Bilde 1 av Sandarveien 4Bilde 2 av Sandarveien 4
Digital salgsoppgave
Sandarveien 4

3215 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Delikat selveierleilighet med lun uteplass. Direkte utgang til stor plen. Garasje.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
97 m²
Bruksareal (BRA)
97 m²
Fellesutgifter
kr 3 015 / Mnd
Prisantydning
kr 4 900 000
Omkostninger
kr 135 270
Totalpris
kr 5 035 270
Fellesformue
kr 13 516
Byggeår
2016
Tomt
Fellestomt 1357 m²
Oppdragsnummer
87220186
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Prisantydningkr 4 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 126 250,-
  
Totalpris kr 5 035 270
Eiendom
Sandarveien 4, 3215 Sandefjord, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 43 Bnr. 89 Snr. 2 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 97 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2016

Tomt
Fellestomt 1357 m²

Prisantydning
4 900 000

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Anticimex Sørøst
Rapportdato: 24.08.22 14:14
Type rapport: Tilstandsrapport

Felleskostnad
Kr. 3 015,- pr. mnd

Eier
Elin Storebø Helmers Fredrik Helmers

Parkering
Garasjeplass med el-billader i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering i gårdsplassen.

Beliggenhet
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Sandarveien 4 - en super selveierleilighet i 1. etasje.

Leiligheten ligger i et attraktivt og godt etablert boligområde nord for Sandefjord sentrum. Eiendommen ligger meget sentralt til i et attraktivt, eldre og veletablert villastrøk, med kun en kort rusletur til alle sentrumsfunksjoner, skoler, barnehage (nærmeste nabo) og fine frilufts- og turområder.
Sandefjord er en idyllisk sommerby med gode restauranter, fjorden, skulpturpark, og et utvalg av idylliske badeplasser.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved flere matbutikker i nærområdet. I Sandefjord finner du også et rikt utvalg av spesialforretninger i et meget kundevennlig sentrum, samt Hvaltorvet kjøpesenter med over 60 butikker. Fra Sandefjord går det også daglige avganger med båt til Strømstad, noe som gir mulighet for hyggelig grensehandel. For pendlere eller de som reiser mye, gir området mulighet for offentlig kommunikasjon via
buss og tog, hvor både togstasjon og busstasjon ligger få minutters gange fra boligen.

Tomt
Fellestomt, 1357 m².
Tomten er et fellesareal som tilhører sameiet, og kan som utgangspunkt benyttes av alle beboere. Normalt sett vil kjøper allikevel kunne disponere det arealet som naturlig tilfaller boligen. Avtalen følger av dagens praksis og kan ikke dokumenteres.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 97 kvm
Totalt bruksareal: 97 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 97 m²: Gang, vaskerom, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Bod i felles bodanlegg på ca. 3 m². Den overbygde uteplassen er på ca. 13m².

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex Sørøst, datert 24.08.22 14:14. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Selveierleilighet i sameiet Sandarveien 4 beliggende i Sandefjord kommune. Sameiet består av 10 seksjoner og har felles tomteareal. Felles
uteområder opparbeidet med plenarealer og diverse beplantning. Adkomst til leiligheten via felles gang med callinganlegg.
Bygget er oppført på støpt gulv mot grunn. Grunnmurer og etasjeskiller i mur/betongkonstruksjoner. Yttervegger i mur/betong samt
trekonstruksjoner. Utvendige fasader med liggende trekledning og fasadeplater. Tilnærmet flatt tak tekket med takpapp (taket er ikke besiktiget).
Vinduer og terrassedør i 2-lags glass med karmer av tre fra 2015. Slett ytterdør fra 2016 med klassifiseringene EL 30 og 35db. Oppvarming er
vedfyring og elektrisk. Balansert ventilasjon.

Boligen har fått følgende TG3: Ingen.
Boligen har fått følgende TG2: Bad: Bom i enkelte fliser samt for lite fall utenfor dusjsone.  Vaskerom: Ikke etablert membran samt at hylleseksjon bak skyvedører har fukt/svelleskader. Kjøkken: Det mangler separat avtrekk. Riss i murvegg på soverom.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Vi ønsker alle interessenter velkommen til en sjarmerende og stilfull leilighet som holder en gjennomgående moderne og tidsriktig standard. 
Her kan en flytte rett inn i en innflytningsklar leilighet med kort vei til både turområder, alle sentrumsfunksjoner samt det meste av kollektivtrafikk. Vaktmester bor i sameiet, og her kan en bo lettvint da både plenklipping, trappevask og snømåking er inkludert i fellesutgifter.

Kjøkken:
HTH-kjøkken med åpen løsning mot stue. Gulv belagt med parkett. Vegger og himling med malt slett flate. Innredning med slette fronter. Kjøkkenøy med benkeplate i stein med nedfelt oppvaskkum med elektrisk blandebatteri og platetopp med integrert avtrekksvifte med kullfilter. Integrert kjøleskap (Siemens), fryseskap (AEG), kaffemaskin, stekeovn, vinskap og mikrobølgeovn fra Miele. Synlige vannrør av typen rør i rør og avløpsrør i plastmateriale. Automatisk vannstopper montert i kjøkkenskap. Komfyrvakt.

Bad:
Bad fra byggeår. Gulv med varmekabler. Gulv og vegger belagt med flis. Himling med malt slett flate og downlights. Dusjhjørne med innfellbare
glassvegger, to-greps blandebatteri, takdusj og hånddusj. Vegghengt toalett. Vegghengt servantskap med heldekkende dobbel servant med
elektriske blandebatterier. Synlige vannrør i armert flexirør og avløpsrør i plastmateriale. Mekanisk avtrekk.

Vaskerom/wc:
Skyvedører på vaskerom med skuffer og hyller for oppbevaring. Det er også plass til vaskemaskin bak skyvedørene.

Øvrige rom:
Gulv med varmekabler, belagt med parkett og flis. Vegger og himling med malt slett flate og downlights. Slette innerdører. Balansert ventilasjon.
Garderobe på soverom og i gang er HTH.

Solskjerming (screens) i stue mot vest og nord. I tillegg er det rullegardiner fra Luxaflex. Alle soveromsvinduer har plissè-gardiner (Luxaflex).

Flos lampetter i gangen samt Arne Jacobsen lampetter på hovedsoverom medfølger.
Klesoppheng (et stort tre) medfølger ikke. Flos taklampe og skapseng på det minste soverommet medfølger ikke.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 22.08.216 som omhandler 10 leiligheter. Denne omfatter ikke endringer i planløsning eller fasade etter den ble utstedt. Byggetegninger fra kommunen datert 21.05.2015, viser at denne leiligheten opprinnelig hadde 3 soverom.  Endring på bygg som ikke endrer forutsetningen for kommunens opprinnelige godkjennelse er normalt sett lovlig, men inngripen i bærende konstruksjoner og teknisk installasjon kan være søkepliktig. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

Oppvarming
Ved (Dovre peis) og elektrisk oppvarming.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 3 015,- pr. mnd og inkluderer: Forretningsførsel, kommunale avgifter, tv, internett, forsikring og vedlikehold av bygning, strøm til fellesarealer, renhold av fellesarealer, brøyting, plenklipping, vaktmester, drift heis.

Fellesutgiftene betales med kr 9.045,- pr. kvartal.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet kan medføre økning i felleskostnadene. Forretningsfører har ikke opplyst at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk på 13.985 kwh/år (inkl. lading av el-bil).
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett. Standard pakke er inkl. i fellesutgifter.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret av boligselskapets fellespolise i LY forsikring ASA med polisenummer: 226548.23

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2020:

Som primærbolig kr. 918 588,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.

Som sekundærbolig kr. 3 306 918,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Sameiet Sandarveien 4, Orgnr: 917405611
Forretningsfører: Kari Lise Bjølgerud
Styreleder i boligselskapet er: Brian Jacobsen
Sameiet består av 10 seksjoner og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 110/1017.
Dyrehold er tillatt.

Det kreves ikke styregodkjennelse, men ny eier skal meldes til forretningsfører.

Sameiets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler. Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Diverse
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.

Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 910014, tgl. 16.01.1917 - bestemmelse om gjerde
Dnr. 3124, tgl. 22.05.1974 - kommunen har rett til å kjøpe ubebygget grunn samt å legge/vedlikeholde offentlige ledninger.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Leiligheten kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til boligbebyggelse, støysone og ras- og skredfare i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk/jernbanen. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy". I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssone «ras og skredfare, kvikkleire» over eiendommen. Det må påregnes krav om geotekniske vurderinger før iverksetting av byggetiltak i disse områdene, jf. kommuneplanbestemmelse 5.1.2.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 126 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 127 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 027 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 035 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 115)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 950)
Provisjon (Kr.50 500)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.990)
Sosiale medier - facebook, instagram (Kr.4 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.24 665,50)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 057,50)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 983)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 000)
Look (Kr.5 900)
Totalt kr. (Kr.138 421)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-22-0186

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sandarveien 4
For mer om objektet
Sandarveien 4

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: