Bilde 1 av Rådhusgata 19Bilde 2 av Rådhusgata 19
Digital salgsoppgave
Rådhusgata 19

3211 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 9 900 000

Omkostninger: kr 256 520Totalpris: kr 10 156 520
Toppleilighet på 170 kvm. i sentrum - SE BOLIGVIDEO - heis - 2 parkeringsplasser - terrasser på 113 kvm.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
19
Antall soverom
3 soverom
Etasje
6
Primærrom (P-ROM)
170 m²
Bruksareal (BRA)
174 m²
Bruttoareal (BTA)
185 m²
Fellesutgifter
kr 4 086 / Mnd
Prisantydning
kr 9 900 000
Omkostninger
kr 256 520
Totalpris
kr 10 156 520
Byggeår
2002
Tomt
Eiet tomt 680 m²
Oppdragsnummer
87210114
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Prisantydningkr 9 900 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 900 000,-)kr 247 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 10 156 520
Eiendom
Rådhusgata 19, 3211 Sandefjord, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 172 bnr. 106 snr. 19 orgnr. 990286000 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 170 kvm, Bruksareal: 174 kvm, Bruttoareal: 185 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2002

Tomt
Eiet tomt 680 m²
Tomten tilhører eierseksjonssameiet (fellestomt).

Prisantydning
9 900 000

Felleskostnad
Kr. 4 086,- pr. mnd,  som inkluderer:
Bygningsforsikring, kommunale avgifter, kabel-tv/internett, vedlikehold, rengjøring av fellesareal, parkering.

Eier
Gerd Astrid Hansen

Parkering
2 parkeringsplasser i kjeller, hvorav 1 med elbil-lader.
Forøvrig parkering i gaten etter områdets bestemmelser.

Beliggenhet
Eie Eiendomsmegling ønsker velkommen til Rådhusgata. Som beboer i Rådhusgata 19 bor du i en Sandefjords mest ærverdige gater. Her har du byen tett på og er aldri langt unna det som skjer. Du er bare en spasertur unna butikker, kafeer, restauranter, kino, bibliotek, Park Hotel med spa og svømmebasseng, gallerier og flere kulturtilbud. Med byens grønne lunge, Badeparken, som nærmeste nabo er beliggenheten komplett. Her finnes store innbydende gressletter, flott lekeplassanlegg og ulike områder for ballspill. Tar du turen gjennom parken, befinner du deg raskt nede ved den idylliske båthavnen og brygga, en populær del av byens restaurant-og utelivstilbud som Kokeriet, Pir 4, La Scala og Gulating. Byens kjøpesenter, Hvaltorvet, ligger også kun en spasertur unna.

Denne leiligheten har en perfekt beliggenhet, godt tilbaketrukket fra støy og trafikk, og med nydelig utsyn mot fjorden i syd!

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 170 kvm
Totalt bruksareal: 174 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

6 etasje
P-rom 170 kvm:  Entrè, stue, kjøkken, spisestue, tv-stue, 3 soverom, bad/vaskerom, bad og separat wc.
S-rom 4 kvm: 3 boder.

Kjeller:
2 biloppstillingsplasser og bod (ikke arealmålt)

1. etasje:
1 bod (ikke arealmålt)

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Leilighet oppført i 2002.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 05.08.21 utført av BNT, Bolig og Nærings Taksering. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Bygning:
Seksjonert selveierleilighet som ligger i 6 etasje/toppetasje i kombinert bolig og næringsbygg som ble oppført med betong og
teglstein i 2002. Bygget fremstår som normalt godt vedlikeholdt og ligger i sentrum med kort gangavstand til alle sentrumsfunksjoner. Det er heis i
bygget og dørtelefon i leiligheten. 2 biloppstillingsplasser og 1 bod i lukket kjeller og 1 bod i 1 etasje tilhører leiligheten. Det er
felles takterrasse i 3 etasje og felles takterrasse i 6 etasje som er delvis innglasset og møblert.

Tilstand:
Leiligheten har store terrasser på begge langsider av boligen og det er totalt 6 stk heve skyvedører i leiligheten som alle har
tilgang til terrasser. Terrasse mot sjøen er totalt 78 kvm hvorav det her er innbygget areal på ca 45 kvm med glasser, skyvedører
og motorstyrt markise og screens. Boligen er oppgradert med utvidelse og nybygging av bad/vaskerom i 2015 og nytt dusjhørne på hovedbad i 2018. Det er skiftet duker på markiser i 2014 og 2015. Miele kaffemaskin ble montert på kjøkken i 2015. Nye tepper er montert i tv stue og i ett
soverom. I 2021 er det montert ny Ask parkett i stue, kjøkken og gangareal og enkelte vegger er vedlikeholdt med maling. Nytt
tredekke er montert på balkong/terrasse ved kjøkken. Boligen fremstår som vedlikeholdt og har ingen vesentlige feil eller skader ut over det som må tillegges normal svekkelse pga påløpt alder på bygningsdeler. Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger. Nytt sikringsskap i 2021.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Unik og meget innholdsrik toppleilighet på hele 170 kvm., med 113 kvm terrasser på 3 sider av leiligheten. Det er ingen andre leiligheter i denne etasjen og heisen går helt opp. Det først man møter er en flislagt entrè med god plass for garderobeoppheng. Derfra kommer du inn i hovedstuen som har store heve/skyvedører mot syd. Et par trinn opp fra hovedstuen finner du tv-stue og kontor - også her med skyvedører ut til terrassen. Her kan du nyte utsikten mot både Indre havn og Mokollen. Fra hovedstuen kommer du inn i kjøkkenet hvor du har plass til stor spisestue for hele familien. Også her er det store skyvedører ut til nordvendt terrasse. Lengre inn i leiligheten finner du 3 soverom, 2 bad og et gjestetoalett. Godt med garderobeplass på hovedsoverom. Hovedsoverommet har også utgang til terrasse.

Leiligheten er godt vedlikeholdt og det er lagt nytt parkettgulv i stue og kjøkken i 2021. Endel av veggene er også nymalt.
Nytt teppe på et soverom samt tv-stue i 2018.
GeD kjøkkeninnredning i profilert heltre fra byggeår med benkeplater av stein. Frittstående arbeidsøy med koketopp. Integrerte hvitevarer medfølger. Integrert kjøkkenmaskin i benkeplaten. Miele kaffemaskin var ny 2014. Bad/vaskerom med utvidet og nybygget i 2015. Flislagt hovedbad fra byggeår med bl.a. dobbelt servant, boblekar og dusjhjørne.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse på hele bygget datert 31.10.2002 på følgende vilkår: Diverse småarbeider gjenstår.
Det er gitt ferdigattest for fasadeendring/takoverbygg den 08.04.2021.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell oppfølging fra kommunen sin side.

Oppvarming
Varmekabler på våtrom - forøvrig elektrisk oppvarming via panelovner. Balansert ventilasjon.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 4 086,- pr. mnd. Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Forretningsfører har ikke opplyst at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften.
Eiendommen selges ikke av eier, og megler har således ikke motatt opplysninger om faste løpende kostnader for eiendommen.

Nye eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Kostnader knyttet til strømforbruk og nettleie.
Innboforsikring.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret av boligselskapets fellespolise i med polisenummer: 79433340

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 1 244 879,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 4 481 563,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Sameiet Rådhusgaten 19, Orgnr: 990286000
Forretningsfører: Knut Morten Andersen
Styreleder i boligselskapet er: Helge Pihl
Sameiet består av 19 seksjoner (2 næring og 17 boligseksjoner) og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 173/2264.

Sameiets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler.
Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Leiligheten selges via fullmektig som ikke har inngående kjennskap til leilighetens tilstand.

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.

Det er tinglyst x servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 900143, tgl. 29.05.1907 - bestemmelse om at det ikke kan etableres kullforetning på tomten.
Dnr. 3899, tgl. 19.11.1962 - naboerklæring mellom Rådhusgt. 19 og Kongensgt. 24 i forhold til tidligere oppføring av bygg.
Dnr. 6253, tgl. 01.10.1975 - bestemmelser om trafostasjon/elektriske kraftlinjer
Dnr. 3647, tgl. 24.05.2002 - rett til å benytte inngangspartiet til både leiligheter og personalinngang for næringslokaler samt rett til å benytte nedkjøringsrampe og kjellerareal.
Dnr. 467, tgl. 23.01.2003 - erklæring vedr. tilleggsdel samt at sameiet skal ha adgang til ventilasjon og teknisk rom for ettersyn og vedlikehold.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier. Utleie skal dog meldes styret. / Leietaker må styregodkjennes.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig,forretning, kontor og bevertning iht. reguleringsplan 000010, datert 23.11.2000.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til sentrumformål, bevaring av kulturmiljø m.m. i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019. I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssoner (bevaring kulturmiljø og krav vedrørende infrastruktur (konsesjonsområde for fjernvarme)) over eiendommen. I kommuneplan er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til hensynssonene, se utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel.
Det har pågått reguleringsarbeid for eiendommene 172/229, 172/75, 172/92 m.fl. Planarbeidet har stoppet opp og det er uklart om den vil starte opp igjen. Hensikten med planarbeidet var å legge til rette for utvidelse av Forsmannsenteret med flere omsorgsboliger samt vurdere utviklingsmuligheter for øvrige eiendommer/bebyggelse innenfor planområdet. Området ligger ca. 105 m nordvest for den aktuelle eiendommen.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

9 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
247 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 900 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

256 520,- (Omkostninger totalt)

10 156 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 950)
Provisjon (forutsatt salgssum: 9 900 000,-) (Kr.99 000)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.990)
Avisannonsering, sb.no, karusell og premiumbanner (uke 33) (Kr.4 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 000)
Annonse FA halvside - uke 34 (Kr.3 750)
Løft på Finn - 29.09.21 (Kr.2 900)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.3 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 911)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.5 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.162 661)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0114

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no


EIE Sandefjord

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Rådhusgata 19
For mer om objektet
Rådhusgata 19

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: