blir et naturlig samlingspunkt. Stuen er romslig og innbydende med god plass til spisebord og sofagruppe. Store, vestvendte vinduer og en glassdør ut til terrassen gir rikelig med naturlig lys. Dagslyset suppleres fint av downlights. Gulvet er lagt med et grålig, enstavs laminat, mens veggene er malt i en dempet kombinasjon av mørkegrått og lyse toner.

Kjøkken
Kjøkkenet har en hvit innredning med slette fronter og vitrineskap, som kler resten av rommet godt. Det er oppgradert med ekstra benkeplass og er smart designet i en langstrakt L-form som gjør det meste ut av arealet. Benkeplaten er i sort laminat og har en nedfelt oppvaskkum i stål. Mellom over- og underskap er det ventilator, belysning og stikkontakter. For øvrig har kjøkkenet påkostede hvitevarer. Her er det integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom
Badet har godt armslag og er stilrent flislagt i grått - med mørke gulvfliser og lyse veggfliser. Det har gulvvarme, downlights, vegghengt toalett, samt opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det et dusjhjørne med innfellbare glassdører, oppgradert med regnfallsdusj. Baderomsinnredningen består av underskap med hvite høyglansfronter og heldekkende servant, og et speil med integrert belysning over.

Soverom og garderobe
Leiligheten har hele tre soverom, holdt i pene og behagelige farger. Rommene er av god størrelse, og to av de har garderobeskap. Det er også plass til garderobe i det tredje rommet. For lagring er det en innvendig bod på ca. 4 kvm, samt en stor utebod på ca. 8 kvm.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 05.12.2019 som omhandler Seksmannsbolig. Byggetegninger fra kommunen datert 15.05.2018 samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse hos megler.

Oppvarming
Det er elektrisk oppvarming med varmekabler i baderoms- og entrégulv. Leiligheten holder godt på varmen og i vinterhalvåret holder det å supplere med frittstående ovner. Det er også mulighet for å etablere ildsted.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 1 700,- pr. mnd. Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:
Driftsutgifter kr 1700,-.

Det gjøres oppmerksom på at eventuelle vedlikeholdsarbeider eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Forretningsfører har ikke opplyst at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 9 583 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Grunnpakke TV er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret av boligselskapets fellespolise i #Feil!Object variable or With block variable not set!¤ med polisenummer: SP25444581,5

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 1 037 094,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 3 456 979,- ved annen bruk av eiendommen.
Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Lågerødåsen C1, Orgnr: 923713263
Forretningsfører: Ann-Christin Alsvik
Styreleder i boligselskapet er: Christoffer Adolfsen
Sameiet består av 6 seksjoner og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 80/460.

Dugnad, plenklipping og måking må påregnes. Sameiet har egen snøfreser for oppkjørsel og gressklipper for fellesplen.

Sameiets regnskap, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler.
Vedtekter og ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Styregodkjenning
Det kreves ikke styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
Leiligheten har et balansert ventilasjonsanlegg med aggregat plassert i den innvendige boden. I boden finnes det også sikringsskap med automatsikringer, varmtvannsbereder på 194 liter, stoppekran og fordelerskap for rør-i-rør-opplegget. Ellers er det montert en Flowstop-lekkasjestopper i kjøkkenet. Det er kabel-tv i leiligheten med tv-uttak både i stuen og på hovedsoverom. Tv-leverandør er Telenor som er felles for sameiet. Internett er via coax-kabel, og nåværende hastighet er 150 MB. Det kan legges inn fiber - ca. halvparten av leilighetene har fått trukket kabel inn i leilighetene. Kostnader ifm. dette dekkes av ny eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Boligsalgsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Grunnkart
- Reguleringsplankart
- Vedtekter
- Husordensregler

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.

Det er tinglyst 1 servitutt på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter denne:
Dnr. 162055-1, tgl. 07.02.2019 - Seksjonering

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Sandefjord kommune opplyser at det mangler ferdigmelding for utført sanitærarbeid på hele bygget i 2018.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse iht. reguleringsplan Lågerødåsen felt C1, vedtatt 26.04.2017.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.
Kopi av grunnkart og reguleringsplankart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
85 000,- (Dokumentavgift)

94 020,- (Omkostninger totalt)

3 384 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,10%
35 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0111

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Renate Hoskuldsen de Gala

Saksbehandlere
Renate Hoskuldsen de Gala
Eiendomsmegler
Mob: 91 81 97 66 / E-post: rdg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lågerødtoppen 19B
For mer om objektet
Lågerødtoppen 19B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: