Bilde 1 av Moaveien 9DBilde 2 av Moaveien 9D
Digital salgsoppgave
Moaveien 9D

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

*BUD INNKOMMET* Gjennomgående og pen leilighet med garasje og sydvendt balkong.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
56 m²
Bruksareal (BRA)
56 m²
Bruttoareal (BTA)
60 m²
Fellesutgifter
kr 4 728 / Mnd
Prisantydning
kr 1 590 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 97 267
Totalpris
kr 1 695 277
Fellesformue
kr 22 559
Byggeår
1966
Tomt
Fellestomt 4616 m²
Oppdragsnummer
88210107
Prisantydningkr 1 590 000,-
Fellesgjeldkr 97 267,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 1 695 277
Eiendom
Moaveien 9D, 3160 Stokke, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 458 bnr. 153, andelsnr. 6 i Skogly borettslag med orgnr. 953791951 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 60 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1966

Tomt
Fellestomt 4616 kvm

Prisantydning
1 590 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 97 267,- pr. 01.09.21
Andel fellesformue: kr. 22 559,- iht. fjorårets likningsoppgave

Felleskostnad
Kr. 4 728,- pr. mnd,  som inkluderer:
Forretningsførsel, kommunale avgifter, tv, internett, forsikring og vedlikehold av bygning, strøm til fellesarealer, brøyting, betjening av fellesgjeld.

Eier
Maria Hundstuen

Beskrivelse
En veldig koselig 2-roms andelsleilighet i en stille, rolig gate rett ved Bokemoa med vakre turområder. Det er ellers fin sykkelavstand til togstasjon og andre gode sentrumsfasiliteter, samt kort vei til både Melsomvik og Storås.

Leiligheten har en fin, sydvendt balkong med markise, garasje til bilen og tilgang til en stor, fin felleshage. I tillegg er det godt med lagringsmuligheter.

Boligen ligger usjenert til i byggets andre etasje og er å anse som et perfekt førstegangskjøp. Her er det et pent kjøkken med spiseplass, en lys, trivelig stue med vedovn og et velholdt bad med dusjkabinett.

Videre er det et romslig soverom med skyvedørsgarderobe, plassbygde skap i entré og flere disponible lagringsboder, henholdsvis to i kjelleren og en på loftet.

Parkering
Det følger med egen garasje i felles rekke - den plassen helt til høyre i rekka rett frem. I tillegg er det gode muligheter for gjesteparkering på en felles, gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et etablert og attraktivt boligområde i Moa, i Stokke i Sandefjord kommune. Her er det nærhet til sentrum, E18 og togstasjon. Det er kort vei til lekeplass og fotballbane, samt idretts- og svømmehall. Et steinkast fra leiligheten ligger den frodige Bokemoa-skogen.

I skogen er det kultursti, lysløype og lekeområder som gir gode turmuligheter hele året. Stokke har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi, samt fin turvei, fra Tønsberg til Sandefjord. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien. Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane, ligger mellom Vear og Melsomvik.

I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesodden, et kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Det er ellers ca. 5 min kjøring til Storevar badeplass og 10 min til badeplass på Bogen.

Tomt
Fellestomt, 4616 m²

BALKONG
Leiligheten har en fin balkong på ca. 9 kvm, med markise, strømstikk, utelys og nyere gulv. Balkongen vender mot syd, med godt utsyn til omgivelsene og over en stor felleshage som beboerne kan benytte seg av.

Tomten er felles og tilhører borettslaget i felleskap. Hagen har plen og ligger godt skjermet med tette hekker, ellers er tomten opparbeidet med gruset gårdsplass.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i Finn-annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Markusen, som ligger ca. 3 min unna. Togstasjonen er tilknyttet Vestfoldbanen og ligger ca. 1,6 km unna. Ved å benytte bil fra Stokke tar det ca. 14 min til Tønsberg, 15 min til Sandefjord, 23 min til Larvik, 16 min til Andebu, samt 20 min til Nøtterøy.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stokkesenteret et variert utvalg av butikker, frisør og bakeri. I sentrum finner du ellers flere butikker og spisesteder, i tillegg til vinmonopol, bibliotek, helsetjenester og offentlige kontorer. Det er kort vei til både Tønsberg og Sandefjord med alt av bymessige fasiliteter.

Inneholder
Totalt primærrom: 56 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Andre etasje
P-rom 56 kvm: Entré, bad, kjøkken, stue og 1 soverom.
S-rom 0 kvm.

Annet
I tillegg disponerer leiligheten en garasjeplass i felles garasjerekke, felles vaskerom i kjeller, samt en bod på loft og to boder i kjeller på tilsammen ca. 21 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Leilighet oppført i 1966.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 19.10.21 utført av Sverre Alexander Enersen. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Andelsleilighet tilhørende Skogly borettslag beliggende i Stokke, Sandefjord kommune. Borettslaget består av totalt 14 leiligheter fordelt på 3 boligbygg og har felles tomteareal. Felles uteområde opparbeidet med asfaltert innkjørsel, gruset gårdsplass, plenarealer og diverse beplantning.

Boligbygg over 2 etasjer, kjeller og loft. Bygningen har støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong/murkonstruksjon. Bærende konstruksjoner og etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning. Tak med saltakform av trekonstruksjoner tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har entredør med kikkehull og brann/lydklassefisering B30/35db. Vinduer og terrassedør med 2-lags glass og karmer/rammer av tre fra ukjent årstall, 1983 og 2004. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Ventilasjon via vinduer og veggventiler, mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen har ingen TG 3-bemerkninger.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Entré
Boligen har adkomst fra felles inngangsparti og trappegang. Entreen er innredet med enstavs laminat på gulv og grå vegger, samt plassbygde garderobeskap og en vegghylle. Det er for øvrig mulighet for annet entrémøblement.

Kjøkken
Kjøkkenet har spiseplass innerst ved vinduet og en pen kjøkkeninnredning fordelt på to seksjoner, med en rekke overskap på den ene siden. Innredningen er fra 2007 og har klassiske, hvite profilfronter, benkeplate i laminat, med dobbel vaskekum, benkebelysning og fliser på veggen i bakkant. Ventilator er montert i overskap, og det er hvitevarer som komfyr med koketopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger i handelen.

Stue
Stuen er trivelig, med rikelig lys fra vinduer på to sider, og rommet har utgang til balkong. Stuegulvet har laminat og veggene er kledd med hvitmalt panel. En vedovn varmer godt opp hele sonen, og stuen har for øvrig plass til både sofa- og spisebordsmøblement.

Bad/wc/vaskerom
Badet har belegg på gulvet og malt veggpanel. Rommet er innredet med speil, servantskap, skap og håndkleholder. Videre er det utstyrt med belysning, strømstikk, toalett og dusjkabinett.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et stort soverom med god plass til både seng og nattbord. Rommet har skyvedørsgarderobe med speilfronter, og det er plassbygd skap i entré. I tillegg er det lagringsplass med tre disponible boder, to i kjelleren og én på loftet.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 04.07.1966 som omhandler 1 stk. 6-mannsbolig og 2 stk. 4-mannsboliger. Byggetegninger fra kommunen datert (ikke datert) er kun av 4-mannsboligen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk samsvarer med det som er byggesøkt. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse til megler.

Oppvarming
Leiligheten oppvarmes med vedovn i stuen og stedvis panelovner. Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 4 728,- pr. mnd. Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:
Garasjeleie 400,-
Felleskostnad 3.716,-
Mediaprodukter 612,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Styret i borettslaget har vedtett å øke felleskostnadene med 5% og mediekostnadene med kr 34,-, fra 01.01.2022.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 5 352 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Boligselskapet har en total gjeld på kr. 1 607 209 pr. 01.09.21.
Andel fellesgjeld er kr. 97 267 pr. 01.09.21.
Andel fellesformue er kr. 22 559,- iht. fjorårets likningsoppgave.

Borettslagets lån har følgende betingelser:
Lånevilkår: 2,00 % p.a.
Restløpetid: 16 år og 6 mnd.

Borettslaget har ikke IN-ordning (mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld).

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret av boligselskapets fellespolise i med polisenummer: 587785

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 452 522,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 1 629 080,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Borettslag
Skogly borettslag, Orgnr: 953791951
Forretningsfører: OBOS
Styreleder i boligselskapet er: Tone Rød
Borettslaget består av 14 leiligheter, Moaveien 5 (4 stk.), 7 (4 stk.) og 9 (6 stk.).
Dugnad, plenklipping, måking og trappevask må påregnes
Planlagte påkostninger: Ingen.
Foretatte oppgraderinger de senere år: Huset ble malt utvendig i 2016 og garasjene i 2019. Det er lagt ny grus i gårdsplassen i 2020.

Borettslagets regnskap, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler.
Vedtekter og husordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Borettslaget har sikringsordning for ubetalte fellesutgifter, levert av OBOS.

Styregodkjenning
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere, og ingen kan eie mer enn én andel.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets- og boligbyggelagets medlemmer og denne utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett (kr 7 494,-).

Tekniske installasjoner:
Det er naturlig ventilasjon i leiligheten. På bad er det avtrekksvifte plassert på vegg, og det er ventilator på kjøkkenet. Det er varmtvannsbereder under servant på kjøkken og et sikringsskap med automatsikringer plassert i felles trappegang. Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-dekoder og modem medfølger i handelen. Grunnpakke tv og internett er inkludert i fellesutgiftene. Borettslaget får på sikt en ny avtale fra Telenor, med en pakke som heter "Frihet M".

Dyrehold
I husordensreglene står det "Det tillates ikke å skaffe husdyr uten spesiell tillatelse fra styret i borettslaget og samtykke fra de øvrige borettshaverne. Eventuelle dyr skal ikke være til sjenanse for andre. Hunder skal holdes inne, eller ute på egen terasse. Hver familie skal ikke ha flere enn et dyr."

Styreleder opplyser at anskaffelse av ett husdyr trenger ikke godkjennelse fra styret.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Boligsalgsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Grunnkart
- Kommuneplankart
- Vedtekter
- Husordensregler

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Foruten om andel fellesgjeld, overdras andelen fri for pengeheftelser. Iht. burettslagslova § 5-20 har borettslaget legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G.

Det er ingen tinglyste servitutter på borettslagets eiendom.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av grunnkart og kommuneplankart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, gebyrer og øvrige kostnader:

1 590 000,- (Prisantydning)
97 267,- (Andel av fellesgjeld)

1 687 267,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

1 695 277,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Fellesgjeld utgjør kr 97 267,- og vil følge andelen, men skal ikke innbetales med
oppgjøret.
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.
Interessenter som benytter forkjøpsrett må i tillegg betale gebyr for dette til boligbyggelaget.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 35 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 13 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0107

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Renate Hoskuldsen de Gala

Saksbehandlere
Renate Hoskuldsen de Gala
Eiendomsmegler
Mob: 91 81 97 66 / E-post: rdg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Moaveien 9D
For mer om objektet
Moaveien 9D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: