Bilde 1 av Rådhusgata 17Bilde 2 av Rådhusgata 17
Digital salgsoppgave
Rådhusgata 17

3211 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott hjørneleilighet i 4.etasje med fin planløsning. 2 soverom. Solrik balkong. Heis og garasje.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
15
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
96 m²
Bruttoareal (BTA)
107 m²
Fellesutgifter
kr 3 100 / Mnd
Prisantydning
kr 5 225 000
Omkostninger
kr 137 770
Totalpris
kr 5 362 770
Byggeår
2002
Tomt
Fellestomt 680 m²
Oppdragsnummer
87210192
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Prisantydningkr 5 225 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 128 750,-
  
Totalpris kr 5 362 770
Eiendom
Rådhusgata 17, 3211 Sandefjord, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 172 bnr. 208 snr. 15 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 107 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2002

Tomt
Fellestomt 680 kvm

Prisantydning
5 225 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 225 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
128 750,- (Dokumentavgift)

137 770,- (Omkostninger totalt)

5 362 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 100,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, div. vedlikehold, forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, TV grunnpakke etc.

Eier
Gerd Bjørnsen Hansen

Beskrivelse
Eie Eiendomsmegling ønsker velkommen til Rådhusgata 17 og  "Gamle Brannstasjonen". Her får du en perfekt leilighet, midt i byen med alt rett utenfor døren. Flott planløsning med 2 soverom, og fint utsyn fra hjørnet i en av byens flotteste gater. Ut fra stuen har man sydvendt balkong ut mot en-veis kjørt gate. Her kan man nyte formiddagssolen. Stuen er romslig, med flott peisovn. Pent kjøkken med egen spiseplass. Leiligheten er oppgradert og tilpasset med fine løsninger. Det er også heis og garasjeplass med tilhørende lagringsbod i kjeller. Alt i alt en leilighet som passer de aller fleste.

Nøkkelopplysninger:
- Peis
- Balkong
- En flott og delikat leilighet
- God takhøyde
- Sentral beliggenhet
- Heis
- 2 soverom

Det er to gjesterom i bygget som det er mulighet for å låne av sameiet i 3 og 5. etg. Det er tre sengeplasser i hvert rom, samt eget toalett og håndvask. Disse kan benyttes ved behov for besøkende til gjester av eierne i sameiet.

Vi ønsker velkommen til visning!

Parkering
Garasjeplass medfølger (tinglyst).

Beliggenhet
Perfekt beliggenhet, i hjertet av byen! Sentrum kan by på flere hyggelige kafe`er, bl.a. finner du rett rundt hjørnet Håndverkeren Kaffebrenneri som serverer nydelig kaffe og Fransk bakeri med sine nydelige bakevarer. For den matglade er det flere gode restauranter i Sandefjord og vi kan bl.a. nevne Brygga 11, Pir 4, Del Mare, Beist og Kismat. Sushi er det stort utvalg av og mange av disse restaurantene er i gangavstand. Fra leiligheten kan du spasere til alt Sandefjord sentrum har å by på, bryggeområdet med yrende liv sommerstid, samt Badeparken som er byens grønne lunge og et område flittig brukt til forskjellige kulturelle formål. Torp flyplass ligger ca. 15 minutter unna med bil og jernbanestasjonen ligger ca. 5 minutter unna. Kort vei også til havnen med flere daglige avganger til Sverige. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning i denne flotte leiligheten!

Tomt
Fellestomt, 680 kvm

Adkomst
Se kart.

Inneholder
Totalt primærrom: 92 kvm
Totalt bruksareal: 96 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

4.etasje:
P-rom 92 m²:: Entré m/garderobe , toalettrom, bad/vaskerom, mellomgang, 2 soverom, stue/kjøkken åpen løsning , spisestue
S-rom 4 m²:: 2 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Leilighet oppført i 2002.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert utført av Stokke Taksering AS. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:
Stor hjørneleilighet i 4. etasje fra rundt 2002 i et etablert bolig- og næringsbygg i Sandefjord by. Det medfølger bod og parkeringsplass i kjeller. Vestvendt og dels overbygd balkong på ca 10 m2. Felles inngang med dørtelefon og heis og trapper mellom etasjene. Bygningen over 6. etasjer + kjeller er oppført i betong og noe bindingsverk. Fasader hovdesaklig med teglsteinforblending og yttertak er tekket med plater. Rapporten er en forenklet rapport med innvendig befaring i boligsameier (tatt med terrassen). Resterende er felles vedlikeholdsansvar og ikke vurdert, men kommentert (fremstår med normal slitasje). Noen flater er pusset opp i nyere tid. Det som er kommentert i rapporten må hovedsakelig ses i sammenheng med alder. Ellers en romslig leilighet med stort sett normal tilstand på flater og innredninger. Det ble ikke målt fukt på baderom. Men noen symptomer på avvik er det, og det er greit å bemerke seg følgende bygningsdeler med Tg 2: Gulv og vegg og avtrekk på bad/vaskerom, balkongen og etasjeskille. Interessenter bes lese rapporten og spørsmål kan stilles før eller etter visning. Viser ellers til de respektive bygningsdeler i rapporten og salgsoppgave. For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Primærrom
Primærrom: 92 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 96 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for bygget datert 2002.
Det er mottatt byggetegninger fra seskjonseringen, og disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Peis i stue.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
Fellesregning sendes

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 100,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 10.000 kWh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 810 819,- Som sekundærbolig Kr. 2 918 949,-

Sameie
Sameie: Gamle Brannstasjon Sameiet,
Sameiet gamle brannstasjon, Orgnr: 985519803
Forretningsfører: Kari Lise Bjølgerud
Styreleder i boligselskapet er: Bjørn Gundersen
Sameiet består av 21 seksjoner og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk .
Sameiets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler.
Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Forretningsfører
Fru Justisia /v Kari Lise Bjølgerud

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Annet
Inspeksjonsskapet for vann mm har sin metalldør på veggen i spisestuen - denne er skjult for at vegg skal fremstå pen. Det har ikke vært behov for å åpne denne siden bygget var nytt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforhold.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
2002/3647-1/29  Erklæring/avtale  
Rett til å benytte nedkjøringsrampe og til å benytte del av kjellerareal
Overført fra: 0710-172/208 Gjelder denne registerenheten med flere
2004/2737-1/29  Best. om adkomstrett. Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Sentrumsformål - Nåværende (120 - Senterområde) Kommuneplan (22.5.2014)

Krav vedrørende infrastruktur Kommuneplan (22.5.2014)
Reguleringsplan:
710 20000010 Dronningensgt. Kongensgt Kirkegt. Rådhusgt. (23.11.2000) Kjørevei
710 20000010 Dronningensgt. Kongensgt Kirkegt. Rådhusgt. (23.11.2000) Annet kombinert formål (Bolig/forretning/kontor/bevertning).
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

KOMMENTAR FRA SANDEFJORD KOMMUNE:
Ca. 70 m. vest for eiendommen ligger Aagaards plass. Det pågår for tiden en utbygging av kvartalet mellom Aagaards plass og Kongens gate. I den forbindelse jobbes det med planer om å etablere en bydelspark på Aagaards plass. Det er foreløpig usikkert når disse planene realiseres.
Eiendommen ligger innenfor bevaringssonen for kvadraturen i Sandefjord sentrum, og det er knyttet bestemmelser

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 225 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
128 750,- (Dokumentavgift)

137 770,- (Omkostninger totalt)

5 362 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 45 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0192

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Rådhusgata 17
For mer om objektet
Rådhusgata 17

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: